A+ A-

A magazinos pasi 3. rész - Kislány a szomszédból

Lassan nyomtam Laci popsijába a péniszem. A barátom a hátán feküdt a lábai széttárva a magasban voltak, a karjaim tartották őket. Fütyije a hasfalán mozgott. Végbele szorosan tapadt a szerszámomra a síkosító ellenére. Szerettem benne lenni, nagy élményt okozott. A farpofáimat Bandi markolászta és a nyelvével a zacsimat és a popsi lyukamat nyalogatta. Ujjaival vazelint kent a hátsó bejáratomra, majd bunkójával nekifeszült. Bejáratott popsimnak már nem kellett sok előkészítés, csak úgy magába szívta a férfi méretes dorongját. Mikor felnyársalt Bandi megállt, átadta nekem az irányítást. Ha hárman háromfele mozgunk, azzal senki sem jár jól, így mikor Laciba nyomtam a dákóm, a Bandié épp kifelé csúszott belőlem, és ellenkezőleg. Három férfitest szorosan zilált egymáson, Bandi a fülembe szuszogott és édes szavakat mormolt:
- Isteni szoros segged van Mutyókám. Csak mozogj kicsim!
Laci sem akart lemaradni:
- Dugj meg rendesen Boyszi!
Náluk csak én élveztem jobban a helyzetet, hisz én jártam barátom szűk segge és a hátul teljesen kitöltő hatalmas fasz közt. Előre és hátra, és újra és újra ez egy kéjes túra. Bandi a hasamnál benyúlt és megmarkolta Laca péniszét, gyúrni kezdte finoman de határozottan. Bandi nagyon értett ehhez. Laca segge egyre többször szorított rá a faszomra, így a szűk barlang még izgatóbb lett, míg Laca összespriccolta saját mellkasát, ahogy segge ütemesen összerándult beindította az én orgazmusomat. Miközben rendesen megöntöztem barátom bensőjét az én pulzálásom Bandit fejte le alaposan. A férfi olyan mélyen belém lökte, amennyire lehetséges, a farkát a gyomromban éreztem és forróság töltött meg. Később Bandi fütyköse kicsusszant belőlem, az enyém Laciból. Lejjebb csúsztam és Barátom mellkasáról, hasáról nyalogattam fel a spermatócsákat, miközben Bandi nyelve ismét a popsimat ostromolta. Laca puhult faszát szopogattam, Bandi közelebb hajolt és barátom seggéből kiszivárgó gecimet nyaldosta fel. Ekkor csengettek.
Bandi köpenyt vett magára és kiment. Az előszobából egy női hang szűrődött be, és Bandi markáns hangja:
- Persze semmi gond, légy nyugodt, vigyázok rá.
A nő elment, Bandi bejött.
A szomszéd nő, Ágnes tolmács, be kell ugrania sürgősem a munkába, így rám bízta Vikit.
Mi a ruháink után kapkodtunk.
- Naa, srácok semmi izgalom, a kislány jó barátom, mint ti. Majd meglátjátok!
Néhány perc múlva ismét csengettek és egy kislányt terelt be az ajtón barátunk.
- Ők a barátaim Laci és Ati, mutatkozz be szépen.
- Viki vagyok a szomszédból. Ti is szoktatok játszani Bandival! De jó! Játszunk együtt mindannyian?
- Látjátok fiaim, mondtam, hogy a kiscsaj tuti. Na és mit szeretnél játszani a fiúkkal?
- Hát, amit veled szoktunk!
- Jó, én tudom, de a fiúk nem.
- Jaaaa, hát fütyiszopásosat, punci nyalakodást, spriccelőset, meg pisiset!
Mi csak ámultunk és nem bírtunk kinyögni egy értelmes szót.
- Jól van, akkor képzeljük magunkat az ó-korba. Egy római rabszolgapiacra. Vikit átöltöztetem a másik szobában és hozok nektek is göncöket.
Mindannyian beöltöztünk lepedőkbe, törülközőkbe, stb. Mi játékpénz kaptunk a játékhoz. „Bandurius” húzta be kislányt az ajtón. Viki testén egy párnahuzat volt, a megfelelő helyeken kibontva a varrás, a keze össze volt kötözve és a nyakán egy fürdőköpeny öv ezzel húzta maga után a rabszolga kereskedő.
- Rómaiak, ma különleges ajánlatom van. E fiatal lány Pannóniából. Kemény, dolgos és tüzes teremtés.
- Mit akarsz ettől a gyermektől?
- Ugyan polgárok, lehet, hogy még nincs több, mint 16 de az élet már sok mindenre megtanította és nézzétek, milyen erős a teste!
A lányt háttal fordította nekünk és felhúzta a ruháját. A lány lábujjhegyre állt, gyönyörű vádlijai és combjai voltak valóban. „Bandurius” jobban megemelte a ruhát és elénk tárult a lány csodás popója. A nyál összeszökött a számban a péniszem megdagadt hirtelen.
- És, ha csak becsapsz minket és nem is tud semmit a lány?
- Jó van, megmutatom, hogy jó befektetés lesz. Gyere szolga, tudod a dolgod!
A lány összekötött kezeivel előhalászta a kereskedő szerszámát és két marokra fogva fejte azt. Nemsoká a férfi teljes méretében díszelgett, ekkor a lány odahajolt és bekapta a kis ajkaival a nagyra duzzadt makkot. A kezével tovább fejte, míg szájából ki nem engedte a dorongot. A férfi a lány hajába markolt és így adta az ütemet, valósággal szájba baszva a lányt. A férfi arca egyre torzult, a lány fejét hátrébb rántotta, aki még mindig markában tartotta számára hatalmas szerszámot. Húzott rajta néhányat, minek következtében fehér folyadék csapódott a szép kis pofira, majd ezt követően még több, míg a kislány arca teljesen geciben nem úszott.
Most újra bekapta a fasz és újra szopni kezdett, aztán kiengedte az összezsugorodott tiszta szerszámot az ajkai közül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 09. 13. kedd 12:17
nagyon jó lett és folytasd... 9p
#5 zsuzsika 2016. 02. 27. szombat 07:27
Ez már undorító.
#4 papi 2014. 03. 21. péntek 12:03
Nagyon rossz
#3 ttL10LsG7YA1 2011. 11. 13. vasárnap 22:27
Ha teoretikusan kepzeljuk bele magunkat akkor ok a dolog meg a tortenet, de ha abba, hogy tenyszeruen szenved a gyerek akkor nekem stop ez a story. A strukturajattekintve egyebkent nagyon jo, de talan vagy a fohos pasi korat kellett volna max 20 ig emelni, vagy a gyerekeket magasabbra max 15 evre.- mindent osszevetve nalam 7 pont!
#2 v-ir-a 2011. 02. 22. kedd 21:05
hát ez nem az én műfajom, és most nem a férfiak közti szexet értem. Súrolja , mit súrolja , súlyosan érinti a pedofiliát. Nem is tudtam végigolvasni,mert ez az egy dolog mélységesen felháborít
#1 Törté-Net 2011. 02. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?