Én és a kisöcsém

Szavazás átlaga: 7.41 pont (310 szavazat)
Megjelenés: 2011. augusztus 11.
Hossz: 11 283 karakter
Elolvasva: 58 321 alkalommal
Alig vártam a június végét, hogy végre haza jöjjek. A tanévet egy kanadai suliban töltöttem egy csereprogram keretében. Mivel nem vagyunk pénzzel nagyon eleresztve, nem is voltam itthon a tanév során, így a családomat se láttam majdnem egy teljes éve. Mikit se, a másfél évvel fiatalabb öcsémet, aki májusban múlt 15. szinte egyformán néztünk ki, vállig érő barna haj, barna szemek. Mindig belsőséges, bizalmas baráti viszonyban voltunk, ő hiányzott a leginkább odakint. Elég rendesen megváltozott az alatt az idő alatt, amíg nem voltam. Nőtt kb. 5 centit, izmosabb is lett, ahogy láttam. Adottságait kihasználva tornára járt, ami tovább formálta az alakját. Az arca is fiúsabb, mint volt, de hál’Istennek megőrizte a lágy vonásait, amik annyira helyessé tették.
Pár nap alatt belerázódtam az itthoni életbe, és élveztem a nyarat. Egyik nap azzal jött haza az edzésről, hogy meghúzta a vállát, és jó lenne, ha megmasszíroznám.
– Hát persze, gyere! – mondtam. Egy perc és a szobánkban voltunk. Levette a pólóját, a cipőjét és hasra vágta magát az ágyán. Fölé hajoltam, és elkezdtem masszírozni a vállát. Miközben dögönyöztem, tekintetem végigsiklott a hátán. Szép, természetesen lebarnult, kidolgozott felsőtest feküdt előttem. Ahogy ott feküdt előttem, fura érzés kerített hatalmába. Tetszett, amit láttam, tetszett, mint fiúnak. Bár nem volt még testi kapcsolatom fiúkkal, megnéztem a helyesebbeket, és a fantáziáimban is sokszor előjöttek.
Öcsém hangja térített magamhoz – Elől is megmasszírozhatnád a vállamat! És már meg is fordult. Elindultam, hogy megkerüljem az ágyat, és mikor a közepénél mentem el, megláttam! Megpillantottam, amint félrecsúszott bő rövidnadrágjából kikandikál a zacskója. Miközben masszíroztam a vállát, csak az előbbi látványra tudtam gondolni. Miki szerencsémre csukott szemmel feküdt, nem látta elvörösödő fejemet, és hogy kiszáradó számat nyalogatom. Most már minden mozdulat, amellyel hozzáértem, úgy hatott rám, mint 1-1 ostorcsapás. Rémülten, de valahogy nem meglepve vettem észre, hogy merevedésem lett. Pár pillanat alatt péniszem hatalmasra duzzadt, úgy, hogy már szinte fájt, beszorítva az alsónadrágomba. – Úristen, mi lesz, ha észrevesz valamit?! – villant át az agyamon.
– Várj, hozok valami krémet, attól jobb lesz! – mondtam, és eltűntem a fürdőszoba felé.
Pár mozdulat kellett csak, és telibe lőttem a wc-kagylót, miközben az ajkamat haraptam, nehogy elkiáltsam magam.
Az ajtófélfának támaszkodva pihegtem, miközben a gondolatok kavarogtak a fejemben. OK, hogy felizgulok a fiúkra is, ez eddig sem zavart, de a saját öcsémre??? Mi ez?
Egy tubus sportkrémmel visszamentem a szobába, és nagy önuralom árán végezni tudtam az elkezdett műveletet.
Egész délután meglehetősen zavarodottan mászkáltam ide-oda, tettem a dolgomat. Aztán estére sikerült feloldódnom, és ugyanúgy ökörködtünk tesómmal, mint ha semmi nem történt volna. Este lett, 11 körül mindketten ágyban voltunk. Mint hazaérkezésem óta majdnem minden este, most is a kanadai élményeimről volt szó. Épp egy lányról meséltem, akivel rövid, de annál izgalmasabb kapcsolatom volt. névnapomra egy meglehetősen érzéki mintájú alsógatyát kaptam tőle.
– Na mutasd! – mondta
– Nem tudom, épp rajtam van! – vigyorogtam
– Na bumm, legfeljebb leveszed.
– Hülye vagy? Majd itt fogok mászkálni meztelen?! – mondtam viccesen "felháborodva".
– Nagy ügy. Én is meztelen vagyok! – válaszolta, és hogy bizonyítsa állítását, lerúgta magáról a takarót, és felült az ágyon. És ott ült velem szemben, valóban teljesen meztelenül. – Előttem akarsz szégyellősködni? – Kérdezte némi gúnnyal.
Erre kikászálódtam az ágyamból, és az övéhez mentem. Egy gyors mozdulattal kint voltam a gatyából és nevetve vágtam hozzá. Miközben beható vizsgálat tárgyává tette a ruhadarabot, mellé telepedtem. Ahogy mögötte ültem, lassan, de biztosan újra a délelőtti érzések törtek rám. Szemem a hímvesszőjére tévedt. A gatyán látott egyértelmű célzások megtették hatásukat, a pénisze egyre csak bólogatott, ahogy duzzadt a belé áramló vértől.
Át akartam ölelni most azonnal, de persze nem mertem. Ezért csak beletúrtam világosbarna, vállig érő hajába, és mosolyogtam:
– Látom, tetszik.
– Ööö, hát nem semmi... – hebegte zavartan, és igyekezett eltakarni az alsónadrágommal meredező péniszét.
– Te! Még gecis lesz a gatyám! – szóltam rá nevetve, és elkaptam előle.
– Volt kint egy srác, tökre hasonlít rád. – mondtam. – És úgy látom, még a farkatok is ugyanakkora lehet. – nevettem, és ujjaimmal egyre növekedő péniszét igyekeztem játékosan lemérni. Ezen ő is elnevette magát, és zavara mintha még nagyobb lett volna.
Tovább simogattam selymes haját, miközben a másik kezemet a vállára tettem.
– Fáj még a vállad? – Kérdeztem.
– Nem! Arany kezeid vannak, köszönöm! – mondta halkan. Eközben arcom már egyre közelebb járt vállához. Éreztem bőre illatát. Ajkam a bőréhez ért, és egy lágy csókot lehelt rá. Nyelvem lassan elkezdett a nyaka felé vándorolni.
– Mit csinálsz?! – kiáltott fel halkan, fojtottan, miközben villámgyorsan az ágy legtávolabbi sarkába húzódott.
– Jól van, nyugi már! – csitítottam, elé térdelve, s a két csuklóját összefogva. – neked is jó lenne könnyítened magadon, úgy látom, és nekem is.
Miközben ezt mondtam, a mellkasa fölé hajoltam. Nyelvem hegyével megérintettem az egyik mellbimbóját, ami azonnal ráncosra ugrott. Lassan körözni kezdtem rajta, majd a másikra tértem át. Ágaskodó mellbimbóiról centiről centire haladtam lefelé, végignyalogatva a hasát leheltem a bőrére apró puszikat.
– De hát az öcséd vagyok! – nyögte halkan, mikor szóhoz jutott első döbbenetéből. Újra megpróbált elhúzódni, ám határozottan, de nem
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
tartottam.
Igen, és szeretlek! – súgtam a fülébe. Válaszolni már nem hagytam, kiszáradt számat ajkaira tapasztottam, és gyúrtam-gyömöszöltem. Nem engedte be a nyelvemet, de én ezzel már nem törődtem. Elengedtem a csuklóit, és kezem elindult felfedező útjára a testén. Hamarosan az ágyékát borító puha, selymes szőrzetéhez értem. Kézfejemmel végigsimítottam, majd a tenyeremmel. Mennyei érzés járt át. Éreztem, ahogy teste görcsös ellenállása alábbhagy. Combjai, amiket eddig igyekezett szorosan összezárni, szétnyíltak, megkönnyítve dolgomat legnemesebb testrészével. Ujjaimat forrón lüktető péniszére kulcsoltam, és kezem munkához látott. Határozott, hol lágy mozdulatokkal siklott a kezem fel-le vöröslő hímtagján, ami nem volt nagy, inkább vastag. Már amennyire egy ilyen kamasznak lehet. Ujjaim mellé hamarosan a szájam is társult. Nyelvemmel a makkot kezdtem nyalogatni, miközben kezem tovább dolgozott, hol erősebb, hol gyengédebb szorításokkal játszadozva. Kezemet a pénisze tövére csúsztattam és szám körbevette a duzzadó makkot. És ekkor éreztem, hogy öcsém felült. Kezével a hajamba túrt, a nyakamat, hátamat simogatta, ahol csak ért. Nem törődött már ő sem a szabályokkal, konvenciókkal, átadta magát a szédítő élménynek. Ajkaim egyre gyorsabban jártak a kőkemény hímvesszőn, igyekeztem tövig benyelni. Szám szorosan rátapadt, éreztem nyelvemmel a kidagadó ereket. Öcsi hirtelen megmerevedett egy pillanatra, én tudtam, mi következik. Erős sugárban lövellte ondóját a számba.
Lihegve hajoltam fölé. Ő mosollyal az arcán, lehunyt szemmel feküdt újra az ágyon. Megcsókoltam, ajka magától szétnyílt, magába fogadva a nyelvemet. Boldogan simítottam végig nyelvét, majd hatalmas kergetőzésbe kezdtünk a szájában. Miközben öleltük egymást, kezünk a másik haját, nyakát, hátát simogatta. Miután szenvedéllyel már nem bírtuk, lassú lágy csókolózássá szelídült csatánk. Majd kibontakozott ölelésemből, és rám nézett. Mosolygott. Viszonozva előbbi csókjaimat, most ő borította el velük testemet. Mellkasomtól lassan haladt lefelé, nem hagyva ki bőröm egyetlen négyzetcentiméterét sem. Miközben nyelve selymesen kényeztette hasamat, fogaival, ajkaival aprókat harapott a bőrbe. Belefúrta arcát fanszőrzetembe, hogy szinte elveszett benne. Végre elérkezett a céljához. Nyilván nem volt még dolga más fiú péniszével, tétován megtorpant. Majd nyelve végigsiklott ágaskodó szerszámomon. Nem siette el, ki akarta élvezni minden pillanatát, így nekem is a lehető legnagyobb élvezetet okozta. Nyelve eljátszadozott a zacskómmal, külön-külön megemelgetve a golyókat. Éreztem, ahogy ajkai a makkomra tapadnak. Apró puszikkal halmozta el az előnedvtől már gyöngyöző makkot, nyelvével többször körbesimította. Bekapni azonban még nem merte. Sebaj, majd legközelebb, hadd szokja a drága – gondoltam. Itt azonban már nem akartam megállni. Felültem, és egy mozdulattal mögé feküdtem. Szó nélkül hasra feküdt, tudta, mire készülök. Hátranézett, szemében ijedtség tükröződött. Hirtelen elbizonytalanodtam. De nem, nem hagyom, hogy rossz legyen neki. A hátára feküdtem. Gyengéden csókolni kezdtem a nyakát, arcát, az ajkát, ahol értem. Közben a hajába túrtam, nyakát, vállát, a hátát simogattam lassan, bátorítóan. Éreztem, félelme alábbhagy. A fenekéhez térdeltem, s nyelvemmel az ánuszát kezdtem nyalogatni. Közben a krémmel, amit délelőtt használtam a vállára, alaposan bekentem újra merevre keményedő péniszemet. Fölé térdeltem. Kezem a hasa alá nyúlt, és négykézlábra állítottam. Nem tiltakozott, félénken hátra-hátra pillantva tette, amit vártam tőle. Megmarkoltam a hímveszőmet, és a nyílásához tettem. A hátára hajtottam a fejem, hogy csókjaimmal enyhítsem feszültségét és a fájdalmat, amit biztosan érezni fog. Egy lökéssel bent voltam. Fájdalmasan felszisszent, de nem is annyira amennyire számítottam. Egy pár pillanatig vártam, és jól számítottam. Amikor ráhajoltam a hátára, és csípőm mozogni kezdett, már kéjes sóhajtások és nyögések hagyták el az ajkát. Észvesztő volt a gondolat, hogy egy fiatal kissrác, aki ráadásul az öcsém, ánusza szorítja bilincsként beton keménységű péniszemet. Hol a hátára borulva, és hímvesszőjét kezemmel izgatva, hol felegyenesedve, kezeimmel a csípőjét erősen tartva löktem újra és újra hímtagommal a nyílásában. Hamarosan elöntötte egész testemet a forróság és egy utolsó lökéssel telelőttem Mikit. Ernyedten fordultam ki belőle és kimerülve zuhantam az ágyra. Ő azonban még nem jutott el a csúcsra. Miközben bal kezével támaszkodott az ágyon, jobbjával izgatta merev, de még el nem sült péniszét. Magamhoz húztam, kezem a kezére kulcsoltam és így együtt jutottunk el a csúcsra. Boldog mosollyal az arcán hanyatlott a mellkasomra, s így merültünk álomba.
Azon a nyáron én és a kisöcsém fütyültünk a nőkre.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.41 pont (310 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
fireboy28
2019. június 13. 17:29
#24
Nagyon cuki 🙂
1
i
ivol
2018. március 28. 23:31
#23
Tetszett. Izgató volt elovasni
1
t
t.555
2018. január 5. 10:08
#22
Nekem is tetszik!
1
m
mrgaben
2013. november 18. 22:10
#19
Elolvastam és be is indított kicsit 🙂
1
b
blassius
2013. január 29. 09:25
#18
engem az zavar minden történetben hogy senki sem számít a szexre, és egyből bevágják a brét....tudtommal azért a gyakorlatban ez nem így megy....azért csak kell egy "tisztálkodás"
1
p
pleasant
2012. december 18. 20:57
#17
Nekem nagyon tetszik 🙂
1
Bundik94
2012. május 6. 22:22
#16
Szívesen csatlakoznék hozzátok, sajna nekem nincs sem öcsém, sem báttyóm. De egyre jobban szeretnék egyet (:
1
G
Gay Boy
2011. december 13. 06:43
#15
Nincs fojtatás?
1
G
Gay Boy
2011. december 5. 06:46
#14
Szívesen lennék valamelyikőtök helyében
1
G
Gay Boy
2011. december 5. 06:35
#13
Nagyon jó
1
fisti
2011. december 4. 12:17
#12
én szeretnék egy ilyen báttyot vagy öcsikét.
az biztos ,hogy egy szobánk leene nekünk is
1
ttL10LsG7YA1
2011. november 13. 00:47
#11
Nekem tetszett, mert bar ez a való életben eleg ritka szitu , de lehetnek kivetelek... ! maga a tortenet, viszont jo.
1
t
toomi
2011. szeptember 20. 18:45
#10
Hát, engem nem zavar a címlopás, vagy egyebek..... Egy nagyon kellemes élményemet juttatta eszembe a mozzanat, mikor a rövidgatyából kikandikált a zacsi🙂 Én így jöttem össze egy fiúval (de nem az öcsémmel...XD)
1
Aelm
2011. augusztus 27. 23:06
#9
Na hallod, azért én sem!
Csak nem tetszik a címlopás.Nem tudom, te író vagy-e, vagy csak olvasó, de ha író lennél neked se tetszene ha koppintanák a történeted címét.No, nem érdekes ettől még tudok ám aludni!
Jó éjt nektek!
1
Pontifex
2011. augusztus 27. 20:36
#8
Háááááááááát....én nem harcolnék e történet "tulajdonjogáért", az biztos! Igaz én lopni sem szoktam.
1
Aelm
2011. augusztus 27. 20:06
#7
Igen kedves!Igazad van.
De ne kelljen már minden hozzászólásban kukacoskodni.Nézd csak ez a tiéd:
"milyen valóságos...már az fura volt nekem, h nem együtt töltik a szilvesztert,a másik, miért csörgette meg??? ere"

Most oktassalak ki, hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük?Nem, van jobb dolgom is!
1
v-ir-a
2011. augusztus 27. 18:02
#6
írnék és nem írnák
1
Aelm
2011. augusztus 27. 10:18
#5
A címet az én sztorimból lopta az író.Sejtem is kicsoda, valaki aki mérhetetlenül irigy rám.
Perverz sztorik - Én és a kisöcsém 1. rész.

Ezek után persze, hogy nem tetszik, hiszen elég furcsa lenne ha én is szexjárat vagy a puding próbája címen jelentetnék-írnák történetet.
De ez persze nem fordulhat elő, nekem van saját fantáziám, nemcsak a címekre hanem a történetekre is vonatkozólag.
Már csak azért is ildomos lenne levenni, mert a mai törvények szerint tilos ilyen pedofil tartalmat megjelentetni.
1