A+ A-

A legjobb apa a világon homo

Tizenhárom évesen már tudtam, hogy más vagyok, mint a többiek. Míg fiú osztálytársaim a lányok szoknyája körül sündörögtek, addig én farok verés közben felnőtt férfiakról fantáziáltam. Eltelt két év és vonzódásom a felnőtt férfiak iránt mit sem változott, talán intenzívebben vágytam rá, hogy együtt legyek valakivel. Ez a vágy bennem annyira erős volt, odáig vezetett, hogy volt egy kis kalandom a saját apámmal. Erről szeretnék most mesélni nektek.
Természetesen Apám számomra mindig elérhetetlennek tűnt. Sokszor fantáziáltam róla, de mivel tudtam, hogy a tilosban járok, ezért később hozzá hasonló karaktereket képzeltem el: magas, barna haj, barna szem, néha kissé borostás, gyönyörű száj, vadító mosoly. Gyönyörű kidolgozott férfitest (apám atlétikázott 25 éves koráig), pici, barna mellbimbói testének ékkövei voltak.
Egyik este sokáig tv - ztem a szobámban. Megszomjaztam, ezért lefekvés előtt szerettem volna meginni egy pohár vizet. Útban a konyha felé láttam, hogy apám a nappaliban nézi a tv - t. Pontosabban egy filmet nézett, ahol két pasi kefélt egy harmadikat. Nagyon fel lehetett izgulva, mert a mellkasa csak úgy hullámzott a mély levegővételek alatt. Szürke trikó és alsógatya volt rajta. Az ölében párna, kezében távirányító. Pár pillanat alatt olyan kemény lett a faszom, mint a kő. Már nem voltam szomjas, egyetlen dolog járt a fejemben, ki kell vernem! A farkam szinte követelte, hogy ott azon nyomban kezdjem el masszírozni a fejét. Rögtön belopakodtam a fürdőszobába, rövidnadrágomat egy rántással letoltam a térdemig, és már intenzíven el is kezdtem rángatni a faszomon a bőrt. Addig a pillanatig még talán egyik maszturbációm sem esett ennyire jól. Az a kép járt a fejemben, hogy apám meleg pornót!! néz odakint. Nem telt el fél perc sem, amikor lépéseket hallottam. Jött a felismerés: a nagy izgalmak közepette az ajtót elfelejtettem bezárni. Csak annyi időm maradt, hogy magamra rántsam a rövidnadrágot, amiben aludni szoktam. Az ajtó kinyílt és természetesen apám állt a küszöbön. Arckifejezését látva, meglepett volt, hogy ott talál. Amint végig nézett rajtam, az arcán lévő döbbenet huncut mosoly félévé alakult.
- Bocsáss meg, nem akaratalak megzavarni. Látom elfoglalt vagy. - Jelentőségteljesen a farkamra nézett.
- Éppen indultam lefeküdni - mondtam.
Közben én is láttam előremeredő farkát, amit egy percig sem próbált takargatni. Láttam, hogy pont azokon a helyeket pirul ki, amikor izgalomba jön, mint én.
- Hát akkor szép álmokat - köszönt el és közben megérintette a vállam.
- Szia - mondtam és elindultam a szobám felé. Most már lemertem nézni a farkamra, láttam, hogy ugyanúgy nyíltan előremered, mint apámé. A szobám ajtaja előtt még visszanéztem apámra, láttam, hogy végig engem figyel, és a farka még mindig kő keményen állt. Rám mosolygott, én visszavigyorogtam.
Az elkövetkezendő napokban egyre többet maradtunk kettesben apuval, és beszélgetésünk alatt valahogy mindig a szexre és a masztizásra terelődött a szó. Az egyik nap kezembe nyomott egy szatyrot.
- Ezt csak akkor nézd meg, amikor már egyedül vagy. Maradjon ez a kettőnk titka. - Mondta, és az arcán megjelent az a vadító mosoly, amit én annyira szerettem. Rögtön felsiettem a szobámba és láttam, hogy a tasak egy meleg pornóújságot és egy sikosítót rejt. Rögtön elkezdtem nézegetni a magazint. Természetesen nagyon felizgultam, hisz nem nagyon volt alkalmam ilyen dolgokat nézegetni még az interneten sem, mert egy közös számítógép volt az egész családban. Elhatároztam, hogy amint tiszta lesz a terep, jól kiverem magamnak a síkos kézzel. Próbáltam a leckémre koncentrálni, de a folyton az agyamba furakodott az újság, no meg apám. Abban már teljesen biztos voltam, hogy a fiúk is érdeklik. Most már azt sem tartottam kizártnak, hogy kettőnk között lehet is valami a jövőben. Ez a gondolat, hihetetlenül felizgatott.
Miközben az újságban látott férfiak meztelen képén agyaltam, kopogtattak az ajtómon. Apám jött be hozzám.
- Megnézted az ajándékodat?
- Igen! Nagyon tetszik, köszönöm szépen - mondtam.
- Lenne kedved belenézni velem?
- Persze.
Elővettem a magazint és nézegetni kezdtük. Láttam, hogy apának is legalább annyira bejön, amit lát, mint nekem. Dicsérte az újságban lévő srácok képeit, megjegyezte, hogy az egyik modellnek különösen szép farka van. Nadrágon keresztül láttam, hogy kezd neki felállni. Mondanom sem kell, hogy addigra én már kő kemény voltam. Később pedig meg is simogatta saját faszát.
- Most megyek, aztán jó szórakozást az estére és használd a síkosítót, úgy sokkal jobb! - mondta vigyorogva, közben a farkamat fixírozta a nadrágomon keresztül.
- Meglesz - válaszoltam. A hangomban érezhető kajánság még engem is meglepett.
Apám huncutul rám kacsintott, aztán kiment a szobából.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 tomm6 2015. 10. 10. szombat 19:54
Nagyon élveztm, igazán jó!
#10 lacika1949 2015. 02. 2. hétfő 08:53
hol van a folytatas? varom!!!
#9 genius33 2013. 02. 20. szerda 07:31
Kellemes smile
#8 ttL10LsG7YA1 2011. 11. 13. vasárnap 00:54
Gratulalok a sztoryhoz, talan azota , hogy a torte-net oldalt latogatom ez az elso apa-fia tortenet, ami nem azzal a kozhellyel kezdodik, hogy az anyuka valamilyen modon meghal. A tortenet is jo es tetszik. Izgató es izgalmas a valsztott tema nyes - folytasd ha lehet nyes
#7 8 2010. 06. 18. péntek 12:58
fojtatni ni
#6 ???????? 2010. 02. 7. vasárnap 18:46
vúúúúú:)
#5 őésén12 2010. 01. 3. vasárnap 18:25
Jóó szuper.
#4 2009. 09. 30. szerda 16:17
Most is élveznéd ?
#3 Imperial 2009. 09. 29. kedd 21:51
Köszönöm szépen! :)
#2 :D 2009. 09. 29. kedd 21:36
Jó kis sztori! 10Pont :D
#1 Törté-Net 2009. 09. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?