Oidipusz és Ámor

Szavazás átlaga: 6.79 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2011. december 1.
Hossz: 10 360 karakter
Elolvasva: 747 alkalommal
(Előszóként csak annyit, hogy nem vagyok perverz; csupán a történet az, de – ahogy tudjuk – az emberi fantázia határtalan... )

A gardrób előtt áll, lábán fekete harisnya, felsőtestén csak ahogy magamban nevezem a pasivadító melltartó: csipkés, fekete darab, aranyárban mérték a butikban.
– Nos, nos dünnyögi a hölgy, egyik lábáról másikra helyezve súlypontját, miközben egy rövidke tunikát tart maga elé –, mit húzzak ma estére?
Ledobja az ágyra a virágmintás ruhácskát, aztán egy fekete-szürke csíkos maxipulóvert vesz elő feneketlen ruhatára mélyéről. Maga elé próbálja, majd kérdőn rám tekint.
– Mit gondolsz, Kincsem?
Ellépek az ajtófélfától, amelynek eddig támaszkodtam, és közelebb lépek. Hátulról, ennyi szépség láttán elfulladó lélegzettel közelítem meg a gyönyörű testet, a gömbölyű váll felett a gardrób ajtaján függő, egész alakos tükörbe bámulok. Egy tizennyolc éves forma, izmos nagykamasz, és egy harminc körüli, hollófekete hajú szépség pillant vissza rám.
– Szerintem megfogom a maxipulcsit, és a hölgyemény vállához illesztem ez tökéletes lesz. Elkábítasz minden pasast a vállalati bulin.
– Hízelegsz kacag fel a szépség, fejét hátraveti, popsija, melyen csak egy fekete, áttört francia alsó feszül, a combomnak ütközik.
– Ugyan már, bomba formában vagy felelem, miközben segítek neki bebújni a pulóverbe. Te vagy a legdögösebb anyuka az egész városban, sőt, az egész országban! Az osztálytársaim is mind azt mondják...
– Ismerem én az osztálytársaidat! int le mosolyogva, a bókokba belepirulva anyu. Nagyszájú fickók mindahányan. Kicsit habozik, majd hozzáteszi: – Azért köszönöm. Kedves, hogy ezt mondod.
Kicsúszik a kezem közül, felkapja a franciaágyon heverő retiküljét, és kiviharzik a szobából. A fürdőszoba ajtaja csattan gyors ellenőrzés, hogy jó-e a smink, a frizura –, aztán már a bejárati ajtó dörejét hallom.
– Hanem hajnalra haza gyere! kiáltja vidáman.
A terv szerint mindketten görbe estét csapunk.

Gabriella la bella. Magamban csak így hívom őt. Leányanyaként, tizenöt évesen szült meg, egyedül, mert a pasas az apám lelépett, állítólag Spanyolországban vállalt munkát, mikor kiderült, hogy úton vagyok.
Anyu egyedül nevelt fel, odaadóan, ahogy csak a leányanyák tudnak foglalkozni egy szem . teljesen természetesnek tűnt a gondoskodása, hogy minden este mesét mond, együtt betűzzük az ábécét; az, hogy ha fáj a hasam, az ölében alhatok el.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.79 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. január 16. 15:50
#10
Szinte meseszerű.
1
a
A57L
2019. október 16. 04:51
#9
Közepes erotika.
1
AZ87
2011. december 4. 15:08
#8
latom tiborg, hogy megeggyezik a velemynunk es ennek orulok.
1
t
tiborg
2011. december 3. 06:04
#7
Kitunoen indul...ha lesz folytatas(ebben a stilusban)elso osztalyu sztory kerekedhet belole!!
1
AZ87
2011. december 2. 23:31
#6
Számotokra azért gyenge, mert nem baszta meg a sztoriban es azert mert jobbara a legtobbotok ide csak elvezkedni jar . de nem szamit.
1
gyuri0926
2011. december 2. 13:37
#5
Igen gyenge , engem nem izgatott fel ellentétben AZ87 - tel , ha kívánod tedd magadévá , várja Ő is , minden nőben lakozik egy kurva is , találd meg benne .
1
AZ87
2011. december 2. 02:04
#4
Kedves szerző!

Rögvest szólok hozzád is miután beszóltam az eggyik paciensnek aki előszeretettel véleményez negatívan, bár szeretném az ő írásait imígyen nagy izgalommal olvasni, mint a tióedet.

Kedves panyi, ha jót és érdemszerűt nem tudsz akkor butaságot és ahogy te fogalmazol zagyvaságokat ne írj mások története alá.
P.S.: csak neked. olvasni fogom az összes történeted.

Továbbá kedves szerző!
Nagyon tetszett nekem amit olvastam. Némelykor nem csak a prozódiát hanem a versbe áthajló rímeket is felfedezni véltem. Ügyes szóhasználat és fordulatok. Nagyon tetszett, hogy nem fektetted meg anyud rögtön az elején és a mű közben abszolút. Ez a történet nem kielégedésre, hanem gerjesztésre van szakosítva - engedd meg, hogy ilyen csúnyán fogalmazzak.
Lehet, hogy a stilisztikai jegyekre jobban oda lehetne figyelni, de aki értelemmel olvas akkor megérti, hogy mire szeretnél utalni illetve az időbeli eltolódásokat meg annak ellenére is, hogy azokat nem jelölöd harmas ponttal (...).
Én csak bátorítani tudlak, hogy továbbra is szerezz hasonló műveket, vagy fordíts idegen nyelvből.
Egyszer ha megteheti mindenki aki majd ezt elolvassa, hogy Celin Dion : Titanic című számát bekapcsolja, mikor fogja olvasni, akkor benneteket is átjár az érzés, amit én éreztem- megjegyzem, ez a rádióadás véletlenje volt, hogy ezt a dalt adták.
P.S.: Ha esetleg kedved van kedves szerző akkor írj üzenetet, nagyon fogok neki örülni. 😀
1
p
panyi
2011. december 1. 21:27
#3
Szörnyű zagyvaság.1-es.
1
v
vino24
2011. december 1. 19:13
#2
Nem rossz !! Lesz folytatás ??
1
T
Törté-Net
2011. december 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1