A+ A-

A házibuli

Sokáig gondolkodtam azon, hogy megírjam-e ezt a történetet. Végül úgy döntöttem, hogy igen. Miről is van szó? Eddig mindössze egy szexuális kapcsolatom volt a barátnőmmel. 19 éves vagyok, s eddig teljesen átlagos pasinak tartottam magam. De most nem olyan történet következik, mint amilyeneket emberek millió naponta átélnek.
Nem régen történt az eset. Szombat este volt, egy házibuli a városon kívül, egy nagy családi házban. Úgy döntöttem, hogy én is elmegyek a buliba, hisz majdnem ott volt minden ismerősöm. A barátnőm éppen elutazott, szalmaözvegy voltam, s titkon még abban is reménykedtem, hogy talán felhajtok valami csajszit is. Mit mondjak? A buli az elején olyan volt, mint minden átlagos buli.
Dübörgő zene, egy csomó ember, hülyéskedések, ugratások, s ital minden mennyiségben. Forró nyári éjszaka volt, s a hangulat is egyre forróbb kezdett lenni. A házban több szoba is volt, amelyek lassan kezdtek alkalmi gazdákra találni.
Nekem azonban valahogy egyetlenegy lány sem tetszett meg. Volt itt néhány új nő is, akiket korábbról még nem ismertem, de valahogy nem igazán jöttek be nekem. Lehet, hogy rossz napom volt? S amikor éppen arra gondoltam, hogy hazamegyek, akkor jött a váratlan fordulat.
Az előszobában volt a legtöbb ember, ahol a zene szólt. Egy ismert szám ment éppen, s mindenki talpon volt, mindenki bulizott. Egy ismeretlen sráccal kapaszkodtunk éppen össze, s koccintottunk is a félig már üres poharainkkal. Én vodkát ittam, ő whiskyt. Magas, kigyúrt, fekete pasi volt, zöld szemekkel. Úgy 17-18 évesnek saccoltam, s korábban sohasem láttam.
Buliztunk ott egymás mellett, s ez így ment egy darabig. Egyszercsak azonban valami furcsa villanásokat fedeztem fel a szemében. Azok a zöld szemek mintha hívtak volna valahová. Hirtelen borzongás futott át rajtam. A szemezgetés néhány másodpercig tartott csak, s a körülöttünk lévők semmit sem vettek észre belőle. Mellettünk továbbra is tombolt mindenki, szinte már önkívületben. De én csak őt láttam. Közben viszont valami tiltakozott is bennem ez ellen. El akartam menni, s tettem is pár lépést, de a vágy felül kerekedett, s legyőzte a másik énemet. Maradtam, szinte megbabonázva. A fejemben kavarogtak a gondolatok. Arra gondoltam, hogy barátnőm van, s én egy teljesen normális srác vagyok. De az a másik énem erősebb volt! Csak az járt az agyamban, hogy Úristen!, nekem egy fiú tetszik? Részeg vagyok, vagy valami történt velem? Istenem, mit csináljak?
Nem tudtam dönteni, s ebben a helyzetben még többet kortyolgattam a pohárból, majd a kövtkezőkből. A srác tekintete azonban továbbra is ide-oda sétált rajtam. Még a tenyerem is izzadni kezdett, s az agyam lüktetett, mintha fel akarna robbanni. S ekkor érezni kezdtem a gatyámban, hogy a farkam egyre nagyobb és nagyobb lesz. Kimentem a levegőre. Utánam jött. Szinte minden erőm elhagyott. Ekkor már tudtam azt, hogy rákattantam. Belülről még jöttek ugyan olyan hangok, hogy ne hagyd magad, menj el!, de a lábaim nem mozdultak.
Mondott valamit. Már nem is tudom, hogy mit. Egészen jelentéktelen dolgokról kezdtünk el beszélgetni. S ekkor megtört a jég. Lassan kezdtem felengedni. A hangomban a remegés kezdett elmúlni, lassan belülről is kezdtem megnyugodni. A vodka megtette a jótékony hatását. Amíg beszélgettünk és valamilyen csokis süteményt ettünk, a parfümjének az illatát éreztem az orromban. Fehér póló volt rajta, farmernadrág, s valamilyen márkás edzőcipő. Kiváló volt az alkalom arra, hogy jól szemügyre vegyem. A ruha alatt szépen kirajzolódtak testének tökéletesen kidolgozott izmai.
Fekete rövidre nyírt haja volt. Férfias arcélei. Széles válla. Úgy nézett ki, mint egy manöken. S a nadrágján elől szépen kidudorodott egy csomó! Megállapítottam: elég nagy szerszáma lehet! Közelebb léptem hozzá, s érezni kezdtem a csokoládé illatú lehelletét. S akkor azt mondta: "Gyere, mutatok valamit!"-s az egyik szoba ajtajára mutatott. Nem volt a közelünkben senki, s ha lett volna is, senki sem vette volna észre semmi különöset. Csupán azt látta volna, hogy két alak pohárral a kezében beszélget.
Bementünk szobába, s bezárta mögöttünk az ajtót. Ismét remegni kezdett a testem. Ő tette meg az első lépést. Mellém lépett, s magához ölelt. Éreztem bőrének az illatát, s kemény, izmos testének vonalait a póló alatt, valamint azt is, hogy az ő testében is, akárcsak az enyémben, lüktet a vér. S amíg így megbabonázva, mozdulatlanul álltam, ő kihasználva az alkalmat szájon csókolt. Először gyorsan, majd újból, de már hosszasan.
Nem tiltakoztam, nem hárítottam el a közeledést. Egyszerűen paff voltam.
S akkor hirtelen történt valami bennem: én is visszacsókoltam, s kezem picit remegve ugyan, de végigsiklott a testén. A számban éreztem nyelvét, ami még mindig csokoládé ízű volt. Olyan volt a nyelve, mint egy kobra, szinte lenyúlt egészen a torkomig. Nagyszerű érzés volt! A testem szinte bizsergett a gyönyörtől. S az értelem hangja egyre csak halkult bennem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 06. 21. vasárnap 04:15
Gyenge írás.
#5 genius33 2013. 04. 16. kedd 15:55
Egész jó smile
#4 ttL10LsG7YA1 2011. 11. 22. kedd 03:13
jo jo de mitortent veled kedves tortenet meselo ???? ez erdekelne meg engem nyes
#3 egy olvasó 2007. 04. 11. szerda 18:42
nekem tetszett, csak rövid
#2 én 2007. 02. 26. hétfő 21:14
tetszett
#1 Törté-Net 2006. 10. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?