Hírek

JÚN.
14.
2011

A tágító


Az análtágító hatalmas volt, és tökéletesen beszorult a lány formás fenekébe. El sem tudtam képzelni, hogy kerülhetett be oda, de benn volt, amikor lehúztam a tangáját. A puncija vörös volt, duzzadt és nedves. Megragadtam a tágítót, megpróbáltam kihúzni. Tényleg hatalmas volt. A lány felnyögött, de tovább térdelt a padlón, és tűrte, hogy ki-be huzogassam a játékszert a szűk kis seggében. Nem úgy tűnt, hogy könnyen ki fog jönni.

Erősen meg kellett húznom, hogy egyáltalán megmozduljon - ebből is sejtettem, milyen nehéz lehetett betolni. Egyik nedves ujjamat a punciba nyomtam, de közben tovább mozgattam a tágítót. A lány rátolta forró punciját az ujjamra, és még hangosabban nyögött fel. Gyönyörű volt, napbarnított, melle kerek, mellbimbói sötétek. Rámnézett, aranyos arcának szenvedélye átvillant az eléhulló sötétbarna haj mögül. Látszott...


Már nem csak a család kurvája 1. rész


Ahogy feküdtem az ágyon újra átgondoltam a tegnap esti hancúrt, bár éreztem, hogy nem kíméltek a fiúk, de élvezettel gondoltam vissza. Apu és Zoli meg a felesége már kint reggeliztek a konyhában, amiből nyílt apu hálója. Nálam nem volt semmi ruha, így meg kellett várnom, míg Zsóka fel nem ment a szobájukba, én gyorsan kiszaladtam, és a fürdőbe rohantam, zuhannyal kezdtem, még ragadt a fenekem és a puncim a sok spermától, amit tegnap belém pumpáltak apuék. Felvettem a szennyesből egy pólót és egy rövidnadrágot, aztán kimentem a többiekhez, a két fiú mosollyal az arcukon ültek mikor megláttak, és csak annyit kérdeztek gúnyosan, hogy hosszú volt az este? Nem válaszoltam, csak odaléptem apuhoz és megcsókoltam, aztán Zolit is. Szinte egész nap aludtam, meg pihentem, apuék elmentek horgászni Zolival, Zsókát otthon hagyták, bár amúgy sem ment volna. Dénes még mindig nem...


JÚN.
10.
2011

Albérlet a fővárosban

Borzasztóan örültem, amikor értesítettek, hogy megkaphatom a fővárosi állást. Nem volt nekem semmi bajom a kisvárossal, ahol éltem, volt nagyjából minden, rendezett családi viszonyok, vőlegény, hébe-hóba el is mentünk szórakozni, csakhát munkalehetőség... Ezen a téren siralmas volt. Dolgoztam egy kis cégnél, de utáltam bejárni. Megalázóan bugyuta, aktatologatós munka, pitiáner intrikus kollégák, brrr... Most viszont felelősségteljes munkám lesz! A fővárosban. Hirtelen belémnyilallt, hogy hol fogok én lakni? Oké, már több mint három hónapja leveleztünk az állásról, és kétszer voltam fönt interjún, és biztattak, hogy megkapom, de csütörtökön kaptam a levelet, hogy hétfőn jelentkezzek, mert már ennél a hónapzárásnál számítanak rám.


Különleges szexélményeim 16. rész

Sziasztok. Régóta nem írtam már, de nem ok nélkül. A gyerek rákapott a számítógépes játékokra, és egyenlőre csak egy gép van. Állandóan jön, oson a géphez, hogy játszhasson. És nem lenne jó, ha beleolvasna. A munkahelyi gépemen meg nem őrültem meg ilyesmikről írni. Szóval, két hónap alatt összespóroltam egy használt , saját magán laptopra. Szóval, pár hete igen izgalmas szexuális élményem volt. A biztonsági őr Józsi terhes feleségével, a Bettivel volt izgalmas és perverz szexuális élményem, és még azóta egy párszor. Szóval aznap a munkáimmal már elkészültem kora délutánra, de saját építkezésem akkor nem volt. Épp molyolni akartam még valamivel, de a nagy főnök , az öreg kiszúrta mi a helyzet. Rögtön lecsapott, hogy ha úgy sincs munkám mára, menjek nyugodtan haza, ír szabadságot. Értitek, fél napot ledolgoztam, de egy teljs szabadság ugrott. Szóval...


JÚN.
9.
2011

Emma

Emma az ágyán ült. - Nem lehet igaz – gondolta – Ilyen egyszerűen nincs. Tényleg rossz, amikor az embernek egyszerre lenne kedve sírni, zokogni, és teljes szívéből nevetni. Ezt az érzést csak átélni lehet, leírni nem. Megoldásként Emma a párnáját kezdte ütni, majd nevetett és végül kijött egy könnycsepp a szeméből. - Ha valaki látna, azt hinné, megőrültem –- szólalt meg fennhangon. - Pontosan –- válaszolt egy hang a háta mögött. Emma hirtelen megfordult. Ekkor eljött az a pillanat, amikor azt hitte, hogy tényleg megzakkant. Az a férfi állt előtte, aki ezt az egészet kiváltotta belőle. Pár órával ezelőtt Emma a munkából tartott hazafelé, amikor találkozott egykori szerelmével. A férfi épp egy buszról szállt le.


Laura ébredése 11. fejezet

Azt az üdítő és mindent elsöprően boldogító délutánt követően, amikor ismét lefeküdt Rickkel, Laura valószínűleg rosszabbul érezte magát, mint valaha. A problémák, amiket igyekezett megoldani, vagy legalább elfelejteni, most minden eddiginél nagyobb erővel törtek rá. Nem volt ez olyan egyszerű, mint ahogy Rick gondolta. Szeretett a férfival szeretkezni. Azt hitte megőrül a vágytól és szinte természetfeletti erővel tört rá a gyönyör. A teste még napokig fájt, miután a férfi így elbánt vele. De ettől még a vonzódás, amit Karen vagy Rina iránt érzett, kicsit sem csökkent. Minden éjjel velük álmodott. Egyikükkel vagy másikukkal. De a legrosszabb csak akkor következett, amikor már egyszerre jelentek meg az álmaiban, ahogy kettejük között fekszik, és a két lány együttműködik azon, hogy őt a gyönyörök földjére juttassák.


JÚN.
8.
2011

Minden jóban van valami... 3. rész - Például a barátnő

Valamivel 11 óra előtt értünk be a közös munkahelyünkre, ami kívülről hatalmas piszkos-szürke épületnek tűnt, mi jól tudtuk, hogy belül még szürkébb és még piszkosabb. Kriszta már a saroknál kiszállt, gyalog tette meg a hátralévő 100 métert, bár – jókat nevetgéltünk ezen – feleslegesnek tűnhetett ez az óvatosság, amikor a cég dolgozóinak jelentős része régen összekötött már minket. Szinte alaptalanul tették ezt az előző nappal bezárólag, hiszen a jó kollegiális kapcsolat még nem feltétlenül jelent intim viszonyt is. Kapcsolatunk definícióját továbbra sem lehet egyértelműen meghatározni – legalábbis nekem nem sikerült -, még az éjszakai, irodai kaland és az utána következő együttalvás, vagy a mai közös, reggeli utáni örömszerzés ellenére sem, vagy ezek az események még bonyolultabbá tették viszonyunk elhelyezését a világméretű...


Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 2. rész

Lihegve pakoltuk ki a szatyrokat harmadik körre is az autóból, a készülődés izgalma borzolta az érzékeinket. A konyhában rogytunk le egy hideg üdítő mellé, miközben Evivel végigsiklott a tekintetünk a szerzeményeinken. Minden helyet elfoglaltak a nagy bevásárló központból hazahordott dolgok. Határozottan meg voltunk elégedve azzal, amit láttunk. A húgomék a szervezés részét magukra vállalták, így két várakozással teli nap után ott álltunk a titkos bulink előtt. Egyetlen zavaró dolog keserítette meg ezt a csodálatos időszakot, Erik aki most, hogy a szüleim nem voltak odahaza, szinte folytonosan ott lebzselt. Egy idő után mindenbe kezdett beleszólni, ami kissé zavaró volt, megpróbált felügyelni ránk az idősebb jogán.


JÚN.
7.
2011

Leszbikus barátnők

Kingával már nagyon rég óta közeli barátságban voltunk. Mindenhova együtt mentünk, még a randikra is. Azt hitték, leszbikusok vagyunk. A legjobb barátnm volt, mindent megbeszéltünk. Sokszor átjött, hogy együtt tanuljunk, egy osztályba jártunk. Nagyon szerettem vele lógni, rendkívül pozitív személyiség volt. Mindig meg tudott nevettetni. Általában én is őt. Egyik szombat este elmentünk bulizni egy jót, mint mindig, és akkor este kicsit többet ivott a kelleténél. Én nem soha nem ittam többet, mint ő, általában én vigyáztam rá. Hajnal fele már kezdtem hazafele invitálni, de nem akart menni. Én a boxba ültem a haverokkal, ő meg beleült az ölembe. Én átöleltem a derekát, hátsó szándék nélkül, nehogy leessen. Hogy ez tetszett-e neki, vagy csak spontán a sok pia okozta, még mindig nem tudom.