A+ A-

Ölelkezős ribanc 2. rész - A szerelmeskedés

Fordítás
Írta: Xarth
Forrás: literotica.com
Együtt zuhantunk az ágyba, meztelen bőrfelületek és kalandozó kezek összegabalyodott csomójaként. Tetszett az ötlet, hogy ez most már az én ágyam is, és már nem vagyok betolakodó benne. Mindent meg akartam osztani a nővéremmel, fizikailag és érzelmileg, és úgy tűnt, én is pontosan ezt fogom kapni. Valahogy sikerült belebotlanom a személyes paradicsomomba.
April, aki nálam jobban tudott összpontosítani, csókokkal árasztotta el a nyakamat, az államat, és néha az ajkaimat. Próbáltam viszonozni, de tényleg, csak túl felizgult voltam ahhoz, hogy tartani tudjam a lépést vele. Már jóval azelőtt volt orgazmusa, mielőtt engem is odasegített – indokoltam meg magamban –, szóval persze, hogy jobban magánál van, mint én.
Elmosolyodott, ahogy szeretettel tele a szemeibe néztem. Ő volt a nővérem, a kedvencem az egész világon, az első és egyetlen szerelmem, és az enyém volt. Szinte kedvem támadt néhány nem igazán praktikus dologhoz, mint például az utcán végigtáncolni és kiabálni mindenkinek. April természetesen megölne, ha megtenném.
– Úgy tűnik, elkalandoztál – mondta az ujjaival a melleimet cirógatva.
– Bocsi – mondtam. – Egy kicsit sok volt ez.
– Semmi gond, azt hiszem, ez természetes. Ez elég új dolog mindkettőnk számára.
Megcsókolt, az ajkai puhák voltak, mégis agresszívak, és a nyelve a számba kúszott. Mohón fogadtam a csókot és a kezemet a tarkójára tettem, hogy gyengéden tartsam őt, míg ki nem fogyunk a lélegzetből.
Egyik kezével lentebb kalandozott, lecsúsztatta a derekamról a combjaim közé. Meztelen mókázásaink után a konyhában és azután, hogy most először nyaltam ki teljesen, én majdnem elviselhetetlenül fel voltam izgulva. Boldogan felsóhajtottam, ahogy elkezdett játszani nedves, éhező puncimmal.
Az érintésével nem tudott versenyre kelni a sajátom, még a több éves tapasztalata ellenére sem. Megesküdtem volna rá, hogy az én kedvemért gyakorolt, ami alapvetően egy buta elképzelés volt, mivel az utóbbi időkig nem érzett úgy irántam, mint én iránta. Feltételezem, a saját önkielégítési módszerét alkalmazta rám, nagy hatásfokkal. Ami még fontosabb, bármi amit tett, sokkal jobb érzés volt már csak attól is, hogy ő csinálta.
A kezemet a puncijára csúsztattam, lemásolva a figyelmet, amit ő tanúsított irántam, és egy kicsit felkacagtam, amikor a csuklóink egymásnak ütköztek. A sok idegesség annyira befolyásolta az ügyességemet, hogy biztos voltam benne, a bevallottan gyakorlatlan technikám fogja kárát látni. Megnyugtattam magamat, hogy egy nap mestere leszek annak, hogy a nővéremet eljuttassam az orgazmusig. Persze ehhez sok gyakorlásra lesz szükségem…
Pár percig ujjaztuk egymást, egyre jobban közeledve a csúcs felé. Ahogy legutóbb is, nem tudtam nem észrevenni, hogy April többet tesz értem mint én érte, de nem igazán tudtam, hogy én miféle örömet is okozok neki. Csak azt tudtam, hogy valamit jól csinálhatok, mert az arckifejezése és az apró zihálásai majdnem túllendítettek engem is a peremen.
Hirtelen elhúzta a kezét a puncimról, majd az ágy széle felé kezdett kúszni. Megragadtam őt és megpróbáltam megállítani.
– Hová mész? – kérdeztem, azon aggódva, hogy valami baj van, noha nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet.
– Engedj el egy pillanatra, nem megyek sehová. Jobb, ha nem leszel ilyen levakarhatatlan folyton, különben problémáink lesznek.
Ingerlő volt a hangja, de az izgatottságtól megbicsaklott. Nehéz gunyorosnak lenni, ha annyira fel vagy izgulva, mint mi. De rádöbbentem, hogy ő közel sem volt annyira felhúzva, mint látszott, valószínűleg nem is akar addig elmenni, és én vonakodva elengedtem őt.
April felpattant amint ismét szabadon tudott mozogni, és kihúzta a ruhásszekrénye felső fiókját. Kutakodott egy kicsit, nem láttam rendesen, hogy mit keres, majd hirtelen győzedelmesen előhalászott egy vibrátort. Talán felnevettem a helyzeten, ha nem lettem volna annyira kíváncsi.
– Mit akarsz azzal? – kérdeztem.
Csábosan elmosolyodott, ragadozómosollyal.
– Majd meglátod.
April a hátamra fordított majd rám mászott. Szinte azonnal játszani kezdtem a melleivel, mivel ott voltak, és olyan hívogatóan néztek le rám. Ellenállt a kísérletemnek, hogy közelebb húzzam magamhoz.
Először leellenőrizte a vibrit, hogy az elemek még mindig jók-e, mert mindkettőnknek nagy kiábrándulás lett volna, ha nem, de minden rendben volt vele. Aztán, ahogy én elbűvölve figyeltem, ő a punciját közvetlenül az enyém fölé helyezte, és közénk tolta a vibrátort.
Felnyögtem, ahogy a vibrálás elérte a csiklómat, majd nem sokkal később a nyílásomat, és a döbbenet és vágy keverékével néztem fel a nővéremre. Egy kicsit mozgatta a csípőjét, nekem dörzsölve magát és azt a csodálatos játékszert. Még soha nem gondoltam rá, hogy a vibrátor nem csak akkor lehet hasznos, ha egyedül vagyok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 tomi19 2016. 01. 27. szerda 12:12
Jó volt még jobb lenne ha folytattad volna ....
#5 Koriander 2015. 03. 9. hétfő 16:10
Minőségi írás és minőségi a fordítás is! A maximumot pontot érdemli!
#4 papi 2015. 03. 2. hétfő 18:55
nAGYON JÓ
#3 Andreas6 2015. 03. 2. hétfő 13:37
Elég jó, de miért nincs feltüntetve, hogy leszbi? A testvérek megjelölésből még nem lehet tudni, hogy két lányról van szó!
#2 A57L 2015. 03. 2. hétfő 07:19
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2015. 03. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?