A+ A-

Egy szép tavaszi nap 1. rész

Reggel, mikor felébredtem, madarak csicsergését hallottam az ablakon át. Nyújtóztam, és átnyúltam az ágyon, de csak az üres párnát tapogatta a kezem.
Felültem, és magamra húztam a takarót.
A konyha felől halk beszélgetést hallottam. Jóleső borzongás futott rajtam végig.
Elmosolyodtam, és visszadőltem az ágyra.
A múlt éjszakára gondoltam, és éreztem, hogy a vágy újra éledezni kezd bennem.
Ricky, ó Ricky! Sóhajtottam.
Becsuktam a szemem, és tisztán láttam magam előtt mackós alakját, ahogy mosolyogva jött felém a pályaudvaron. Ledobtam a táskámat és kitárt karral futottunk egymás felé, a karjaiba vetettem magam, és néhányszor megpördült velem.
Nagyon jó volt újra látni, újra érezni ajkait a számon. Abbahagytuk a csókot, és egymás szemébe nézve mosolyogtunk.
A csomagokat felkapta a földről, és egyből az autójához mentünk, ami közel parkolt a pályaudvartól.
Én mesélni kezdtem az utazásról, hogyan teltek a hetek nélküle.
Hamar megérkeztünk a lakásához, kiszálltunk. A csomagokat ismét felkapva sietett befelé.
A lakás ragyogott a tisztaságtól, ez örömmel töltött el. Azt üzente felém, vártalak, maradj velem.
Miután az előszobában lerakta a táskákat, hozzám fordult. Lassan lehajolt és megcsókolt. Először csak finoman, gyengéden, majd egyre hevesebben, követelőzőbben. A tavaszi kabátot észrevétlenül csúsztatta le rólam, melyet lassan követett a többi ruhadarab is. Ott álltam egy kis bugyiban Ricky előtt, aki szótlanul csak nézett, és kissé rekedt hangon odasúgta nekem:
- Gyönyörű vagy! Nagyon vártam már ezt a pillanatot!
A kezeivel közben lágyan simogatta a hátam és a fenekem. Gyorsan kigomboltam az ingét, majd a nadrágját az alsóval együtt szinte letéptem róla. Nagyon vártam a látványt, amint előttem ágaskodott duzzadó farka. Szemében égett a vágy hogy mielőbb nedves puncimba dughassa szerszámát.
Én vágytam már a testét, simogató kezeit, csókoló száját, becéző nyelvét.
A nyakamat csókolva felkapott és bevitt a hálóba. Ott gyengéden letett a hatalmas franciaágyra, lehúzta rólam a bugyim, és finoman puszilgatni kezdett.
A bokámmal kezdte, majd haladt felfelé. Kezei is felfedezőútra indult testemen. Megtalálta kicsi, de formás cickóimat és masszírozni kezdte.
Majd éreztem, ahogy bimbóimat a nyelvével simogatja, nyelve hegyével körözött a melleimen. Élveztem minden percét. Nagyon vágytam az érintésére, csókjaira.
Kezemmel a hátát, nyakát, tarkóját simogattam. Haladt lefelé a cicimet már csak kezeivel becézte, a nyelve a köldökömnél járt, és tudtam mi fog következni, és átadtam, magam az élvezetnek. Ahogy nyelve a belső combomhoz ért, megremegtem. Felnézett, és elmosolyodott. Örömmel nyugtázta, hogy teljesen borotvált a puncim.
- Folytassam? - kérdezte kajánul, és én nem tudtam megszólalni csak mély sóhajjal válaszoltam.
Mindkét kezemmel beletúrtam a hajába és magamhoz húztam. Ujjaival végigsimította szeméremajkaimat és egy határozott mozdulattal belenyalt a puncimba. Kéjesen felsóhajtottam, mire Ő egyre jobban simogatta a csiklómat, néha egy kicsit beszippantotta ajkai közé. Újra és újra körbe - körbe nyaldosta nyelvével. Csókolgatta combjaimat, majd ismét csiklómat kényeztette. Már szinte beleremegtem, annyira élveztem játékát, miközben izmai egyre gyakrabban megfeszültek számára is izgalmas látványtól.
- Imádom a tested! - mondta.
Mikor már azt hittem nem tudja fokozni az élvezetemet, ujját óvatosan bedugta lucskos puncimba. Először csak a hüvely falán körbe - körbe mozgatta, majd egyre erősebben ki - be húzogatta akkor már nagyon érzékeny puncimban. Mintegy megjósolva micsoda gyönyörök várnak még rám. Nem is kellett soká várnom, a várt gyönyör pillanatok múlva rámtört. Testem beleremegett. Melyre Ő: Gyönyörű! Ezt vártam. Csodálatos érzés.
Megcsókolt, végigsimította remegő testemet, és a hátára feküdt.
Egymás kezét szorosan fogva pihentünk.
Most eljött az én időm, hogy viszonozzam a gyönyört. Hozzásimultam, és finoman csókolgatni kezdtem a nyakát, majd a mellbimbóival játszott a nyelvem. Ajkaimmal beszippantottam mellbimbóját, és a nyelvem hegyével játszottam vele. Kezemmel végigsimítottam hasán, majd a fenekét markolásztam. A combjait is simogattam, miközben még mindig a mellbimbóit kényeztettem. Láttam ágaskodó farkát, láttam, ahogy kissé megemeli a csípőjét, hogy végre érezze, ahogy a farkát a számmal zárom körbe. De még vártam. Először csak a tövét pusziltam meg, majd egy határozott mozdulattal végignyaltam a farkát. A hegyénél gyengéden köröztem a nyelvemmel, de ő már nem bírta kivárni a fejemet megfogva emelte számba méretes farkát. Hangosan felnyögött, és én boldogan szoptam, szívtam szerszámát. Nyelvemmel a makkot becéztem, majd megint eltűnt a számban férfiassága. Azt éreztem, hogy a hajamat félresimítja a kezével. Tudtam, hogy nemcsak érezni, de látni szeretné. Az egyik kezem eközben simogatta a zacsiját, a másikkal pedig mellkasát kényeztettem. Erősebben! - hörögte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 10. 18. péntek 05:22
Elég jó.
#5 papi 2013. 06. 7. péntek 05:06
Nagyon jó
#4 gaborthefirst 2013. 04. 13. szombat 14:43
Teljesen beleéltem magamat! smile Nagyon jól megírt, kellemes történet. Gratulálok és köszi!
#3 Rinaldo 2012. 03. 1. csütörtök 08:06
Jó a történet.A csaj végre két férfival egyszere kapta a két alsó lukába.
#2 tiborg 2011. 02. 22. kedd 07:15
Kituno!! Egy uj csillagot talaltam!
#1 Törté-Net 2009. 06. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?