Hírek

MÁJ.
16.
2011

Nagybátyám

15 éves lehettem,mikor nyaralni mentem a Balatonhoz a nagybátyámhoz. Egyedül élt már évek óta. Megérkezésem után kimentünk uszni a balatonba,és utána napoztunk a parton. Bekente a hátam és csodálkozva vettem észre,hogy dudorodik a nadrágja. Hasra feküdt és nem szolt semmit. Délután hazamentünk és beszélgettünk a teraszon. A nagybácsi sörözött és leguritott néhány viskyt is. Levettem a pólom és fürdóruhában ültem vele szembe. A nagybácsi nadrága megint nagyobb lett. Majd a combomra tette a kezét ami jol esett. Lehunytam a szemem,ahogy simogatott. Majd éreztem,hogy elémtérdel és elhuzza a bugyimat. Oda hajolt és a puncim kezdte nyalni. Volt már ilyen élményem az öcsémmel,mert kézzel és szájjal ki szoktuk egymást elégiteni


Jó a buli – le a bugyit! 4. rész - 18+ játékok

- A következő játékos pedig... keverd meg és húzz egy cédulát, légy szíves!.... – Nagycicis élvezte a szereplést, hangja mikrofon és erősítő nélkül is betöltötte a kistársalgót. Egy pillanatnyi csend, míg kihajtotta a papírt, és már a nevemet harsogja: - Imre a következő játékos! Húzz egy feladatot innen magadnak... - Ez jó hosszan van leírva – nézegettem a cetlit. – Először is választanom kell valakit. Virág eltűnt a fotel mélyében, úgyhogy gyorsan körbenéztem a teremben: - Jelentkező? – Nagyjából átfutottam a cédulán hosszasan taglalt feladaton, úgyhogy ehhez kerestem megfelelő partnert. Megpillantottam a nadrágomat bitorló, alacsony, ám arányosan formás lányt, aki csodálatos mosolyt küldött felém: - Hölgyem! – nyújtottam a kezem.


MÁJ.
13.
2011

Majdnem

Őrületes dolog esett meg velem a minap! Még nem láttam ilyen kiéhezett férfit, mint akkor éjjel! Már ismerem őt egy ideje, s tudom, hogy bukik rám, hiszen meg szokta említeni párszor, hogy szívesen elszopogatná a nedves puncimat, de eddig mindig nemet mondtam neki, hiszen van egy igaz szerelmem! Sose gondoltam volna, hogy ilyen vadállatiás is tud lenni az említett fiú! A történet ott kezdődött, hogy a szerelmem elutazott néhány napra, s engem az unokatestvérére bízott. A szórakoztatást ő nem igazán úgy gondolta, ahogy Zoli - az unokatestvér. Elmentünk egy elég nívós diszkóba, ahol kicsit többet ittunk a kelleténél, mivel épp ünnepeltük a névnapját! Voltunk ott jó páran, de mindenki a párjával volt, így mi is csak egymást szórakoztattuk! A buli nagyon élvezetes volt, s a hangulat is lassan a tetőfokára hágott... Éreztem, hogy több sört ittam a kelleténél,...


Kamaszkorom legszebb nyara 2. rész

- Gyorsabban haladnánk, ha segítenél – fűzte hozzá. Több sem kellett nekem. Remegő kézzel vettem le róla a kabátját, majd az ingét gomboltam ki, a csizmát együtt húztuk le. Az ing és nadrág levétele után már látszott Sanyi bátyám szőrzete. A trikó levétele után megláttam a göndörödő mellkas szőrzetét, amely olyan kívánatos volt, hogy azonnal bele kellett markolnom. - Menjünk a szobába - mondta – majd előre ment. - Húzd le rólam a gatyát. Remegő kézzel fogtam meg az alsónadrág két oldalát. Elkezdtem lehúzni. Egy ponton megakadt, amikor az ágaskodó szerszám miatt nem haladt tovább. De hamar túljutottam ezen az akadályon. És ott állt, - mit állt -, meredt előttem életem első igazi férfi fütyköse. Láttam már a Ferkóét, ismertem az enyémet, de ez más volt. Szebb volt, érettebb volt. Először is dús szőrzet vette körül a tövét, az erek...


MÁJ.
12.
2011

Miért ne tehetnék...

A nő, teljesen meztelenül, jólesően nyújtózott el az ágyon, miközben alig várta már, hogy megtörténjen a több, mint féléve kezdődött történetük beteljesedése. Az imént, szinte még be sem csukták maguk mögött a kis szállodaszoba ajtaját, máris vadul csókolózni kezdtek, mint mindig, ha egy kis időt együtt tölthettek kettesben, és kapkodták magukról, meg a másikról a ruhákat, hogy láthassák is végre, ne csak érinthessék a másik testét. Régóta ismerték egymást. A nő férjének nővére és a férfi felesége gyermekkoruk óta voltak barátnők, így számtalanszor találkoztak egy névnap, egy születésnap ünneplése kapcsán, de meg sem fordult a fejükben, hogy egyszer megtörténhet az, amire most készülnek.


A bunker

Idén korán érkezett a tavasz. A nap erősen és melegen süt ma, pedig mégcsak március eleje van. Március, Kriszta kedvenc hónapja. Nemcsak azért mert ilyenkor van a születésnapja. Olyan hívogatóak odakinnt a tavasz első napsugarai...A lány szinte érzi az arcán a meleg cirógatását és szinte hallani véli a méhecskék zümmögését ahogy kibambul a levegotlen 3. emeleti osztályteremből. "Velünk van még, Váradi kisasszony?" A történelemtanár lezser megjegyzése fel sem ébresztette volna ábrándozásából, ha a nevét nem említi. Varga tanár úr abban az évben kezdett a gimiben tanítani, és szinte az összes lány bele volt zúgva. Kivéve Krisztát. Őt kifejezetten taszították a férfi markáns vonalai és állandó borostája. Jóképű volt ugyan, de olyan bizarr módon. A férfi mindig sötét farmert viselt, inggel, aminek a legfelső gomblyukát kigombolva hagyta és a...


MÁJ.
11.
2011

A főnök lánya

Lassan betöltöm a harmincat, és mégsem érzem azt, hogy elértem volna valamit az életben. Hiába szereztem meg a jogászdiplomát, hiába lett ez a remek munkahelyem, hiába nősültem meg, mégis úgy érzem, hogy csak sodródom az élettel. Vannak és voltak céljaim, azokat mind-mind elértem, és mégis üresnek, szürkének érzem napjaimat. Talán ott rontottam el, hogy túlságosan kiélveztem a fiatal éveimet. Isten jó külsővel áldott meg és ehhez társult a biztos anyagi háttér is. Így nem csoda, hogy úgy cserélgettem a barátnőimet, mint mások a zoknijukat. Élveztem, ahogy az egyetem évei alatt a nők naponta fodultak meg az ágyamban úgy, hogy még a nevüket sem ismertem. De minek is ismertem volna? Mindegyikük könnyű vérű, párkapcsolatra képtelen nő volt, akiknél semmi komolyabbra nem számíthattam.


Fantasy for D. 8 rész -A szendvics

Ott ültek a kanapén, meztelenül. Dóri befészkelte magát Péter ölébe, féloldalt fordulva. A férfi kedvtelve nézegette a meztelen testet, amelyen még látszottak a szeretkezéstől kipirult foltok. Volt két szabad órájuk, egy üres lakás, így még egy szeretkezés belefért az időbe. Péternek eszébe jutott egy kérdés. - Hogy is volt azzal a két fiúval egyszerre? Azt ígérted, elmondod. Dóri duzzogva elmosolyodott, aztán reklamálni kezdett. - Az nem ér! Megzsaroltál, és az ilyen ígéret nem számít! - Nagyon véres fenyegetés volt, az igaz. Rettegtél, félelmedben azt sem tudod, mit beszéltél. Vagy nem így volt? A nő érezte Péter hangjában a finom gúnyt, és a történteket végiggondolva kénytelen volt elismerni, hogy a véres fenyegetéstől tényleg nagyon messze voltak.


MÁJ.
10.
2011

Így kezdődött...

Egy tanfolyamon találkoztunk. Jól érezhetően folyamatosan vibrált körülöttünk a levegő, olyannyira, hogy telefonszámot is cseréltünk flörtölgetésünk közepette. Mit veszíthetek, - gondoltam -, így mindjárt a következő hétfőn a munkahelyi telefonszámán felhívtam és szó szót követett. Mondtam Neki, hogy pénteken egy Tőle nem túl távoli városban dolgozom és ha akarja tehetek egy kis kitérőt Felé. Nem éreztem, hogy ellenére lett volna az ötletem, így megbeszéltünk egy randevút. A megbeszélthez képest jóval korábban érkeztem, így volt időm beszerezni egy szál virágot, hogy mégse üres kézzel várjam. Megérkezett a kocsijával. Beültem mellé és kicsit beszélgettünk. Azt javasolta, hogy menjünk valami nyugisabb helyre, mert nem szeretné, ha bennünket látva mindenféle ismerősei indokolatlanul el kezdenének fantáziálni.


Laura ébredése 10. fejezet

Fordítás Laura teljesen maga alatt volt. Tudta, hogy ő okozta magának mindezt, de Karen és Rina egymás utáni elvesztése miatt éles fájdalom járta át a szívét. És, ami a legrosszabb, igazából sosem vesztette el Rinát, mert soha nem is volt az övé. A vágy, amit a lány iránt érzet, már-már elviselhetetlen volt. Miután Rina kirúgta a lakásából, hazament, de nem tudta kiverni a fejéből a lány meztelen testének a látványát. Vágytam valaha is Karenre ennyire? - morfondírozott. A kezére nézett. Egyetlen testrészére, amely hozzáérhetett Rina gyönyörű, fiatal melléhez, a tenyérre, amely nekifeszült a csodálatos, puha, fekete mellbimbóinak. A keze remegni kezdett, ahogy nézte. Remegett a vágyakozástól.