A+ A-

Feleségem és a srácok

Marcsi vagyok 33 éves. Az eset 6 évvel ezelőtt történt.
Férjemmel nyaralni voltunk egy szállodában. Lent a medencéknél volt egy kis bár. Ott iszogattunk és észrevettem, hogy 3 srác állandóan felénk tekintgetnek. Szóltam is a férjemnek,de ő csak legyintett: - Biztosan megdugnának egyszerre:) - nevetett.
Már régóta foglakozik a gondolattal: szeretné, ha többen megdugnának egyszerre.
Ezt állandóan mondogatja. Persze én, mint nő: ellenkezek ez ellen.
Még úsztunk egy kicsit és elmentünk vacsorázni. Fent a szobában lezuhanyoztunk és készülődtünk, hogy lemegyünk az erdős részre sétálni. A pincér mondta, hogy bent az erdőben van egy kis tisztás padokkal és egy büfé, ami egész nap nyitva van.
Gondoltuk, hogy megnézzük.
Felvettem egy kis egybe részes minit. A párom levetette velem a melltartót és a bugyit is:) - mondván: úgyis meleg van és hátha szexelünk az erdőben -
KB este 10 körül/már sötétben/ értünk oda a kis tisztásra. Jóformán csak a hold világított meg mindent, meg a büfénél egy kis lámpa. Leültünk az egyik asztalhoz. kb 20 m - re a büfétől. Mögöttünk és előttünk is voltak emberek.
A férjem elment piát venni. Telt az idő... beszélgettünk és iszogattunk. kb 2 óra telt el, amikor a mellettünk lévő asztalhoz az a 3 srác ült le, akik a szállodában annyira néztek. Ekkor vettem észre, hogy csak mi maradtunk a büfénél. A többiek, akik még érkezésünkkor ott voltak, már elmentek. A srácok elég emelkedett hangulatban voltak és vicceket meséltek. Mi is jókat nevettünk rajtuk. Majd átültek hozzánk. Az egyik mellém ült, míg a másik kettő szemben velem. Ekkor néztem meg őket jobban. Kimondottan csinos fiuk voltak. Iszogattunk, beszélgettünk. Én már kissé kapatos voltam a sok martini - tól. Persze férfiak társaságában másra nem is terelődhet a szó, mint a szex - re. Általános beszélgetés kezdődött, de a végén már mindent tudtunk a másikról. Közben a párom a combomat simogatta, ami őszintén megmondva felizgatott. Mivel melltartó nem volt rajtam, így a bimbóim majd átszúrták a ruhát. Természetesen ezt a srácok sem hagyták szó nélkül. Szerencsémre nincsenek kis melleim és ez nagyon tetszett nekik. Ráadásul a férjem megjegyezte, hogy még bugyi sincs rajtam:) Persze egyből le akarták meózni:) De nem tolakodóan, hanem amolyan viccesre véve a dolgokat. Közben a férjem már a pinámat simogatta és 2 ujjal bele is nyúlt. Szerencsére a félhomályban a srácok ezt nem látták. Viszont ettől teljesen átnedvesedtem, meg attól a tudattól is: Itt ül 3 vadidegen srác,a párom pedig ujjaz előttük. Ekkor a férjem felállt, hogy elmegy pisilni és hoz még innivalót.... ezzel meg sem várva a reakciómat,hogy itt hagy a fiukkal: Lelépett. elálltam,hogy elmegyek utána,de a mellettem lévő srác megfogta a kezemet,hogy ne menjek... majd visszajön. Ettől a mozdulattól elvesztettem az egyensúlyomat és majdnem ráestem. Mikor megpróbált elkapni... gondolom véletlenül.... a lábam közé nyúlt és pont a pinámnál fogott meg. Úgy maradtam... mozdulni sem tudtam,annyira meglepődtem. De ezzel szemben valami furcsa kéjes érzés fogott el. - Rajtad tényleg nincs bugyi - monta és ezzel eggyidőben benyúlt vagy 3 ujjával egyszerre. Kicsit felszisszentem,de nem fájt és nem is esett rosszul.... sőt.
Mielőtt még tiltakozni tudtam/akartam/ volna Péter/mert őt így hívták/ vadul elkezdett ujjazni. Gábor a szemben lévő barnahajú fiú pedig megmarkolta a melleimet.
Mivel elölről a melleimet fogták, alulról pedig a combomat átkarolva ujjazták a pinámat, így mozdulni sem tudtam. Éreztem,hogy valaki felhúzza a ruhámat alulról és a felső részét pedig lehúzza. Zsolt volt a 3. srác. Majd odafordította az arcomat és hosszasan megcsókolt.
Nagyon finom volt a csókja és teljesen átadtam magamat az érzésnek. Ekkor Péter mondta, hogy fektessenek hanyatt az asztalra. Mire megmozdultam volna, már ők ezt meg is tették.
Gábor továbbra is a melleimet masszírozta és a bimbóimat szívta - harapdálta. Péter pedig elkezdett nyalni és közben ujjazott. Zsolt lehajolt és újból rátapadt a számra és közben elővette a farkát. Amikor abbahagyta a csókot, felegyenesedett és a számba rakta a nemi szervét. Tehát hanyatt fekve az asztalon szoptam, miközben nyaltak és ujjaztak, valamit a melleimet gyötörték. Pár perc múlva Péter a nyakamhoz emelte a lábaimat, az oldalamhoz állt és úgy ujjazta tovább a pinámat. Gábor az egyik kezével a melleimet simogatta,a másikkal pedig elindult lefelé..... majd éreztem,hogy a fenekemet kezdi el simogatni. Eddig csak farkat engedtem be a seggembe... ujjazni sosem engedtem. Most viszont annyira felizgultam,hogy alig vártam:Mikor nyúl már bele a seggembe. Megtörtént és egyszerre 2 ujjal. Erre nem számítottam. Oda akartam nyúlni, de Zsolt megfogta mindkét kezem. Ezzel eggyidőben Gábor csavart egyet a mellbimbómon,amitől majd elélveztem és elvette a figyelmemet a lenti "művelettől". Péter pedig benyomta a 4. ujját is a pinámba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 03. 1. vasárnap 06:32
Gyenge!
#8 Ickx 2015. 03. 1. vasárnap 01:55
Káosz...
Értelmetlen agymenés
#7 sztbali 2015. 02. 27. péntek 16:47
Zavaros.
#6 Rinaldo 2015. 02. 27. péntek 08:24
Ribanc.
#5 veteran 2015. 02. 27. péntek 08:11
Elmegy
#4 gyuri0926 2015. 02. 27. péntek 08:06
Ez nem megy el egynek sem ! Egy figyelmetlen , betű kihagyásos, zagyva történet , csak 2 értelmetlenséget idézek : a 18 cm-es fasz bőven átlag feletti (legalábbis fehér emberek között) a végbelét senkinek sem lehet öklözni !!!!!(már persze aki normális életet akar élni a későbbiekben is )
#3 A57L 2015. 02. 27. péntek 06:37
Egynek elmegy.
#2 Bob__ 2015. 02. 27. péntek 05:42
Ezt a kavarodást, most téged dugtak meg, vagy a feleségedet, vagy a férjedet?
#1 Törté-Net 2015. 02. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?