Myrna 4. fejezet

Szavazás átlaga: 7.05 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2015. március 3.
Hossz: 32 292 karakter
Elolvasva: 2 060 alkalommal
Részlet Olivia Cunning Pengető ujjak című könyvéből
Brian ránézett a szendvicsére.
– Előbb azért ehetek?
– Kérlek – mondta Myrna. Ivott még egy nagy kortyot a gyümölcsléből, és rátette a komódra.
Levette a cipőjét, és kikapcsolta az övét. Jace nadrágja a csípőjére csúszott. Lehúzta a cipzárját, és hagyta, hogy a nadrág leessen a földre. Lerántotta magáról Brian pólóját. Este felvehetné ezt a színpadon, gondolta Brian, hogy közel érezze magához Myrnát.
– Teljesen le kell vetkőznöm ahhoz, hogy a tányérod legyek? – kérdezte Myrna.
Brianben ekkor tudatosult, hogy csak tartotta a szendvicset tátott szája előtt, és egy falatot sem evett belőle.
– Ja, még sosem láttam tányért bugyiban.
Myrna kigombolta a melltartóját, és félredobta. Kezeivel felpolcolta a melleit.
– Tudod, ezek a dolgok valaha hetykébbek voltak. – Lenézett az ikergömbnyi húsokra, amik kibuggyantak a kezéből.
Brian nem értette, hogy miért, de még inkább felizgatta, hogy Myrna meg sem próbált csábítóan viselkedni.
– Tökéletesek.
Myrna bugyija most már a nadrág társaságát élvezte a padlón, ő pedig a válla mellett bámult lefelé, s a nyakát kicsavarva
v
alf
iz
alf
sl
alf
at
alf
ta
a fenekét.
– Azt hiszem, a fenekem is feszesebb volt.
Brian beleharapott a szendvicsébe, és lassan rágcsálta.
– A gravitáció a nő legádázabb ellensége. – Bizonytalanul nézett Brianre.
Brian nyelt egyet.
– Gyönyörű vagy, Myrna.
– Zavar, hogy idősebb vagyok nálad?
– Aha, mennyivel? Mondjuk hat hónappal?
– Harmincöt vagyok.
Brian nem gondolta volna, hogy Myrna hét évvel idősebb nála, de őszintén szólva: nem érdekelte, hogy mennyi idős. O volt a legszexibb nő, akivel valaha találkozott.
– A szexualitásod csúcsán vagy, Myrna. És higgy nekem, a korod egyáltalán nem zavar.
– Bármelyik fiatal nőt megkaphatod, amelyiket akarod...
– Ezt honnan veszed?
– Atyaég, atyaég, ez Sinclair Mester – nyafogta Myrna, tetőtől talpig remegve. – Atyaég! Aláírnád a cicimet? Kérlek, kérlek, annyira dögös vagy!
Brian félredobta a szendvicsét, felmarkolt egy maréknyi ketchupot a zacskóból, és rádöntötte Myrnát az ágyra. Széttárt lábakkal ült rá a csípőjére, hogy lefogja.
– Hogyne! Aláírom a csöcseit, hölgyem. Bármit megtennék egy rajongóért. – Kinyitott egy ketchupos tasakot a fogával. Myrna folyamatosan röhögött, vergődött Brian alatt. – Maradj így.
Myrna abbahagyta a vonaglást, és ránézett Brianre. Mogyoróbarna szemei tágra nyíltak. Brian elkezdett a ketchuppal a mellkasára írni.
– B – betűzte hangosan. – R-I. – Eldobta az üres tasakot a padlóra, és egy másikért nyúlt.
– BRI?
– Még nem végeztem.
– Csiklandoz – vihogott Myrna.
– A-N.
– Mit írsz?
Brian kinyitott még egy tasakot, és Myrna hasa közepére kezdett írni.
– T-U-L-A-J...
– Brian tulajjj...
– Aha, pontosan: Brian tulajjj... – Felnyitott még egy tasakot, és befejezte az írást. – Tökéletes. Brian tulajdona. Csak meg kell csinálnom azt az i betűt.
Egy adag ketchuppal egy pontot csinált Myrna mellbimbójára.
– Francba, elvétettem.
Lehajolt, és lenyalta a ketchupot. Myrna nevetett, s az ujjaival Brian hajában babrált.
– Hadd próbáljam meg még egyszer. – Rányomott a másik mellbimbójára is egy adag ketchupot. Francba már a szar célzásommal.
Brian leszívta a jellegzetes ízű ketchupot a mellbimbójáról. Imádta, ahogy Myrna rózsaszín mellbimbója megkeményedik, amikor a nyelve hozzáér. Megszívta erőteljesen, amíg Myrna remegni nem kezdett, és elő nem tört az az őrületesen szexi hang a torka mélyéről. Azonnal felállt a farka.
Újra készen állt.
Felemelte a fejét, és rácsöpögtette a ketchupot Myrna alsó ajkára. A lány nyelve golyóként lőtt ki az ajkai közül.
– Állj! Az az én mocskom. Csak akkor ér, ha én takarítom fel. – Brian ráhajolt Myrnára, és mélyen megcsókolta.
Az ajka fűszeres volt, akárcsak a kolbász, amit evett. Briannek eszébe jutott, hogy még nem fejezte be a reggelijét. Kiszabadult Myrna éhes csókjaiból, és ránézett.
– Akarsz egy kis krumplit? Myrna kuncogott.
– Tudod te, hogy mit akarok.
– Krumplit. – Brian lemászott az ágyról, és elvette a komódról a kajás zacskót.
– Gondolom, unatkozol – kötekedett tovább, az ágyból nézve őt.
Brian ránézett. Tetszett neki az írása Myrnán: „Brian tulajdona. ” Azon gondolkozott, vajon rá tudná-e beszélni egy tetoválásra, hogy a jogcímét állandóan láthatóvá tegye a testén. Visszamászott az ágyra, és az apró krumplidarabokkal letakarta a ketchupot. Elégedetten nézte, ahogy szétterült az étel, majd lehajolt, és bekapott egy darabot.
– Ja, a krumpli határozottan unalmas – közölte. Myrna rámosolygott.
– Azt hiszem, szeretek a tányérod lenni.
Brian megrágta, és lenyelte a ketchupban ázott krumplit.
– Nem zavar a kosz?
– Gondolom, feltakarítasz magad után.
– Túlzottan hiszel az önmegtartóztató képességemben.
Myrna végighúzta az ujját Brian arccsontján.
– Igen, hiszek. Fogadok, hogy még legalább tíz percig meg tudod állni, hogy belém hatolj.
Brian levett még egy krumplit Myrna mellkasáról.
– Sokkal jobban hiszel bennem, mint én magam. – Brian lerántott még egy krumplit Myrna mellkasáról, és bepattintotta a szájába, mielőtt egy csomó másikat felszürcsölt volna. Tíz perc? Már most benne akart lenni.
Mélyen beléhatolni. Gyors egymásutánban szippantotta le Myrnáról a krumplikat; mint egy malac, csak habzsolt, ahogy tudott. A vágy felülkerekedett rajta.
Myrna vihogott, ahogy Brian az ételt nyalta le a hasáról.
– Mintha eléggé kajás lennél!
– Éhezem!
Miután végzett a krumplival, Brian lelefetyelte a maradék ketchupot Myrna sima bőréről teljesen kinyújtott nyelvvel. Myrna remegve markolászta Brian haját.
– Megőrjítesz – lihegte Myrna. Hátradobta a fejét, a háta felemelkedett.
Brian egyre merészebb lett: a nyelve Myrna melleit érintette, aztán a vállát, majd egyenesen a nyakát és a fülét.
Végignyalogatta Myrna fülcimpáját, ő pedig belemarkolt Brian hajába. A férfi végül rátelepedett, átkozva azokat az embereket, akik feltalálták a ruhát. Majszolta, szívta a fülcimpáját, Myrna széttárta a combjait, ő pedig belesüppedt formás lábai közé. A nyelvét nekiszegezte annak a bizonyos érzékeny pontnak Myrna nyakán. O erre megrezzent. Brian végigsimította a vállát és a karját, élvezve, ahogy puha mellei nekinyomódnak a mellkasának; a lába közti forróság áthatolt a farmerján.
Végigpuszilta Myrna arcát egészen az álláig, és végül megcsókolta. A nő beszippantotta az ajkait, mohón keresve Brian nyelvét. Az már alig bírt magával, a farka lüktetett. Megemelte a csípőjét, és lehúzta a sliccét. A Szörnyeteg kiszabadult; Myrna nedves, forró puncija után könyörgött. Brian tudta, ezúttal nem szabad kapkodnia. Addig kell húznia Myrnát, hogy könyörögjön, hogy vegye végre birtokba – mégis csak arra tudott koncentrálni, hogy milyen érzés volt gumi nélkül beletemetkezni.
Megfogta a farkát, és kitapogatta a mennyország nedves, forró kapuját. Myrna sóhajtva ernyedt el alatta. Brian a szemébe nézve hatolt belé – gyengéden süppedt bele, fájóan lassan csúszott befelé. Myrna háta meghajlott a kéjtől. Egymást bámulták, élvezték, ahogy összefonódtak. Brian lassan csúszkált előre-hátra, nem akarta, hogy Myrna elmenjen – csak azt akarta, hogy élvezze. A részévé akart válni. Érezni és ismerni akarta.
– Myrna – suttogta.
– Brian.
Igen, Brian. Nem Sinclair Mester, hanem Brian.
Minden ott volt Brian előtt, amit akart. Minden, amire szüksége volt, ott feküdt előtte. Ez a nő. Tudta, hogy érzelmes agymenését Myrna nem túlzottan értékelné; nem akarta azt hallani, hogy szereti – mindegy, hogy mennyire őszintén érezte ezt. Csak bámult a szemébe, ahogy a két test egyesült, majd elvált, és újra egyesült. A visszanyelt szavak gombócként nőttek a torkában.
Myrna megfordult, karja Brian lapos hasán pihent – a papírok meggyűrődtek alatta. Mosolygott. Dalírás tekintetében eredményes nap állt Brian mögött, Myrna viszont úgy érezte, hogy egy életre ólába marad. Brian átkarolta Myrnát, s közelebb húzta magához.
– Ha ez így megy tovább, jövő hétre megírom az egész albumot – mondta. – Kivéve, ha két nap múlva elmész. Brian nem tűnt boldognak az ötlettől; nem is tartotta jónak. Myrna mosolygott, bízott benne, hogy a zenekar beleegyezik, hogy ott lihegjen a nyomukban. Szeretett volna minél több időt Briannel tölteni, ez több szempontból is felpezsdítette az életét.
– Szerinted a többiek már ébren vannak? – kérdezte. Brian hátrabillentette a fejét, rápillantott az éjjeliszekrényen álló digitális óra kijelzőjére.
– Már két óra? – Felült. – Szerintem már ébren vannak.
Brian összeszedte a kottákat az ágyról, s még Myrna ragadós hátáról is lekapott egy lapot, amikor hátat fordított neki. Myrna zuhanyozni akart, és vagy egy liter vizet felhajtani – határozottan jó kis testedzésben volt része az elmúlt öt órában. A futópad semmi Brianhez képest.
– Alig várom, hogy ezt megmutassam Treynek – Brian felmutatta azt a firkálmányt, amit akkor vetett papírra, amikor a padlón szeretkeztek. – Odáig lesz érte.
– Én meg alig várom, hogy halljam. Fantasztikusnak tűnt, amikor rám kiabáltad.
Briannek olyan öröm sugárzott az arcáról, mint egy kisgyereknek karácsony napján.
– Azt hiszem, jó lesz a végeredmény.
Myrna kimászott az ágyból; bizonytalanul állt a lábán.
Abban a pillanatban, hogy a záródal utolsó hangja is lecsendesedett, behajította a pengetőjét a tömegbe, és elindult a színpad mögé. Átpasszolta a gitárját az egyik roadie-nak, kitépte a fülesét és megragadta Myrnát. A nő zihált meglepettségében, ahogy Brian izgágán a hangszórónak nyomta őt, majd az ajkát az ajkaira tapasztotta. Brian egyik tenyere a mellén pihent, a másik felcsúszott a szoknyája alá megérintette a harisnyatartó alatti csupasz bőrt. Kőkemény farkát a szeméremdombjához préselte.
– Ennyire kanos vagy? – vágta oda Trey, amikor elment mellettük. – Jézusom, haver!
Brian elvette a kezét Myrna combjáról, és a középső ujjával beintett Treynek. Ő erre Brian hátsó felének nyomódott.
– Ne ajánlgasd, mert a végén még a köcsögömmé teszlek – közölte vele Trey, majd fájdalmasat harapott a barátja fülcimpájába. Brian gyomron könyökölte őt, mire Trey hátrahőkölt. Brian kihúzta a nyelvét Myrna szájából, és ránézett: izzó bőrére, csillogó szemeire, duzzadt ajkaira. Myrna pont olyan begerjedtnek tűnt, mint amilyennek gondolta. Azonnal be kell menniük a buszba. Most.
– Fasza koncert volt, Jace! – közölte Eric, ahogy Jace-szel elmentek mellettük. Brian Jace-re pillantott, s fülig ért a szája.
– Kösz! – mondta.
– Valakinek viszont karót dugtak a seggébe ma este.
Eric megfordult, és Briant méregette. – Igen, rólad beszélek.
– Szerintem valaki másnak a seggén járt az agya – közölte Trey. – Myrna, talán el kéne kísérned Sinclair Mestert a legközelebb eső hálószobába, mielőtt leégeti magát és a haverjai szeme láttára élvez bele a gatyájába.
Myrna elkapta Brian k Brian kezét, amelyikkel a combját szorította; már szinte gyötörte az izgatottság.
– Gyere velem – mondta neki.
Jace elkapta Brian karját.
– Benézzek úgy tíz perc múlva?
Brian finoman bólintott. Lehámozta magáról Jace kezét, és követte Myrnát a buszba. A nő szinte szaladt, Brian épphogy be tudta zárni a háló ajtaját. Myrna hevesen megcsókolta őt.
Brian terve, hogy gyengéden fognak szeretkezni, elillant. Semmi másra nem tudott gondolni, csak arra, hogy beléhatol Myrnába, a farkát mélyen belenyomja lágy, forró testébe. Képtelen volt várni, és Myrna is hasonlóan felajzott volt, már ki is gombolta a férfi sliccét.
Brian farka kiszabadult, ő pedig megmarkolta, és szinte
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
rángatta meg.
– Kefélj meg, Brian. Durván kefélj meg. Kérlek.
Szükségtelen volt szólnia, Briannek mégis jólesett. Megfordította Myrnát, az ágyra lökte, és mindketten Myrna szoknyája után nyúltak, hogy felhúzzák. Brian alig fogta fel, hogy Myrnán csak harisnyakötő van, de örült, mert ez megkönnyítette a dolgot. Myrna széttárta a lábait, a könyökére támaszkodott, és meghajlította hátát.
Brian heves, mély lökéssel hatolt belé. Myrna rögtön elélvezett, és teljes testében remegett. Durvát élvezett.
– Ó, atyaég, te jóisten! – kiáltotta Myrna. Egyre jobban remegett a teste, ahogy Brian mélyen szántott benne. A férfi érezte, hogy hamarosan ő is elmegy. El akart élvezni benne.
Briannek hirtelen elállt a lélegzete. Közelebb járt már, mint gondolta, és nem tudta kiélvezni a helyzetet. A teste megfeszült, és hatalmasat kiáltva Myrnába élvezett. Rázuhant, és jó pár másodpercig önkéntelenül remegett, kapkodva a levegőt.
– Jézusom, ne haragudj, Myrna. Talán fél perc se volt az egész.
Myrna megsimogatta Brian arcát, és lágyan megcsókolta.
– Koncertek után sosem bírod sokáig.
– De ez akkor is biztos, hogy világrekord. Myrna a fejét rázta.
– Tovább bírtad, mint én. Abban a pillanatban élveztem el, hogy belém tetted a farkad.
Brian felnevetett.
– Mindig sikerül olyat mondanod, hogy attól jobban érezzem magam. Még akkor is, ha bénáztam. Myrna levette Brian sapkáját, és beletúrt a hajába.
– Nem mondanám, hogy bénáztál. Csak túlzottan felizgultál, mielőtt belekezdtünk. Nyugodtan kárpótolhatsz, az egészet újra kezdhetjük az elejéről.
Mielőtt megcsókolhatta volna őt, ütemes kopogás hallatszott az ajtón. Jace volt az. Brian elmosolyodott.
– Arra gondoltam, hogy egész éjjel nyomjuk – mondta Jace. – Remélem, készen állsz!
– Ugyan mire?
– Egy különleges meglepetésre.
Brian kihúzta a farkát Myrnából, begyömöszölte az alsójába, és begombolta a farmerját. Egy pillanatig még áhítattal nézte Myrna fedetlen combjait, majd lejjebb rántotta a szoknyáját, hogy eltakarja.
Jace újra kopogott, Brian pedig kinyitotta az ajtót. Egy hatalmas bőrönd volt nála, letette a padlóra és kinyitotta. Egy láncot vett elő.
– Felszerelem ezt nektek – közölte Jace. – Nagyon fontos, hogy a hossza jól legyen beállítva. Brian Myrnára pillantott, akinek a szemei kikerekedtek, ahogy a nyakát kinyújtva belekukkantott a táskába.
– Ne aggódj, szivi. Szerintem a felét se fogja használni – mondta Jace.
Myrna riadt tekintete Brianre vándorolt.
– Mit akarsz csinálni?
– Kérlek, bízz bennem.
– Bízom benned.
Jace felmászott az ágyra.
– Térdelj ide, Myrna.
Myrna ránézett a Jace kezében lógó láncra.
– Mit fogsz csinálni?
– Én semmit.
Myrna újra Brianhez fordult.
– Akkor te mit fogsz velem csinálni?
– Meglepetés! – mondta Brian. – De megígérem, hogy tetszeni fog. Jace csak az előkészületekben segít. Myrna hezitált, aztán letérdelt Jace mellé, az ágy közepére.
– Emeld a kezeidet a fejed fölé. – Myrna engedelmeskedett. – Kicsit magasabbra.
Jace a plafonból lelógó kampóhoz rögzítette a láncot, aztán valamit a fülébe súgott, de úgy, hogy Brian ne hallhassa. Myrna kevésbé tűnt sápadtnak, amikor leengedte a karjait. Jace leugrott az ágyról, és Brianhez fordult.
A bőröndből elővett egy pár bőrbilincset, aminek a két szorítóját szőrmék kötötték össze.
– Ne szorítsd túl, hadd áramoljon a vére, és akaszd le a kezeit néha, mert lelassul a keringés. – Brian ledöbbent, milyen sokat tud minderről a barátja. Jace elővett egy bőr szájpecket is a „bűnös élvezetek tárházából”.
– Amikor elkezd könyörögni és sírni, bizonyára el akarod majd hallgattatni. Meg se halld a könyörgését. Briannek nem állt szándékában elnémítani Myrnát.
– Sírás és könyörgés?
– Egyszer megtörik, és örökké engedelmes lesz.
Brian Myrnára nézett, aki a körmét rágva bámulta a láncot.
– Szeretem, ha ellenkezik – közölte Brian.
– Elvesztél. – Jace kivett egy gyertyát a bőröndből, és meggyújtotta. Az öltözőasztalra tette, és még egyet előhúzott.
– Fújd el, és hagyd az olvadt viaszt kicsit lehűlni, mielőtt ráöntöd, nehogy megégesd a bőrét. Nem szabad, hogy hadonásszon. Ha nem tudod, mit csinálsz, még
v
alf
ér
alf
ez
alf
he
alf
t
is. Kell lennie itt pár paskolónak is. – Jace végigtúrta a táskát. Olyan dolgok is voltak benne, amiket Brian még sosem látott.
– Kezdem úgy érezni, ez egy kicsit több, mint amire számítottam.
– Ne félj a kísérletezéstől, de figyelj oda, nehogy tönkrevágd a bizalmát. Ha kezd kiakadni, inkább hagyd abba, amit csinálsz, és folytasd valami olyasmivel, amiről tudod, hogy szereti.
K
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítsd
, de ne ess túlzásba. Nem vagytok még olyan rég együtt.
Brian vett egy mély lélegzetet, és bólintott.
– Ha megkötözted, eltakartad a szemét, és nem hall már mást, csak a zenét – Jace előhúzott a zsebéből egy MP3-lejátszót, és Brian kezébe nyomta – Ne szólj, és mutatok ezt-azt. Nem fogja megtudni, hogy itt voltam.
– Hívlak, ha szükségem lesz rád.
Jace Brianre kacsintott, és odaszólt Myrnának.
– Jó mulatást!
Brian kivezette Jace-t az ajtón, bezárta utána, és az ágy felé fordult. Bízott benne, hogy Myrna van annyira nyitott, amennyire annak gondolja.
Myrna bizalmatlanul nézte Briant, ahogy az ágyhoz közelített. Tekintete a férfi kezében lévő teveszínű szíjra és a plafonról lógó láncra siklott. Ezelőtt még soha nem kötözték ki, és elég biztos volt benne, hogy nem fog lelkesedni érte. Mindenesetre nyitott volt az új élményekre, Briannel pedig szívesen kísérletezett.
– Mielőtt belekezdesz, szeretném, ha megígérnéd, hogy leállsz, ha arra kérlek – közölte Myrna.
– Jace azt mondta, peckeljem ki a szádat, ha ez történne. – Myrna szeme elkerekedett, s a szíve hevesen verni kezdett. – De én nem vagyok Jace. Leállok, ha azt akarod. Bízol bennem?
Myrna hezitált, tekintete ismét a szíjra vándorolt.
– Azt hiszem.
Brian megkerülte az ágyat, az éjjeliszekrényre tette a bilincseket és az MP3-lejátszót. Üres kezekkel kúszott be az ágyba. A matrac közepén térdeltek, egymással szemben.
Brian megfogta Myrna kezét, és mélyen a szemébe nézett. Még mindig rajta volt a fellépősmink, és Myrnának eszébe jutott, hogy Brian milyen szexi volt, ahogy nyűtte a gitárját. Briannek feltűnt, hogy barátnőjének szüksége van egy percre, hogy összeszedje magát. Myrna szívverése lassan visszatért a normális ütembe. Némán nézték egymást. Myrna előrehajolt és megcsókolta, Brian pedig ezt jelnek vette, hogy nekiveselkedhet, és egy újabb rohammal beveheti az érzékeit. Szűzies csókját méllyé, szenvedélyesebbé formálta. Myrna szíve hevesen kalapált, de már nem a félelemtől.
Brian kigombolta Myrna zakóját, letolta a válláról, majd kigombolta a blézerének a felső két gombját, és végül türelmetlenül széttépte azt a mellkasán. Megmarkolta a melleit, kinyitotta a melltartója elülső kapcsát, végignyalta Myrna állát, nyakát és a fülét. Myrnát meglepte, hogy Brian még mindig ennyire kanos. A férfi lerántotta róla a blúzát, a melltartóját, és elhajította őket.
Aztán levette róla a szoknyát, majd a harisnyatartót, és végül a harisnyáit is. Amikor teljesen meztelenre vetkőztette, a szíjakért nyúlt. Myrna újra aggódni kezdett – talán mégsem volt ez olyan jó ötlet. Brian bármit tehet vele, és képtelen lesz ellenkezni, visszavágni.
– Minden rendben?
Hosszasan ügyetlenkedve, de Briannek sikerült végül az egyik bilincset Myrnára erősítenie. Myrna megrázta a fejét.
– Brian, én ebben egyáltalán nem vagyok biztos. A másikat már jóval hamarabb bekötötte.
– Miben nem?
– A kikötözősdiben.
– Azt hittem, bízol bennem.
– Bízom.
– Akkor mi a probléma?
Myrna mély lélegzetet vett, és lassan kifújta a levegőt.
– Nincs semmi probléma.
– Jó.
Brian belecsípett Myrna ajkába, majd felállt, és felemelte a karjait a feje fölé. Összekötötte a csuklóit a plafonból lógó lánccal, amit Jace szerelt fel az előbb. Myrna térdei éppen csak érintették az ágyat, de nem tudott volna a sarkára ülni. Brian leugrott az ágyról, és végigstírölte őt.
– Iszonyat szexi vagy.
Myrna feje mögé nyúlt, és kivette a haját lazán összefogó csatot belőle. A hosszú tincsek még nedvesek voltak a korábbi zuhanyozástól, hűvösen simultak Myrna csupasz vállára és hátára. Brian gondosan elrendezett egy tincset a válla fölött, ami körülölelte Myrna melleit. Ahogy ujjai a mellbimbójához értek, Myrna ökölbe szorította fellógatott kezeit.
Brian kivett valamit Jace nyitott bőröndjéből, és visszament hozzá: egy fekete maszkkal takarta le a szemeit. Myrna oldalra fordította a fejét: megpróbált ellenállni annak, hogy Brian bekösse a szemét.
– Ne.
– Minden okés lesz. – Brian arca eltűnt előle, ahogy Myrna arcára rákerült a maszk. – Atyaég, hogy ez is milyen szexi. Kezdem azt hinni, hogy annyira fogom élvezni ezt az egészet, amennyire te.
Myrna egyáltalán nem volt biztos abban, hogy ez neki is tetszeni fog. Nem szerette kiszolgáltatottnak érezni magát, és nem érezte jól magát sem kikötözve, sem elvakítva.
Brian bedugott valamit a fülébe. A Sinners zenéje megtöltötte a fejét. Brian kivette az egyik fülhallgatót.
– Nem túl hangos?
– Nem, hangosan szeretem.
Brian szeretetteljesen megpuszilta őt.
– Nem foglak bántani. – Brian rácsapott Myrna csupasz fenekére, mire ő visszahőkölt. Mármint nagyon.
Visszarakta a fülébe a fülhallgatót. Myrna szíve zakatolt a félelemtől. Briannek vajon milyen tervei vannak vele? Nem hallotta, nem látta és nem érinthette meg. És hát jó pár
k
alf
ín
alf
alf
es
alf
zközt
látott Jace táskájában.
Valami meleg és nyirkos anyag tekeredett a nyaka köré; Brian testének illata csapta meg. Felnyögött, és beletúrta az orrát a férfi izzadságtól nedves pólójába. Brian ujjai végigzongoráztak háta alsó részén, Myrna teste pedig megfeszült. Mivel látni nem látott, a többi érzéke felerősödött. Még soha nem élvezte ennyire Brian gitárjátékát, az illata megőrjítette, ujjai finom érintése pedig mintha milliónyi erogén zónát keltettek volna életre a bőrén. Tudta, hogy képtelen Briant megérinteni, ezért még jobban meg akarta tenni. A végén még tetszeni fog neki ez a játék.
Valami végigsimított a melle alatt. Lágy volt és puha. Talán egy toll? Myrna az érzékeire figyelt, próbálta kitalálni, hogy mit érezhet. A toll végigszaladt a bordáin, lefelé a hasához, majd vissza, fel, a másik oldalon. Megremegett, és gyengéden nyöszörgött. Valami erősen megszorította a mellbimbóját – már-már fájt neki, de iszonyatosan fel is izgatta. Aztán a másik mellén is ugyanezt érezte. Reszketett a teste a toll lágy érintése és a csipkedő fájdalom kereszttüzében. Ruhacsipeszek?
A bal bimbójáról lekerült a szorító eszköz, de a bimbója kemény maradt. Brian nyelve csillapította a fájdalmát. Myrna felnyögött, és megrántotta a feje fölött a láncot.
– Kérlek, most a másikat is!
Brian hátrébb hajolt, és újra becsipeszelte a bal mellbimbóját. Myrna csalódottan szisszent fel. Valami hideg és lágy dolog simult a hátának a lapockái között. Egy darab szövet? Talán szatén? A selymes anyag végigsimította a gerincét és a fenekét is. Valami élesen belenyilallt a hátsója másik felébe, ő pedig meglepetten kiáltott fel. Brian újra elfenekelte. De nem a kezével. Myrna valami paskolószerű dologra tippelt. Csodálkozott, hogy volt képes Brian ilyen gyorsan elővenni egy újabb valamit a táskából. Kezdte gyanítani, hogy nincsenek egyedül. De ki lehet az?
– Jace? – suttogta kíváncsian.
Brian Myrna mögé került, és teljes testével ráborult. Ő pedig érezte Brian csupasz mellkasát és az érdes farmert a fenekénél. Brian kihúzta az egyik füldugót.
– Eljött az idő. Minden rendben?
– Igen. Nagyon izgató. Abba ne hagyd.
– Nem fogom. Csak akkor, ha azt mondod, hogy álljak le.
Brian visszarakta a fülhallgatót, és kiszabadította Myrna mellbimbóit az erős csipeszek szorításából. Pár pillanattal később valami hideg és nedves dolog söpört végig a bimbóin. Víz csorgott a melle alá, s a bőrének melege felolvasztotta a jeget Brian ujjai közt. Brian jeges nyomot hagyott maga után, ahogy végigdörzsölte Myrna testét. A köldökénél körkörösen mozgatta a jégkockát, és egyre lejjebb haladt. Ahogy elérte a forró, duzzadt punciját, Myrna teste megborzongott. Brian megsimogatta a csiklóját, mielőtt becsúsztatta volna a jégkockát a puncijába. Myrna combjai rátekeredtek Brian kezére, és nem eresztették.
Egy másodperccel később Brian meglegyintette a
p
alf
as
alf
ko
alf
alf
val
, és meglepetés! Myrna elengedte a kezét. Brian bent hagyta a jégkockát, és hátrébb húzódott. Myrna combjának belsején hideg víz csorgott alá, ahogy a jég olvadni kezdett benne. Valami tüzes ért a derekához.
– Ah! – nyüszített Myrna, és próbált kitérni a forróság elől. Nagyon meleg volt, de nem égetett túl sokáig. A paraffin illatából tudta, hogy Brian mivel bohóckodik.
A busz közben elindult, ismét úton voltak. Myrna azon töprengett egy ideig, hogy vajon megtalálta-e valaki az autóját, de a gondolatait azonnal elterelte egy újabb jégkocka, ami éppen csúszott lefelé a combján megszilárdult viasz mellett. Brian hüvelykujja megérintette az állát. Myrna kinyitotta a száját, ő pedig a nyelvére rakott valamit. Egy kocka édes csokoládét érzett a szájában. Elfordította a fejét, és mélyen belélegezte a férfi illatát abból a pólóból, ami még mindig a vállára volt terítve. A fülében Brian egyik legjobb gitárszólója csendült fel.
Myrna tiltakozott, amikor Brian kivette a fülhallgatót: élvezettel merült el a zseniális zenéjében.
– Nem fáradt még el a karod? – kérdezte Brian; mély hangja Myrna fülébe búgott. Lehelete felborzolta Myrna nyakán a pelyhes szőrzetet. Beleborzongott.
Már nem érezte az ujjait, de ez egyáltalán nem érdekelte.
– Ha azt mondom, hogy igen, akkor abbahagyod?
– Akarod, hogy abbahagyjam?
Myrna határozottan megrázta a fejét.
– Semmiképpen sem.
Brian apró kacajától libabőrös lett. Olyannyira ráhangolódott a férfira, hogy bármi, amit tett, felizgatta.
– Csak le akartam engedni a karodat pár percre. Hogy pihenj. Eszem ágában sincs leállni, amíg fel nem jön a nap.
– Oké.
Brian átfogta a derekát, és segített neki felemelkedni. Kezei kiszabadultak a feje fölé rögzített láncból.
– Feküdj hasra.
Zavart volt, a kezével tapogatta maga előtt a matracot, nehogy az ágy végénél leessen a földre. Myrna arccal lefelé feküdt, Brian kinyújtotta a jobb karját, és lekötözte őt a bilinccsel.
– Nem megyek sehová – mondta Myrna.
Brian a másik kezét is rögzítette, aztán valamit a bokájára csíptetett. Myrna megpróbálta felemelni a lábát, de nem sikerült. Brian a másik lábát is kikötötte.
Myrna széttárt végtagokkal, hason feküdt az ágyon, a rögzítők miatt talán ha három centiméternyit tudott mozogni.
– Uh, Brian – mondta, s a szíve félelemtől és izgatottságtól zakatolt. – Nem tudok megmozdulni.
– Pont ez a lényeg.
Brian visszadugta a fülhallgatókat, és otthagyta őt. Mintha órák teltek volna el, Myrna idegszálai borotvaélen táncoltak. Arcát Brian átizzadt pólójához fordította, ami még mindig a nyaka köré volt tekerve. Beszívta az illatát, vonaglott, megtekerte a csípőjét, próbálta enyhíteni a lába közül feltörő lüktetést. Egy éles tű ért a fenekéhez, abbahagyta a vonaglást, és levegő után kapkodott.
A matrac besüppedt mellette. Érezte, hogy Brian mellédől, pedig nem is ért hozzá. Valami nedves csorgott végig a háta közepén. Myrna megfeszült.
Brian megpaskolta.
Ő felnyögött. Próbált nyugton maradni.
Brian szétterített a hátán valami folyadékot. Tenyerének élével masszírozta bele, az ujjaival gyengéden cirógatva a hátát – a vállától indulva haladt lassan lefelé. Ahogy a derekához ért, Brian széttárta combjait. Myrna érezte, ahogy Brian lábszőre az ő lábához ér. Brian meztelen volt? Hamarosan végre a magáévá teszi? Istenem, mennyire vágyott már rá. A férfi kezei egyre lejjebb vándoroltak, egészen a fenekéhez. Rácsapott egyet, és masszírozni kezdte. Frenetikus volt. Brian hüvelykujjai minden egyes mozdulatnál az ánuszához értek. Myrna érezte, hogy állatias hangok törnek elő belőle, de a zenétől nem hallhatta.
Hadakozott a csuklószorítókkal, próbált Brianhez közelíteni, a csípőjét amennyire csak tudta, elemelte az ágytól, és remélte, hogy a férfi végre beléhatol. Brian izmos teste lágy vajként simult rá, de a szűnni nem akaró lába közti sajgás elviselhetetlenné vált.
Brian abbahagyta a masszázst. A paskoló hegyes kis tűinek az érintése durván izgatta az egész testét. Nem bírta tovább.
– Kérlek, Brian – zokogta Myrna. – Kérlek, basszál meg. Könyörgöm.
Brian arrébb ment. A matrac felemelkedett, ahogy felkelt az ágyról.
– Ne! Ne hagyj így itt, te szemét!
Addig küzdött a bilincsekkel, amíg el nem fáradt.
Lenyugodott, de zihált a hasztalan erőlködéstől. Brian visszajött, és ráült Myrna combjára. Kőkemény farkát érezte a segglyukánál. Tényleg annyira felizgult, hogy
m
alf
eg
alf
alf
no
alf
zza
? Ha ennek vége lesz, majd meglátja, hogy hagyja-e neki még egyszer, hogy megdugja. Vagy ami még ennél is jobb: eljátssza vele ugyanezt, és kiderül, hogy mennyire tetszik neki.
Valószínűleg feleannyira se, mint amennyire neki bejött.
Myrna felnyögött.
Brian keze finoman simogatta a hátát. Mintha két különböző kesztyű lett volna rajta. Az egyik lágy, selyemszerű, a másik durvább, luffaszivacshoz hasonló anyagból volt. A két kesztyű sebesen járt-kelt a hátán és az oldalán. Másféle játék volt ez, mint az enyhítő masszázs. Lelkesítő, őrjítő. Beleremegett, ahogy Brian kezei a teste alá nyúltak, hogy a csípőcsontját és hasát is kényeztessék.
– Atyaég, megőrjítesz – mondta Myrna.
Megérezte a vállán Brian ajkait, aki erőteljesen fel-le dörzsölte a fenekéhez a farkát – egy lágy mozdulat itt, egy kemény, szenvedélyes máshol. Myrna befúrta a lábujjait a matracba, együtt ringott Briannel, és azt kívánta, bárcsak felhagyna ezzel az izgató játékkel, és egyszerűen beléhatolna. Nedves volt, túlfűtött. Tudta, hogy egy másodpercen belül elélvezne.
– Tedd be a farkad – kérlelte. – Csak egy percre.
Brian újra elhajolt tőle, s Myrna csalódottan mordult fel. Egy pillanattal később jéghideg foltokkal lett tele a háta. Megint jég. A férfi összevissza pakolta rá a jégkockákat, és otthagyta őket, hadd olvadjanak el. Rakott a hátsó combjára, a térdhajlatába és a bokájához is, majd fogott egyet, amit végighúzott a fenékhajlatán, hozzádörzsölte az ánuszához, végighúzta a nagyajkain és a csiklóján, majd becsúsztatta a puncijába, és mélyen feltolta neki. Egy második és egy harmadik jégkockával is megismételte ugyanezt. A hátán lévők olvadni kezdtek, a vízcseppek lassan csordogáltak le az oldalán. A puncijában is olvadt a jég, a hűvös folyadék rácsurgott forró, duzzadt csiklójára. Brian váratlanul felemelkedett Myrna lábai között, és egy vad lökéssel beléhatolt.
Myrna felsikoltott.
– Ó, istenem, igen! Köszönöm! – mondta levegő után kapkodva. – Köszönöm!
Brian még mélyebbre hatolt. Egyszer, kétszer, háromszor is keményen bedöfte a farkát, majd hirtelen kihúzta. Hideg víz öntötte el Myrna sajgó nemi szervét. Beleremegett. Brian újra beléhatolt, arcát Myrna hátához nyomta és nekidörzsölte, mintha próbálná magát visszafogni. Újra kihúzta belőle a farkát, és lement az ágyról.
– Most már befejezhetjük. Engedd, hogy feladjam.
Érezte, ahogy előbb az egyik, majd a másik kezén is enged a szíj. Felemelkedett, de Brian meglepte. Újból összekötözte a csuklóit, a feje fölé emelte a karjait, és a plafonról lelógó kampóhoz láncolta.
– Mondtam neked, hogy feladom. Megígérted, hogy elengedsz, ha azt kérem.
Brian valami mentolosat rakott Myrna szájába, aztán feltolta a homlokára a szemkötőt. Myrna hunyorgott a világosságtól. Nem is sejtette, hogy minden villany fel volt kapcsolva. Ahogy a szemei megszokták a fényt, és meglátta BriantJ úgy érezte, már a látványától el tudna menni. A férfi áthatóan nézett rá, izzadságtól nedves haja az arcához tapadt. Myrnával szemben térdelt az ágyon, keményen álló farka kettejük közt meredezett. Érdekes póz lehetne. Myrna képtelen volt kivárni, hogy újra beléhatoljon.
Brian olajat öntött a tenyerébe, bedörzsölte vele a farkát a tövétől a hegyéig. Mintha nem tűnt volna fel neki, hogy Myrna tocsog a nedvességtől.
Brian tovább simogatta a farkát fentről le, lentről fel. Egyre gyorsabban. Myrna nem bírta nézni, ahogy Brian magát kényezteti. Fájdalmasan lüktetett a puncija, s szenvedett. Engedett a láncon, összébb húzta a lábait, vonaglott, próbálta ingerelni a csiklóját, hogy elmenjen és megkönnyebbüljön. Feleslegesen erőlködött.
Myrna Briant nézte. A feje hátrahanyatlott, a szája nyitva volt, megfeszült testéről lerítt, hogy mindjárt elmegy. Mellkasa megemelkedett, mélyeket lélegzett.
Brian egyre gyorsabban mozgatta a kezét, egyre hevesebben a makkja körül, és még tovább gyorsított. Megfeszülve, rázkódva élvezett el – három adag sperma loccsant Myrna hasára és melleire. Ő pedig még sosem látott ennél dögösebbet. A hüvelye görcsbe rándult, de kevesebb volt ez egy igazi orgazmusnál.
Brian még üldögélt egy kicsit, aztán összekapta magát és előrehajolt. Lenyalta Myrna hasáról az ondót, feljebb kúszott, és hosszan megcsókolta őt. Myrna lenyalta a nyelvét, mohón ízlelte Brian nedvét. A férfi újra letolta a szemfedőt.
– Brian? – kérdezte suttogva Myrna, ahogy Brian befejezte a csókolózást.
Brian kivette a fülhallgatókat.
– Igen, drágám?
– Ha ki akarnálak kötözni, engednéd? Brian felnevetett.
– Tudod, hogy igen. Már most szeretnél helyet cserélni?
Myrna elmosolyodott. Jeremy soha, még csak fontolóra se vette volna, hogy ilyen szintű hatalmat adjon neki. Brian annyira különbözött attól a fatökű seggfejtől. Mivel gondolkodás nélkül belement, Myrnának sorban villantak be azok a dolgok, amiket csinálni akart vele. De most még azt akarta, hogy folytassa. Túlzottan élvezte ezt az egészet ahhoz, hogy leálljanak.
– Talán holnap.
– Alig várom – duruzsolta Brian Myrnának, és visszatette a fülhallgatót a fülébe.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.05 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. december 15. 00:25
#7
Szerintem is szuper!
1
deajk2008
2015. március 5. 18:20
#4
nekem tetszik az análszex és e mű is tetszett, jó lett, folytasd...
8p lett
1
R
Rinaldo
2015. március 3. 07:42
#3
Szuper.
1
a
A57L
2015. március 3. 05:56
#2
Remélem lesz folytatás.
1
T
Törté-Net
2015. március 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1