Hírek

JÚL.
14.
2011

Váratlan utazás

Egyszer azt hallottam valahol, hogy olyan életet élsz, amilyet megérdemelsz s nem olyat, mint amire vágysz. Persze az ehhez hasonló bölcs mondások még annyit sem érnek, mint a papír, amire nyomtatták őket. Én 15 évesen jöttem rá, hogy azok a dolgok, amiben hittem, eltörpülnek azok mellett, amelyekről nem tudtam semmit. Fura, ezt így a 21. század elején leírni, de nagyon sokáig egyáltalán nem érdekelt a szex. Amikor először megjött, akkor anyám elmondta a szokásos tudnivalókat és nagyjából annyiba is maradt. A lányok persze a suliban sokat dumáltak, de én valahogy kívül rekedtem ezeken a dolgokon. Velük összehasonlítva még masztizni is nagyon keveset masztiztam. Jó érzés volt, amikor magamhoz nyúlhattam végre – anyám "háztartásbeli" így aztán ritkán voltam igazán egyedül – de nem hiányzott különösebben. A fiukkal is fura volt a viszonyom: egyik "barátnőm" véleménye...


JÚL.
13.
2011

Egy kis korrepetálás

Tibor vagyok, és amikor az eset megtörtént épp készültem a nyelvvizsgára. Eléggé rég tanultam már a német nyelvet és mivel szerettem volna a tudásomat magasabb szintre emelni, ezért elmentem egy némettanárhoz, aki annak idején a középiskolában is tanított.
- Csókolom Anikó néni, Tibi vagyok! – szóltam fel a kapucsengőn
- Szia Tibikém, nyitom a kaput ! – szólt vissza és már nyitotta is a bejáratot.
4 emeletes panelban lakik a legfölső emeleten. Felcaklattam és már a félemelet kanyarjában megláttam azokat a lábakat, amiket óra hosszakat bámultunk a haverokkal mikor még az iskolapadot koptattuk. Aztán ahogy tovább értem tekintetem feljebb kalandozott és megláttam a szinte tökéletes csípőjét, majd a csodálatos kebleit.


Jani szex élményei 2. rész

Pár hét elteltével, egy szerdai nap megcsörrent a telefonom, Ági hívott. Már nagyon vártam a jelentkezésüket, azt hittem meggondolták magukat velem kapcsolatban. Megbeszéltük hogy péntek, késő délután találkozhatnánk megint. Épp idejében, mert már azt hittem, hogy nem feleltem meg nekik. Nagyon vártam a pénteket, folyton Ági szaftos punija járt a fejembe. Eljött a nap, gyorsan hazasiettem, megfürödtem, és gondosan megborotválkoztam alul s felül. Majd gyorsan kocsiba ültem és elindultam Keszthelyre. Útközben már azon fantáziáltam, hogy fogok Áginak megelégedést okozni, illetve kedvében járni. Fura, mert a Lacival való játék eszembe sem jutott, így utólag talán jobb lett volna, bár akkor nem úgy éltem volna meg azt az estét. Hamar odaértem a házukhoz, leparkoltam s becsengettem, de már nyílt is a kapujuk. Ahogy közeledtem az ajtóhoz már nyílott is, Ági feje jelent meg úgy...


JÚL.
12.
2011

A nyáron

A haverjaimmal mentem a sörfesztiválra, tavaly nyáron. Emlékszem, izzadt meleg volt, forró tikkasztó éjszaka, csillogó szemű nőkkel, észbontó lányokkal, és egy csomó hozzám hasonló piára és puncira kiéhezett fickóval.

Ekkor megláttam Őt. Ami legelsőre megfogott benne az a gyönyörű göndör sűrű barna haja, hosszú vékony combjai. Ahogy a miniszoknyája a fenekére feszült, ahogy a tanga vonala kiemelte a fenekét. Közelebb mentem, s láttam milyen gyönyörű zöld macska szemei vannak. Elkezdtem csapni neki a szelet. Rámosolyogtam. Visszamosolygott. Meghívtam egy italra elfogadta. Elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy egyetemista, és itt van hétvégi házuk, és a barátnőjével van itt csak ők ketten.


Feleségem sztorija

A feleségem egy csodálatos nő. Már 10 éve vagyunk házasok, és az évek során egyre jobb és tartalmasabb a kapcsolatunk. Nagyon fiatalon ismerkedtünk össze, Ő 17 volt, én 20 éves. Neki én voltam az első szexuális tapasztalat, én már addigra túl voltam néhány csajon. Pár év együtt járás után összeházasodtunk, majd jött a baba, és most 30 évesen bombaformába került. Mindig is jól nézett ki de most valahogyan eljutott egy olyan fantasztikus állapotba, amikor szinte minden nap megkívánom. Nőiessége kiteljesedett, fantasztikusan néz ki. Igazi bombázó, dögös és erotikus. A munkahelyére és hétvégékre is szexisen öltözik, a férfiakat nézem, ahogy sóvárogva figyelik és büszke vagyok rá. Engem nagyon izgat az ha látom, hogy mások nézik, és nem titkolják, hogy mit művelnének vele, ha tehetnék. Sokszor elmeséli, hogy akár a munkahelyén, vagy boltban, vagy ahol éppen jár...


JÚL.
11.
2011

Bűnbe esve 3. rész

Az alábbi történet puszta fikció! Születésének menete során magamat tesztelem, mennyire tudom visszaadni a szex mellett a jelenlévő karakterek érzelmeit. Ha értékelsz majd, kérlek tegyél erre utaló megjegyzést. Mint látni fogjátok, a karakterek egymáshol való viszonyulása meglehetősen szokatlan. :) Kellemes szórakozást az olvasáshoz!

Kati teljesen átadta magát az érzésnek, látszott rajta, hogy nem foglalkozik semmivel. Ebben a pillanatban nem létezett a férje, Feri, nem létezett a munkája, és mi sem a kisöcséi voltunk. Hogy végérvényesen megváltozott valami, azt viszont inkább csak sejtettük, mint tudtuk. Fokozatosan történt, de pár perc elteltével már nem úgy tekintettem az előttem heverő nőre, mint a nővéremre. A szeretetem talán testvéri volt, de meglepően könnyen átléptem a mostohatestvérség tudtán. Vér szerint nem voltunk rokonok, a közöttük fennálló...


Laura ébredése 14. fejezet

Amikor Laura lakásából kifelé jövet kiszálltak a liftből, Laurának egy pillanatra elakadt a lélegzete. Rina sétált velük szemben az utcán. Már túl késő volt, hogy visszaforduljanak, elrejtőzzenek, vagy akármit is csináljanak.
Rina is meglátta őket és megtorpant. Gyönyörű arca elkomorodott. Laurának fogalma sem volt, hogy mit tehetne. Meg kellene állnia? Aztán elmagyarázni mindkettőjüknek ezt a helyzetet. Próbált maga elé nézni és tovább sétálni, de Rina nem engedte. Egyenesen oda lépett hozzájuk. Laurának muszáj volt megállnia és szembenéznie a Rina szeméből áradó lesújtó pillantással.
- Ez ő? – kérdezte Rina halkan.
- Ó, Rina…
- Ő az?
-… igen.
...


JÚL.
8.
2011

A Vágy

Az elmúlt napok eseményei, a közelgő tavasz és az általad, belőlem előhozott állat alkotta meg együttesen a következő történetet, vágyat. És mert szereted ki hozni belőlem az állatot, hát legyen e történet a büntetés érte.  És mivel ezúttal számomra ismeretlen terepre visz az út, kérlek, nézd el nekem, ha néhol nem felel meg a valóságnak és így nem történhetne meg. Bár pironkodva bevallom, nagyon nagy hatással van rám, de csak feltevés, ami csak rajtad múlna, hogy megtörténik-e.
Hosszan csókolnám édes ajkaid, nyelvemmel szétfeszíteném ajkaid és átfúrnám nyelvem, kutakodva keresném tiéd és őrülten kergetném körbe. Majd áthívnám számba egy kis visszavágóra. Bekapnám édes kis nyelved és finoman játszanák vele. Közben lassan felhúznám a felsőd és egy pillanatra abba hagyva nyelvünk csatáját le is venném rólad. Megsimogatnám hátad, végig siklana...


A szomszéd néni segit

Egy panellakásban lakunk anyámmal és a tesómmal. A 4. emelet megáldva a panel minden nyűgével és bajával. Sokáig nem szerettem ott lakni, mert kicsi és szűk volt, de aztán egy idő után megkedveltem. 10 éves voltam, mikor a házba költözött Zsuzsi néni, és rögtön meg is tetszett nekem 35 éves hosszú vörös hajú jól kinéző, karcsú hölgy volt A teste olyan volt, amilyet sok nő csak irigyelni tudott. Mikor beléptem a pubertásba és rájöttem, hogy a fütyim másra is jó nem csak pisilésre, (egy kis cinizmus magam felé) gyakran gondoltam már rá este lefekvés előtt. Gyakran néztem titkon vágyakozón mikor a lépcsőházban találkoztunk, utána hosszú órákig nem tudtam kiverni a fejemből a látványát. Amit talán még nem említettem, és ami a legjobb volt benne a szomszédunk volt.