AUG
22
2017

Az atléták – Magasugrók

homo

A történetet az exem sógorán keresztül, annak a másod-unokabátyától kaptam. Az írás innentől teljes egészében az Ő megfogalmazása. (A neveket sem változtattam meg.) Jó olvasást kívánok!
Peti vagyok és 23 éves múltam. Van egy nővérem (24 éves múlt), egy bátyám (27 éves múlt) és 2 unokabátyám (ikrek; 25 évesek múltak). Az unokabátyáim, a nővérem, a bátyám és én úgy nőttünk fel, mint a testvérek, hiszen az ikrek alig múltak 1 évesek, amikor az édesapjuk is meghalt (az édesanyjuk a születésükkor halt meg.), ami után anyuék lényegében magukhoz vették a 2 fiút. Mi egy „sportolócsalád vagyunk”, hiszen az édesapám kamaszként atlétikázott, azon belül is leginkább a futásban, a távolugrásban és a rúdugrásba tevékenykedett, de mindössze 1-2 évig. A bátyám még szinte gyermekként, azaz 7 éves korától mintegy 6 évig a távolugrásban volt jelen, de miután az „utolsó évében” rövid időn belül kétszer is megsérült a jobb lába vagyis,

AUG
21
2017

Ketten az erdőben 2. rész

hetero, szűz

Másnap Anna erősen zavarban volt. Láttam, hogy folyamatosan küzd magával, az érzéseivel, az eddig fel nem fedezett vágyaival, s lelkiismeretével, a hitével. Ha ezt nagyon röviden össze akarnám foglalni, küzd önmagával. Az eddig megélt 26 évével. Amikor felébredtem már ébren volt. Mint a félénk kiscica úgy húzódott össze, s folytak a könnyei. Tudtam, most sok minden eldől benne. S sok minden eldől bennem is. A házasságom nem volt sikeres. Feleségem a munkájának élt. A huszonegyedik század talán negatív csodája, hogy az asszonyoknak mindene a munka lett. Ezért nem is hibáztattam, sikeres kutató, már amikor elvettem tudtam, hogy a házasságban hárman leszünk, ő, én, no meg a tudomány. A romantika, a mindent elsöprő érzelmek nem férnek bele. S ekkor jött ez a lány, s jött ez a mindent elsöprő helyzet. Itt vagyunk valahol, fogalmam sincsen hol. Körülöttünk hatalmas erdő, még azt se tudtam melyik országban vagyunk. Valahol Európában, talán.

*  *  *

A takarítónő 10. rész - Befejezés

hetero, közlekedés

Kissé nyugtalankodva néztem az órámat. Már több mint húsz percet késik Márta. Ilyen még soha nem történt. Többször gyanusítottam meg azzal, hogy a sarkon álldogál, nehogy a megbeszélt idő előtt érkezzen de eddig még soha nem késett. ....
*****************************
A fekete Audi halk zümmögéssel szelte a falu tiszta levegőjét. A csendet a harang bánatos bongása törte meg. A templom mellett még volt hely ahol le lehetett parkolni. István bemanőverezte a kocsit és némán kiszáltunk. Nem volt mit mondani. Ahogy a bejárathoz közelítettünk egy idős asszony állta utunkat. „Tetszettek ismerni az elhunytakat” kérdezte szeliden. Tekintettemből hamarább olvasta ki a választ mint az a számat elhagyta volna, mert még hozzátette félszegen „a lányomat?”. Megfogtam a kezét és azt válaszoltam „Igen, a tanára voltam” amire Ő megszoritotta a kezemet és sokat sejtetően kiejtette a nevemet.

*  *  *
AUG
18
2017

A sógornőm...

családi

Idén karácsonykor a párom szüleinél töltöttük a karácsonyt. A párommal, Gáborral 4 éve vagyunk együtt és már a kezemet is megkérte. Szerencsejátékon nyert egy nagyobb összeget amiből végre megrendezhetjük az esküvőnket. A kapcsolatunk tökéletes. Elválaszthatatlanok vagyunk.
A szülei 360 kilométerre laknak tőlünk így ott aludtunk pár napot... Végre megismerhettem a nővérét aki külföldön dolgozik, pontosabban Amerikában. És még a 4 év alatt nem volt itthon. Anginak hívják és 30 éves. Még sosem láttam.
A szüleihez érve, egy hatalmas ház fogadott minket. Gyönyörűen feldíszítve a kert. Bementünk, az anyukája a konyhában várt minket ragyogó mosollyal. Körbeölelt minket.
- Na hol az én rég nem látott nővérem?
- Fent van. - mondta Gábor anyukája majd felkiáltott neki.

*  *  *

Dana estéje

hetero

Egyszerűen csak álltunk az esőben. S jó volt akkor és ott csókolni. Jó volt érezni, ahogyan a teste hozzám simul, azt, ahogyan a karjába zár, magához szorít. Nem tudom mennyi idő telt el, de nem is ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy éreztem, velem volt. Egymás karjaiba fonódva álltunk és élveztük egymás ajkát még egy jó ideig, mikor a vizes ruha és igazából maga ruha kényelmetlenné vált. Szerettem volna érezni a testét, azt, ahogyan végigcsókol, ahogy megérint.
- Menjünk fel hozzám, s legyen olyan szenvedélyes ez az este is, mint a tegnapi!
Suttogtam a fülébe és gyengéden egy csókot, nyomtam rá.
- Rendben!
Érkezett a válasz, egy szenvedélyes csók kíséretében.
Olyan hajnali 3 óra lehetett mire haza értünk. Az eső már szépen elcsendesedett. A hálószoba függönye alól még az utcai lámpák fénye szűrődött be, bár meglehetősen világos volt már az eső ellenére is.

*  *  *
AUG
17
2017

Autókázásnak indult

hetero, tini

Danival pár évvel ezelőtt ismerkedtem meg, 17 éves lehettem, ő akkor 19.
Sokáig udvarolgatott nekem, majd beadtam a derekam.
Kapcsolatunk kiemelkedően jó volt, megértettük egymást, nagyon jól kijöttünk, mondhatni hasonló személyiségek vagyunk. Rendkívül jó volt vele minden, a szexuális együttléteink felejthetetlenekre sikerültek mindig.
Valami elromlott, és szakítás lett a hevesen induló szerelemből.
A barátság megmaradt, ezért is rengeteget beszélgettünk messengeren, és hasonló kapcsolattartó programokon.
Egyik nap elindult a következő párbeszéd e-mailben:
- Rég láttalak.
- Bizony, valamikor össze kéne futni - tettem hozzá reménykedve, hogy ez a közeljövőben megtörténik, mivel érzelmeim még mindig hevesen tomboltak a fiatal srác iránt.

*  *  *

A csapattársak

homo

A történetet az egyik távoli (másod)unokaöcsémtől kaptam, aki ebben a saját igaztörténetét írja le. A neveket átírtam.
Én most 19 éves múltam. Még 8 éves sem voltam, amikor focizni kezdtem. A csapat az elmúlt 5-6 éve szinte teljesen változatlan „formában” van együtt, ami természetesen azt is jelenti, hogy nagyon jól összeszokott csapatról van szó. A csapatból több haverom is van. Vannak természetesen közöttük olyanok is, akikben teljes mértékben megbízhatok, így elmondhattam Nekik azt is, hogy homoszexuális vagyok. Szerencsémre nem olyanok, akik beleszólnának más magánéletébe, így az ilyen információkat is megtartják maguknak. Valami viszont megváltozott bennem, hiszen mindegy 2 évvel ezelőtt az egyik csapattársam nagyon megtetszett. Ez a csapattársam közvetlen mellettem öltözött. Mindig volt időm arra, hogy meg-megpillantsam vagy egy-egy alkalommal (persze teljesen véletlenül) megérintsem a lábát vagy a karját.

AUG
16
2017

Vadmacska

hetero

Szokásos péntek esti buli volt, barátokkal összegyűltünk, elindultunk inni. Nem vagyok nagy alkoholista, tudok mértéket tartani, de megiszom azért a kellő mennyiséget. A bárban hamar szemügyre vettem egy srácot, ő is hasonlóképpen tett. Láttam, hogy vibrálhat közöttünk a levegő, de lehet tesze - tusza? – tettem fel a kérdést magamnak. Túlságosan tetszett, hogy elengedjem, így odamentem hozzá. Bemutatkoztam, elmeséltem kicsit a történetem, ő is, megittunk egy - két sört, koktélt. Szegény mondta volna még, de közbe vágtam:
- Elmegyünk akkor valamerre?
Így is lett, nem messze volt a helytől a kocsija, belepattantunk és kerestünk egy eldugott kis zugot. Egy város széli zöldövezet tavacskája kedvelt kirándulóhely szex - gyülekezet céljából. Mikor megérkeztünk, rögtön kezdeményeztem, mivel látszott a pasin, hogy félénkebb.