A+ A-

Egy kicsit színesebben

Sziasztok! Évi vagyok, idén végzős a (***) Tanárképző Főiskolán. Amit el szeretnék mesélni néhány évvel ezelőtt történt velem, nem sokkal azután, hogy felkerültem vidékről. A gimnázium után Pesten sikerült kifognom egy jó albérletet, ami nem volt túl drága és a környék is jó volt (nyugis). Az a néhány hónap, amíg átköltöztettem az életemet és sikerült új barátokat is szereznem, az egyik legzűrösebb (ugyanakkor legizgalmasabb) része az életemnek.
Akkoriban ismertem meg a páromat is, egy bulin. Utána még hónapokig "kerülgettük egymást" mire végül összejöttünk. Ő fél évvel fiatalabb nálam és homlokegyenest ellentétes a természetünk. Én szeretek bulizni, táncolni, amit csak lehet kipróbálni és belevágni mindenbe. A barátaim szerint egy igazi vadóc vagyok! A párom ezzel szemben visszahúzódóbb, magába forduló típus. Ő romantikus, kedvesen ragaszkodó - cseppet sem naiv, csak komolyan veszi az életet és a szerelmet is. Sokat változtattunk egymáson azóta. Ő bátrabb lett, többet él a mának, mint annak előtte és én is sokat "szelídültem" a kedvéért.
Ami közös volt bennünk, hogy mindkettőnk teljesen bele volt habarodva a másikba. Főleg Ő énbelém! Én voltam az első lány az életében akivel lefeküdt, szerintem ez minden lánynak imponál egy kicsit. Annyira más volt, mint az összes korábbi kapcsolatom. "Borzasztóan" hűséges és emiatt eleinte elég nehéz volt nekem ez az egész.
Teljesen meg kellett változtatnom az életvitelemet. Én korán felnőttem és addigra már mindent kipróbáltam a szexben, amire csak kíváncsi voltam. Ezt a fiút azonban meg akartam tartani, s bár a mozgalmas múltam miatt sose neheztelt (sőt, gyakran kíváncsiskodott), azt tudtam ha mással is kezdenék, rögtön vége lenne köztünk mindennek. Egyszerűen nem tudná megemészteni - én kockáztatni nem akartam, így "megkomolyodtam".
Ezt később sem bántam meg. Eltelt másfél év, összeköltöztünk, eljegyeztük egymást (a leánykérés is megérne egy külön történetet, de most másról akarok írni).
Egyik este egy születésnapi táncos bulira voltunk hivatalosak. Lehettünk vagy 100-an, egy vidéki szórakozóhelyen tartották, az ország különböző pontjaiból érkeztek főként fiatalok. Éjfél után már nagyon a tetőfokára járt a hangulat, a kedvesemmel kicsit el is sodródtunk egymástól. Míg ő néhány haverjával az aktuális sporteseményeket tárgyalták (nagy rally rajongó), addig én egy lánnyal beszélgettem. Csinos, vidám, élénk tekintetű diáklány volt hosszú, csaknem derékig érő barna hajjal. Apránként kiveséztük a szokásos témákat, végül persze a fiúknál és a szexnél kötöttünk ki.
Jól elsztorizgattunk. Kicsit különvonultunk mindenkitől, egyre jobban belemerültünk a mesélésbe - nagyon egy hullámhosszon voltunk. Mint kiderült, újdonsült barátnőm bi volt és ahogy múlt az éjszaka, egyre inkább éreztette velem - persze nem nyíltan kimondva, csak az apró gesztusok nyelvén -, hogy nem lenne ellenére, ha "közelebbről is alaposabban megismerhetne."
Én akkor már nagyon régóta nem voltam együtt lánnyal, s ahogy eljátszadoztam magamban a gondolattal, hogy ő meg én... mit ne mondjak, melegem lett. Nagyon akartam, valami mégis visszatartott. Nem tudom, mivé fejlődhetett volna a dolog, de végül felbukkant a kedvesem - "Nohát, Te itt vagy! - felkiáltással és innentől persze az egésznek vége szakadt. Még azért elkértem a lány telefonszámát, aztán elbúcsúztunk, a bulinak lassan vége lett.
A szállásunkra visszatérve alig vártam, hogy végre ágyba bújjunk és "nekieshessek" a fiúmnak. Akkora vehemenciával öleltem, hogy majd fellöktem már a bejárati ajtónál. Ő bevitt az ágyra. Nem kezdett el vetkőztetni, hamiskás mosollyal az arcán az előbbiekről faggatott. Na igen, szóval ő se vak...
Sose titkoltunk semmit egymás elől, így lassan aztán elmeséltem neki az előzményeket. Tudta, hogy már volt tapasztalatom a női sexben, de ezidáig sose jött szóba ez a dolog kettőnk között. A reakciója kicsit meglepett: cseppet sem volt féltékeny. Elmondta, hogy nem bírná elviselni, ha más férfi érne hozzám, és ő nem is akar mást rajtam kívül - de ha én úgy gondolom, hogy szükségem van arra is és kedvem lelem benne, akkor részéről rendben. Csak tudjon a dologról, ne titkolózzak.
Néhány hét múlva felhívtam a buliból megismert lányt. vettem egy nagy levegőt és kerek-perec rákérdeztem. Először nem vett komolyan, de végül találkoztunk és egy panzióban "alaposabban" megismerhettük egymást.
Innentől kezdve kicsit újra megváltozott a szexuális életem. Rendszer nem csináltam belőle, de néha-néha előfordult, hogy egy szórakozóhelyen, vagy valami összejövetelen megtetszett egy lány, megpróbáltam vele összejönni - kisebb-nagyobb sikerrel. Ha az aktuális partnernőm is benne volt egy kis kalandban, a fiúm mindig diszkréten magunkra hagyott. Ő sose szállt be harmadiknak, pedig nemegyszer próbáltam rábírni. Megelégedett azzal, hogy utána részletesen elmeséltetett velem mindent.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 10. 16. szerda 04:17
Egész jó.
#8 papi 2013. 05. 6. hétfő 05:29
Nagyon jó
#7 jozsi 2007. 09. 22. szombat 16:23
jo volt
#6 bélus 2007. 01. 21. vasárnap 11:48
Szerintem nem volt. Direkt megnéztem a keresővel is, nincs fennt itt mégegyszer.
Amúgy szerintem nagyon jó. :)
#5 Craig 2007. 01. 21. vasárnap 04:41
Biztos, hogy volt már egyszer.
#4 Ati 2007. 01. 15. hétfő 12:56
jöhet a folytatás. király
#3 Craig 2007. 01. 14. vasárnap 19:11
Csak mintha ez már lett volna egyszer
#2 Hrsz 2007. 01. 14. vasárnap 14:35
nagyon jóóó!!!
#1 Törté-Net 2007. 01. 14. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?