A+ A-

Női titkaink

Egy tavasz végi szombat délelőttön mi hárman csajok kiutaztunk a szüleim telkére.
Nem messze van Pesttől egy kis falu határában, fent a hegyoldalon az erdő szélén.
Egy évben kétszer ki szoktunk menni, hogy kiszakadjunk a hétköznapok mókuskerekéből.
A jó idő közeledtét megünnepelvén, és ősszel, elbúcsúztatni a nyarat. Tisztábban látni a dolgokat, eltávolodva a világtól. Kibeszélni a párkapcsolatainkat, meg úgy általában mindenről. Kivételesen nem ittunk, csak józanul egy jó kávé mellett akartunk elbeszélgetni az udvaron, aztán kirándulni egyet kint a természetben. Miután megérkeztünk, és nekiálltunk cseresznyét szedni, gondoltam, elmegyek pizzáért, ők meg addigra pont megszednék a kosarat. Mivel nem kocsival mentünk, egy órás út lett volna azzal együtt, hogy elsétálok a pizzériáig, megvárom, míg elkészül, aztán vissza. Nem is lett volna ezzel semmi gond, csakhogy mint kiderült, az üzlet azóta bezárt, így fél órával hamarabb értem vissza, mint amire Ági és Niki számítottak.
- Most már menjünk mosakodni! Ne centizzük ki az időt! Nem akarom, hogy tudjon rólunk!
Ági hangja szűrődött ki a nyitott földszinti ablakon. Egy pillanatra fél szemmel belestem. Niki, Ágin fekve csókolgatta őt. Mindketten térdig lehúzott miniszoknyában, alig letolt bugyiban voltak. Az ingük is csak épp annyira volt kigombolva, hogy a melleik szabadon lehessenek.
- Azt én sem szeretném!
- Peti ma éjszakás lesz. Lilláék meg ma is kettesben töltik az estét, szóval nem hinném, hogy hivatalosak lennénk akárhova is. Mit szólnál, ha átmennék hozzád 9 - re? Akkor majd nem kell ennyire elsietnünk a dolgot!
Elmosolyodtak, és megcsókolták egymást.
Miután a fürdőszobába mentek, elszívtam még egy cigit az udvaron a hintaágyban,
mielőtt bementem volna, mivel természetesen nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni őket, sem magamat, de főleg azért, mert kellett egy kis idő, hogy megemésszem a látottakat. Önmagában amiatt is, hogy megláttam a két barátnőmet szeretkezni egymással, de leginkább mert felizgatott a gondolat, ahogy egy pillanatra átvillant bennem, milyen lenne, ha én is ott feküdnék mellettük az ágyon.
Nikiről már pár éve tudtuk, hogy leszbikus. Csak 20 éves korára merte felvállalni magát.
Meg nem mondtam volna róla, hogy az. Külsőre is ugyanolyan nőies volt, mint bármelyikünk, személyiségre pedig pláne. Azt mondjuk furcsálltam, hogy régóta nincs pasija, és nem is akar.
Utólag elmondta, hogy valójában nem feküdt le azzal a sráccal, akit korábban a fiújaként mutatott be nekünk. Tisztáztuk, hogy ettől még ugyanúgy a barátnőnknek tekintjük őt, és mindent megtettünk azért, hogy emiatt ne érezze feszélyezve magát közöttünk.
- Ági ezek szerint túlságosan is kitett magáért. - gondoltam magamban.
Neki férje volt, nekem is volt barátom, Niki pedig valamikor a tavasz elején szakított a barátnőjével. A látottak után már világos volt, hogy Ági azóta miért járt hozzá gyakrabban.
Nehéz volt beszélnem velük erről. Amikor kijöttek az udvarra, azon merengtem, hogy egész hátralevő életemben titkolnom kell Ági férje előtt, hogy a felesége a cicit is szereti.
- Á, már meg is jöttél? - kérdezte Ági.
- Gondoltam, elszívom még ezt a cigit, mielőtt bemegyek. Látom, hamar megszedtétek a kosarat. Siettetek valahová? - elmosolyodtam.
- Gondoltuk, meglepünk téged még egy kávéval, mire visszaérsz. - mondta Niki. Bár kissé röhejesen hangzott, amit mondott, ettől eltekintve ő mindig is jártasabb volt nálunk a váratlan helyzetek kezelésében.
- Nem volt pizza? - kérdezte Ági.
- Azóta bezárt az üzlet, de hoztam pár szendvicset a kisboltból. Ott vannak a földön a szatyorban.
Miután befaltuk, és a kávét kezdtük szürcsölni, összeszedtem minden bátorságomat,
és megpróbáltam valahogy finoman felvezetni, hogy kiderült a titkuk.
- És Niki, van új barátnőd a láthatáron?
- Még nincs. Most nem szeretnék egyelőre.
- Itt vagyunk neked mi, nem igaz? - elmosolyodtunk. Szándékosan sejtelmes tekintettel néztem rájuk, kicsit hosszabban is a kelleténél, és elővettem a szexis hanglejtésemet is, hátha zavarba tudom hozni őket, de ügyesen állták a sarat. Magam is meglepődtem, hogy mi ütött belém, de elkapott valami, aminek nem tudtam ellenállni. Egyrészt élveztem, hogy játszok velük, másrészt pedig úrrá lett rajtam a kíváncsiság, hogy vajon vonzó nőnek tartanak e engem.
Tinédzser korom óta tudtam magamról, hogy biszexuális vagyok. Bár nővel még nem voltam, de annak ellenére, hogy a barátommal igencsak jók voltunk az ágyban, mégsem tudtam sokáig megállni, hogy néha ne nyúljak magamhoz egy nőre gondolva.
Annak idején, amikor kiderült Nikiről, hogy leszbikus, megfordult a fejemben, hogy milyen lenne lefeküdni vele, de mindig is csak barátnőként tekintettem rá, ahogy Dórira is, akármilyen szép nők is voltak. Olyan előfordult, hogy vonzalmat éreztem néhány nő ismerősöm iránt, de a barátnőimre csak barátnőként tekintettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Annaahh 2016. 02. 8. hétfő 11:16
Már olvastam egyébként régebben, de csak most jutottam el a szavazásig.
#11 Annaahh 2016. 02. 8. hétfő 11:12
Tetszik. Jó lett!
#10 zsuzsika 2016. 01. 26. kedd 10:08
Tetszett.
#9 zsolesz69 2016. 01. 17. vasárnap 11:13
jó lett
#8 szamitogepem 2016. 01. 17. vasárnap 06:03
Tetszett.
#7 papi 2016. 01. 14. csütörtök 11:30
Nagyon tetszik.
#6 feherfabia 2016. 01. 13. szerda 05:21
Nagyon tetszett!
#5 Lillus 2016. 01. 12. kedd 17:37
Köszönöm szépen!
Nagy öröm, hogy így felpontoztatok!
Puszi nektek smile
#4 veteran 2016. 01. 12. kedd 15:43
Ez remek, pedig nem nagyon tettszenek a leszbi írások.
#3 vakon53 2016. 01. 12. kedd 11:40
Nagyon jó!

10 Pont!
#2 A57L 2016. 01. 12. kedd 04:03
Szép és jól meg írt történet.
#1 Törté-Net 2016. 01. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?