A+ A-

Egyetlen érintés

A történet egy „normál” társkereső oldalon kezdődött, a szokásos módon: beleolvasás egymás naplójába, puhatolózó levelek, majd amikor zöldre vált a szemafor, igazán megindul a kommunikáció ezerrel. Egy jó darabig csak levélben, de aztán, ahogy telnek a napok, nő a bizalom, telefonszám-csere, és elindulnak az sms-ek is. Mivel épp vidéken vagyok, a szüleimnél, ezért a találkozás pár napot várat magára, de addig, az okostelefonok ingyenes alkalmazásainak köszönhetően, hosszú órákat tudunk beszélni. Aztán a találkozás előtti nap éjjelén a beszélgetés, hogy-hogy nem, telefonszexbe torkollik, tekintve, hogy – állítása szerint – a hangom ilyen hatást vált ki belőle. Persze, nem tiltakozom ellene, csak azon lepődöm meg, hogy ő milyen hamar „kész lett a maga részével”.
Elgondolkodtam pár pillanatig, hogy mindezt tényleg csak a hangom váltotta ki, vagy az, hogy rég volt már pasival, vagy a telefonszex újdonsága, netán mindez együtt. Mindegy, lényegtelen, eljött a másnap, a személyes találkozás. A Mamutnál veszem fel, a piros lámpánál gyorsan bepattan, szinte köszönni is alig van időnk, és már megyünk is fel a város fölé, a budai hegyekbe. Menet közben semleges témákról beszélgetünk, az előző éjszaka történtek okán mindkettőnk kicsit visszafogott, de a társalgás folyamatos, adjuk egymásnak a fonalat. Oda-oda pillantok vezetés közben, a szemem nyugtázza a képeken korábban már látottakat, normál testalkat, csinos arc, szép kezek, a tarkójánál összefogott, lesimított vörös haj, kissé mély, de kellemes hang, érdeklődő szemek, farmer, egy vörös blúzzal, aminek gallérja ki van hajtva a pulóveréből, lapos talpú csizma, látványnak és illatnak is kellemes összhatással. Felérünk úti célunkhoz, ami egyben egy busz végállomása is, a mellette lévő parkoló leghátsó részébe állok be, ahol már viszonylag kevesebb fény van, a világítást leveszem, de a motor jár, a fűtés miatt, mert kint 0 fok körüli a hőmérséklet. Nagy ritkán, vagy tíz percenként elhalad valaki az autó mellett, de a traccs közben nem nagyon figyelünk ilyesmire, és az ablakok is elkezdenek belülről párásodni.
Szép lassan formálódik előttünk a másik addigi élete, ahogy mesélünk, és egy negatív élményét hallgatva, kedves, de nem tolakodó gesztusnak szánva, a ruhán keresztül megsimogatom a hátát. Egy pillanatra, mint akit áramütés ér, elhallgat a mondandója közepén, majd befejezi azt, de megjelenik a szemében valami csillogás. Szóban is reagálok az általa mondottakra, kifejezve sajnálatomat. Egy pillanatnyi hatásszünet után válaszol, de nem arra reflektál, hanem – számomra teljesen oda nem illően, mindenféle érdemi előzmény nélkül – elhangzik egy olyan mondat, amit, azt hiszem, nincs pasi a földön, aki ne hallgatna szívesen egy első randin:
- Mondd, szerinted meg tudnál dugni itt a kocsiban?
- Öööö, tessék, - kérdezek vissza kissé bambán, mintha rosszul hallottam volna? De nem, mégis csak jól hallottam, ezt bizonyítja a fültől fülig vigyor az arcán.
Egy pillanatra agyam egyik féltekéjében felrémlik a kisangyal, hogy hát jó neveltetés, meg első randi, de a másikban már rögtön felel is rá a kisördög, felszólítva engem (csak nem értem, hogy miért magáz): bassza meg! Mégis csak felnőttek vagyunk (ő 4 évvel idősebb nálam), tudjuk, mit csinálunk. És csak annyit mondok: szerintem igen. Mire felfogom mi történik, a csizmáit már az anyósülés elé dobja, átpattan a hátsó ülésre és szélsebesen veti le magáról a ruháit. Gyorsan előre tolom az üléseket, amennyire lehet, s mire hátraérek, ő már anyaszült meztelen. Miközben én is minden irányba szórom le magamról az öltözékem, szemügyre veszem: szép lábfejek, lakkozott körmökkel, vékony bokák, formás popsi, nem túl vékony derék, tenyérbe illő keblek, amiken a bimbók már teljesen kiállnak az izgalomtól, és egy ízléses útbaigazító leszállópálya a szeméremdombján.
Nincs is kétségem, mire hozzá meztelenedem, már bőven harcra kész vagyok, pusztán a kívánatos látványtól. Nem habozik, magára ránt, s miközben csókolózunk, egyik kezével megfogja a farkam, és finoman megsimogatja vele a szeméremajkait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2016. 11. 18. péntek 00:19
gyenge.
#8 sunyilo 2016. 11. 16. szerda 20:15
Ez egy olyan történet, mint Niki Lauda. Se füle, se farka...
#7 A57L 2016. 11. 16. szerda 09:06
Közepest megérdemel.
#6 listike 2016. 11. 16. szerda 07:57
Nagyon gyenge.
#5 deajk2008 2016. 11. 15. kedd 14:17
nekem nagyon tetszett 8p...
#4 vakon54 2016. 11. 15. kedd 12:53
Úgyveszemészre hogy ez a kritikusok listája is.
#3 veteran 2016. 11. 15. kedd 07:46
Ezt elkapkodtad.
#2 Pavlov 2016. 11. 15. kedd 00:35
Kár, hogy nincs benne semmilyen dialógus.
#1 Törté-Net 2016. 11. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?