A+ A-

Kemping

Unottan készülődtem a nyársalásra. Nem igazán volt már kedvem elmenni, de hát megígértem. Ez az egész vasárnap tök jól indult, de aztán Ő bejelentette, hogy nem jön. Hát ettől tisztára lelombozódtam. De most már menni kellett, nem volt mese. Így hát összeszedtem a cuccaimat és indultam. Találka a megbeszélt helyen, megbeszélt időben. Azok voltak ott, akikre számítottam. Örültem nekik, de Miatta mégis csalódott voltam. Végül is jót beszélgettünk már a Meki előtt is, de nem volt teljes valami. És én pontosan tudtam, hogy mi. Rajtam kívül viszont senki még csak nem is sejtette. Aztán indultunk a Kercsegebe. Szép hely. Sokszor voltam már ott. Igazi kis kirándulóhely. Nem túl messze a várostól, de eléggé bent az erdőben. Kiértünk, szétpakoltunk, tüzet raktunk. Minden normális mederben ment. Jó hangulat volt, de én valahogy nem tudtam benne rész venni. Csak sétálgattam a tábor körül. Találtam egy nagy fát, annak a tövéhez ültem, és néztem a többieket. Jó volt külső szemlélőnek lenni. És akkor sorban jöttek a gondolatok. Villanások, képek, érzések. Róla. Nem tudtam befolyásolni az ilyen villanásokat, csak jöttek, és eltűntek. Átsuhantak a lelkemen. És én élveztem mindet. Nem is akartam, hogy eltűnjenek.
Ültem, és bámultam magam elé. Aztán egy furcsa zajt hallottam. Eltartott egy kis ideig, míg rájöttem, mire emlékeztet. Ez egy motor hangja. Egyre közeledett. Ahogy a motor hangja egyre erősebb lett, úgy vert az én szívem egyre gyorsabban. De nem mozdultam. Vártam. És akkor megláttam. Begördült hozzánk Ő. Ha akartam se tudtam volna megmozdulni. Megbénultam. Csak néztem, ahogy leszáll, leveszi a sisakját, mindenkit üdvözöl, majd engem keres. Szétnézett, miközben lepakolta a cuccait. Aztán észrevett engem is. Mosolygott, majd még egy pár embernek odaszólt, és elindult felém. A halántékomon éreztem a szívem dobogását, de nyugodtan ültem. Pedig legszívesebben fölpattantam volna, szorosan hozzá simultam volna, és megcsókoltam volna. De hát a többiek miatt nem lehetett. Számukra mi csak kedves ismerősök voltunk, és mi nem akartuk, hogy bárki bármit is tudjon. Lassan odaért hozzám. Fölálltam üdvözölni. Szokásos baráti puszi, egy ide- egy oda. Csak ebben volt valami plusz. Ahogy az arcom hozzá ért a bőréhez, ahogy az illatát érzem, ahogy a tudat belémhasít, hogy végre itt van előttem. Őrjítő. Látom rajta, hogy ő is valami hasonlót érezhet. Bizseregni kezdek.
Szóltak a többiek, hogy igazán odatolhatnánk már mi is a képünket. Így tehát elvegyültünk. De valamiért mindig ott voltunk egymás közelében. Akár tudatosan akár anélkül, nem mentem tőle túl távol, és ő sem tőlem. Nehezen bírtam uralkodni magamon. Izzott a vérem. Vágytam rá. Most még jobban, mint mikor csak a monitor kis villogó ablakában látom a nevét. Hiszen most itt van előttem. Hús-vér állapotában. Néha úgy alakítom a dolgokat, hogy hozzá kelljen érnem. Akár egy szelet kenyér átvételével, akár egy paradicsom átadásával. Meleg a keze. Érzem a bőrét. Selymes, és férfias. Lüktetek. Soha nem kívántam még ennyire senkit, és soha nem kellett még ilyen erősen eltitkolnom valamit. Minden idegszálammal azon vagyok, hogy valahogy kettesben lehessünk egy kicsit. De ez egy ilyen társaságban, ennyi ember előtt nehéz. Nem tudunk csak úgy eltűnni, az feltűnő lenne, de mégis, hátha van valami megoldás. De az úgy látszik nincs. Kellemesen megebédeltünk, kis szieszta. Aztán duma. Fecsegés ezerrel mindenről. Körbeültünk, mint egy nagy család.
Beszélgettünk mindenféléről. Szórakoztató volt. De nem sikerült mellé ülnöm. De végig őt néztem. A kezét, a száját, az arcát. És minden egyes testrészénél egy-egy villanás. A kezeit elképzeltem a melleimen, ahogy megsimítja őket. Aztán, ahogy a szája követi a kezei vonalát, és azzal kényeztet. Láttam a szemeit, ahogy felnéznek miközben a mellbimbóimat csókolják. Hallottam a sóhaját, amikor megsimítom. Villanások… és én nem megint nem tudok tenni ellenünk semmit. Egy idő után kezdtem megunni a beszélgetést, és elég kényelmetlen volt már az ülés is. Felálltam. Ittam egy pohár vizet. Háttal álltam a társaságnak. Az asztalnál állva éreztem, hogy van valaki mögöttem. Aztán megéreztem az illatát. Ő az. Dobolni kezdett a fejemben a vér.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.34 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2016. 11. 18. péntek 15:09
Romantikus, az igaz... De a szex elég virágnyelven lett leírva...
#8 Rinaldo 2016. 11. 18. péntek 08:43
alakul.
#7 sunyilo 2016. 11. 16. szerda 21:34
Nagyon jól indult. Hajrá!
#6 vakon54 2016. 11. 16. szerda 12:37
Feleségemmel úgydöntöttünk hogy folytazsd.
#5 deajk2008 2016. 11. 16. szerda 09:04
folytasd... szerintem is jó első résznek
#4 A57L 2016. 11. 16. szerda 09:03
Sok munka van még rajta.
#3 veteran 2016. 11. 16. szerda 07:59
Első résznek jó,de lehetne tartalmasabb.
#2 rockycellar 2016. 11. 16. szerda 06:09
tovább
#1 Törté-Net 2016. 11. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?