A+ A-

Szüzességünk elvesztése a Tisza túrán

Végre elkezdődött a nyári szünet, amit boldogan és megkönnyebbülve konstatáltunk az én legjobb barátnőmmel, Biankával. Négy év feszített tempó és tanulás után, hogy bekerülhessünk az orvosi egyetemre úgy éreztük szükségünk van kikapcsolódásra és feltöltődésre. Elhatároztuk, hogy ezen a nyáron annyit bulizunk, amennyit csak bírunk, hiszen szeptember közepétől ismét bele kell vetnünk magunkat a tanulásba.
Nagyon meleg nyarunk volt, már Júliusban 30 fok körüli hőmérséklettel ezért arra gondoltam milyen jó lenne vízpart közelében tartózkodni, ahol barníthatnám az amúgy is enyhén kreol bőrömet és mellette lehetne még úszkálni is. Egyik nap Bianka barátnőm átjött hozzánk és mintha csak a gondolataimban olvasna elém tett egy szórólapot, amin 1 hetes szervezett Tisza túrát hirdetnek.
Bianka: - Figyelj Niki, nem lenne kedved erre eljönni velem?
Én: - Pont ezen gondolkodok már napok óta még szép, hogy van kedvem!
Bianka: Helyes akkor hívom őket és szerintem szervezhetjük is az utazást.
Így is történt a Július végi csoportban kaptunk helyet és vonattal utaztunk le a célállomásra. Élveztük az utazást ugyanis tele volt a vonat fiatalokkal, akik ugyanabba a turnusba jelentkeztek így lehetőségünk nyílt rá, hogy már a vonaton megismerkedjünk jó néhány emberrel.
Már a középiskolában is elég népszerűek voltunk így mindig könnyen ment az ismerkedés, általában ránk találtak az emberek úgy, hogy semmit nem kellett tennünk. Meglehetősen feltűnőek voltunk ahol együtt megjelentünk ugyanis mind a ketten véknyak, 170cm körüliek vagyunk, nekem fekete hosszú hajam van, amit sokszor összefogva hordok és sötét bőröm, sötétbarna szemem, ellentétben Biankával, akinek szép hosszú szőke a haja és fehér bőre van hozzá kék szemekkel. Sportos lányok vagyunk, mind a ketten ugyanabban a csapatban röplabdázunk.
Az utazás hangulatát fokozta, hogy a fiuk táskájából elég szép mennyiségben kerültek elő különböző alkoholos italok és persze bőszen kínáltak minket. Mi mindig tudtuk hol a határ, de azért nem vetettük meg az italokat. Én vodkáztam, amíg Bianka gin-t ivott. Néhány pohár gin tonik és vodka narancs után arra lettem figyelmes, hogy egy tőlünk valamivel idősebb srác olyan 30-35 év körüli már az utazás elejétől figyel minket, de egyáltalán nem közeledett inkább csak távolról adta tudtunkra, hogy bejövünk neki. Felhívtam rá barátnőm figyelmét is és megállapítottuk, hogy ez az érzés kölcsönös, nekünk is bejön a srác. Szép kisportolt teste volt, rövid barna haja és mély sötét barna szemei.
Azt tudni kell rólunk, hogy még egyikünknek sem volt komoly barátja és bár az emberek biztos nem hitték volna el, de még mind a ketten szüzek voltunk. Mindkettőnknek volt már kalandja fiukkal, de még az aktus soha nem történt meg. Némi alkohol elfogyasztása után egy rendkívül izgalmas beszélgetésbe kezdtünk bele az én drága barátnőmmel.
Bianka: Te Niki, lenne egy izgalmas ajánlatom a számodra. –mondta
Én: Mi lenne az?? –kérdeztem kíváncsian
Bianka: Ezt a storyt még korábban hallottam a nővérem barátnőjétől. Szeretnéd hallani?
Én: Természetesen kíváncsian hallgatom.
Bianka: Szóval a csaj azt mesélte, hogy Ő a legjobb barátnőjével egyszerre vesztették el a szüzességüket és ez az esemény még jobban elmélyítette a barátságukat. Mivel mind a ketten szüzek vagyunk még, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egyszerre veszítenénk el, mivel benned megbízok és Te vagy a legjobb barátnőm.
Rendkívül jól estek Bianka szavai és úgy éreztem az alkohol hatására még nyíltabban tudtunk egymással beszélgetni. Egyébként sem volt soha semmi tabu köztünk, de ezen a témán mégis sokat lendített a spicces állapotunk.
Hallgatva a barátnőm szavait azt éreztem, hogy elönt a forróság és az izgalom. Még a levegőt is hevesebben kezdtem venni. Nedves lettem már csak a gondolattól is.
Természetesen a válaszom egy nagy IGEN volt és már mind a ketten azon voltunk, hogy megfelelő partnert találjunk ehhez a jelentős alkalomhoz.
Három óra vonatozás után meg is érkeztünk lepakoltunk a vonatról majd a folyópartig autóval vittek le minket. Miután megérkeztünk felvertük a sátrunkat - persze segítséggel- és berendezkedtünk.
A nap hátralévő részét napozással, úszkálással és ismerkedéssel töltöttük.
Eljött az este és a buli ideje, amit maximálisan kiélveztünk, szinte pezsgett a vérünk a forró nyári estétől a jó zenéktől és a társaságtól.
Miközben táncoltam Bianka odalépett hozzám és a fülembe súgta:
Bianka: Megtaláltam a megfelelő személyt! – közben kék szemei mosolyogtak és nem túl feltűnően a vonaton minket figyelő srácra mutatott, aki a haverjaival beszélgetett.
Hihetetlenül jól nézett ki fehér rövid ujjú ing volt rajta és feszülős rövidnadrág hozzá sportcipő. Odafordultam Biankához és a fülébe súgtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Kervin 2018. 04. 26. csütörtök 17:20
28 centi? Álmodtad nyes
#11 Képészmérnök 2016. 11. 20. vasárnap 12:52
Kár az irreális részletekért...
#10 Pavlov 2016. 11. 18. péntek 15:08
Nem kellett volna úgy írni a dialógusokat, hogy
"Bianka: ...
Én:..."
Ez így nagyon béna.

Aztán meg: honnan volt esemény utánija?
Gyenge sztori.
#9 cscsu50 2016. 11. 18. péntek 06:16
Jó történet.
#8 genius33 2016. 11. 17. csütörtök 16:00
Egészen remek smile
#7 tomi19 2016. 11. 17. csütörtök 11:03
Én is egy Tiszai túrán veszítettem el a szüzességem,Tamarának hívták a lányt....
#6 sunyilo 2016. 11. 16. szerda 21:42
Nem egy rettenetes eset, kellemes...
#5 A57L 2016. 11. 16. szerda 09:02
Kellemes történet.
#4 deajk2008 2016. 11. 16. szerda 08:58
nekem tetszett e történet... 8p
#3 sztbali 2016. 11. 16. szerda 08:34
Egész jó; bár a 28cm-es farok kicsit irreális.
#2 veteran 2016. 11. 16. szerda 07:53
Jó írás.
#1 Törté-Net 2016. 11. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?