A+ A-

Wellness-nap

Múlt nap történt velem a következő történet.
Épp aznap is rossz idő volt, szélfújás és hideg. Gondoltam én akkor is beintek az időjárásnak és elmegyek a közelben lévő wellness fürdőbe. Nem vagyok az a nagy strandolós ember, de egy jó társasággal bármikor. Igaz most nem volt társaság, egy sima hétköznap volt, otthon unatkoztam ezért felkerekedtem.
Odaérve tapasztaltam, nem sokan vannak a komplexum medencés részén. Volt 2 csaj olyan 20 - 25 évesek lehettek. Meg 4 pár, 3 idősebb, 1 fiatalabb, velük volt egy kisgyerek is. Kicsit fürödtem, majd sétáltam egyet, felmértem a terepet. Szaunákhoz érve, megjegyeztem magamba, később beülök kicsit. Mire visszaértem a medencéhez, a 2 csaj eltûnt. Na mondom magamba frankó. Még legeltetni se tudom a szemem senkin. Bár ekkor néztem meg jobban a fiatal pár hölgy tagját, nem is volt rossz. Lehet csak így, hogy nem volt vetélytársa. Kicsit húsos de még az az épp jó kategória. Olyan 30 lehetett a csaj, a srác is kb. annyi lehetett. Ismét úszkáltam pár percet, a víz nagyon jó volt. Kimentem lefeküdtem a nyugágyra, a fiatal párral majdnem szembe. Pár perc eltelt és a srác bevitte a mély vízbe a gyereket, az idősebb párok, főleg hölgy tagjai mosolyogva nézték, a csaj pedig a medence széléhez állt és fényképezett. Így végig tudtam mérni őt. Észre is vett ahogy nézem, ekkor mosolyogtam és a babájukra néztem, így talán azt gondolta nekem is a fürdetés tetszik. Aztán kijöttek a vízből, a baba meg csak sírt és pár perc elteltével elmentek, gondolom a hotelbe lakhattak.
Na gondoltam ő is eltûnt...
Így a korábban kinézett szauna felé vettem az irányt. Egy csaj volt a bárban aki segített mit hogyan kell kezelni. A sima "finn" szaunát választottam. Törölköző fel és irány a kabin. Majd benn, törölköző le. Egy így ajánlotta a csaj is, meg olvastam hogy meztelenül a leghatásosabb. Mikor már úgy éreztem egyszer elég, kimentem és bele a hideg medencébe. A törölköző amin ültem benn is hagytam a kabinba. Lehûtöttem magam, majd vissza be a szaunába. Egyszer csak mozgást hallottam kint. Kinéztem az ablakon de nem láttam senkit, ha már ott voltam locsoltam egyet. Épp öntöm a vizet mikor nyílik az ajtó majd belép egy csinos lány.
Én köpni nyelni nem tudtam. Ott álltam egy szál semmibe, ő meg csak bejön bikinibe, törölköző a kézben, aztán leül. De nagyon lazán kezelte a helyzetet. Ez rám is átragadt. Pár másodperc "lefagyás" után én is oldódtam. Nem vagyok az a szégyenlős fajta, de most erre nem voltam felkészülve.
Visszaültem én is, de akkor már nem terítettem magamra a törölközőmet. Közbe a csaj is levette a bikini felsőjét. Szemem sarkából végig is néztem rajta. Egy pár perc csend után a csaj megtörte a csendet.
- Nem zavar ha kicsit feljebb hajtom - mutatott a hőfok szabályzóra
- Dehogy. Nyugodtan
Ezután beszéltünk kicsit arról hogy ő hány fokon szokott szaunázni. Megtudtam hogy ott dolgozik és a mûszak végén néha beül. És agyalni kezdtem, annyira ismerős volt nekem, de nem tudtam hova rakni. Majd én ismét mentem a hideg vízbe, aztán vissza a kabinba. Beszélgettünk tovább, megtudtam a nevét, Barbi. Õ nagyon jól bírta. Mert legközelebb akkor jött ki mikor én. Ismét vissza. Aztán mondtam neki, hogy valahonnan már ismerjük egymást csak nem tudom honnan. Ekkor mondta, hogy ezt ő is érzi, csak nem tudja ő sem hogy honnan. Végül is meglett. Egy közös barátunk mutatott be egymásnak pár éve. Aztán nevettem hogy érdekes szituációba találkoztunk, ezt megmosolyogta ő is, de nyugtatott hogy itt ez a szokás. És közbe végigmért. Farkamnál kicsit elidőzött. Kérdeztem is tőle, hogy akkor ő miért nem tartja a szokást? Majd én is megnéztem még jobban. Nevetett majd azt mondta hogy itt nem szokta ledobni az alsót. Ha nem a munkahelye lenne akkor talán, de ez visszatartja.
Persze győzködtem de nem jártam sikerrel. Megint csobbantunk, de én már szedtem a törölközöm, hogy indulok.
- Már mész is? - kérdezte
- Már 4. voltam benn. Felforrt az agyvizem.
Ezen nevetett, majd rávett hogy még egy kicsit üljek vissza és utána ő is megy. Pár percig bírtam és mondtam neki hogy kint megvárom.
Hideg víz majd ittam a bárba egy jó hideg italt, mire visszaértem már Barbi is kint volt épp akkor jött ki a vízből. Meghívtam egy italra, és a bárban lévő csajjal is megdumálták hogy pont most futottunk össze és régebben már találkoztunk. Majd a báros csajnak bemutatott Barbi, ő Heni volt. Aztán elkezdtek Barbi pasijáról beszélni, hogy már megint hazudott és most vége, de ahogy Heni hitetlenkedett, nekem az jött le, hogy ez szinte mindennapos. De Barbi csak mondta, csak mondta, hogy most kidobja. Én csak néztem őket. Barbi mosolygott is, hogy jaj te meg csak itt hallgatsz. És ahogy ezt mondta a kezét a felkaromra tette majd pár centit simított és elvette a kezét.
Majd Heni indított egy kérdéssel és szinte felváltva kérdezgettek tőlem mindenfélét. Közbe kérdeztem én is tőlük.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2017. 10. 7. szombat 07:10
A helyesírás tényleg zavaró mértékben pocsék. Ha már jártál iskolába, miért nem figyeltél oda egy kicsit a nyelvtanórákon?
#13 sipospista 2016. 11. 29. kedd 02:20
Szupervolt
#12 sunyilo 2016. 11. 19. szombat 21:50
Remekk! vDe a helyesírás-ellenőrzőt be kéne vetni a feltöltés előtt...
#11 rockycellar 2016. 11. 19. szombat 18:02
nekem meg jó nap lett miután elolvastam
#10 cscsu50 2016. 11. 19. szombat 09:05
jöhet a folytatás!
#9 Pavlov 2016. 11. 18. péntek 15:19
Jó a szex, de a helyesírás borzalmas. Főleg a számneveké.
#8 Rinaldo 2016. 11. 18. péntek 08:26
jöhet a folytatás.
#7 vakon54 2016. 11. 17. csütörtök 14:03
Folytazsd!
#6 rockycellar 2016. 11. 17. csütörtök 13:27
Jöhet a folytatás
#5 veteran 2016. 11. 17. csütörtök 11:19
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
#4 listike 2016. 11. 17. csütörtök 09:30
Jó sztori, folytatsd.
#3 A57L 2016. 11. 17. csütörtök 06:30
Szerintem is jó.
#2 deajk2008 2016. 11. 17. csütörtök 05:41
Neken nagyon tetszett...
#1 Törté-Net 2016. 11. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?