Hírek

MÁRC.
18.
2013

Munkahelyi szex 5. rész

Kocsiba ültünk, és átmentünk Pestre. A Duna vízállása nagyon alacsony volt. A meleg sűrű páraként rezgett felette. A Kör úton a forgalom lassan hömpölygött. Pityu ujjai doboltak a kormányon, aztán rám mosolygott.
- Láttam, hogy nagyon élvezed az eszköz használatot. Van erre egy nagyon jó üzlet, úgy gondoltam, beszerzünk pár érdekes cuccot.
- Jól gondoltad nevettem – és már előre bizsergett a testem az új élményektől. Befordultunk a Király utcába, és leparkoltunk. Átmentünk a túloldalra, majd lementünk egy pince boltba. Ahogy beléptünk az ajtón, a szexuális segédeszközök kánaánja várt ránk. Mindig zavarban voltam ezeken a helyeken, de kíváncsiságom, és szexuális beállítottságom miatt túl tettem rajta magamat.


MÁRC.
14.
2013

Pussy története

Pussy igazi neve Bernadett volt, de a családban kiskora óta csak Puszinak hívták, és mivel a Bernadett nevet maga sem szerette, ismerősei körében is a Puszi nevet használta, amit maga Pussynak írt. Csinos, karcsú, nőies testű lány volt, és nemcsak az osztályabeli fiúknak tetszett, de felnőtt férfiak is gyakran megfordultak utána. Egy éve, 13 éves korától járt egy nála három évvel idősebb gimnazista sráccal, Tamással, akivel nem sokkal később le is feküdt. Halálosan szerelmes volt belé, és mivel a srác állandóan szexelni akart, szinte mindennap szeretkeztek. Szerelmi életükhöz az is hozzátartozott, hogy Tamással szeretkezés előtt vagy két dugás között szemléltető oktatás gyanánt megnéztek egy pornófilmet, úgyhogy Pussy már bakfiskorában a szex minden csínját - bínját kitanulta.


Durva kapcsolat

Bárki bármit mond, az idősebb nők tudnak meglepetéseket okozni. A nevem Gergő, az eset három éve történt velem, 21 éves koromban.
Ismerősömék nyitottak egy internetkávézót, és hát alkalmazottat is felvettek. A leányzó 11 évvel volt fölöttem. A haverokkal rögtön szemügyre vettük, már az első nap. Nem egy plázacica( jobb is, utálom őket) kis termetű aranyos lány ellátva kellemes popsival és cicivel. Fekete haja és szeme nagyon démonivá tette Krisztit.
Egyre többet jártam (kávézni) amikor dolgozott. Sok különböző témáról beszélgettünk, és hát igen felmerült a szex is. Meséltünk egymásnak cikis, és vicces sztorikat is. Lassan kiderült, hogy nem olyan vadmacska mint ahogy az elején előadta magát, de nem érdekeltek a ferdítései. Viszont ő pont rólam nem hitte el amiket meséltem, pedig már akkor is megéltem jónéhány dolgot. A beszélgetés vége általában...


MÁRC.
13.
2013

Lilla, Bea, Szilvi

- Itt van, fogd meg!
Bea a nagy franciaágy közepén ült törökülésben, és úgy ágaskodva, rémüldözve kapott a felé repülő telefon után, amit persze nem kapott el, és az enyhe huppanással mellette esett le a virágmintás takaróra.
- Jézusom, hülye vagy? Dobálod ezt a drága telefont... - Lilla csak nevetett. A két lány hazaért a nyaralásból már néhány napja, de még szabadságukat töltötték. Sokat beszélgettek a tengerparton történtekről, kezükben a náluk hagyott cetlit forgatva gondolkodtak, vajon tényleg jó ötlet lenne - e egy harmadik lányt meginvitálni magukhoz. Lilla, az idősebb, bevállalósabb jellem, nagyon rajta volt az ügyön, Bea pedig féltékenységével és izgalmával párhuzamosan küzdve próbálta meg kitalálni, hogyan lenne a legjobb. Végül azon a péntek estén eldöntötték, hogy felhívják Szilvit, a lányt, aki kileste szeretkezésüket a tengerparton,...


Mostanában

Anikó, a barátnőm egyik este azzal jött haza, hogy szeretne velem komolyan beszélni. Na, gondoltam, megint mit csináltam? Kicsit félve vártam a beszélgetést, ami komoly változást okozott a lelkiállapotomban. A vacsora után kezdett neki Ani, néhány általános téma után kezdett bele:
- Tudod, hogy mindenben közösen döntünk, de most szeretném, ha a kérésemet minden gondolkozás nélkül teljesítenéd.
- Rendben, megbízom benned, azt kérsz, amit akarsz. – nagyon széles mosolyt csalt mondatom kedvesem arcára.
- Szóval, amit kérek, az kapcsolatban van Timivel – Nagyon furcsa gondolatok futottak végig az agyamon, hiszen Timi az a lány volt, aki még Anikó mellett is megmozgatta a fantáziámat. Csinos volt, de mivel Anikó barátnője volt, szóba sem jöhetett, mint kapcsolat, így még flörtöt sem kezdeményeztem vele.


MÁRC.
12.
2013

Az iskola fekete királynője

Egy újabb utóvizsga – gondolom, miközben a teremben várom a tanárunkat az osztálytársaimmal. Év vége van, odakint hét ágra süt a nap, mi meg itt bent a teremben izzadunk. A megszokottnál jobban felkészültem a vizsgára, végül is az utolsó vizsgám, aztán itt a nyár. Mindenki izgul, felkészíti a lelkét az utolsó csatára. Bejön a tanárnőnk. Kedves, normális, aranyos. Mindenki megkapja dolgozatát, és elkezdünk dolgozni. 10 kérdés, 60%-tól felfelé van a kettes. Nekikezdek. Írom, amire tudok válaszolni. 30 perc elteltével válaszolok 5 kérdésre. Oldalra pillantok az osztálytársaimra. Egy puska jár körbe lassan, óvatosan. Én is megkapom. Nincs sok kedvem használni, tisztán akarok játszani, de azért egy önellenőrzés még belefér. Legalább a megadott válaszaim jók. Ez is valami. Nem törődöm már azzal, hogy vajon még hány válasz van rajta, ami jó, vagy kell nekem, gondolkodás...


Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 1. rész

A gimi harmadik osztályának befejezése után jóformán az egész nyarat Gabival, a legjobb haverommal lógtam végig. Nagyon örültünk a hirtelen ránk tört szabadságnak, mert már a tökünk is tele volt az egész évi kemény melóval, pedig alapjában véve szerettünk tanulni. Gabi is, én is évfolyamelsők voltunk, igazi riválisunk nem igazán akadt az osztályban, így leginkább csak egymás ellen hajtottunk, de ez a kettőnk közötti versengés soha nem kezdte ki a barátságunkat. A szünetben rengeteget buliztunk, ökörködtünk együtt, élveztük a gondtalan, tanulásmentes pihenőt, na meg csajoztunk is eleget, ám ez utóbbi - sajnos - csak annyiba merült ki, hogy strand, mozi, meg diszkó, egy kis smárolással meg tapizással díszítve, de semmi komolyabb. Már mindketten piszkosul untuk a szűz fiúk sanyarú életét - magyarán a hokizást -, de azok a csajok, akiket mi szerettünk volna hanyatt...


MÁRC.
11.
2013

Valamerre, útközben 3. rész

Másnap valamiért korábban ébredtem, elég korán ahhoz, hogy ne kelljen még kikelnem az ágyból. Kylie, fejével a vállamon, szorosan hozzám simulva aludt. Nem szívesen zavartam volna fel, de egy idő után igencsak hajtott a szükség a fürdőbe. Amilyen óvatosan csak tudtam kicsusszantam mellőle, nehogy alvó kishúgom felébredjem, ám ő felneszelt.
- Mmph - méltatlankodott Kylie, és próbálta visszatartani hálótársát.
- Azonnal visszajövök - ígértem neki -, maradj csak.
Nem volt nehéz lefejtenem magamról, mert a küzdelem közben még a szemét se nyitotta ki. Útban kifelé megbontottam a takaróm, mintha alatta töltöttem volna az éjszakát. Sose lehet tudni.
Mint kiderült, visszabújásom testvérem ágyába hiú remény maradt. Apánk ébresztője a vécén ért, s ezt követően némileg felgyorsultak az események. Sietősen öltözhettünk és pakolhattunk újra, hogy...