A+ A-

A romlott lány

Hol volt, hol nem volt egy kis falucska, annak végén, nem messze a kurtakocsmától, volt egy nagy ház. Vastag, vályogból készült falait kilyuggatták az egerek, és benőtte a repkény. A viharos szél újabb és újabb cserepeket sodort a földre, az esőcseppek utat találtak a padlásra és takaros foltokkal borították a mennyezetet. Valamikor régen nagygazdák laktak itt, de a történelem maga alá temette őket, és immár csak egy részeges vénember és furcsa unokája él e helyen. Bettina pontosabban Betty, ahogy a legtöbben szólították átlagos tininek tűnt. Nem volt sem, sokkal szebb sem, sokkal csúnyább sem okosabb vagy éppen butább, bár hetedikbe megbukott matekból, mint osztálytársai. Szív alakú arcáról a legtöbb embernek nem a szép, hanem kedves jelző jutott eszébe, sajna pisze orra és az átlagosnál nagyobb szája tovább rontott a képen. Ruganyos, fiatalos testén meglátszott, hogy tulajdonosa nem a számítógép előtt kólát vedelve és pizzát habzsolva tölti a napjait. Bár Betty mindkettőt nagyon szerette de, nagyapja fukarsága miatt csak ritkán élvezhette őket. Alacsony volt, alig 155 centi, de erős, kemény fenekét, formás combjait nem fittnes termek edzőinek, hanem a mezei és háztáji munkának köszönhette. Ahogy kamaszodott formás őszibarackot idéző punciján megjelentek az első szőrszálak, mellei megnőttek és mivel nem szeretett melltartót hordani, nyáron szinte átdöfték vékony trikóját.
A suliban nem szerették, nem voltak barátai, és a félhülye Julit leszámítva barátnői sem. Kiskorában sokat sírt emiatt, aztán lassan megszokta. Talán nem is ő a hibás – gondolta – hiszen nagyapját is utálják. Szerencséjére tavasszal új osztálytársakat kaptak: egy ikerpárt, Frédit és Danit. A falu másik végén – még – álló romos házba költöztek be. Őket sem fogadták be a többiek, mert állítólag büdösek és buták voltak. A tanárok szerint „mindig zavarták az órát” vagyis nyíltan ki merték mondani mennyire dögunalmas dolog a suli. Bettynek imponált a bátorságuk, és bár valóban nem voltak rózsaillatúak, de egy kiadós tornaóra után még Szilvi, az osztály Barbi babája úgy izzadt és bűzlött, mint egy kivénhedt ló. Őket is a hátsó sorba dugták, így rövidesen jó haverok lettek. A lány eleinte furcsállotta, hogy számukra a barátság azt is jelentette, hogy őt tapizzák és fogdossák, de lassan megszokta, és egyre jobban élvezte. Ráadásul, bár egy szar helyen laktak, nekik volt a legmenőbb telójuk az egész faluban. Okosabb volt, mint az összes tanci együttvéve általában megengedték, hogy Betty is játsszon rajtuk.
A „tavaszváró” (ilyen is volt náluk), buliba arra is rájött, hogy ők ketten táncolnak a legjobban a suliba, amikor az uncsi rock helyet, normális zenét kezdtek játszani és Dani magához szorította, a tini lány ráébredt, hogy vannak sokkal izgatóbb dolgok mint az angry birdset irányítani. Miután kirúgták őket – Frédi megpróbált egy üveg páleszt becsempészni – úgy döntöttek, otthon folytatják. Betty egyre furábban érezte magát, de lassan rájött, hogy nem a félelemtől vagy a hidegtől, hanem a két fiú egyre követelőzőbb érintéseitől lesz libabőrős.
A házban sötét volt, jó meleg, és a falak, valamilyen furcsa émelygősen édeskés szagot árasztottak. A hátsó szobában még forróbb volt a levegő. Frédi és Dani pillanatok alatt mintha a lány ott sem lett volna alsógatyára vetkőzött, majd bekapcsolták a Tv-ét és egy gyanús kinézetű löttyöt tartamozó üveg kíséretében az ágyra dőltek. A lány egy pillanatig habozott, majd kibújt a pulcsijából és lerángatta magáról a szűk farmert. Tudta mi fog következni, de cseppet sem félt, megbízott az ikrekben. Elhelyezkedett a két fiú között, jót húzott a csokilikőrből és elengedte magát. Talán még a szemét is behunyta volna, ha nem érdeklik, hogy sikerül-e a képernyőn vibráló csajszinak mindkét néger farkát a szájába gyömöszölnie.
A két fiú megérezte, hogy itt a várva várt lehetőség, Dani finoman megérintette a tini lábának a belsejét a térdénél. Lassan fel és lecsúsztatta a kezét, az ujjai a meztelen láb belső felét simogatták, élvezve a lány sima bőrének érintését. Frédi sem tétlenkedett, a ajkaival gyengéden átölelte Bettyét és engedte, hogy a lány nyelve lassan, tapogatózva és hozzásimulva átkússzon az ő szájába. De ő visszafogta magát nem csókolta vissza, hagyta, hogy a tini kezdeményezzen.
A csaj testét elöntötte a vágy gyengéden, óvatosan, de mégis követelőzően csókolta a fiút. Frédi nyelve életre kelt, és lassú táncot járt Bettyével, majd átcsusszant a lány szájába. Betty ajkai még szenvedélyesebben kezdtek mozogni, keresve Frédi nyitott szájának közelségét.
Közben Dani keze egyre magasabbra mozgott, az ujjhegyeivel kis körökben simogatta a combot, feljebb egyre, feljebb míg a keze végül eltűnt a hosszú póló aljánál. Betty meg sem moccant, ahogy a fiú ujjai a lába és a combjai közé csúsztak és egyre forróbb és nedvesebb lett az ágyéka.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 sipospista 2016. 12. 1. csütörtök 10:17
Szuper lett
#15 rockycellar 2016. 11. 24. csütörtök 17:35
Tetszetős
#14 Andreas6 2016. 11. 24. csütörtök 13:01
A történet elég jó, és ki vagyok én, hogy szemrehányást tegyek a borzalmas helyesírásért, amikor másokat úgysem érdekel?
#13 sztbali 2016. 11. 22. kedd 22:37
Ekég jó egynek.
#12 sunyilo 2016. 11. 22. kedd 21:29
Olvasmányos...
#11 rockycellar 2016. 11. 22. kedd 17:53
Elmegy egynek!
#10 zsuzsika 2016. 11. 22. kedd 13:59
Olvasható.
#9 vakon54 2016. 11. 22. kedd 11:55
Jó folytazsd!
#8 deajk2008 2016. 11. 22. kedd 09:06
szeretem a testvérszexet, mert annyira izgató és imádom is ezt... 10p lett folytasd
#7 RAVETRAIN 2016. 11. 22. kedd 08:53
Mondjuk poénnak poén smile Egész jó kis esti mese lehetne smile
#6 RAVETRAIN 2016. 11. 22. kedd 08:53
Tetszik! De valóban azt mondta volna srác szex közben, hogy te kis ribanc?
Ezt miért kellett? Amúgy egész jó csak miért ilyen volt egyszer egy meseként adtad elő? Szerintem jobbat ütött volna, ha egyes szám első személyben írod!
#5 veteran 2016. 11. 22. kedd 07:45
Tetszik,megér egy nyolcast.
#4 feherfabia 2016. 11. 22. kedd 06:26
Tetszett!
#3 A57L 2016. 11. 22. kedd 06:25
Kellemes csalódás lett ez az írás.
#2 hairy_pussy 2016. 11. 22. kedd 05:37
nekem tetszett
#1 Törté-Net 2016. 11. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?