A+ A-

Az első kísértés

Egy pár éve történt, vidéki középvállalatnál dolgoztam, minket is utolért a fúzió, egy multi felvásárolt minket.
Ahogy az lenni szokott, egy kis átszervezés után, a hatékony munkavégzés érdekében hamarosan csapatépítő tréninget szerveztek, ami nem is igazi tréning volt, mert inkább az ismerkedés, eszem- iszom volt a cél, hogy a társosztályok könnyebben eligazodjanak az ügyintés során, megismerjük ki ül a telefon másik végén.
A mi csapatunk kicsit később érkezett, a bogrács már állt, a sörök behűtve szóval elkezdődött az barátkozás. Semmi csajozás nem volt betervezve, így hát nekiálltunk sörözni, pálinkázni rendesen.
Vacsora közben mellém sorsolt a gondviselő egy huncutszemű, kistermetű kolléganőt, olyan jó karban lévő 40-es, de semmi kihívó. Utóbb kiderült, hogy a gondviselő maga a kolléganő volt, de erről majd később.
A következő 2-3 óra még mindig az átlagos vállalati bulik hangulatában telt el, semmi erotika, inkább csak piálás, meg sztorizás. Max annyi történt, hogy vacsora után a sört elhagytuk és átálltunk vörösborra. Éjfél után kezdett fogyni a társaság, volt aki a pinceborozóba, volt aki a szobájába.
Az udvaron már csíptek a szúnyogok, ezért egy nagy üveg kólával meg vörösborral a tetőtéri társalgóba indultunk. Talán hárman, vagy négyen lehetünk, de a többiek elég gyorsan eltűntek. Egyedül maradtam, éppen végigpörgettem a TV kapcsoló gombját, milyen a programkínálat? Ekkor benézett a kollegina, a többiek már elmentek kérdezte?
Igen, mondtam, már én is készülök, lefeküdni.
Aztán ottragadtunk.
Beszélgettünk. Ekkor már előkerültek izgalmasabb témák is.
Ki mennyit szexel otthon? Megdumáltuk, nagyjából egyforma rutin szerint folyik az életünk, heti egy menet, de olyan pontosan kiszámítható ritmusban, hogy talán a párja észre sem venné, ha valaki mást találna az ágyban. Ezen aztán jót nevettünk, talán össze kéne hozni az ő párját az enyémmel. (Ez aztán nem így történt.)
Én is elpanaszoltam, hogy a nejem szex után rögtön bealszik, nekem meg egy negyedóra után újra úgy áll a farkam, hogy TV pornóval kell könnyítenem magamon, miközben ő mellettem békésen szundikál.
Na ez vele nem fordulna elő, ha ilyen lehetősége lenne, reggelig lovagolna rajta.
Még ekkor sem gondoltam, hogy tettlegességre is sor kerülhet.
Azért a biztonság kedvéért itt már bekapcsoltunk egy pornócsatornát, háttérnek, de nem volt valami komoly, inkább csak olyan szoftos, egykét cici, meg sóhajtozás, szempilla remegtetés, stb, a genitáliák szigorúan kitakarva.
A kollegina nevezzük Kaceynek, elment pisilni, majd kisvártatva egy pléddel a kezében tért vissza.
Ő még nem álmos, de egy kicsit fázik, ha akarok, bújjak én is a takaró alá.
Szép nagy kényelmes sarokkanapé volt a társalgóban, amolyan vendégággyá alakítható.
Villany le, aztán elfeküdtünk, még mindig ruhában. Én a hátához simulva feküdtem és éppen azt mondta milyen jó érzés odabújni, amikor benézett Pákó barátunk a társalgóba. Szerencsére sötét volt, a TV ment, de le volt halkítva. Kacey szerencsére elég kis termetű volt szorosan átöleltem, magamhoz szorítottam ki sem látszott a takaró aló, én meg alvást színleltem.
Az érdeklődőnk úgy láthatta a félhomályban, itt valaki beájult, sem további buli, sem szabad kecó nincs kilátásban, így hát elbotorkált.
Miután a veszély elmúlt, Kacey előbújt és azt kérdezte, kérdezte szerinted meglátott minket?
Most biztosan nem, mondtam, de ha a villanyoltás előtti félórában is benézett, akkor már csak kettesben voltunk, és ha nem teljesen hülye kikövetkeztetheti mi a szitu.
Bízzunk az alkoholban, hátha úgysem fog emlékezni semmire, különben a Jóisten sem mossa le rólunk, hogy összekeféltünk így első látásra. (Pedig dehogy :D)
Pákó barátunk aznap háromszor ütötte ki magát, és háromszor támadt föl mint egy főnixmadár, vacsora után már mindenki ezen röhögött, ez volt aznapi utolsó reinkarnációja, igaz, egy kicsit megkésve.
Képzeld nálam már többször bepróbálkozott, ahányszor csak közös ügyintéznivalónk volt, midig konkrét ajánlatai voltak, - mondta Kacey.
Miért nem próbálod ki, állítólag a fekete fiúknak térdig ér? -ugrattam, akkor legalább biztosan tudnánk, hol az igazság, de szemmel láthatóan nem találta tréfásnak.
Hát, erről az édes hármasról lecsúsztál mert Pákót megint elvesztettük mondtam, ezen már Ő is nevetett.
Nem szorít a farmer? - kérdezte
Alváshoz ledobhatjuk, ha nem félsz tőlem, különben annyit piáltunk, szerintem nem sok kárt tudnék benned tenni, mondtam viccesen. Ebben mindketten megnyugodtunk, farmer, melltartó le, póló, bugyi marad, olyan családiasan.
Aztán befordultunk aludni, én a hátához tapadtam, a lábfejek összekulcsolódtak, olyan nyugalom szált meg minket mintha évek óta így aludnánk.
Tudod az előbb mikor betakartál és magadhoz szorítottál olyan biztonságban éreztem magam mint az anyaméhben, mondta. Nekem is jó volt, mondtam, aztán újra összebújtunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.56 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sipospista 2016. 12. 1. csütörtök 12:44
Oriasi lett.
#9 sunyilo 2016. 11. 24. csütörtök 21:39
Munkahelyi szexnek elmegy...
#8 zsuzsika 2016. 11. 23. szerda 08:54
Lesz folytatás?
#7 veteran 2016. 11. 23. szerda 08:40
Kezdetnek jó lenne,folytasd.
#6 deajk2008 2016. 11. 23. szerda 08:23
izgató a munkatársammal való szex... 8p folytasd
#5 listike 2016. 11. 23. szerda 07:51
Többre számítottam.
#4 feherfabia 2016. 11. 23. szerda 05:56
Lehetne folytatása!!
#3 A57L 2016. 11. 23. szerda 05:17
Tömörebben jobb lett volna.
#2 Pavlov 2016. 11. 23. szerda 00:18
Érzékletes, de soványka sztori...
#1 Törté-Net 2016. 11. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?