A+ A-

Ház az erdő szélén 1. rész - Felfedezések

Baiersbronn egy bájos kisváros Németországban, a Fekete-erdő mellett, itt élek már három éve, amióta külföldre jöttem dolgozni. Ahogyan sokan mások, én is a jobb élet reményében döntöttem a külföldi munkavállalás mellett. A számításaim félig bejöttek, jobban élek itt, mint otthon, de teljesen függetleníteni még nem tudtam magam, de néhány év múlva talán az is sikerülni fog. Jelenleg egy háromgyerekes családnál (Mülleréknél) dolgozom, segítek a gyerekek és a ház körül. Az első perctől fogva ők foglalkoztatnak, bejelentett munkaviszonyom, és jó betegbiztosításom van, tőlük félórányi sétára élek a lakótársammal, Annával. Egy két hálószobás, nem túl nagy, de takaros kis házat bérlünk ketten. Anna Lengyelországból érkezett Németországba, egy hirdetés során akadtunk egymásra. Ő már fél éve itt élt, amikor én az országba utaztam, és lakótársat keresett. Azóta együtt élünk, és nagyon jól kijövünk, felosztjuk a házimunkát, néha még szórakozni is eljárunk együtt, már ha van rá időnk. Ő egy étteremben dolgozik pincérnőként, mellékállásban pedig egy irodaházban takarít. Ha valaki kiesik, és én éppen ráérek, akkor olykor besegítek neki. Egy kis plusz pénz mindig jól jön.
Aznap szép, kora tavaszi nap volt. Nem volt túl meleg, de kellemes idő volt, friss szellő fújdogált, a levegő pedig tele volt a vadvirágok édes illatával. Késésben voltam, mert éjszaka rosszul aludtam, ezért nehezen keltem fel. Sietve szaladtam le a lépcsőn, közben rángattam fel magamra a blúzomat. Leakasztottam a dzsekimet és a táskámat az előszobai fogasról, és már kint is voltam az ajtón. Tekintve, hogy jó idő volt, biciklire pattantam, és öt perc múlva már meg is érkeztem Müllerék igencsak impozáns házához. Frau Müller már a gyerekeket reggeliztette, amint megérkeztem, megkért, hogy ma maradjak tovább, ha tudok, mert munka után még megy a fodrászhoz és a kozmetikushoz, a férje pedig aznap sokáig fog dolgozni. Bólintottam, majd miután elköszönt a kicsiktől, folytattam a reggeliztetést. Miután mindenki jóllakott, a családi autóba tereltem őket, elvittem őket az iskolába, aztán visszaérve nekiálltam elmosogatni és kitakarítani. Amikor mindennel végeztem, maradt még egy kis időm, mielőtt a gyerekekért kellett volna mennem, úgyhogy leültem a konyhában, és miközben a reklámújságokat olvasgattam ittam egy kávét. Amikor elérkezett a fél három, mindannyiukat összeszedtem, aztán otthon következett a leckeírás, a játék, a vacsora, aztán a fürdés. Mire ágyba dugtam őket, már nyolc óra volt, de még egyik szülő sem volt otthon. Nekiálltam eltakarítani a romokat a konyhából, levasaltam a megszáradt ruhákat, és felmostam az előszobát. Negyed tízkor aztán megérkezett Frau Müller, én pedig végre hazamehettem.
Hosszú, fárasztó napom volt, a legkisebb lány, Greta nagyon nyűgös volt, egész nap nehéz volt vele, az ikrek pedig (Max és Klara) folyamatosan csak veszekedtek. Semmi másra nem vágytam, csak arra, hogy hazaérjek, és vegyek egy forró fürdőt. Anna már otthon volt, mert zajokat hallottam a szobájából. Gondoltam, mielőtt megengedem a vizet, beköszönök neki, és megkérdem, milyen napja volt. Az ajtaja nyitva volt, éppen csak résnyire, és milyen jól tettem, hogy nem nyitottam be rögtön! Az ágyán feküdt, és éppen maszturbált. A három év alatt sosem kaptuk egymást rajta hasonló szituációban, és nem is nagyon beszéltünk a szexről. Nekem, amióta Németországba érkeztem, nem volt kapcsolatom, ő pedig két évvel ezelőtt szakított a párjával, tudtommal azóta ő is egyedül volt. Habár ezen egy kicsit csodálkoztam, mert csinos lány volt, szerintem egy férfi sem utasította volna vissza a közeledését. Vékony és magas volt, hosszú combokkal, nem túl nagy, de feszes, formás mellekkel, és derékig érő, selymes szőke hajjal. A szeme sötétbarna volt, a bőre pedig hófehér és hibátlan. Ezzel szemben én egy kicsi alacsonyabb és husisabb voltam, nagy mellekkel, és nagyobb fenékkel, a hajam sötétbarna, a szemem pedig kék volt. És habár vele ellentétben nekem homokóra alakom volt, a plusz kilók miatt utánam már nem fordult meg minden férfi.
De nem is bántam. A munka annyira lefoglalt és lefárasztott, hogy nem is nagyon vágytam párkapcsolatra. Amikor azonban láttam ott feküdni meztelenül és mámoros arccal, bizseregni kezdtem. Sosem gondolkodtam azon, hogy mint nő, vonzódom-e a hozzá, tekintve, hogy heteroszexuális voltam. De annyira szexi és kívánatos volt, hogy nehezen tudtam róla levenni a szememet. Három ujjal kényeztette magát, miközben halkan nyöszörgött, a másik kezével pedig az egyik mellbimbóját csavargatta. A látvány eszményi volt, és nagyon szerettem volna berontani, és jól megujjazni, miközben a melleit szopom. Elképzeltem, ahogy az én érintésemtől nyög fel kéjesen, és dobálja magát az ágyon. Soha nem voltam még lánnyal, még a főiskolán sem, ahol pedig annyian keveredtek leszbikus kalandokba. Soha nem is fantáziáltam más lányról, de akkor éreztem, ahogy lüktetni kezd a puncim, és megmerevednek a bimbóim.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 10. 21. szombat 07:12
A leszbikus nők onnantól kezdenek el érdekelni, amikor kiderül, hogy valójában biszexek, és elférek közöttük!
#10 sipospista 2016. 12. 1. csütörtök 11:20
Nagyon szuper
#9 sunyilo 2016. 11. 24. csütörtök 21:41
Ha a folytatás is ilyen vontatott lesz, bealszom...
#8 rockycellar 2016. 11. 24. csütörtök 17:35
elmegy
#7 hairy_pussy 2016. 11. 24. csütörtök 15:12
Izgatottan várom a folytatást! 10p
#6 Akai Mózes 2016. 11. 23. szerda 12:51
Nem rossz!
#5 veteran 2016. 11. 23. szerda 08:45
A folytatás talán izgisebb lesz.
#4 zsuzsika 2016. 11. 23. szerda 08:45
Várom a folytatást
#3 deajk2008 2016. 11. 23. szerda 08:11
szeretem a leszbiséget, annyira izgató...
#2 A57L 2016. 11. 23. szerda 05:18
Kellemes történet.
#1 Törté-Net 2016. 11. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?