A+ A-

Rövid előszó

Fordítás
Írta: CyranoJ
Eredeti történet
Tudom, hogy néhány olvasó gyűlöli a hosszú eIőszavakat, úgyhogy gyorsan a lényegre térek.
A következő történet csupán fantázia terméke, felnőtt közönség részére. Erre valószínűleg már a portál jellegéből rájöttek, de hogy biztos legyen: a “felnőtt” azt jelenti, hogy valószínűleg olyan keményen fognak maszturbálni az itt bemutatott erotikus jelenetekre, hogy fennáll a személyi sérülés vagy más balesetek veszélye. Higgyenek nekem, ez bizony ennyire szexi lesz. Mindezek értelmében a szerző nem vállal felelősséget az alábbiak bekövetkezése esetén:
horzsolás,izomhúzódás,szédülés,zavarodottság,rettegés,vérzés (külső vagy belső),spontán öngyulladás,idegösszeomlás,váratlan levitáció,véletlen interdimenzionális utazás vagy időugrás,metamorfózis (óriás rovarrá, hereszörnnyé vagy hiperintelligens növényi gyökérformává),istenszerű intergalatikus szexutazók megidézése hatalmas útilapu-nyúlványokkal és mangókkal a nemiszervük helyén.
Az utolsó furcsának tűnhet, de sokkal gyakoribb, mint gondolnák. Most épp arra gondolnak, hogy ilyen Önökkel sosem eshet meg? Nos, ismertem egy nőt, aki vonzotta az ilyen lények - bizonyos parazoológusok Halhatatlan Ostromgépeknek hívják őket - figyelmét a nyögéseivel, amikor a Heti Szakállas Magazin valamelyik példányára maszturbált, és elmondása szerint a bekövetkezett gangbang pokolian mocskosra, ugyanakkor bevallottan gyönyörteljesre sikeredett, olyan élményre, amelyet valószínűleg nem minden olvasónak javasolna (bár bizonyos barátai szerint csak magáénak akarja tartani a Halhatatlan Ostromgépeket).
A lényeg, hogy ha biztosra akarnak menni, a szerző szilikon alapú síkosító használatát javasolja, illetve hogy ne higgyék el, hogy a repceolaj vagy akár a nyál megfelelő helyettesítő lehet. Fő a biztonság!
A történetben megjelenő összes karakter és szituáció kizárólag a szerző fantáziájának terméke, bármi hasonlóság élő vagy holt személyekkel teljesen a véletlen műve.
Szinte teljesen.
Jól van, bevallom, a szexi betörőlány a 23-as fejezetben nyilvánvalóan Jessica Alba. Könnyen kitalálható az ábrándozásból a telt, csókos ajkakról, a feszes, mégis puha hasikáról, az érzéki idomokról és ragyogó tekintetről, hogy ő járt a fejemben. Legalább öt bő fejezetet egy kézzel írtam, miközben folyamatosan váltogattam a doksi és Jessica Alba fényképei között. De az vesse rám az első követ, aki szerint ez a csaj nem ok nélkül lett szépség- és divatideál. Ha lenne a földön igazság, már rég elfeledtette volna Audrey Hepburnt, úgyhogy igazán nem vethet a szememre senki semmit.
Na nem mintha nem vertem volna ki már Audrey Hepburnre is. Imádom. Szerintem az Álom luxuskivitelben egy klasszikus erotikus film. De ebben a történetben egy karaktert sem találtam ki Audrey Hepburn alapján, kivéve esetleg a bölcs, idegen grófnőt, aki a 12-es fejezetben jelenik meg az orgia jelenetben, de az sem igazán számít cameo szerepnek, mert végig forró, csöpögő űrlény-időbandita-sperma fedi.
Ja, még egy figyelmeztetés: a forró, csöpögő űrlény-időbandita-sperma kifejezés egész sokszor meg fog majd jelenni, úgyhogy már most figyelmeztetek mindenkit az űrlény időbűnözőkre és a forró, csöpögő spermára is.
Ezenkívül minden karakter és szituáció teljes kitaláció.
Várjunk csak! Megfeledkeztem Lord Vorkorgosianról, a Dildónikus Birodalom Uráról, aki hősnőinket fenyegeti a 7. fejezetben. Nem akarok hazudni, ő teljesen Barry-n alapul, az alsó szomszédomon, aki egy igazi faszfej. Egyszer például totál véletlenül kihajítottam a teraszról egy cigit, minden hátsó szándék nélkül, és ez a köcsög feljött, bedörömbölt, és mikor kinyitottam, akkor jöttem rá, hogy egy százötven kilós szkinhed. Na jó, lehet, hogy nem szkinhed, csak kopasz. Mindenesetre azt kiabálta, hogy “Mi a fasz bajod van?” Nem viccelek. Nem olyan rossz fej, mostanság már egész jól kijövünk, de amikor a sztorit írtam, az járt a fejemben, hogy ő egy köcsög, és ez bizony érezhető azokban a részekben, amikor a főhősöket az óriás spirális robotvibrátorokhoz köti, és kiküldi őket a Zrthr bolygó dzsungeleibe -- nem is beszélve arról, hogy Lord Vorkorgosian leírása teljesen illik Barryre -- szóval ha Barry mindezt elolvassa valaha, mindent be kell majd vallanom.
A történetben feltűnő lesz az apafigurák hiánya is. Minden alkalommal, amikor egy mély-kúrós, hajhúzós, beszólogatós, vadállatias análőrületet olvasunk, eszükbe juthat: “Nem lenne mindez izgatóbb, ha a színfalak mögött egy apafigura kukkolna?” Ez a hiány az apámra utal.
De ebbe most nem akarok belemenni.
Na jó, ha mindenáron kíváncsiak rá, lelépett, amikor hatéves voltam. Tessék, kellett ez?
És akkor már ezt is bevallom: közvetlenül őt hibáztatom a promiszkuitási életstílusomért és az azóta is tartó kemény droghasználatért.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Pavlov
2016. 12. 27. kedd 22:53
Köszi, fenotrin! Volt már blogom, de a kutya sem olvasta, úgyhogy nem vesződök vele... Itt meg a tortenetek.hu-n viszont minden írásom és fordításom megtalálod! Válaszolok rá!
#15 fenotrin
2016. 12. 23. péntek 18:18
Pavlov, Pavlov!
Egy igazi alkotó tesz a közönség véleményére és csak alkot. smile
Viszont ha már ennyi írást összehoztál, akkor azt mondom hogy
dobd ki valami blogoldalra is őket (ha még nem tetted meg). Válaszolok rá!
#14 Pavlov
2016. 12. 21. szerda 19:14
A Facebookon is hozzászólhattok - Pavlov uraság néven megtaláltok! Válaszolok rá!
#13 Pavlov
2016. 11. 25. péntek 06:25
Mert nem vágod smile Válaszolok rá!
#12 Andreas6
2016. 11. 24. csütörtök 13:06
Paródia? És miért nem nevettem? Válaszolok rá!
#11 Pavlov
2016. 11. 22. kedd 22:29
Remélem, minden kedves olvasóm érti benne az iróniát! Hisz ez egy paródia! Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2016. 11. 22. kedd 21:22
Majd kialakul... Válaszolok rá!
#9 rockycellar
2016. 11. 22. kedd 17:52
Nem olyan jó Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2016. 11. 22. kedd 13:54
Ez mi volt? Nem tudom értelmezni. Válaszolok rá!
#7 vakon54
2016. 11. 22. kedd 12:10
Nemrossz folytazsd. Válaszolok rá!
#6 deajk2008
2016. 11. 22. kedd 08:53
nekem tetszett ez a történet... 8p Válaszolok rá!
#5 veteran
2016. 11. 22. kedd 07:34
Borzasztó, nagy hülyeség. Válaszolok rá!
#4 A57L
2016. 11. 22. kedd 06:25
Ez egy kicsit furcsa. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2016. 11. 22. kedd 06:14
Mi ez? Válaszolok rá!
#2 cvirag
2016. 11. 22. kedd 02:52
Én úgy érzem, te nem viccelsz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 11. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!