Hírek

MÁJ.
15.
2013

A bár

A bár A bár A bár

MÁJ.
14.
2013

Egy üzletasszony naplója 23. rész

86. fejezet
Carlsbad
Jake kifogyhatatlan volt a hirtelen jött ötletekből. A minap történt, hogy fejfájással ébredtem és egész délelőtt szenvedtem tőle. Csörgött a telefonom, Jake hívott.
- Nincs kedved elkísérni? - kérdezte.
- Hova? - kérdeztem vissza.
- Carlsbadba kell mennem autófényezés miatt egy haveromhoz, visszafelé meg bemennénk az El Caminoba.
- Rendben, elmegyek veled. - feleltem.
"Egy kis kirándulás és a friss levegő talán jót tesz a fejfájásomnak." - gondoltam.
Felvettem egy lenge blúzt és egy miniszoknyát. Jake 15 perc múlva meg is érkezett, én meg beültem a Fordba. Nem az autópályán mentünk, Carlsbad nem volt messze. A strandot már ismertem, de ez a hely egy kicsit beljebb volt, nagyon unalmas környezetben. Amerre csak néztem szerelőműhely, autókereskedés, autósboltok. Beálltunk az udvarra.


Szeretem a tanár úrat!

Minden akkor kezdődött, amikor a szüleim átírattak egy másik iskolába. Akkor még csak tízedikes voltam. Nem igazán jöttem ki jól az osztálytársaimmal, talán ez ellen tehettem volna, de nem akartam. Nem voltam olyan, mint ők. Nem is értettem, mit akartak a szüleim mindezzel. A régi sulimban sose voltam jó tanuló, azt hitték itt, majd igen? Akkoriban nagyon utáltam őket azért, hogy ezt tették velem, nem is hittem, hogy később milyen hálás leszek nekik. Ahogy fent említettem, nem tartoztam a jó tanulók közé. A legtöbb órát végig aludtam, kivéve hármat! A földrajz, a kémiát és a fizikát. Most biztos hülyének néztek, hogy pont a legutáltabb tantárgyak érdekeltek, de engem nem a tárgyak izgattak, sokkal inkább az, aki tanította azt! A neve Nicholas Romero. Már az első nap felfigyeltem rá. Ami nem bizonyult túl nehéznek. Rajtam kívül az összes lány belé volt zúgva, sőt talán...


MÁJ.
13.
2013

A kapcsolat

A történetet amit szeretnék elmesélni pár évvel ezelőtt változtatta meg gyökeresen az életemet. Szüleim elég korán kötötték össze az életüket - Anyu 18, Apu 19 éves volt - így sajnos borítékolható volt a válás. Születésem sem nagyon gördített a dolgokon, a folytonos nehézségek mint anyagi, mint Apám meg nem változott fiatalos „bohém” életmódja sajnos a 10.-ik születésnapom körül telítette be Anyunál a poharat és fura mód, de viszonylag békésen elváltak az útjaik. Az öröklött lakás amiben hárman éltünk megmaradt nekünk, Apu elköltözött és új életet kezdett elég messze így teljesen magunkra maradtunk, így édesanyám csak nekem élt, 2 munkahelyen dolgozott, hogy mindenem meglegyen, még csak véletlenül sem érezzem az egyik szülő hiányát. Szeretetével, törődésével maximálisan ahol tudott elhalmozott, szinte magát teljesen a háttérbe szorítva. Soha nem...


Kalandom Zsuzsával

Történetem még 2012 februárjában történt, amikor hosszabb távollét után haza tértem ismételten kis hazánkba.
Külföldön tartózkodásom alatt megismerkedtem az internetnek köszönhetően egy csodálatos szőkésbarna vállig érő hajú hölggyel, aki nagyon elvarázsolt a természetével és nem utolsó sorban csodás testével. A hölgy neve legyen most Zsuzsa.
Hófehér szinte tejszínű bőre volt a tapintása, mint a bársony olyan sima. Túl volt már 1 gyereken, de keblei csodásan álltak nagyok voltak és egy cm-t sem ereszkedtek meg. Csodálatos hosszú combjai voltak, látszott rajta, hogy sportolt korábban és hogy táncolt is. Egyszóval nagyon bejött, nem volt sem izmos sem telt, pont jó.
Tehát gépem landolása után, amint szabad lettem indultam is Budapestre, minden másodpercben telefonon lógtunk vártam a percet, hogy magamhoz ölelhessem ezt a nőt, akit eddig csak kamerán...


MÁJ.
10.
2013

Vera a közösben 2. rész

Egy hét se telt el, és Laci máris újra keresett minket. Feleségével együtt meghívtak bennünket a hétvégi házukba, fent a hegyekben, Gyöngyöstől nem messze. Vera és én viszont az első alkalom után egy kicsit óvatosan fogadtuk ezt az egész dolgot. Akkor is így éreztük, és utólag visszagondolva is elég extrémnek tartottuk, ami akkor történt, egy kicsit talán túl sok is volt a jóból, még akkor is ha egyáltalán nem bántuk meg. Egy hosszú esti telefonbeszélgetés alkalmával mondtuk ezt el Lacinak, aki megértette, de jót is nevetett.
- Ne aggódjatok, most csak mi négyen lennénk - mondta hallhatóan vigyorogva, utalva arra, hogy amit elsőre átéltünk, főleg a barátnőm, az talán tényleg túl sok volt egy "újonc" számára. Végül megegyeztünk, hogy azon a héten szombaton felmegyünk velük a házukba, kicsit kirándulni, beszélgetni, és persze jól érezni magunkat.


Bi hármas Borival

Józsi és Bori együtt indultak egy olyan találkozóra, amiben még egyikkőjüknek sem volt része! Mindketten akarták, de féltek. Izzadt a tenyerük kicsit összeszorult a gyomruk, de merészen haladtak Zoli felé, aki a tettes társuk ebben a történetben.
Bori vacillált nem tudta mit tegyen, de a vibrijét hozta a táskában magával. A megérkezéskor egyre nagyobb zavarba került a páros, mintha valami rosszat akarnának tenni, úgy gondolkodtak magukban; miért is vagyunk itt.
Megérkeztek a lakásba Zoli ajtónyitása még jobban borzolta az idegállapotot! Vajon mi történhet? Ilyenben még senkinek sem volt része a hármasból!
Zoli már megfürödve- később kiderülve, megborotválkozva várta a párt. Halk zene szólt a függöny behúzva. Egy üveg pezsgő és gyertya fény fokozta a hangulatot!Itt már mindenki tudta valami történni fog.


MÁJ.
9.
2013

My sex story 7-8. rést

Legmelegebb napok egyike volt. Csak a medencében lehetett kibírni, és ott is csak árnyékban. Két haverommal érkeztem a strandra. Úgy terveztük, hogy egész nap kint leszünk élvezve a kánikulát és a szebbnél szebb lányok látványát. Letelepedtünk egy fa alatt, és az első sör elfogyasztása után belevetettük magunk a hullámmedencébe. Mondhatni sem kell, tele volt. Ez volt a legjobb mind közül. Óránként indították be 10percre és a hullámok valódi tengerparti élményt nyújtottak, annyi kis különbséggel, hogy a víz nem sós, hanem édes, na meg klóros volt. A haverok az első pár perc után feladták és kimásztak a vízből, hogy újabb sör után nézzenek. Én viszont élveztem és a végéig maradni akartam. A medence bal szélén helyezkedtem el beljebb, olyannyira, hogy a lábam már nem ért le. A medence szélén egy cső futott végig, melyben megkapaszkodtam és vártam a következő...


Fiúszerelem 1. rész

(Konyakot, vagy sört kérsz? Ja, hogy jó a sorrend! Oké, kezdjük a konyakkal, aztán máris bontom a sört, egészségedre! Hol is tartottunk? Ja, persze, ott, hogy hogyan is kezdődött ez az egész, meg mi lett a folytatása. Ne vedd szerénytelenségnek, van itthon tükör, tudom magamról, hogy elég jóképű vagyok, az alakom is menő, és bár csak a majom dicsekszik a farkával, de a mostani 27 centis méretemmel enyhén szólva is a magyar átlag fölött járok. Be is jövök a csajoknak rendesen, minden ujjamra tíz is akadna, de szegényeknek nem akarok csalódást okozni, ezért nagyon hamar leépítem őket, mielőtt még komolyabban szóba kerülhetne a nemi identitás kérdése. Tudod, én már úgy ötödikes koromban is elég fejlett, csinos kissrác voltam, már akkor is sokakat vonzott a külsőm, no meg a farkam, az persze kezdetben csak a srácokat, idővel már idegeneket is, és azt hiszem, ebből alakult ki...