A+ A-

Boszorkányszombat 2. rész

– Tudod, mi hiányzik, Olga? – kérdezte barátnőjét Dóra. – Egy jó kis fasz a puncimból. Érezném szívesen, ahogy kitölt és megbasz. Hmmm… – kezdte simogatni még lucskos punciját.
– Ezen én is tudok segíteni – válaszolta a szőke boszorkány, azzal az ágy alól előhúzott egy felcsatolható műfaszt. Felcsatolta magának, majd Dóra fölé térdelt, és lassan, hogy közben jól láthassam kerek fenekét, betolta a szerszámot. A barna boszorkány a lepedőbe kapaszkodott, miközben élvezte a műfaszt magában. Olga egyre gyorsabb sebességre kapcsolt, kemény lökésekkel kényeztette a másik lányt.
– Csak az a baj – nyögte két lökés között, – hogy belőlem még mindig hiányzik a fasz – azzal sokat mondóan hátra pillantott a farkamra. Megrándultam a gondolatra is. – Igor, gyere be! – kiáltotta, mire belépett egy izmos, jóképű fickó, hatalmas szerszámmal a lába között. Tudtam, hogy ez is csak varázslat, és a boszorkányok szolgái hatalmas, kimeríthetetlen farokkal rendelkeznek, cserébe soha nem élvezhetnek el. Azt azért nem gondoltam, hogy ekkorával.
– Gyere Igor, baszd meg a barátnőmet alaposan, ahogy ő basz meg engem – nyögdécselte Dóra. Közben Olga már a szájába is vette a fickó farkát, és heves fejmozgással gyorsan keményre szopta, hogy aztán az mögé léphessen, és bevágja neki. Keményen basztak pont az orrom előtt. Szinte csak Olga mozgott, diktálva mindhármójuknak az ütemet. És akkor elkezdett forogni az a hatalmas ágy. Gondolom, varázslat volt, mindenesetre nem nagyon érdekelt, hogy csinálták, csak az, mit. Jól megnézhettem, ahogy az óriás hátulról keféli Olgát, nagy kezei a lány csípőjén.
Ahogy Olga erős csípőmozdulatokkal keféli az ágyon fekvő Dórát, és közben saját magát is felnyársalja a fickó hatalmas farkára. Láthattam az arcukat, ahogy homályos tekintettel meredtek a révületbe. Ahogy szétnyílt ajkaikon kiáramlottak nyögéseik. Láthattam, amint Dóra felnéz a farkamra, megnyalja a száját finoman, majd teste remegni kezd, szemei fennakadnak, visszatartja a levegőt, ahogy elélvez. Szinte abban a pillanatban ment el Olga is, hangos sikoltások között Dórára bukott, úgy élvezte ki a fickó lökéseit.
– Ez nem ér – durcáskodott Dóra, miután kicsit magához tért. – Te kaptad a nagyobb faszt. Én is akarom Igort, nem csak a tiéd.
Azzal hanyatt lökte a fickót az ágyon, és egy gyors mozdulattal beleült a farkába. A szőke lány egy darabig csak feküdt mellettük, nézte az új vágtát, simogatta magát, aztán szép lassan becsatlakozott. Előbb csak Dóra melleit simogatta, majd lassan a száját is bevetette.
– Jaj, te lány, megőrjítesz – nyögött fel Dóri. – Megint akarlak, folyamatosan. Gyere, tedd be! – azzal a háta mögé irányította Olgát, aki szép lassan a fenekébe nyomta a műfaszt. Nem először csinálhattak ilyet, de a barna boszorkánynak így is elakadt a lélegzete, ahogy a két szerszám mozogni kezdett benne. A szőke boszorkány megragadta a haját, hátra húzta, úgy kefélte, miközben a fickó alatta a melleit csókolgatta.
– Aaahh… Ez azzz! Basszátok szét a seggem! Micsoda faszod van! Aaaaaaa…. – vonaglott a két test között Dóra, miközben lassan újra elélvezett. Szinte beleájult az élvezetbe. Én már nagyon nehezen tartottam magam, nyögdécseltem, toltam előre a csípőm, hátha, kapok valamit én is ezekből a gyönyörű boszorkányokból. Nem érdekelt, ha agyatlan rabszolga lesz belőlem, csak megdughassam őket. Keményen, hosszan, hogy aztán mélyen beléjük engedjem a gecimet. nem tudtam, mennyi ideje lehetek a falhoz kötözve, vagy mennyi ideig fog még ez az egész tartani, sőt, abban sem voltam biztos, egyáltalán hol lehetek, de mindez egyre kevésbé érdekelt. Koncentrálni akartam a feladatomra, de ilyen nehéz dolgom még sosem volt, és ilyen közel sem voltam még ahhoz, hogy elbukjak. Lassan lenyugodott a trió, Igor nyalogatta a lányokat, ők pedig csendes csókolózással múlatták az időt. Olga fordult felém:
– Milyen jól bírja a kis zsákmányod. Kiváncsi lennék, akkor is ennyi ideig állna neki, ha ő kúrna minket – majd valamit Dóri fülébe súgott, aki komolyan bólogatott. – Igen, most már nincs sok – ennyit hallottam, mielőtt egy újabb alakzatba rendeződtek volna. Igor farka keményen állt, ahogy az egy boszorkányrabszolgától elvárható.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 02. 21. kedd 06:03
elmegyeget
#6 sunyilo 2017. 02. 20. hétfő 18:39
Nagyon nagy marhaság...
#5 genius33 2017. 02. 20. hétfő 17:12
Hát ez se egy romantikus történet nyes
#4 veteran 2017. 02. 20. hétfő 16:29
Nem az én világom.
#3 vakon54 2017. 02. 20. hétfő 12:45
bapeti folytazsd.
#2 A57L 2017. 02. 20. hétfő 04:35
Ez kemény lett.
#1 Törté-Net 2017. 02. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?