Hírek

JÚN.
24.
2013

Kalimastro

Kalimastro Kalimastro Kalimastro

JÚN.
21.
2013

Csak egy harapás

Egyáltalán nem tűnt számomra vámpírbárnak. Nem láttam agyarakat, sem vérontást, és a fekete bársony sem volt túl hangsúlyos. Minden igazán hétköznapi benyomást keltett.
Szereztem magamnak egy pohár vörösbort, és figyeltem. Igazából nem is nagyon tudtam, mit keresek itt, leszámítva, hogy már hónapok óta sétálgattam a The Point előtt, és azon tűnődtem, milyen lehet belül. Hallottam a pletykákat – mindenki hallotta őket – a vámpírokról, a szexről és bujálkodásról, majd pénteken este, két pohár vörösbor után úgy döntöttem, megnézem magamnak. Szóval felvettem a legmélyebb dekoltázsú, pasi-vonzó mini ruhámat, és útnak indultam.
Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek a felnőttek beszélgetésében, mintha minden magasan a fejem felett történt volna és én nem vettem részt benne. Miközben kortyoltam egyet a vörösborból, a gyümölcs mámorító íze...


Sabrina megtanítja leszopni az apját

Másnap este amikor Zach hazaérkezett felesége és lánya meztelenül várták.
- Ez anyu ötlete volt, hogy mi mindketten meztelenek legyünk, amikor hazaérsz apu.
- Szeretem nagyon az én kicsi lányom - , lehajolt, hogy a lányának egy adjon egy nyelves csókot.
Zach bement a hálószobába, és levetkőzött. A meztelen felesége és a lánya látványa felizgatta, és amikor kisétált a hálószobából kemény erekciója volt. Odament a feleségéhez, hogy Sabrinát megölelje és megcsókolja. Sabrina a konyhában dolgozott, készítette a vacsorát.
- Neked várnod kell rám. Azt kell megvárnod, hogy kész legyen a vacsora.
Zach visszament a nappaliba a kanapéhoz és csatlakozott a lányához néztek aTV-t. A lánya megbámulta az apja tekintélyes erekcióját, majd ő is a TV-t nézte a vacsoráig


JÚN.
20.
2013

Ne hagyd abba!

- Ne... kérlek, hagyd abba...
- Tudom, hogy szereted. Máskülönben nem ragaszkodnál annyira hozzám.
Gyűlölte, hogy igaza van és hogy ilyen nyersen fejezi ki magát. Bárhogy is próbálkozott a lány csöndben maradni, képtelen volt rá, mikor úgy érintette...
- Ne fogd vissza magad – suttogta a férfi a füleibe. – Legalább két szoba választ el a többiektől.
Mikor a lány megérezte a férfi ujjait a mellbimbóján, már hangosan felnyögött. A falhoz szorította és a hátának préselődve simogatta a testét, ami minden egyes alkalommal megőrjítette a lányt.
- Akkor sem csinálhatjuk itt... - vékonyodott el a hangja, mint mindig, mikor a férfi felizgatta őt. – Kérlek... hagyj...


Eszkimók közt

Mint szociológus egy ideig az eszkimók között éltem a feleségemmel.
Az asszony terhes lett a harmadik év elején, éppen a tél beállta előtt.
Orvosi javaslatra, mert veszélyeztetett terhes volt, Ottawába szállították. Még két hónapja volt hátra. Egyedül igen nehéz egy férfi élete, hát még a sark körön túl, ahol bizony nem igazán szépek a nők, legalábbis Európai szemmel.
A második év végére már meg tudtam őket különböztetni, és egyik másikat szépnek is tartottam.
Nehéz volt az alkalmazkodás, még olyan egyszerű dologban is, mint a szerelmeskedés.
Út közben jégkunyhó híján nem szabad közeledni a nőkhöz, mert ráfagyhat a kicsorgó lé a szőrökre és felsebezheti a lányok asszonyok testét.


JÚN.
19.
2013

Szigeten 2. rész - Katie és Tom

Miután a három ember elhagyta a szigetet, Katie és Tom egyedül maradtak egy kicsinek nem mondható szigeten. Napokig nem mozdultak a partról, a segítségre vártak.
Ahogy Tom emlékszik a történtekre:
Reggel fáradtan ébredtem több helyen zúzódásokkal melyek az ébredéskor eléggé fájtak. Körülnézve ismeretlen helyen voltam, körülöttem a dús növényzettel és a hatalmas óceánnal.
Próbáltuk nyugtatni magunkat hogy biztosan meg fognak majd találni minket és minden rendbe jön és hogy nem mozdulunk a partról mert akkor kisebb az esélye hogy megtalálnak minket. De több nap várakozás után, a modern világ nyútjtotta kényelem hiányában fogytán voltunk a reménynek. Sem a családunk többi tagjáról sem pedig a három emberről nem jött hír akik elindultak segítségért, talán odavesztek az óceánban. A napok pedig csak teltek, és nagyon hiányzott minden otthonról, a...


Anyámnak alárendelve

Élete során a fiam Jason egyszerre egy arrogáns pöccsé változott. Azt gondolom, akkor kezdődött amikor bevették az iskola baseball csapatába. Jason egy jóvágású, sportos felépítésű fiú. Észrevettem, hogy sok különböző lánnyal tölti idejét. Hívták és SMS-t küldtek neki szinte minden órában és flörtöltek a facebook-on – Tudom, mert megfigyeltem a számítógépét és telefonját. Jó anya vagyok és ez a munkám, hogy tudjam mi történik vele.
Az arroganciája végzős évében teljesen felülkerekedett rajta. Ekkor már 18 éves volt, gondolom azt hitte, hogy már egy felnőtt férfi. Úgy járt a lakásban, mintha övé lenne a ház és mikor a telefonját akartam látni simán elhajtott. Először csak a zsebpénzét csökkentettem le, gondoltam csak a kamaszkori változás hatása. Az apja nem volt az életének része, és azt hittem, hogy hiányolja az apa szerepet az életéből, de a...


JÚN.
18.
2013

A király, a királyné, és a fegyverhordozó - Biszex mese

"Landon próbálta nem kimutatni mennyire nagyon beizzította a másik fallosz intim érintése, a keze ökölbe szorult és nem értette, hogy teheti egy másik férfiasság még kanosabbá.
Ekkor a királyné még tovább merészkedett, össze-össze dörzsölte a két falloszt, amitől a király pirultan hördült fel. Ez elég volt neki elsőre, Adelberta tudta, a következő lépéseket majd szépen, óvatosan fogja meglépni. A terve ugyanis az volt, hogy a két férfiszemély egymással is játsszon, az ő gyönyörűségére is."
***
Egy királyi udvarban mindig történik valami. Botrányos, nevetséges, szűzies vagy csodaszámba menő. A fiatal királyné Adalberta és a férje Landon, szépen éldegéltek leszámítva azt a pár veszekedést, amit hetente elkiabáltak.