A+ A-

Törzskommentelők

Tamás a nyakában lógó névkártyát nézte. Az online erotikus magazin farsangi bulijára néhány régi olvasó és író is meghívást kapott. Az anonimitás kedvéért a névkártyákon az álnevek szerepeltek. “Naterev” olvasta a sajátján Tamás. Elégedetten nézte az aranyszegélyt, amivel több mint kétezer tartalmas kommentje miatt kiemelték a többi meghívott közül.
Körülnézett és ismerős néven akadt meg a szeme: “Searand6”. A férfira mosolygott és üdvözlésképpen megemelte felé a poharát. Az láthatóan szintén felismerte Tamás álnevét és mosolyogva közelebb lépett, majd azt mondta:
-Óriások, ha találkoznak…
-Szervusz! Nem hittem, hogy élőben is találkozunk valamikor - mondta Tamás.
-Én sem. Jó ötlet volt ez a meghívás, így megismerhetjük egymást.
-Mindig elolvasom a kritikáidat és általában egyet is értek velük. Történetedet viszont még nem láttam, pedig biztosan lenne.
-Sajnos nem beszélek idegen nyelveket, ezért nem tudok fordítani, a fantáziám pedig szegényes ahhoz, hogy magamtól írjak. Úgy döntöttem, hogy olyan leszek, mint egy színikritikus. Ők sem tudnak sem színpadon játszani, sem darabokat írni, de okos dolgokat írnak. Egyféle világítótoronyként tekintek magamra. Utat mutatok a perverziók zátonyai közt hányódó elveszett lelkeknek.
-Erre van is igény. Borzalmas hogy néha milyen írások jelennek meg - értett vele egyet Tamás.
Egy darabig némán nézték a meghívott komikus műsorát, majd “Searand6” beszélgetőtársa füléhez hajolva azt mondta:
-Szeretnék a farkamat a torkodba nyomva elélvezni.
Tamás meglepődve azt felelte:
-Meg kell mondanom, elég közvetlen ajánlat.
-Csak igazodok a bevett szokásokhoz. Tudod...amikor egy történet írója nem tud a sztoriban kifinomultan továbblépni, akkor a lényegre tér. Mindketten veteránok vagyunk, mellőzhetjük a tiszteletköröket.
-És miből gondoltad, hogy vevő lennék a dologra?
-A kommentjeidben többször utaltál rá, hogy nem szereted a leszbikus történeteket. A hetero férfiak többsége nem ilyen. “Egy próbát megér” - gondoltam. Lehettél volna persze hetero nő is, de az sem lett volna gond. Biszex vagyok. - mondta vigyorogva “Searand”.
Tamás végignézett társa izmos testén és elfogta a vágy. Szégyellte egy kicsit magát, hogy ilyen könnyen átláttak rajta, de tökéletesen ráhibáztak az ízlésére és már évek teltek el azóta, hogy utoljára férfival volt. A mellette álló férfi ugyan idősebb volt nála, de jó testfelépítésűnek tűnt. Rekedten, tétován azt kérdezte:
-És...hogyan gondoltad a kivitelezést?
-Nem itt élek. Kivettem egy szállodai szobát, hogy eljöhessek erre a bulira. Használhatnánk azt.
Tamás töprengett egy darabig, majd beleegyezett:
-Rendben. Egyébként a nevem Tamás.
-Örvendek. Engem Dánielnek hívnak.
Dániel a szállodai szobában a korábbi megjegyzésének megfelelően tényleg mellőzte a tiszteletköröket. Alig hogy becsukták az ajtót maguk mögött, máris benyúlt Tamás nadrágjába és élvezte a kőkemény férfiasság tapintását. Tamás sem akart lemaradni. Kiszabadította Dániel hímtagját és döbbenten nézte a méretét.
-Ezt tényleg a torkomba akarod nyomni? - kérdezte hitetlenkedve.
-Természetesen. Ne aggódj, bírni fogod. De előtte egy kicsit kényeztetlek. - mondta Dániel és már le is térdelt Tamás előtt és szenvedélyesen szopni kezdte.
Tamás becsukta a szemét. Csinálta ezt már neki nő is, de az valahogy sohasem volt az igazi. Dániel pedig tudta, hogy hogyan kell bánni egy férfival. A duzzadó makkot az ajkai közé szorította és a nyelvével játszott vele, amíg a keze fel-le mozgott a pénisz tövén. Egy idő után Tamás sóhajtozni kezdett. Belemarkolt az előtte térdelő társa hajába és dugni kezdte a száját. Ám Dániel nem hagyta, hogy elélvezzen. Felállt és teljesen levetkőzött. Tamás hasonlóan tett és várta, hogy most mi lesz.
-Feküdj az ágyra! A hátadra! A fejed lógjon le a szélén! - utasította Dániel.
Tamás szíve a torkában dobogott, mert tudta, hogy ez mit jelent. Lefeküdt és fejjel lefelé nézte Dánielt, aki lassan az ágyhoz sétált és megállt Tamás fejénél. Széttárta lábait és lassan lejjebb ereszkedett. Tamás kinyitotta a száját és hagyta, hogy becsússzon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 07. 14. péntek 17:11
hááát... mindenesetre érdekes egy történet
#6 cscsu50 2017. 02. 22. szerda 06:30
Sza....r
#5 genius33 2017. 02. 21. kedd 18:26
Háááát...
#4 veteran 2017. 02. 21. kedd 10:53
Ismét egy... .
#3 cvirag 2017. 02. 21. kedd 09:18
Az ötlet nagyon jónak indult, csak elfogyott a kifinomult rész és maradt a kivitelezés. Kár, adhattál volna neki még pár hetet, hogy kiforrjon.
#2 A57L 2017. 02. 21. kedd 05:04
Ez nulla.
#1 Törté-Net 2017. 02. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?