Hírek

JÚL.
3.
2013

Mindennapi történet

SMS hangja hasított bele a csendbe. Nyár volt, az irodai asztal ragadt a ráfolyt verítéktől, s bár munkaidő volt, D. órák óta egy fényképet nézegetett. Csendben, szomorúan és könnyes szemmel.
Aztán a telefonjáért nyúlt. Szenvtelenül nyomkodta a gombokat, azt hitte, egy újabb képet kapott a barátnője előző heti esküvőjéről.
- Na mi újság, hercegnőm? Felétek is meleg van? – állt az üzenetben, melyen meglepődött. Nem a barátnője írta azt, hanem T., akinek a fotóját nézegeti, Isten tudja, mióta...
Hirtelen erő támadt benne, könnyei felszáradtak arcáról és mosolygott. És félt. Bátorságát összeszedve válaszolt az előbbire:
- Gyere le hozzám, megmutatom, milyen meleg van errefelé! Egyedül leszek a hétvégén... - szólt a válasz. Soha nem csinált még ilyet, hogy ilyen nyíltan és őszintén kínálja fel magát egy férfinak, főleg egy olyannak,...


Büntető Hivatal - Előszó és 1. rész

Ez szintén egy bővebb lére eresztett, sokszereplős írás. Egy, talpalást kedvelő, lábimádók számára idealizált társadalmat mutat be.
Első szereplője egy nálam idősebb hölgy ismerősöm, akivel erotikus kapcsolatom soha sem volt, de napi rendszerességgel találkozom vele, így jól ismerem a lábait is. Az intézet molett dolgozója egy olyan lányt személyesít meg, akit valóban volt alkalmam megkötözni és fetisizálni. A nagyasszonyt egy boltban láttam és nem felejtettem el. A 16 éves lány egy ismerős húszéves lány, a fiatal sudár lány pedig egy barátnője. A bűnös ápolónőnek, ugyanaz a modellje, mint az Anyós és menyében Timinek. A tolvaj nő egy környékbeli ismerősöm, az idős vénlány, pedig egy munkahelyi egyedülálló hölgy, akiknek szintén gyakran láthatom a lábujjait és talpait.


JÚL.
2.
2013

Vulcanus

Napsütéses tavaszi nap. A fák már egészen kizöldelltek, a lombjukon átszűrődő napfényben táncot járnak az autók által felkavart porszemek. Már öt hónapja otthonom ez a hetvenezres vidéki város. Mikor idejöttem, még minden szürke volt, és nehéz köd ült az utcákon, akár a szívemen... A szakítás a régi élettel nehéz volt, de már régóta időszerű. Minden vég egy új kezdet! - mondogattam magamnak, miután egy évig tartó szenvedés és önsajnálat után megráztam magam, felszámoltam a régi életemet, és átutaztam az országot azért, hogy a távolsággal is segítsem a régi lezárását, az új születését. Nem volt könnyű, de itt vagyok... készen állok. A tavaszi napsütés mintha az én lelkemről is felszárítaná lassan a ködös szürkeséget.


Börtönszex-összezsugorodott univerzum 5. rész

"Mike lassabban szívta a mellbimbóm, és tétován simogatott a nagy barna kezeivel.
A szőke alaposan nyalt, le-fel és körbe a lyuk körül, bravúrosan mozgatta a nyelvét akár egy zsonglőr, egészen a hátsómba temetkezett, az ujjai a csípőmre markoltak.
*
A prosztataizgatás és a vizelős képek, amik az agyamban keveregtek, megtették a hatásukat. Nem úgy terveztem, de váratlanul és megrázóan elélveztem, magasra spriccelve, homorított testtel. A nyögésem szaggatott volt, és azt hittem darabjaimra hullok szét. Olyan voltam utána, mint akit kiütöttek. Teljes volt a K. O."
***
¬¬Amint Jess lepakolt és kelletlenül ránk nézett, a cella szikrázott attól a feszültségtől, ami betöltötte a levegőt. Megszépültek a koszos falak, elillant a vizeletszagú valóság.


JÚL.
1.
2013

A lányom fiúja 2. rész

Az előző események után, állandóan izgatott a gondolat, hogy összehozzak egy bulit négyesben a lányommal. Aztán pár hét múlva, ha véletlenül is, de összejött.
Úgy történt, hogy a pasim, Zoli, aki nálam tizenöt évvel fiatalabb, nálam volt éjszakára. A férjem, szokása szerint a barátnőjénél aludt. Lányomnál persze itt volt a fiúja, Zsoltika.
A hálószobámban a nagy franciaágyon hevertünk. Túl voltunk már egy meneten, amikor elmeséltem neki, mi is történt azon az éjszakán. Zoli először kibukott, hogy lefeküdtem a lányom pasijával, de aztán egyre izgatottabb lett, ahogy a történetet folytattam.
Persze tudtam, hogy szereti a perverziót és hogy tetszik neki a lányom. Amikor aztán azt mondtam neki, hogy menjünk és lessük meg a fiatalokat, azonnal benne volt. Úgy ahogy voltunk, meztelenül, odalopakodtunk a lányom, szobájához. A félhomályból halk zene és...


Vera a közösben 6. rész

Ha azt mondom, hogy a swinger klubos kaland felvillanyozott minket, az elég enyhe kifejezés lenne. Nem csak megvolt a téma, amit újra és újra kibeszélhettünk egymással, na meg a többiekkel, esténként úgy rágerjedve a dologra, hogy abból újra és újra boldog éjjelek kerekedtek, hanem a napjaink is kivirultak. Veronika szinte vigyorogva járt-kelt, bárhová is ment, mert ott volt benne az izgalom, a "tiltott gyümölcs", az intim titok, amit egymás között őrizgettünk, és persze az érzés, hogy nem éppen vékony alkata ellenére mennyien és mennyire kívánják. Sokat beszélgettünk erről, a lelkizéstől a szenvedélyes szeretkezéskig végigjártuk a lehetőségeket az ezt követő napokban és hetekben. Tulajdonképpen arra jutottunk, hogy mi oda visszamegyünk, akár Laciék nélkül is, és ésszel persze, de megmártózunk abban a világban még egyszer, vagy többször is akár.


JÚN.
28.
2013

Én és a főnököm - Második és harmadik lélegzetvétel

Második lélegzetvétel
Reggel korán keltem. Sietősen készülődtem, bár így is sikerült több időt elvesztegetnem a ruhásszekrényem előtt, mert nem igazán tudtam eldönteni, mit vegyek fel, miben tehetnék jó benyomást az új főnökömre. Végül egy acélkék hosszú ujjú egyrészes szoknya mellett döntöttem, ami szolidan, de kiemelte a dekoltázsomat és a derekamat. Fekete kiegészítőket és fekete magas sarkú csizmát választottam hozzá. Sikerült hamar beérnem az irodába, Lilla még sehol sem volt, így volt időm, mindent rendbe tenni, mindent előkészíteni, mire az új főnök megérkezne. Fél óra múltán megérkezett Lilla, hozott nekem reggelit. Váltottunk egy-két szót, majd visszatértem az irodába, néhány mappát még át kellett néznem. Hallottam, amikor Robi megérkezett és Lillával bevonultak az irodájába. Ahogy teltek a percek, egyre idegesebb lettem, már nagyon izgatott...


Szabados család 1. rész - Kezdetek

A fürdőszobában ültem a WC-n, egyik kezemben a mobilommal másikban a farkammal. Wifiről neteztem és éppen az egyik családi történetet olvastam a Törté-net.hu-n közben ütemesen vertem a faszomat, amikor anya bekopogott a kicsiny vendégfürdőszoba ajtaján.
- Kisfiam, minden rendben? Már egy fél órája bent vagy.
Mély levegőt vettem. Annyira féltem a lebukástól, hogy a fülemben lüktetett a vér és a kicsiny fürdőszoba falai mintha közeledtek volna felém. Igyekeztem megnyugodni, megtalálni a hangomat. Végül megköszörültem a torkom és a reméltnél zavartabb hangon szóltam ki:
- Igen anya minden rendben, biztos csak valami rosszat ettem.
- Ok. Akkor jó – felelte és bár hangjában kétséget fedeztem fel, mégis hallottam, ahogy sarkon fordult és elment.