Hírek

JÚN.
18.
2013

Megduplázva

- Gyere ide – mondod szexi rekedtes hangon, miközben a tested már csak rám vár.
Közelebb lépek hozzád, te pedig magadhoz húzol az ágyra, az ajkaid az enyémet keresik, a kezeid a testemen vándorolnak kétségbeesetten, ahogy veszed le rólam a ruháimat. Megízlelem a nyelved, ahogy befurakodik az ajkaim közé, köröz és vonaglik a számban. A kezed megtalálja a dudort a nadrágomon, amit gyengéden megszorítasz, miközben lehúzom a bugyidat.
- Mi ütött beléd? – kérdezem tőled, amikor kigombolod a nadrágom, és kihalászod a farkam belőle.
- Volt egy álmom – mondod egyszerűen és lehúzod az alsónadrágomat.
- És amiatt hívtál fel hajnal háromkor?
A fejem magadhoz húzod, a kezem pedig a sóvárgó puncidhoz irányítod. Bedugom egy ujjam a nedves lyukba, amitől belenyögsz a számba.


JÚN.
17.
2013

Dorina története 1. rész

A fiam két éves volt, én 22 mikor apja balesetben meghalt. Egyedül neveltem, igyekeztem neki mindent megadni. Mindent megbeszéltünk, nem volt titka előttem. Együtt jártunk színházba, nyaralni, kirándulni gyalog és biciklivel, és rendszeresen jártunk esténként futni. Lassan kamasz lett, én meg igyekeztem magam formában tartani. Mellette nem volt párom. Ahogy kamaszodott furcsán kezdett viselkedni. Szégyellősebb lett, sokat húzódott be a szobájába. Én nem provokáltam azzal hogy meztelenül járjak előtte, de nyáron csak egy hosszú pólót - ami miniruhának is megtette - meg bugyit hordtam otthon. Bevallom, hogy rendszeresen maszturbáltam, és a vibrátorom használtam. Csak reggelente kellett gondosan elraknom, hogy ne legyen szem előtt. És furcsa dolgot vettem észre magamon! Egyre többször gondoltam a fiamra, mint férfira. Fantáziáltam, hogy bennem van, kitölt, és eljuttat az orgazmusig....


Véletlen találkozás 1. rész

Gyorsan futott a vonathoz, és szinte az induló vonatra ugrott fel.
Lihegve dőlt a vonat oldalához, kezdett végre levegőt kapni.
Elindult, hogy helyet keressen magának. Ráérősen nézett be a kabinokba.
Volt, amelyik üres volt, volt, ami tele.
Nem szerette a tömeget, a zsúfoltságot, ezért is utazott inkább vonattal.
Szeretett egyedül lenni. Ilyenkor elővette a notebook - ját, és filmet nézett.
Most is a frissen letöltött Prometheus - t akarta megnézni.
Imádta az Alien sorozatot, és nagyon izgatta, hogyan is jött létre az Alien.
Teljesen belemerült a filmbe, amikor mozgásra lett figyelmes.
Egy lány jött a kabinba, és helyezkedett el vele szemben.
Felnézett és végigmérte a lányt. Tetszett neki, amit látott.


JÚN.
14.
2013

Zach és Sabrina családja 1. rész

Bevezetés
Zach és felesége, Sabrina, sokáig monogám kapcsolatban élt, Először akkor szexeltek, amikor tizenhét éves volt Zach, és Sabrina volta tizenhárom. Zach már harmincnégy és Sabrina harminc, volt egy tizenkét éves lányuk, akinek a neve Ellie.
Előző este egy csoportos szex partin vettek részt, amely mindkettőjüknek nagyon tetszett, Zach ekkor elhatározta, hogy az otthoni életüket is megváltoztatja.
Zach és Sabrina megtanítja Ellinek amit tudni kell a szexről
Reggel, Sabrina ébredt fel először. Újra nagyon kívánta a szexet, ahogy az előző napi eseményekre gondolt. Odagurult Zach mellé kezébe vette az ernyedt farkát és játszani kezdett vele finoman, ahogy odabújt hozzá Zach hamarosan felébredt.


Autószerelő 2. rész

Meztelenül mentünk fel üdítőt és konyakot ittunk, majd tusolás mellett döntöttünk, felhoztam táskájukat és elvonultak cuccaikkal tusolni, majd meztelenül tértek vissza. Ittunk még egy-egy konyakot, én is elvonultam a fürdőbe, mire kijöttem kávéval vártak mely igen jólesett. Közölték igen éhesek készítenek valamit, ha van itthol nyersanyag egyszerű ételhez, megmutattam mit hol találnak, úgy meztelenül magukra hagyva a konyhában. Mire visszatértem isteni illat csapta meg az orromat. Végig simogattam testüket és kaptak egy-egy csókot is. Ilyen felszabadult lányokkal még nem találkoztam akik elsőtalálkozáskor őszintén felszabadultan viselkednek és meztelenül szégyenérzet nélkül elkezdenek főzni, nagyon tetszet viselkedésük. Klassz vacsorát készítettek melyet pezsgőzéssel fejeztünk be, majd kimentek mosogatni pihenésként végigdőltem a kanapén hagytam őket érvényesülni....


JÚN.
13.
2013

A lányom fiúja

Csinos, jó alakú, karcsú negyvenes nő vagyok, kis álló mellekkel, kis kerek seggel. Szép, sima bőröm és az alakom miatt mindenki 30 évesnek hisz. Van egy férjem – már a harmadik – akinek ugyan szép nagy farka van, de már unom, és rendszeresen félrekefélek egy nálam fiatalabb pasival. Egy ideje nyitott házasságban élünk, ez mindkettőnknek megfelel.
A lányom Dórika, 17 éves, és van egy 18 éves, nagyon jó alakú, kisportolt testű fiúja, Zsolti, akivel most tanulják a testi szerelmet.
Újabban a lányomnál tölti az egész éjszakát. Bevallom, nagyon tetszett nekem a srác.
A férjem sokszor a barátnőjénél marad éjszakára, én meg ilyenkor, ha egyedül vagyok, meglesem, hogyan kefél a lányom.


Hitveséd miatta veszti Bánk...

Nagy királyi palotában két testvér izzó vitát ölelt most latba, az ősz, Petúr és az öccs Bánk.
Hiába az ellentét az ország megváltására, komoly haragot nem szül az est, idáig...
S a testvéri kinyilatkozást, mint kés szeli át egy hirtelen jött fekete köpeny. Benne alattomos tekintetű német lovag.
- Biberach! Ez itt! - szól Petúr.
S a fantom köpenyébe szél hasít, feldobva fekete csuklyáját. Kivillan pengevékony ajakja.
- Bocsásd meg, hogy itt rontok rád, Nagyúr - hörgi a fekete megetstesülése - Veszélyben forog nőd becsülete!
Becsülete...
Becsülete...
Csend. S e néma időtelenséget kétségbeesett kiáltás szakítja meg:
- Fattyú, megöllek! - tántorodik hátra e szavaktól Bánk.


JÚN.
12.
2013

Sztriptíztől hajnalig 4. érsz

- Ne merd azt mondani, hogy még el sem kezdődött a buli! - fenyegetett meg Tünde az ölembe ereszkedve. Vivien még időben elkapta onnan a kezét.
A földszinten teljes kapacitással folytak az események, szószerinti értelemben véve is.
- Te hol jártál? - kérdeztem összehúzott szemmel.
Feleletképpen átölelte a nyakam és feszes melleihez vont. Ildi személyében az élő válasz is megérkezett - a két lány egyidőben visszatérése csak megerősítette a feltételezésemet, hogy együtt hancúroztak az emeleten –, s leült velünk szemben.
- Zabszem befér már? - utaltam a korábbi kijelentésére, amikor még azon izgult, hogy minden rendben legyen az italok és szendvicsek mennyiségét illetően.