A+ A-

Egy hármas igaz története

1. rész
Újdonsült barátnőnkkel az első, ismerkedő találka alkalmával, meghívást kaptunk a lakására.
Eljött a nap és nagy izgalomban vártam a találkozást. Szeretőmmel - akit most már azt hiszem ideje névvel felruháznom az egyszerűbb fogalmazás érdekében, legyen, mondjuk Gabi - a kocsiban ülve tényleg felfokozott állapotban, mindkettőnkön a félelem és az izgalom együttes érzésének ábrázatával haladtunk új barátnőnk (legyen mondjuk Emi) lakása felé. Még mielőtt oda értünk volna, megálltunk egy benzinkútnál, valami kis apró ajándékot venni. Készültünk a találkozóra. A kocsiban egy erotikus társasjáték, pihent. Reméltük, hogy ez majd segít feloldani a gátlásokat.
A cím pontosítása érdekében telefonon felhívtuk Emit és jeleztük, hogy lassan odaérünk. Szerintem a hangom reszkető és félszeg volt, de igyekeztem leplezni izgalmamat. Megérkeztünk a ház elé. Kiszálltunk, és a szemünk Gabival egymásra szegeződött. Egy huncut fény csillogott a szemében és láttam rajta, hogy benne is kavarognak az érzelmek. Nagy levegőt vettünk, és bementünk. Emi már várt bennünket. Gyorsan körbevezetett a lakásban. Meglepődtem, hisz egy igen ízléses, barátságos lakás volt a szemem előtt. Aztán természetesen a legutolsó szoba a háló volt. Egy nagy franciaágy volt a szobában. A szoba hangulatos fényben úszott. Az ablakok lesötétítve, az asztalon gyertyák lángjai táncoltak. Leültetett egy ülőgarnitúrára bennünket és itallal kínált. Egy picit feszélyezett volt a hangulat, egyikőnk sem mert igazából kezdeményezni. Gabi törte meg a kényes helyzetet, és felvetette a hozott játékot. Kaptunk az ötleten és elővettük a játékot. A leírás szerinti kellékeket méz, testápoló, gyümölcsök, stb. Emi prezentálta a konyhából!:). Elolvastuk a leírást, és már ettől oldódott a hangulat. A játékhoz két fajta kártya is tartozott, melyből jó pár állt rendelkezésre.
Az egyiken érdekes pozitúrák, a másikon írt feladatok (pl.: vegyél le egy ruhadarabot, vagy csókold meg a párod, stb) voltak.
Elkezdtünk játszani. Rövid időn belül azon kaptam magam, hogy lekerült rólunk szinte minden ruha és ott voltunk fehérneműben (ami a lányok esetében fekete volt). Gyönyörű volt a látvány, ahogy két lány előttem volt szexi fehérneműben és csábító neccharisnyában, mint ha összebeszéltek volna! Aztán egy szerencsétlen (vagy épp szerencsés) dobással az utolsó ruhadarab is lekerült rólam. Ott voltam anyaszült meztelenül, miközben a két lány még melltartóban, bugyiban méregetett. A játék során különböző feladatok voltak, ahogy haladtunk egyre merészebb és már-már pornográf. Csókolóznunk kellett, finoman kézzel, majd nyelvel izgatni különböző testrészeket. Aztán Emi belehúzott egy számomra igen kellemes feladatba. Orálisan kellett hogy kényeztessen. Miután a játék fiú és lány párokra lett kitalálva, mi úgy játszottuk, hogy ha feladat van azt nekem mind két lányon végre kellett hajtanom, illetve ha a lányok húztak feladatot mind a kettejüknek teljesíteni kellett azt. Már feladat felolvasásától is éreztem, hogy a férfiasságomba lassan vér árad. Aztán Emi az egyik feladatot teljesítve, közelebb jött, letérdelt előttem, és finoman a szájába vette a rudam. Éreztem, hogy amit csinál azt nem csak azért csinálja, mert feladat, hanem mert szereti is. Természetesen rövid idő alatt tetrekész lettem. Aztán, hogy a gyönyöröm még teljesebb legyen Gabi következett. Nagyon érzékien kényeztetett. Előnyben volt, hisz jól tudja, mi az ami nekem jól esik, hisz némileg mi már ismertük egymást! :) Szóval ott voltam a két lány elött és a férfiasságom elérte a maximális méretét. (halkan jegyzem meg, hogy nem vagyok ezen a téren eleresztve) Most már egyre inkább elveszőben volt a kezdeti félelem és csak a vágy és az izgalom maradt a helyén. Aztán valamelyikőnk felvettette, hogy nem lenne e kényelmesebb az ágyon folytatni? Természetesen egy emberként indultunk az ágy felé, átadtuk magunkat egy hihetetlen élménynek...
Miközben áthelyeztük székhelyünket a fekvőalkalmatosságra, vagy hogy úgy mondjam buja vágyaink kiélésének színhelyére, gyönyörködtem a két formás női test látványában. Mezítelen testüket csak a neccharisnya fedte. Mondanom sem kell, hogy férfiasságom folyamatos lüktetésben volt. Izgultam hisz ilyen együttlétben sem Gabinak sem nekem nem volt még részem. Tartottam tőle, hogy mindez (mármint, hogy Gabi ott lát majd egy másik nővel) hogy csapódik le majd benne, hogy éli meg. Nem akartam, hogy egy fél pillanatra is, de felmerüljön benne a féltékenység érzése. Belül tudtam, hogy nincs rá oka, nem kell hogy ilyen gondolatok egyáltalán felmerüljenek benne.
Szóval ott vagyunk az ágyon. Meglepődtem, mikor Gabi szinte kérés és késztetés nélkül hihetetlen érzéki módon szájon csókolta Emit. Ez egy férfi számára hihetetlen izgalmas és rendkívül izgató látvány. Gabin a legcsekélyebb zavart sem vettem észre, pedig most csókolt először lányt. Finoman simogattuk, izgattuk egymás testét. Mindenki mindenkivel csókban forrt össze.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.7 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ulysses 2017. 03. 6. hétfő 23:12
Sunyilo fején találta a szöget. Halál unalmas leírás az egész.
#9 cscsu50 2017. 02. 16. csütörtök 22:39
elmegy
#8 sunyilo 2017. 02. 16. csütörtök 21:32
Olyan, mintha egy pornófilmet néztél volna, és leírtad volna a látottakat...
#7 genius33 2017. 02. 16. csütörtök 18:19
Elég gyengére sikerült.
#6 vakon54 2017. 02. 16. csütörtök 13:24
Ellehetetolvasni.
#5 veteran 2017. 02. 16. csütörtök 08:32
Talán szerettél volna hasonlót átélni? Nagyon gyenge.
#4 listike 2017. 02. 16. csütörtök 07:07
Nagyon kevés.
#3 Andreas6 2017. 02. 16. csütörtök 06:51
Hangulatban megfelel a napi vízállásjelentés színvonalának, legalábbis addig, ameddig elolvastam. Gondolom, később sem változott...
#2 A57L 2017. 02. 16. csütörtök 04:02
Többet és jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2017. 02. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?