A+ A-

Nejem a megélhetési kurva 2. rész

Feleségem, mióta elvállalta új "beosztását" sokkal boldogabbnak látszott. Végre van remény, a nehéz helyzetünk megoldására. Beadta nekem, hogy az egyház, a jó munkája elismeréseként áttvállalta a hitelt, és ezért csak annyit kellett vállalnia, hogy olykor több napos kiküldetésbe kell mennie, más intézményekbe. HOGY ŐSZINTE LEGYEK EBBEN SEMMI HAZUGSÁG NEM VOLT, DE A TELJES IGAZSÁG SEM...
- Anita! Kérem háromra jöjjön az irodámba, megkezdődik a különleges munkája...
Tudta a nejem, hogy eljön a pillanat. A főnöke, amióta seggbebaszta, ugyan úgy viselkedett vele, mint azelőtt. Egészen a mai napig, még, csak nem is célzott arra, hogy milyen drasztikus változások álltak be a nejem munkakörében. De ma háromkor az irodájában, megtudja majd mi lesz az első feladata.
Feleségem bekopogott az ajtón, és belébett. Az irodában a főnök a hatalmas iróasztal mögött ült, az asztal oldalánál egy ötvenes, enyhén tulsulyos asszony állt. Az egész ugy nézett ki, mint ha egy tanár vizsgáztatná a tanulót...
- Á Anita! Jöjjön, bemutatom Ágnesnak. Ő lesz a kollégája a kiküldetésben. Ágnes, már öt éve tagja a különleges rendünknek.
Ágnes nagyon mereven állt. Nem fordította el a fejét, csak a szemével nézett a nejemre.
- Sziaaahh - és hirtelen mintha megszédült volna az asztalba kapaszkodott.
Anita most már alaposabban megnézte Ágnest. A szoknyája alól egy vékony gunicső lógott ki, aminek a vége a főnök kezében volt. Néha a főnök megszorította a csövet, Ágnes ilyenkor felszisszent.
- Hétvégén utaznak Ágnessel Kecölre a kolostorba. Jelenleg hatvannégy tanoncunk van ott. Őket fogják lerendezni. Megértette?
- Igen főnök.
- Van kérdés?
- Hogyan jutunk el oda, és meddig kell ott lennünk?
- Ágnes autójával. Majd a benzinpénzt ne felejtsem el odaadni - mondta a főnök, és szorított az öklén, Ágnes sikkantott egy halkat - És egy nap az egész, de ajánlom, hogy maradjanak éjszakára kipihenni a fáradalmakat...
_ Igenis főnök. Elmehetek?
- Maradjon, még kérem, Ágnest készülök seggbebaszni, most tágítom... - odafordult Ágneshez - Mutassa meg a seggét!
Ágnes felhúzta a szoknyáját, és látni engedte, hogy a végbelébe egy felfújható análtágító volt helyezve, amit a főnök pumpált. Világos lett Ágnes viselkedésének miértje. - Ágnes, ánusza elég szűk, ezért elő kell készíteni. Figyelje mit és hogyan csinálom, mert majd segítenie kell neki. Eléggé nagy igénybevételnek lesz kitéve Kecölön, nem szeretném, ha kellemetlen lenne. Önnek ugy gondolom a multkori esetünkből, hogy nincs ilyen problémája..?
- Nincs, sosem okozott gondot az anál sex. Eléggé nagy a befogadó képességen...
- Nagyszerű! Most segítsen kérem az aktus lebonyolításában!
- Hogyan segítsek?
- Először is, ha Ágnes megfelelően kitágult, akkor ön felszop engem, utána elkezdem az aktust, és amikor ejakulálok, kiveszem a nemiszerven és az ön szájába ürítem, és azt ön az üvegcsébe folyatja, hogy megmentsük a spermát.
- Értettem Főnök úr.
Ekkor a főnök elkezdte pumpálni a tágítót. Ágnes, sziszegett, sikongatott...
- Ahhh Uhh, jajj,, elég, már elég, jól kitágultam...széthhrepedehhk
- Rendben - a főnök kiengedte a levegőt, a szerkezet halk szisszenéssel összehúzódott. - Anita kérem szopjpn fel - maga Ágnes vegye ki a seggéből a szerkezetet, és hajoljon az asztalra.
Feleségem, letérdelt, lehúzta a főnök cipzárját, és elkezdte szopni a faszát. Szeretett faszt szopni a nejem, és mivel igazán élvezte, ösztönösen jól is csinálta. Elég hamar keményre szopta a főnökét.
- Most segítsen, nekem, vezesse a farkamat Ágnes fenekébe...
Ugy látszik amikor kanos a főnök elég alpári. Nejem ugy tett ahogy kérték. A főnök belekapaszkodott a hatalmas seggbe, és valami eszeveszett módon baszni kezdte azt. Anita figyelte Ágnest, akinek keze görcsösen markolta az asztalt. Minden lökésnél, sikoltott, vagy hörgött. Láthatóan fájt neki, a seggbebaszás, de ez a főnököt nem zavarta. Ahogy nyomta, ugy folyt a nyála, szegény Ágnes hátára. Annyira baszta szegényt hogy az egész teste vagy harminc centit lökődött. A feleségem olyan nedves lett a látványra mintha bepisilt volna. Meglepődött, de szívesen helyet cserélt volna Ágnessel. Rájött hogy egész életében erre vágyott...a sexben...hogy használják, mint egy tárgyat. Őt ez izgatta fel.
- Anita most...most...kapja be a faszom!!!
Kirántotta a farkát Ágnes seggéből, és a nejem rábukott. Érezte egyből hogy elönti a száját a geci. Tudta hogy nem nyelheti le, csak tartotta a száját, mig utolsót rándult benne a fasz.
Teli szájjal, odament a szekrényhez, megkereste a fiolát, és beleköpte a főnöke gecijét.
- Jöjjön anita, szopjon tisztára. - Nejem lehajolt és jó bő nyállal átöblítette a faszt.
- Ezt lenyelheti - utasította a főnök, és a nejem nagyot nyelt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Speedcop 2017. 06. 20. kedd 13:52
Kedves Allajos írj még nyugodtan a stílus nagyon tetszik!
#15 allajos 2017. 03. 13. hétfő 21:21
Köszi a biztatást.
#14 Ulysses 2017. 03. 8. szerda 20:05
Ilyen abszurd alapötletnél hülyeség elvárni a valószerűséget, hihetőséget. Engem más dolog zavar benne. Alapvetően a férj meséli, de időnként a szerző átvált olyan módba, mintha valami idegen, kívülálló személy lenne a mesélő. Az pedig olyan ügyetlenül hangzik, mikor a mesélő mondja meg, hogy mi esett jól a neje réseinek. Allajos, olvass másokat, pl Pavlov, Kilián Wanda, Kilroy77, Gandalf írásait ajánlom!
#13 flexus 2017. 03. 7. kedd 08:45
allajos, folytasd csak, ne foglalkozz a hivatalos károgókkal. Mindig fogsz kapni olyan kritikákat, hogy ez, vag yaz nem tetszik valakinek, hogy nem elég hiehető, hogy fúj, a segge után a pináját baszták meg, ez nem egészságes (!), stb. Ezekkel ne foglalkozz, mindenkinek más az izlésa, van aki ezt szereti, van aki azt.

A történethez: jó az alapötlet. (Persze, hogy nem hihető, de ez egy fiktív történet, ha valakinek az kell akkor esetleg a szocialista realizmust ajánlanám neki, bár nem tudom, hogy észrevette e már az illető, hogy a tévében nem csak hiradó megy 24 órában? Pl. a Dr. Who sem valóság...) Amiben esetleg változtass: Egyrészt a helyesírást nézd át még egyszer, nem sok a hiba, de jobb ha minél kevesebb. Aztán a fogalmazás legyen egységesebb, néha kicsit olyan, mintha váltogatnád a szereplők viszonyát hozzád (pl. ne írd, hogy asszonyom, az kicsit távolságtartóbb, fölérendelőbb), a másik, hogy vannak szavak amik régiesek, azokat óvatosan használd, vagy ne itt. Megvan a helyük, de egy ilyen történetben néha kicsit viccesen hangzanak. A stílusod majd fejlődik, azt csak gyakorlással lehet fejleszteni. Végül: Az aktusokat kicsit hosszabban, részletesebben, van amikor ez ok, de máskor elkapkodod. Ez egy pornó oldal, végül is... smile Ha bármiben segíthetek még, ne habozz, bátran írj rám privátban.
#12 zoltan611230 2017. 02. 25. szombat 03:59
Ez baromság...
#11 allajos 2017. 02. 24. péntek 20:29
Azért segíthetnétek...ha nem tetszik, miért? Ha igen mi jó? Nemigazántetszik...mit jelent? Semmit...ennél több kellene..
#10 veteran 2017. 02. 24. péntek 17:08
Kérem a következőt.
#9 sunyilo 2017. 02. 22. szerda 21:32
Nemigazánnyerteelatetszésemet.
#8 allajos 2017. 02. 22. szerda 20:06
Andreas. Miért kellene hihetőnek lennie? Vagy másképpen képzelem, miért ne lenne ez hiheteő?
#7 Andreas6 2017. 02. 22. szerda 18:51
Allajos!
tudom, hogy a történetek legnagyobb része költött, de a jobbak úgy vannak megírva, hogy el lehet hinni, hogy megtörténhettek volna. Ennek itt erre még halvány esélye sincs.
#6 genius33 2017. 02. 22. szerda 16:39
Folytatást kérünk! smile
#5 vakon54 2017. 02. 22. szerda 09:04
allajos folytazsd.
#4 allajos 2017. 02. 22. szerda 04:53
#3Andreas6
Egy vicc, csak neked:
Parasztbácsika kijön a StarWars fil mevtítéséről a miziban, és azt mondja:
- No ezt azért, már nem hiszem....
#3 Andreas6 2017. 02. 22. szerda 04:42
Bizarr, abszolút valószínűtlen - gyenge. Nem tetszett.
#2 A57L 2017. 02. 22. szerda 04:13
Remélem folytatod még.
#1 Törté-Net 2017. 02. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?