Hírek

JÚL.
9.
2013

A megbeszélés

A lábam magam alá húzva ültem a sarokban terpeszkedő fotelben. A Hold bevilágította hálószobánkat, s boldogan, ellazulva figyeltem a velem szemben elterülő franciaágyon fekvő szeretett férjem, mint szuszog fáradtan, édesdeden. Kicsit lelkiismeret furdalásom volt korábbi szex csatánk miatt, hiszen jól tudtam, alig pár óra múlva az én szeretett drágám felkerekedik, hogy újra megjárja Európa útjait. Ha minden jól megy, akkor legközelebb másfél hét múlva találkozunk ismét Fehérváron, ahová mintegy kétórai kocsikázás után viszem neki a tiszta váltásruhát és a finom hazai ízeket. Aztán egy rövid, fáradt beszélgetés után indul is azonnal... Igen. Házasságunk elmúlt 8 éve ezzel telt. Ő elmegy, én várok... Sokszor két-három hétig nem is látjuk egymást, csak telefonon keresztül tudunk kapcsolatban lenni. Azt is ugye okosan, hiszen drágák a díjak. A cég meg ugye nem száll...


Fiúszerelem 4. rész

A legközelebbi hazautazáskor aztán már magammal hoztam a kedvencemmé vált vibrátoromat is, négyszemközt megmutattam Zsoltinak, elmondtam, hogyan használom, de arra kértem, hogy ne szóljon róla senkinek. Ettől kezdve nehezen lehetett bírni vele, türelmetlenül várta a hétvégét, mert borzasztóan felgyújtotta a képzeletét a segédeszköz. Amikor péntek délután végre kettesben maradtunk, mohón vetette rá magát, kikapta a kezemből, forgatta, nézegette, hajlítgatta, kipróbálta a rezgését, láthatóan nagyon tetszett neki és alaposan beindult. Legelőször is elmagyaráztam, utána a fürdőben meg is mutattam neki, hogyan kell előtte megtisztálkodni, ahogy Feritől tanultam, aztán gyorsan bezárkóztunk a szobánkba.


JÚL.
8.
2013

Nőuralom

Bodzay Klári még nem volt 16 éves, mikor - hogy a felsőbb iskolákat is elvégezhesse - anyjának egyik húga vette magához. Halmosék elég jómódúak voltak s a férfi, már idősebb ember, főtisztviselő, volt egy gyárban, felesége 31 - 35 éves lehetett, még mindig szép szőke asszony, szelíd, ábrándos nagy kék szemekkel, méltó modellja a megtestesült ártatlanságnak.
Gyermekük nem volt és miután az asszony nagyon szeretett volna egyet, magukhoz vették Halmos egyik távoli rokonát, aki most már 18 éves fejlett, csinos fiú volt.
Béla, mint minden érni kezdő kamasz fiú, első perctől fogva lenézte a nálánál sokkal fiatalabb leányt, akiben csak a betolakodót látta és bizonyos mértékben féltékeny is volt rá, hogy mint leány, kitúrja őt a háziak szeretetéből.


Vera a közösben 7. rész

Az én drága Veronikámnak van egy olyan nehezen érthető szokása, hogy képes irdatlan ideig készülődni, amikor megyünk valahová. Mintha a tükör előtt, vagy a fürdőszobában eltűnne az időérzék, és nem lennének érvényesek a téridő szabályai. Ezekre a szabályokra ilyenkor sok noszogatással kell felhívni a figyelmét. Az olyan forró nyári napokon, mint amilyen Akkor is volt, ez különösen igaz volt, mert izzadósan rotyogó lakásunkban nehéz volt felfrissíteni magunkat, kiváltképp, hiszen egyikünk sem az a nádszál.
- Töltött galamb vagyok - kókadozott Vera a tükör előtt, és kényelmetlenül igazgatta magán a könnyű, igencsak sokat sejtető ruházatát. A szexi fehérneműjére csak könnyű pántos felsőrészt, és egy vékony "közepes" szoknyát vett (a minit az alakja miatt nem szereti). Én hátulról finoman átöleltem, és gyendég puszival a nyakán bíztattam, hogy...


Shana

Shana Shana Shana

JÚL.
5.
2013

A mélyalvó

Tim részegen mászott fel a lépcsőn a szülei házában a régi szobájába. Mosolygott magában, mert tudta mi vár rá. Lassan nyitotta ki a nyikorgó ajtót és szinte beesett a szobába. Egy nyirkos nyári éjszaka volt, a szoba estére mindig felmelegedett. Levette a pólóját és az ágya lábához dobta. Aztán a szoba másik oldalára nézett. A nővére Lori aludt a saját ágyában. A hasán aludt a takarója fölött. A nagy, kerek fenekét épp hogy takarta a szűk bugyija, szinte kérette magát, hogy Tim leskelődjön.
Az ilyen esték voltak Tim kedvencei gyerekkorában. Utálta a meleget, de imádta a következményét. Amikor ilyen volt az időjárás, a nővére sose viselt pizsamát, inkább csak egy rövid topban és bugyiban aludt. Tim benyúlt a nadrágjába, hogy megigazítsa a növekvő péniszét. Szinte felfalta a szemével nővérének testét és elkezdte lassan verni a farkát.


Gyere gazdám, gyere értem!

Végeztem az írással, papírra vetettem mindent, amit akartam. Kimerülten üldögélek egymagamban a pislogó gyertyaláng mellett, és arra várok, hogy végre meghalljam a kemény, ismerős lépteket odalent a kövezeten. Egyik kezemet mellemre szorítom. Ettől megnyugszik szívem, mely folyton háborog, mikor Sir Hunter Tremayne jár az eszemben. A nyájas olvasó szíve is háborogna, ha abban a szerencsében részesülhetne, hogy az uraság korbácsának csókját érzi pőre, reszkető bőrén. Ó, Uram, adj erőt gazdám lovának, hogy minél gyorsabban vágtasson, és itt legyen már velem. Önkéntelenül is kikukkantok a függöny résén, lepillantok a sötét, ázott földre, és alig várom, hogy végre megérkezzen. Mohón hegyezem fülem, hallani akarom a közelgő patkók csattogását, ám csak az esőcseppek koppannak az ablakon, mint kavicsok. A falióra szüntelenül a perceket üti. Keserű és rideg minden...


JÚL.
4.
2013

Vonaton

A vonaton utazunk, nincsenek sokan, a mi fülkénkben egy árva lélek sem. A táj csak úgy suhan el mellettünk a hosszú út folyamán és mind a ketten tudjuk, hogy még sokáig nincs megálló. A kalauz is volt már ellenőrizni a jegyeket, nem várunk látogatókat. Csak magunk vagyunk. Bámulok ki az ablakon, míg Te, meztelenül ülsz velem szemben, hátratett kezekkel, melyeket egy fekete szőrmével átfont bilincs láncol össze. Lófarokban összefont, aranyszőke hajad bársonyosan omlik a kispárnára, míg meredten figyeled minden reakcióm. Formás melleid szabadon gömbölyödnek s mellbimbóid hegyesen felfelé tekintenek. (Valaki elment a kabinajtó mellett.)
Rád pillantok, végig pásztázom pupillám tested minden apró porcikáján, keresem, fürkészem szempárod, mi járhat a fejedben? Vajon milyen perverz játékot űzhetek Veled? Ki vagy szolgáltatva kényemnek, kedvemnek, de legbelül tudod, nem...


Clawdia 1. rész

Véget ért az aznapi tanítás. Végre kicsöngettek. A középiskola falai közül kitóduló kamasz fiúk és nőiességük tudatásban levő csillogó szemű lányok nevetgélve, vidáman, kisebb-nagyobb fürtökben szóródtak szét a kapun kívül.
Hősünk - legyen Zoli - is így tett, de ő a többiekkel ellentétben magányosan fordult rá a hazavezető útra. Másodikos, sőt mindjárt harmadikos, hisz hamar vége lett ennek a tanévnek is. Itt a nyár! A már tizenhat nyarat látott testében élesre állított hormonok buzogtak, fejében többé-kevésbé pucér lányok körül zsongtak a gondolatok már legalább három éve. A vele egykorú lányok nála feljebb néztek, akár a már érettségiző korosztályon is túl, míg a kisebbek, akik még szinte gyerekek, hát velük meg mit kezdhetne...