Hírek

JÚL.
25.
2013

Gyönyörteli örökség 3. rész

Marika arra ébredt, hogy nagyon kellett pisilnie. "Felszívódott a beöntés." Gondolta, és lassan, hogy Imrét fel ne ébressze, kitakarózott. A műpénisz már régóta nem volt benne, enyhe űrt hagyva maga után. Imre félig hanyatt fekve aludt. Az asszony felkapcsolta az ágy feletti világítást, és a kettős WC-hez ment. Leült arra a csészére, amelyik háttal volt az ágynak, és pisilni kezdett. Jól esett neki a megkönnyebbülés. Már majdnem készen volt, mikor a férje is belépett a WC-re. Álmosan mosolygott az asszonyra.
- Mi van? Neked is leért? – kérdezte az asszony, és lágyan megsimogatta a férfi combját.
- Milyen gyönyörű vagy így álmosan, kicsit gyűrötten is – nézett rá szeretettel a férfi. Elvégezték a dolgukat, aztán összeölelkezve indultak vissza az ágyba. Marika mászott be elsőnek, és hanyatt fekve várta a férjét. Imre mellé térdelt, és könnyű csókot...


JÚL.
24.
2013

Kulcslyuk

20 éves, fiatal férfiként soha nem okozott problémát számomra a csajozás, rendszeresen sportolok, szőkés haj, kék szemek és ha ez nem volt elég, a beszélőkém általában besegített a kiszemelt lány bugyijába. Ennek ellenére általában a tartós kapcsolatokra törekedtem, szerettem mélyebben elmerülni egy-egy hölgyeményben. Feszegetni a határokat és a lehető legtöbbet kihozni az adott szituból. A kihívás hozott lázba.
Annát , egy közös baráti társaságból ismertem meg, csinos vékony, hosszú sötétbarna hajú tündérke, meleg gesztenyebarna szemekkel. Gyönyörű volt, meg akartam kapni! Hosszú-hosszú facebook és sms csatákat követően hajlandó volt velem kettesben tölteni a hétvégét a Balcsinál. Tudtam, hogy nyeregben vagyok. Innentől már minden csak rajtam múlik! Csajokat megszégyenítve készülődtem a hétvégére, vettem pár új pólót, inget, farmert, alsógatyát,...


Szapphó Társaság - Hárman párban

Lori úgy érezte, mintha lebegne. Mintha magas sarkú cipője nem is lenne a lába alatt, hanem csak a puszta levegőre nehezedne rá. Az egyik karjával gyengéden átkarolta Susan derekát, a másik ujjait pedig a lány ujjai közé fonta.
Olyan volt, mintha az örökkévalóságig tartana ez a pillanat, mégis éppen csak egy lélegzetvételnyit. Tekintete Susan tengerkék szemeibe fúródtak, és úgy érezte, elveszik a gyönyörűségtől.
Sokban emlékeztette ez a lány az anyjára, de valahogy mégis teljesen más volt. A szemeiben ugyanaz a láng égett, mint Carmenéiben. Ugyanaz a mindent elemésztő tűz, amely mindig magához vonzotta Lorit. De ebben a lányban volt valami féktelen dinamika is, ami Carmenből hiányzott. Vagy már rég kiveszett.


JÚL.
23.
2013

Kirándulás, zuhé, hancúr az irodában

K. és én Szentendre utcáit jártuk, gyermeki rácsodálkozással fedezve fel a kanyargós régi, szűk sikátorokat, a kilátást, a macskaköves utcákat. Néha aggódva pislogtam az égre, mert lilásszürke, fakósötét felhők gyülekeztek, lassan szürkületbe fordítva a nappali világosságot. "Nem kéne valami védett hely felé indulnunk?" kockáztattam meg. K. játékosan vállon taszajtott.
"Mondd már legfeljebb megázunk kicsit..." nevetgélt.
Épp egy olyan helyen csavarogtunk, ahol egy lépcső vezetett felfelé a meredek domboldalban, mikor megdördült az ég, vészjóslóan gördült át a város fölött a morajlás. A közelben nem sok eső ellen használható hely volt, legfeljebb félúton egy kisebb kilátószerű beszögellés, oda még eljutottunk, mikor leszakadt az ég, és olyan zuhé kerekedett, hogy szinte látni se lehetett. Dörgött-villámlott, az eső ömlött, mi meg kicsit megrettenve...


Büntető Hivatal 2. rész

A srác hamarosan visszatért és elmesélte barátjának, hogy a következő pácienst meglátogatja a férje és felajánlotta a fiúnak, hogy ha van kedve, akkor maradjon és nézze meg. A másik nő úgyis 3 órán át fog ücsörögni a kalodában, úgyhogy bőven lesz ideje még foglalkoznia vele.
Itt majd azt mondják, a férjnek, hogy ellenőr és akkor maradhat nyugodtan.
A fiú a monitorra nézett ahol a középkorú dáma még mindig idegesen fel alá járkált, majd amellett döntött, hogy marad. Végül is miért ne maradna, nem kerül semmibe, és ha már itt van, miért ne nézné meg még egy nő megtalpalását. Ráadásul, hogy a férjjel együtt nézheti, így még érdekesebbnek kínálkozott.
Barátja addig beengedte a férjet, aki meglehetősen zavarba volt, látszott rajta, hogy most jár itt először. Felvilágosította, hogy hivatalból megfigyelő van jelen, de ez ne zavarja semmiben őt....


JÚL.
22.
2013

Önfegyelmi 1. rész

Minthogy ez a történet a nővéreimről, Sandyről, Susanról és rólam szól, illik elmondanom, hogy a lányok nem vér szerinti testvéreim. Ők azonos szülőktől származnak, én csak féltestvérük vagyok, de együtt nőttünk fel életünk kezdeti szakaszában.
Akkor még szüleinkkel laktunk - a mi lakrészünkben ők az egyik szobában én meg a velük szomszédosban, de közös ajtónk az idő nagy részében jobbára zárva volt.
Olykor-olykor előfordult, ha nem tudtam aludni, csak átkopogtam, hogy beszélgethessünk. Semmi különösre nem kell gondolni, csak letelepedtem ágyuk közé a padlóra, és mindenfélét meg tudtunk beszélni.
A nővéreim nem voltak kevésbé vonzók, mint a többi lány a korosztályukban, de ezzel semmit nem foglalkoztam se így se másképpen. Susan vállig érő, egyenes szálú, fekete hajat hordott, teste karcsú volt, szinte törékeny a 156 centijével. Akkor a...


Hét nap hat éjszaka 1. rész

Egy ötvenes éveinek első felében járó, kilenc fős baráti társaság: három pár, két szingli csaj és egy srác, az egyik házaspár frissen elkészült nyaralójában töltöttek el egy hetet.
Két autóval érkeztek. Az egyikben a nyaraló tulajdonosai és a két nő meg az egyedülálló férfi, a másikban pedig két házaspár.
Megérkezésük után a takaros, három szintes épület emeletén, a tágas nappaliból nyíló, tóra néző teraszra ültek ki és elkezdtek iszogatni még a beköltözés előtt. Természetesen szóba került az elszállásolásuk is. Mivel mindössze három, körülbelül egyforma hálószoba állt csak rendelkezésre a tetőtérben, amiben a helyiségek méretéhez igazított, egyedileg készített hatalmas ágyak kerültek az épület berendezése során, hárman-hárman kényelmesen elalhattak ugyan, de nyilvánvalóan nem volt lehetőség arra, hogy a párok önállóan...