Hírek

JÚL.
18.
2013

Vivien Transz - A klubban 1. rész

Már a taxiban hevesen dobogott a szívem, ahogy közeledtünk a megadott címre. A ruhám kissé felcsúszott, amikor beültem a sofőr mellé, és elég kellemes látványt nyújthatott neki a szoknyám alól kivillanó csipkés combfixem, ugyanis egész úton azt nézte, amikor csak tehette. Fekete magassarkú szandálban, fekete miniben tipegtem az ajtóhoz, ahol kirakott a taxis. A tekintetét végig a hátamban éreztem, ami jóleső érzés volt, mert tudtam sikerült ma is nagyon szexisen felöltöznöm.
Mikor beléptem a házba, egy udvarias, ám annál lengébben öltözött fiatal srác lesegítette vékony kabátom, és bekísért. A látvány elég bizarr volt, de egyben izgató is, kb 10 pasi és úgy öt hat travi lehetett már ott, és a korai óra ellenére, már javában tartott a kis mulatság. A férfiak nagy része az idősebb korosztályhoz tartozott, ahogy elnéztem, és nem volt ez másképp a travikkal...


JÚL.
17.
2013

Főzőcske, de okosan! 3. rész - A vaníliás krémtúró alternatív felhasználása

Hozzávalók
---------------
2 doboz vaníliás krémtúró (vagy 1 XXL-es)
csokiszirup
síkosító
1 análtágító (tipp: análgolyók)
2 kiéhezett nőszemély
A Túró Rudis recepthez hasonlóan most sem a vaníliás krémtúró elkészítéséről lesz szó, hiszen ilyen házi recepteket is garmadával lehet találni az Interneten. Ezúttal is a tálalásra és a fogyasztásra helyezzük majd a hangsúlyt, így a termék tekintetében tökéletesen megfelelő lesz a boltban kapható, kommersz krémtúró vagy valamely alacsonyabb árú helyettesítője. A Túró Rudi ad hoc jellegű megvalósításától eltérően itt gondos tervezést igényel majd a recept elkészítése.
Már a kiválasztás is rengeteg tervezést és átgondolást igényel. Itt most egy hármas felállást fogunk ugyanis megvalósítani, két hölggyel.


Első élményeim

Ha valaki azzal kezdi, hogy most megmondom az igazat, az esetek többségében hazudni próbál. Én tehát csak egy kitalált történetet fogok elmesélni, melynek semmi köze nincs a valósághoz, a szereplők nem valóságosak, sőt még én sem létezem.
Egy kérdőíven egyszer úgy szerepeltem, mint aki, szociálisan veszélyeztetett családból származik. Ezt persze sokmindent jelenthet, nálunk talán csak annyit, hogy igazi apámat soha nem ismertem, anyám pedig sokáig egy igen ősi és kevésbé tiszteletreméltó hivatással kereste a mindennapi pamperszemet. Egy közepes nagyságú faluban laktunk, melynek egyetlen előnye és relatív gazdagságának forrása az volt, hogy határ menti településként az ukrán és egyéb teherautók meg – meg álltak a faluszéli panziónál. Mi is a közelben laktunk, mert így sokkal kényelmesebb volt. Már korán megtanultam, hogy ha vendégek jönnek hozzánk, akkor...


JÚL.
16.
2013

Beteglátogatóban 1. rész

Beléptem a kapun. A lépcsőház üres volt, és a fülledt meleg, meg az áporodott levegő hatására elfintorodtam. Viki háztömbje is azok közé tartozott, ahol egy-két a paranoiás lakó miatt szinte sohasem szellőztettek. Már a másodikon jártam, amikor belebotlottam Sanyiba.
- Szevasz! Hát te?
- Helló! - köszöntem vissza, miközben kezet fogtunk. - Csak a leckét hozom az asszonyodnak. Jövő héten matekdoga!
- Hát, oké... Szia!
Elindultunk - ő lefelé, én felfelé - , de néha úgy éreztem, hogy egyszer-egyszer gyanakodva utánam fordult. Sanyi féltékeny típus volt, ráadásul már befejezte a technikumot, ahová járt, és két éve dolgozott. Nem igazán tudott mit kezdeni azzal, hogy gimnazista barátnőjének mennyit kell tanulnia, meg hogy egyetemre akar majd menni. Vágtam egy grimaszt: Sanyi és Viki annyira nem illettek össze, mint egy flamingó meg egy krokodil! Nem...


Kelepce 1. rész

Harmincvalahány évesen interneten társat keresni... nem épp a krisztusi korhoz való. Vagy mégis? Ki tudja. Én mindenesetre ehhez folyamodtam.
Hja, kérem... ha az embernek igényei vannak... melyek eltérnek a megszokottól.
Hosszasan leveleztünk egymással a Neten. Nekem is meg volt a maga "szokásostól eltérő" igényem, Neki is. Jó ideig csak a "nickname" jelentette az ismeretséget. Eléggé kötött az időbeosztásom, így eléggé macerás volt összehozni a személyes találkozást. Személyleírása nem sokat mondott: barna haj, kék szemek, átlagos testalkat és a többi. Korombéli lány. Aki az e-mailek szerint egyedül érzi magát a világban. Kiszolgáltatott, és ezért szereti, ha valaki neki lesz kiszolgáltatott. Én csak némi eltévelyedés keretében sodródtam át az élet eme kiszolgáltatott világába. Csak összehoztuk a személyes találkozót.


JÚL.
15.
2013

A fiam ölében

Augusztus volt. Az egész reggelt a kocsiba való pakolással töltöttük. A fiunk, Mike egyetemre megy. Már reggel több mint 30 °C volt. Mike, én és a férjem is eléggé leizzadtunk a kocsiba pakolástól. A kocsi teljesen tele volt, a hátsó ülés is, csak egy hely volt szabad, ahova Mike ülne. Mike visszament a házba, hogy kihozza az utolsó dolgát.
Hallottam, ahogy jön ki a házból. Megfordulva láttam, ahogy a nagy 42 - lapos TV - jét hozza ki.
- Hova fogod tenni a TV - t? - hallottam, ahogy az apja kérdezi tőle.
- Nem tudom, de nem akarom itt hagyni. Talán a hátsó ülésen csinálhatnánk egy kis helyet.
Benéztem hátra.
- Azt nem hiszem, fiam. - Mike benézett a kocsiba. - Talán tehetnénk az anyósülésre.


Véletlen találkozás 2. rész

Vad csókuk lassult, lágyan simogatta egymást a két ajak. A vetkőzést is lassították.
Csongor a szobája felé tolta a lányt, Ő megadóan hátrált. A szobában az ágyra döntötte a lányt, és a nyakánál kezdte elcsókolni.
Finoman harapdálta az érzékeny bőrt. Iza jólesően sóhajtott. Gyomrát összeszorította az izgalom. Bőre bizsergett, ahogy simogatta a fiú keze.
Lejjebb haladt szájával Csongor, de a melltartó útját állta.
Feltérdelt magához húzta a lányt, remegett a keze, nem tudta kikapcsolni. Iza mosolyogva nyúlt hátra, és könnyedén levette a ruhadarabot. Csongor ismét gyönyörködött a látványban.
Mohón tapadt a bimbóra. Nyelvével körbe nyaldosta, finoman harapta, miközben a másikat a kezével simogatta. Váltott, legszívesebben egyszerre kényeztette volna őket.


JÚL.
12.
2013

Nyár Hidegpatakon 7. rész - Ruhapróba

A házikó előtti sötétségbe kilépve a hűvös éjszakai szellő megborzolta haját és ahogy körülsimogatta testét, hideg nyelvével pajkosan belenyalt szeméremajkai nedves résébe. Fölsikkantott meglepetésében, majd halkan felnevetett.
Lassan ballagott a házikójuk felé. Hogy túlfűtöttsége elmúljon, a partra vezető út mellett elhaladva úgy döntött sétál még néhány percet. Fürdőköpenyét még mindig a kezében lóbálta, így a hűs levegő megborzongatta, de tudta éppen ez az amire szüksége van, hogy ismét megfontolt önmaga lehessen.
Hogy ne kelljen a köpennyel bajlódnia, összehajtogatta és az ösvény melletti bokrok egyike alá rejtette. Halkan lépdelve a keskeny úton, majd a part mellett izgatottsága nem múlt el, de valamelyest csökkent. A néhány perccel azelőtti merészsége hangulatát inkább feldobta, de érzelmi kontrollját már nem tudta elvenni. Biztos volt...