A+ A-

Nyári színházi kalandok 1. rész

Klári, a párom nemrég felvetette, hogy menjünk el színházba. Nagyon örültem ennek az ötletnek, mert kifejezetten szeretek színházba járni. A szépen megkomponált ruha költemények és az igényes díszlet csak fokozza a színdarab cselekménye által keltett érdeklődését az embernek. Valamint egy ilyen alkalommal a férfiember, nyugodtan legeltetheti a szemét a csinosabbnál-csinosabb fiatal hölgyeken, színésznőkön és háttér táncosokon. Az izgalmamat tovább fokozta, hogy egy nyári előadást nézett ki. Kifejezetten szeretem a szabadtéri előadásokat, mert egyrészt jár a friss levegő az előadás közben, ami teljesen természetessé varázsolja a légkört, akárcsak egy ókori amfiteátrumban. Másrészt az éjszaka fényei és zajai mindig ellazítanak. Szóval nagyon vártam már az estét.
Ráadásul, mint kiderült nem csak kettesben megyünk a programra, hanem a párom munkatársnői és főnöknője is jön. Ennek szintén nagyon örültem, mert 6 csinos hölgy koszorújában egyedüli férfiként egy kellemes estét eltölteni olyasmi élmény, amit épeszű férfi nem utasít vissza. A kolléganők között is volt pár igen kívánatos fiatal hölgy, de jelen esetben a főnöknővel való találkozásnak örültem a legjobban. A párom vezetőjéről – Anettről - annyit kell tudni, hogy egy kellemes 37 éves nő, aki olyan 160 cm magas lehet. Ehhez társul elmondása szerint 45 kg-os súlya. Szóval egy könnyű kis nőről van szó, de ekkor még nem is sejtettem, hogy milyen könnyű kis nőcske. Nagyon szép szőke hátközépig érő haja van, és igéző tekintet koronázza meg angyali arcát. Vékony csípő és apró kerek ribizli fenék teszi hátulról vonzóvá a férfi szemnek a kishölgyet. A mellei feszesek és olyan 2/3 tenyéri méretűek. Kifejezetten kellemes látványt nyújt és szerintem kevés férfi tudna ellenállni a közeledésének.
Úgy érzem kicsit elkalandoztam… De zökkenjünk vissza a valóságba. Tehát szinte minden adott volt, hogy kellemesen alakuljon az este. A barátnőmmel szépen felöltöztünk. Ő egy virágos könnyű anyagú nyári ruhát vett fel, mely közepesen dekoltált mivoltának köszönhetően szépen kiemelte keblei finom vonalát. A szoknya rész térd fölé ért így láthatóvá téve gyönyörű vádliját. Én egy lenvászon nadrágot vettem fel egy inggel.
Miután elkészültünk autóba ültünk és elindultunk a színházba. Út közben fel kellett vennünk 3 kolléganőt, köztük párom főnökét Anettet is. Én vezettem, ezért nem volt sok időm megnézni a lányokat, de ahogy a tükörbe néztem elbűvölőek voltak. Kellemes parfüm illatok járták át a gépjármű belsejét, amíg közeledtünk az úti célunkhoz. Mikor oda értünk a szabadtéri színházhoz kitettem a lányokat és párom mondta, hogy gyorsan átveszi az előre foglalt jegyeket, meg isznak valami frissítőt a többiekkel, amíg én leparkolok az autóval.
- Klári, amíg ti átveszitek a jegyeket, addig én elkísérem Ákost a parkolóba, hogy nehogy elvesszen a vissza úton. Meg ez a magas sarkú, amit felvettem még új, kicsit töri a lábam és szeretném átvenni a szandálomat, amit hoztam.
- Persze főni, csak siessetek, hogy még meg tudjunk inni egy pohárka pezsgőt a kezdés előtt. – reagált Klári.
Miután csak ketten maradtunk az autóban megkérdeztem Anettet.
- Hova parancsolja a fuvart szép hölgy?
- Hát a legközelebbi szabad parkoló helyre legyen szíves, kedves Uram. – ment bele a viccelődésbe.
- Ahogy kívánja. mondtam és szerencsére olyan 5 perc gyalog útra a színháztól találtam is egy helyet. Miután leparkoltam jött a következő kérés.
- Ákos, megtennéd, hogy kiveszed a szandálomat a csomagtartóból?
- Persze Anett egy pillanat és hozom. – válaszoltam.
Kivettem a szandált a csomagtartóból és oda vittem neki. Anett addigra már kinyitotta a hátsó ajtót és éppen a sarkát masszírozta.
- Sajnos rosszul választottam mikor ezt a cipőt néztem ki ma estére és feltörte kicsit a lábamat. Segítenél beragasztani a sarkamat? – nyújtotta oda szép ívű lábát felém.
- Persze segítek, de nálam nincs ragtapasz.
- Semmi baj én mindig tartok magamnál.
Majd oda nyújtotta nekem a tapaszt és egy pillanat alatt megfordult az ülésen, hogy hozzá férhessek a sarkához. Miközben térdelt a kocsi hátsó ülésén kinyomta a kerek popsiját, ami a lenge kis nyári ruhában szép ívekkel és látvánnyal büszkélkedhetett. Én pedig ott állva kicsit belefeledkeztem a látványba. Mélázásomból Anett hangja zökkentett ki.
- Azért ugye beragasztod a sarkamat, miután eleget nézted a hátsómat?
- Bocsánat.
Mondtam, majd gyorsan beragasztottam a sérült bőr részt, miközben elvörösödött a fülem.
Ezután gyorsan felvette a szandált, amely mozdulat alatt komoly belátásom nyílt fantasztikusan szexi dekoltázsába, amit igyekeztem csak lopva csodálni, nehogy újfent lebukjak.
Amikor végzett a cserével elindultunk a kellemes nyári estében a színház felé. Jól esett ez a kis séta és az enyhe szellő kicsit lehűtötte a gondolataimat. Út közben semleges témákról beszélgettünk és nem hoztuk szóba az előző kis malőrt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika
2019. 02. 10. vasárnap 10:06
Ritka jó írás. Válaszolok rá!
#10 Bizse42
2018. 10. 8. hétfő 22:56
Izgalmas és nagyon kívánós írás.. Válaszolok rá!
#9 listike
2018. 09. 4. kedd 07:44
Írj még hasonlókat. Válaszolok rá!
#8 joe013
2018. 09. 3. hétfő 22:19
nagyon tetszett..... Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 09. 3. hétfő 20:55
Tetszett. Nem kicsit, nagyon... Válaszolok rá!
#6 Speedcop
2018. 09. 3. hétfő 19:19
Szívesen olvasnám a további "felvonásokat" smile Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 09. 3. hétfő 10:13
Jó történet. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 09. 3. hétfő 09:49
Nagyon tetszett! Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 09. 3. hétfő 07:16
Nagyon tetszett! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 09. 3. hétfő 04:37
Néhol kemény,de jó és érzéki történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!