Hírek


AUG.
13.
2013

Szeretkezés a tó partján

Kézen fogott és sietve elindult a tópart felé, én pedig utána. Szerettem, hogy ilyen kezdeményező. Volt minden cselekedetében valami huncut, ami egyre inkább duzzasztotta benne az amúgy is már felfokozott szexuális vágyat.
Tele volt vele a fejem: a gyönyörű, szikrázó zöldeskék szemével, feszes, gazella testével, édes hangjával. Fekete rövid farmernadrágja épp a feneke alá ért, benne izmos, formás feneke hívogatóan kerekedett. Fehér, ujjatlan topja alatt feszülő, kellemesen érett, telt gömböcskéinek bimbói átütötték a vékony textilt és izgatóan csúcsosodtak. Hullámos hajának hosszú, csenevész fürtjeit olykor ujjaival hátrasimította. A mozdulat végén egy kissé elidőzött, kézfejét hajába süllyesztve; ilyenkor mindig lelassított és szenvedélyesen rám nézett. Beszéltem hozzá, mindenről, gondolataim szaporán váltották egymást, csak úgy folyt belőlem a szó....


A nemes paripa

Mikor katonakoromban valamelyik quaestorral Ázsiába kerültem, Pergamumban kaptam szállást. Nagyszerűen éreztem magam itt: nemcsak a szállásom volt pompás, hanem ezenfelül volt a házigazdámnak egy gyönyörű szép fia. Törtem a fejemet, hogyan lehetnék a szeretője, anélkül hogy az apja gyanút fogna.
Hát valahányszor az ebédnél szóba került, hogy mire valók a csinos fiúk, olyan mérgesen felháborodtam, olyan szigorú elkeseredéssel tiltakoztam a fülemet sértő trágár beszéd ellen, hogy mindenki, de főképpen a mama, úgy nézett rám, mint valami filozófusra. Lassanként én vezetgettem az ifjút a tornacsarnokba, én szabtam meg tanulmányai rendjét, én tanítgattam, s én adtam ki a rendeletet, hogy afféle liliomtiprót be ne eresszenek a házba…


AUG.
12.
2013

Gitta 6.1.

Anikó odaköltözése óta eltelt már néhány nap. Mint egy perverz kis család éltünk négyen együtt. Anikó, lánya Kata, az én lányom Gitta, és én, de a két lányt érthetően kicsit hanyagolva, egész héten csak Anikót dugtam minden nap. Érdekes módon, a két lány nem is kezdeményezett velem semmit ezen a héten.
Egyik nap azonban Anikó azt mondta nekem, hogy az estét bolondítsuk meg egy kicsit, mert hárman kitaláltak egy izgalmas játékot.
- A lényeg, hogy téged eltakarunk a két szekrény között kifeszített lepedővel és egy lyukat vágunk a farkad magasságában, te pedig dugd ki a lyukon a farkadat. Aztán az lesz a feladatod, hogy látatlanul ki kell találnod, hogy hármunk közül éppen ki szopja majd a farkadat. A tét az lesz, hogy aznap este azt a nőt kell az ágyadba vinned, és háromszor kielégítened, akit nem ismersz majd fel. A játékot mindenki komolyan fogja venni,...


Sellő és őszilé

Beléptem a szaunába. Nem túl nagy, talán tíz négyzetméter lehet az egész. A falakon körbe egymás fölött két szinten kialakítva a pihenők. Rajtam kívül csak egy pár tartózkodott a ködös, gőzös kis helyiségben.
Halk köszönést mormogva ledobtam magam egy üres padra derekam köré csavart törülközőben. Hátradőltem, szemem lehunyva lazultam, s az elmúlt délelőtt munkafolyamatait gondoltam át és terveztem a következő lépéseket. Ahogy az izzadtság kiverte a testem, úgy zsibbadtam el egyre jobban. Nagyon fáradt voltam, nem is tudom jó ötlet volt-e beülni a szaunába. Egy izzadtság csöppet töröltem ki szememből, amikor észrevettem, hogy a nő engem néz. Könyökére támasztja a fejét és unott, kifejezéstelen arccal engem néz.


AUG.
9.
2013

Nyaralás az unokatesóimmal 3. rész

Másnap Norbi végre már újra a régi énjét mutatta, vidám volt, beszédes, így aztán igazán jó hangulatban telt a nap. Este izgatottan vártuk a folytatást, szerencsére nem is csalódtunk, mert a fiú újra velünk fürdött, és jót élvezkedtünk, mert közben most is felállt a fütyije. Nagyokat kacagtunk Norbi malac viccein, de a csúcs az volt, amikor megkérdezte, hogy láttunk-e már álló ruhafogast, azzal a fürdőlepedőjét, a törölközőinket, meg mindhármunk összes fehérneműjét ráakasztotta felmeredő fütyijére, és mint egy büszke kiskakas, nagy peckesen fel-alá sétált előttünk. Ritával már az oldalunkat fogtuk, a könnyünk is potyogott a nevetéstől. Amikor Norbi végzett, a szobájába indulva megkérdezte, hogy van-e kedvünk bemenni hozzá egy kicsit dumálni. Hát persze, hogy követtük.


Második élményem

A következő napokban rendszeressé vált, hogy nevelőapám bejött a szobámba és a számba adta a farkát. Nem volt rossz, csak én többet akartam, és nagyon úgy tűnt, hogy ezt tőle nem fogom megkapni. Próbáltam rávenni, hogy dugjon meg igazán, annyira vágytam az ölelésére, csókjaira, arra, hogy hozzám tapadjon, belém hatoljon, és igazi nővé tegyen. Teltek, a percek, órák és napok és én lassan teljesen elvesztettem a fejem. Soha nem hittem és most sem gondolom, hogy nimfomániás lennék, de akkoriban csak a szexre tudtam gondolni. Néztem a vendégeinket, hagytam, hogy titokban megsimogassanak, rácsapjanak a fenekemre, megpróbáltam flörtölni velük, de valami mindig közbejött. Ott voltak még osztálytársaim, haverjaim, vagy akár – kis túlzással – bármely falumbéli férfi, de én nem akartam lekötni magam egy helybelivel. Olyanra, pasira vágytam, aki jön, kefélünk egy jót és...


AUG.
8.
2013

A haverom anyja 1.rész

Az egyik nyaralás alkalmával történt, hogy a haverom Márk, és az apja, kitalálták, hogy reggeli előtt még csobbanjunk egyet a Balatonban. Jó ötletnek tartottam, de sajnos nem éreztem igazán jól magam így kihagytam a reggeli fürdőt. Irén, Márk anyukája velem maradt, hogy nehogy valami bajom legyen. Főzött nekem egy teát, és beszélgetünk, amíg a többiek a strandon voltak. Nagyon kedveltem Márk szüleit kedvesek voltak, és jókat lehetet velük beszélgetni. Olyanok voltak mintha korunkbeliek lettek volna. Irént különösen kedveltem, mivel, mint nő is nagyon tetszett. Festett vörös haja volt és nagyon helyes volt arcra is.
Biztos azért, mert mindig mosolygott. Alkatra nem volt egy nádszálvékony hölgy, inkább asszonyos. Volt popsi, és cicik is. A konyhában voltunk, én az asztalnál ültem ő pedig a pult és a tűzhely között ingázott. Előbb feltette a vizet forrni, utána pedig...