A+ A-

Az én 18 éves kalandom

Miért hívtam el magamhoz?
Nem tudom, jó ötlet-e.
Alig tudok róla valamit. Egyszer találkoztunk, ráadásul túl fiatal. 12 év van köztünk, ráadásul mindig is az idősebb, tapasztalt férfiak kellettek. Mit kezdek majd, ha előtörnek belőlem az anyai ösztönök?! Egyből lehervad a vágyam, az tuti…
Gyönyörű a teste, az tény, feszes, strandbarna, kellemesen izmos, húsos, telt szájjal, értelmes is, érettebbnek tűnik a koránál… De hiába győzködöm magam, akkor is gyerekszeme van.
Amiket ír, ahogyan eped értem, az viszont féééééérfias, határozottan biztató.
Mindegy, kipróbálom, egyszer élünk.
Nyolcra hívtam, idegesen készülődök. A túl hosszú beszélgetést kerülendő egyből fehérneműben fogadom. Nem hagyok menekülőutat neki. Bevallom őszintén, ezzel a húzással magamnak sem... A kedvenc vörös-fekete csipkés szettemet veszem fel, ebben igazi dögnek érzem magam. Éppen olyan kellemesen mutatja a melleim vonalát, ahogyan kell. A bugyi lágyan simul a szeméremdombomra, és alul is simogat. Egyszerre szexi és kényelmes. Jó lesz.
Negyed órával a megbeszélt időpont előtt SMS-t ír.
„Baj van. Annyira izgultam, hogy korábban értem ide. Csengessek?”
Kapkodni kezdek. Kisimítom az ágyon a lepedőt, megnézem magam a tükörben, igazítok a hajamon, a számat is végigsimítom. Puha. Visszaindulok a szoba felé, amikor erőt veszek magamon.
-Nem lesz jobb két perc múlva sem, ugyanúgy a torkomban fog dobogni a szivem, ugyanúgy nem leszek biztos benne, jó ötlet-e… Meg kell tennem.
Ebben a pillanatban csenget. Ajtót nyitok neki. Ott áll az én 18 éves kis szeretőm, illetve szeretőjelöltem, mosolyogva.
Akkorát nyel, hogy hallom az ádámcsutkája csattanását. Berántom a lakásba. Végignéz rajtam, aztán az ajkamra tapad a szája. Hevesen csókol. Nocsak nocsak! Nem is olyan rossz ez… Nem túl tapasztalt csók, de azért izgató. Jól van, nem gondolom magamról, hogy tanítónéni vagyok. Hozzádörzsölöm magam.
A farka már akkor állt, amikor csengetett, ez tuti. Mire hozzáérek, szinte kőkemény.
Nem csoda, már SMS-ben figyelmeztettem délután: az első kör az övé lesz, és az előszobánál nem jutunk tovább. Totál kikészült tőle, és most itt áll, a kapujában.
Gyönyörű a teste. Strandpapucsban érkezik, és rövidnadrágban, nincs rajta alsó. Az álló farka előrenyomja a szövetet. Rámarkolok. Felnyög.
Ránézek közben, ahogy a farkát tapogatom, remeg a szája széle, a fejével csókra indul. Elhúzom a fejemet, elmosolyodok és letérdelek elé. Lenéz rám, végig engem néz közben.
- Megígértem, hogy kihasznállak. Sajnálom, de nem jöhetsz beljebb. Egyelőre nem. Meg kell vizsgálnom néhány dolgot. Alaposan. Először is lássuk, mivel állunk szemben.
Az arcomat járatom meg a farkán, a nadrágon keresztül. Hátrahajtja a fejét, a farka lüktet, érzem a nadrágon át.
- Ki akarom venni, add ide nekem.
Csak mosolyog, mintha a zavarát leplezné, néha rámarkol a mellemre. Idegesen szorongatja.
- Most a számba fogom venni a farkadat és addig nem is eresztem, míg egy hatalmasat nem élvezel. Nem lesz megállás, nem lesz szünet. Két percet ígértem, ehhez tartom magam.
Kihámozom a nadrágból. Szép, nagy farka van, egyenes, mint egy szálfa. Remeg, mint aki életében először csinálja. Pedig azt mondta, nem én vagyok az első. Rámarkolok a fenekére, és a számba húzom. Felnyög és a fejemet a két kezébe fogja.
Gyors iramot diktálok, a kezeimmel a fenekéről a hátára tévedek, a gerince vonalán húzom végig mind a tíz körmömet, lassan, mélyen.
A számmal közben ameddig lehet, magamba nyelem a farkát, aztán lassan kihúzom a számból. Menet közben a nyelvemmel az alján játszom, ide-oda, ide-oda. A makkja aljánál megállok, gyorsabb tempóra kapcsolok. Fickándozok a nyelvemmel rajta, a térde elkezd remegni.
A számmal dugom meg, erősen szorítva az ajkaimmal.
ő közben egyre jobban remeg, nekitámaszkodik a falnak a hátával
- Úristen, ezt nem hiszem el!
Kiveszem a számból, nagyot cuppanva távozik. Nyelvvel kapok utána, nyelvemmel igazítom irányba.
- Pedig ez még csak a kezdet, Bébi!- mondom teli szájjal. Szívni kezdem és aprókat mozgok rajta az ajkaimmal, aztán elengedem és a farka tövétől vándorolok felfelé. Megállok nyitott szájjal a végénél, arra készülve, hogy elnyelem, megnyalom a szám szélét, ahogy ránézek.
Liheg. Nem kapom be, hanem a kidagadt ereken megint alulról felfelé fedezem fel, minden négyzetcentiméterét. Mire felérek, tolná a számba, de megint nem kapja meg.
Alulról indulok újra, ezúttal két oldalról ráfogok az ajkaimmal, így vándorolok végig rajta. Szinte adja magát a helyzet, hogy ezúttal bekapom, de elmosolyodok és eltávolodok tőle.
- Úristen ezt nem hiszem el! – nyögi felém, és a fejemet a kezei közé fogja.
Kiszabadulok a fogásból és megint lentről kezdjük. Ezúttal, mikor már azt hiszi, megint csak kínozni fogom és játszom vele, egészen mélyre merítem a számba, teljesen bekapom, hogy a szemem is könnyes legyen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 03. 29. szerda 22:22
összecsapott
#6 Ulysses 2017. 03. 29. szerda 17:34
Hiányzik az eleje, az nagyon összecsapott. Aránytalanul kevés az akcióhoz képest.
#5 veteran 2017. 03. 29. szerda 14:00
Nem tetszett.
#4 vakon54 2017. 03. 29. szerda 12:12
Zsizsi ellehetettolvasni.
#3 sunyilo 2017. 03. 29. szerda 08:39
Nem rossz, de rövidre sikeredett...
#2 A57L 2017. 03. 29. szerda 04:28
Ebből többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#1 Törté-Net 2017. 03. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?