Hírek

AUG.
9.
2013

Második élményem

A következő napokban rendszeressé vált, hogy nevelőapám bejött a szobámba és a számba adta a farkát. Nem volt rossz, csak én többet akartam, és nagyon úgy tűnt, hogy ezt tőle nem fogom megkapni. Próbáltam rávenni, hogy dugjon meg igazán, annyira vágytam az ölelésére, csókjaira, arra, hogy hozzám tapadjon, belém hatoljon, és igazi nővé tegyen. Teltek, a percek, órák és napok és én lassan teljesen elvesztettem a fejem. Soha nem hittem és most sem gondolom, hogy nimfomániás lennék, de akkoriban csak a szexre tudtam gondolni. Néztem a vendégeinket, hagytam, hogy titokban megsimogassanak, rácsapjanak a fenekemre, megpróbáltam flörtölni velük, de valami mindig közbejött. Ott voltak még osztálytársaim, haverjaim, vagy akár – kis túlzással – bármely falumbéli férfi, de én nem akartam lekötni magam egy helybelivel. Olyanra, pasira vágytam, aki jön, kefélünk egy jót és...


AUG.
8.
2013

A haverom anyja 1.rész

Az egyik nyaralás alkalmával történt, hogy a haverom Márk, és az apja, kitalálták, hogy reggeli előtt még csobbanjunk egyet a Balatonban. Jó ötletnek tartottam, de sajnos nem éreztem igazán jól magam így kihagytam a reggeli fürdőt. Irén, Márk anyukája velem maradt, hogy nehogy valami bajom legyen. Főzött nekem egy teát, és beszélgetünk, amíg a többiek a strandon voltak. Nagyon kedveltem Márk szüleit kedvesek voltak, és jókat lehetet velük beszélgetni. Olyanok voltak mintha korunkbeliek lettek volna. Irént különösen kedveltem, mivel, mint nő is nagyon tetszett. Festett vörös haja volt és nagyon helyes volt arcra is.
Biztos azért, mert mindig mosolygott. Alkatra nem volt egy nádszálvékony hölgy, inkább asszonyos. Volt popsi, és cicik is. A konyhában voltunk, én az asztalnál ültem ő pedig a pult és a tűzhely között ingázott. Előbb feltette a vizet forrni, utána pedig...


A játék

Adott hozzá két versenyző: mondjuk két rabszolga motoros teljes motoros felszerelésben (egyrészes bőrruha, bukósisak, motoros csizma), kivéve kesztyű. És a szükségek "kiegészítők": kötelek, és két darab kézre való hagyományos bilincs.
A versenyzők legyenek az egyszerűség kedvéért Egyeske és Ketteske. A játék lényege: ki kell szabadulniuk a fogságból.
- Egyeske "teli" bukósisakot visel magán, kezei hátra vannak bilincselve, kötéllel gúzsba kötve úgy, hogy bokáit a csuklókkal összekötő kötél át van hurkolva a vállakon és hóna-aljakon, és a csuklókhoz van kötözve; valamint csuklóit egy plusz kötél köti vállaihoz, a lapockák közötti csomóhoz. Továbbá szájában pecekkel hason fekszik.


AUG.
7.
2013

Művészek és modellek

Egyik reggel egy Greenwich Village-i műterembe hívtak. A szobrász - Millard volt a neve - új műbe kezdett. A figura első vázlatával már elkészült, a munka most érkezett el abba a szakaszba, amikor a szobrásznak modellre volt szüksége.
A szoboralakon lenge ruha volt, a test minden ráncnál, redőnél áttetszett az anyagon. A szobrász megkért, hogy vetkőzzem le meztelenre, mert másképp nem tud dolgozni. Minthogy tökéletesen elmerült készülő művében, és engem tárgyilagos közömbösséggel méregetett, habozás nélkül levetkőztem és beálltam, ahogy kívánta. Noha akkor még ártatlan voltam, Millard közelségétől úgy éreztem, hogy meztelen testem semmiben sem különbözik az arcomtól, s hogy tulajdonképpen a szobor meg én azonosak vagyunk.


Egy Spanyol lebujban jártunk 2. rész

Még az előző események hatása alatt álltam, de gondolataimban már azon töprengtem, hogy mikor maradtam egyedül. Továbbra is sokan sétálgattak a közbenső folyosón, halk andalító zene, és félhomály. Megpróbáltam a magasságom kihasználni, és elnézni megannyi ember feje felett, de nem láttam kedvesem megszokott hajviseletét sehol sem. Szemem elkalandozott, néhány kevésbé fedett női dekoltázson, ölelkező vagy csókolózó páron. Elindultam a terem vége felé. Tudatosan benéztem a kabinokba. Ezen az oldalon a sok fehér függöny mögé belesve, megannyi ruhátlan nő feküdt vagy ült. Jó néhány szoba üres volt, vagy láttam férfiakat maguk közt, vagy éppen segédeszközökkel felszerelt fülkéket is.


Lori

Lori Lori Lori

AUG.
6.
2013

Anikó - a szomszédasszony szexrabszolgája voltam

Lakott a lépcsőházunkban a földszinten egy egyedülálló nő, Anikó
Közel lehetett az ötvenhez.
Tipikusan az a nő, aki mellett 100 pasiból 99 elmegy úgy, hogy észre sem veszi.
Pedig nincs vele nagy baj. Teltek a keblei, a feneke is szép kerek, formás, kívánja a tenyeret.
Arcra sem rút, igaz semmi különös, amolyan nagyon átlagos arca van.
De valahogy abszolút nulla a kisugárzása, mintha ott sem lenne.
Próbált már többször szóba elegyedni velem. Nem vagyok bunkó, ha megszólítanak, akkor pár percet beszélgetek bárkivel. Vele is. De azután húztam fel a lakásba, vagy ha elfelé menetben szólított meg, akkor a dolgomra.
Biztos érezte, hogy nincs sok esélye, pedig próbálkozott többször burkoltan, de azért lehetett érteni, hogy mire szeretne kilyukadni...


Titkos vágyaim valóra váltak egy 30 éves pasival

Sziasztok! Eddig még nem írtam ilyen történetet, de szeretném megosztani veletek az egyik élményemet. Remélem élvezni fogjátok. Röviden magamról, most 20 éves vagyok, magas, sötétbarna hajú és szemű egyetemista srác.
Pár hete barátaimmal elmentünk este biliárdozni és rendesen fogyott a pia. Ahogy csúsztak le a sörök úgy nőtt a libidóm. Nem bírtam magammal, így felkerestem telefonomról az egyik társkeresőt. Találtam is egy 32 éves jóképű csávót, aki éppen szexet keresett, ahogyan én is. Írtam neki üzenetet, és szerencsémre azonnal válaszolt, és a képeim alapján tetszettem is neki. Pár levélváltás után telefonszámot cseréltünk, majd küldött a szórakozóhely elé egy taxit. Elköszöntem barátimtól, majd kimentem és várt rám az autó. Előtte soha sem csináltam ilyet, azonban a farkam diktált abban a pillanatban. Párperces autózás után megérkeztem. Gyorsan...