A+ A-

A naptár

A nagy ház csendes volt, csak Jennifer és Nicole lépteinek zaja hallatszott a csempézett padlón. Amerre csak néztek, karácsonyi dekorációk borították a falakat. A hatalmas nappaliban csak egy tanártársukat találták egy nyolc láb magas karácsonyfa mellett ülve.
- Hello Cheryl! Nem láttad Claude - ot? - érdeklődött Jennifer.
Cheryl egy kis tükröt tartott a kezében és a sminkját illetve a frizuráját ellenőrizte. A tükörrel a háta mögé intett és azt mondta:
- A teraszon van.
- Kösz! - felelte Jennifer.
Már járt korábban a házban, így tudta, hogy mire gondol Cheryl. Átkísérte Nicole - t az előtéren keresztül a tágas, üvegezett teraszhoz. Nicole először a luxusberendezés tanulmányozása miatt először észre sem vette, hogy mi folyik ott. Azután meglátta.
Egy középkorú férfi körözött egy kisebb medencével felérő fürdőkád körül kamerát tartva maga előtt. A kádban két nő ölelkezett és csókolózott. Csak félig látszottak ki a vízből.
Mindketten meztelenek voltak. A kád mellett két kis vörös bikini feküdt a földön. Nicole levegő után kapott, amikor közelebb ért és felismerte őket. Az egyik a város egyik általános iskolájának igazgatónője volt, a másik pedig egy másik iskolában dolgozó nővér. A kebleik egymásnak nyomódtak, miközben kezeik a víz felett és alatt is kalandoztak.
Jennifer elvigyorodott barátnője arckifejezését látva. Úgy látszott hogy Nicole képtelen levenni a szemét az egyre növekvő szenvedélynek magát átadó két nőről, miközben Claude folyamatosan rögzítette a jelenetet. Deborah - az igazgató - felnyögött, amikor partnere - Jankeze a combjai közé csúszott és duzzadt csiklóját kezdte simogatni.
- Hajolj hátra! - mondta Jan lágyan.
Deborah a lehető legkényelmesebben elhelyezkedett a kádban belül körbefutó ülőkén. Jan a teste fölé hajolt, arca közvetlenül a mellek fölött volt. Nicole ellenállhatatlan vágyat érzett a sürgős távozásra, tudván, hogy olyasmi szemtanúja lesz amire korábban még álmában sem gondolt. De valami még erősebb és furcsa vágynak engedve maradt.
Jan ráérősen közeledett Deborah kebleihez. Kezeivel megemlte majd körbenyalogatta őket, végül ajkai közé vette az egyik bimbót. Deborah oldalra nyújtotta karjait és megtámaszkodott a medence korlátján. Jan popsija a víz felszíne fölé emelkedett, ahogy a nő kinyújtotta lábait és a kád szemközti oldalának nyomta talpát. Claude össze - vissza mozgott, hogy különböző, jobbnál jobb szögekből vehesse az eseményeket.
- Jézusom! Ezt nem hiszem el! - suttogta Nicole.
- Nem rossz, ugye? Nem akarsz beugrani melléjük? - kérdezte Jennifer.
Nicole úgy nézett rá, mintha barátnője megőrült volna. Azután válasz nélkül visszafordult a kád felé. Amit látott, annak sokkolnia kellett volna, de nem így történt. Jan egyre lejjebb nyalakodott Deborah buja testén, Deborah pedig kötelességtudóan megemelte magát. Jan segítőkészen a popsija alá nyúlt és Deborah puncija Jan ajkai elé került.
Nicole - nak eszébe jutott amit Jennifer mesélt Claude - ról. “Mi baj lehet néhány ártatlan fotóból?” - kérdezte Jennifer. De ez, ami itt folyt, már nem néhány ártatlan kép elkészítése volt. Ez egy videó lesz, amin egy nő egy másikat nyal és még ki tudja mit fognak csinálni.
Deborah széttárta a combjait, hogy Jan zavartalanul hozzáférhessen. Amikor Jan ajkai közé
vette a csiklót, Deborah hátrafeszült és hangosan felnyögött. Jan egyik keze Deborah melléhez emelkedett és az igazgatónő nyögései még hangosabbak lettek. Jan megszorította a mellbimbót és közben finoman a duzzadt csiklóra harapott. Deborah teste fékezhetetlenül vonaglani kezdett.
- Istenem! Igen! Igen! - kiáltotta a nő.
Pár pillanattal később Deborah Jan fejét nyomva elélvezett. A gyönyör sikolyai töltötték be a teret, miközben a nő élvezte a partnere nyelvétől, ajkaitól és ujjaitól rátörő kéj hullámait.
****
Két héttel korábban:
- Mondd el még egyszer, hogy ki is ez a perverz! - kérte Nicole a legjobb barátnőjét.
- Nem perverz. Profi fotós. A neve Claude Arnault. - felelte Jennifer a nevet tökéletes francia akcentussal ejtve ki.
- Nos...nem fogok félmeztelenül pózolni egy ismeretlen fickó előtt. - mondta Nicole.
- Senki sem mondta, hogy félmeztelennek kell lenned. Karácsony környékén minden évben képeket készít bármelyik tanárról, akinek kedve van pózolnia előtte. A legjobbakat kiválasztja és egy naptárt készít belőlük ajándékként. Bármi lehet rajtad, amíg legalább egy ruhadarabod karácsonyi vörös színű. Jó móka lesz Nicki, hidd el! Biztosan van valaki, akit szeretnél elcsábítani. - próbálta győzködni barátnőjét Jennifer.
- Kétlem, hogy egy vörös garbó különösebben csábító lenne. De azt mondtad, hogy némelyik nő...szexi képet csináltat.
- Így van. Része a mókának. Vannak tanárok, akik bikiniben fotóztatják magukat. De semmi obszcén dolog nem volt. Eddig legalábbis.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008
2017. 07. 20. csütörtök 12:16
mindenesetre érdekesre sikeredett... 9p Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2017. 03. 30. csütörtök 19:41
elmegy Válaszolok rá!
#4 Ulysses
2017. 03. 28. kedd 18:14
Érdekes, izgalmas írás. Válaszolok rá!
#3 joozsi
2017. 03. 28. kedd 03:58
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 03. 28. kedd 03:58
Jobbnak hittem. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 03. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!