A+ A-

Kozmetikai kaland

Engem és barátnőmet is vonzanak a változatos, enyhén extrém dolgok a szexben. Sok mindent kipróbáltunk már, ezekből szemezgetek néhány történetet. Kezdjük talán az elsők egyikével, mikor a kozmetikában dugtuk meg haverommal. Rékával mindig megbeszéltük egymással szexuális vágyainkat, és ebből az egyik, amit mindketten szívesen kipróbáltunk volna, az a hármas felállás. Féltem, hogy ha első alkalommal direktbe hozom fel, nem fog belemenni, ezért haverommal kitaláltuk a tutit: Robi bejelentkezik Rékához a kozmetikába, amikor én épp „vidéken” vagyok. Kezelés közben kér egy intimrész szőrtelenítést és kikezd Rékával… aztán, mikor már „meleg” a helyzet, megjelenek. A kivitelezés könnyen ment, mivel párom sokszor vállalt nyitvatartási időn kívül is vendéget. Olyankor bezárta a szalon bejárati ajtaját, hogy senki se zavarja a munkában, és mivel a kozmetikai rész az emeleten volt, az utcáról senki sem látott be. Szerencsére volt egy hátsó bejárat is, amihez volt kulcsom, így amíg Réka Robit kezelte, én be tudtam osonni.
Robi a kozmetikai kezelőágyban feküdt, miközben Réka az arcát masszírozta. Nyár lévén Robi rövid gatyában és pólóban, Réka pedig tanga bugyiban és egy egyrészes nyári ruhában volt. Feszes melleinek köszönhetően ritkán hordott melltartót, ezért az enyhén áttetsző ruhán keresztül a kemény mellbimbók is tisztán látszódtak. Nyilván minden férfinek csak egy gondolat juthat ilyenkor eszébe… Hát még annak, aki egy kozmetikai székben ül, és közben masszírozzák.  Jól ismertem Robit, tudtam, hogy ő is gerjed a páromra, és abban is biztos voltam, hogy Rékát könnyû lesz rávenni egy kis játszadozásra, csak minden az időzítésen múlik. Kezelés közben jót beszélgettek, majd miután minden témát kiveséztek, Robi rátért a lényegre:
- Intim résznél vállalsz szőrtelenítést?
- Nőknek igen, de férfiaknak nem, mert ők nem bírják a fájdalmat.
- Én bírom. Nekem megcsinálnád? – kérdezte Robi rámenősen. Réka egyből vette a lapot, és visszakérdezett:
- Mikor szeretnéd?
- Akár most is megcsinálhatod.
- Akkor mire vársz? Told le a gatyád! – mondta Réka nevetve, majd oda állt a kezelőágyhoz, közvetlenül Robi mellé. Azt hitte, zavarba hozza ezzel Robit, ő viszont mint egy szófogadó kisfiú, egyből letolta gatyáját, és farka ott ágaskodott Réka előtt.
- Réka meglepettségében először csak ennyit mondott: - ÓÓÓ! Szép darab.
- Eddig még senki sem panaszkodott rá, fogd meg nyugodtan, milyen kemény – reflektált Robi, majd a lenge nyári ruhán keresztül megfogta párom fenekét és elkezdte simogatni.
- Hééé! Veszed el a kezed?
- Ugyan már Réka, mit kéreted magad? Tudom, hogy szereted a faszt. Tudod, hogy Krisztiánnal a legjobb barátok vagyunk. Egymás előtt nincsenek titkaink.
- Igen???? És miket mondott még neked?
- Például, hogy szívesen kipróbálnád két pasival. – közben Robi benyúlt a ruha alá és úgy simogatta Réka fenekét. – Isteni segged van – jegyezte meg Robi. – Naaaa, ne kéresd már magad! Szerinted miért áll így a farkam? Eszméletlenül jó csaj vagy.
- Krisztiánt kinyírom! Megérdemelné, hogy megdugassam magam valakivel – mondta Réka, aki hagyta, hogy Robi markolássza, gyúrja, simogassa formás fenekét.
- Ha gondolod, ebben tudok segíteni – mondta Robi sejtelmesen mosolyogva.
- Na neeeem. Azért ennyire könnyen nem adom magam – majd megfogta Robi kezét és elvette a fenekétől. Éreztem, hogy most kell közbelépnem, és a szomszéd helyiségből előléptem.
- Sziasztok – mondtam mosolyogva.
Réka egyből kapcsolt, és elnevette magát.
- Tudtam, hogy együtt terveltétek ki az egészet.
Odaléptem Rékához, hogy megcsókoljam, de elhúzta a fejét. Odalépett a kezelőágyhoz, megfogta Robi farkát, majd hátra fordult, rám nézett, és annyit mondott:
- Most pedig büntetésből leülsz a sarokba, és végignézed, ahogy Robi farkát leszopom.
Tetszett Réka reakciója, ugyanis tudtam, hogy benne van a játékban. Így hát leültem a sarokban lévő székre, hogy páholyból nézzem az előadást. Sokszor elképzeltem a szituációt, és bár őszintén szólva nem így terveztem, ez a forgatókönyv is elnyerte tetszésemet. Egyből szûkké vált nadrágomban a hely látva, ahogy Réka Robi farka fölé hajolt és bekapta. Persze úgy hajolt rá, hogy közben felém pucsított. Formás feneke a rövid nyári ruhából kilátszott, ahogy előre hajolt. Jobb kezével megmarkolta a fallosz tövét, puszilgatta, nyalogatta, majd ütemesen elkezdte szopni.
- AAAAhHHHH! Istenien szopsz – sóhajtott fel Robi.
Egyik kezével Réka fejét nyomta rá a farkára, másikkal benyúlt a ruha alá és a fenekét simogatta. Réka egyre gyorsabban szopta az erőtől duzzadó faszt, és egyre mélyebben kapta be.
- Ez eszméletlen jó! Ne hagyd abba.
Réka úgy szopott, mint aki életében nem kapott faszt, pedig akkoriban heti 6-8 alkalommal szexeltünk. Egyik pillanatról a másikra teljes extázisba került, így elérkezettnek láttam az időt, hogy csatlakozzak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:50
Réka karaktere izgalmas, szexi. De a vége eléggé lecsapott, lapos.
#9 sipospista 2017. 07. 23. vasárnap 13:00
Tetszett
#8 A57L 2017. 07. 18. kedd 02:57
Nekem tetszett.
#7 zoltan611230 2017. 06. 20. kedd 02:15
Elmegy ...
#6 cscsu50 2017. 06. 19. hétfő 04:05
elmegy
#5 listike 2017. 06. 18. vasárnap 08:26
Nem nagy durranás.
#4 sunyilo 2017. 06. 15. csütörtök 20:01
Naggyon jó darab.
#3 sztbali 2017. 06. 14. szerda 09:34
Átlagon felüli.
#2 veteran 2017. 06. 14. szerda 09:05
Nem hozott lázba.
#1 Törté-Net 2017. 06. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?