A+ A-

Játék a komornyikkal - avagy vigyázz nehogy ráfázz!

- Kisasszony, az apja látni kívánja Önt a szalonban.
- Köszönöm James, azonnal ott vagyok! Kérlek szólj apámnak!
- Értettem, megyek. - lépett ki a teremből. James-t kislány korom óta ismerem. Ő mindig ott volt mellettem, még az apja hozta ide, mikor még kisgyerek volt, majd apám úgy döntött, hogy az én személyes szolgám lesz, mivel csak pár évvel idősebb nálam. Gyakorlatilag együtt nőttünk fel. Mindig hűséges hozzám és a családomhoz... De mostanság valahogy olyan furcsán viselkedik. Lehet azért mert felnőtt. Mennyit változott. A kis kölyökből egy magas, szélesvállú, erős, határozott férfi lett. De miért tart velem távolságot?
- Milyen volt a beszélgetés, Kisasszony?
- Csak a szokásos bájcsevely.( - Most hogy mondjam el, hogy apám férjhez fog adni és még csak beleszólásom sincs. Elegem van!)
- Értem. Ha megbocsájt...
- Nem, nem bocsájtok meg. Mi dolga lenne egy szolgának? Kerülsz? Vagy a szeretődhöz igyekszel? - csúsztak ki a szavak meggondolatlanul a számon. - Velem nem is foglalkozol mostanság.
- A kisasszony féltékeny?
- Egy szolgára?! Ne nevettess! Csak a kötelezettségeidet hanyagolod. Ez nem megbocsájtható.
- Csak kártyázni indultam, de ha gondolja a Kisasszonnyal is játszhatok, persze csak ha nem fél...
- Ne viccelj! Bármiben legyőzlek, mit akarsz játszani?
- Enyém a döntés? Maga milyen meggondolatlan... Ám legyen! - vigyorgott, majd ahogy mögém lépett, a hátam mögött összekötötte nyakkendőjével a két kezem, és az ágyra lökött.
- Mégis mi a fenét képzelsz magadról?!
- A Kisasszony mondta, hogy én választok játékot. Én ezt szeretném "játszani". - dörmögte a fülembe, miközben végigsimította a nyakam. A szívem majd kiugrott a helyéről. Milyen arcátlan! Ilyet tenni?!
- Ennyitől zavarban van? Ó, tényleg! A Kisasszony ilyet még nem csinált. Vajon, hogy reagál, ha tovább megyek? - suttogta kéjenc vigyorral, majd a kezei kezdtek elkalandozni a testemen. Először a nyakam, majd a vállam, az oldalam, a derekam, és a külső combom került keze alá, intimebb helyre nem merészkedett, de nekem már ez is sok volt ruhán keresztül. A szoba kezdett melegebb lenni, de neki ennyi még nem volt elég. Lassan finoman, harapdálta és csókolgatta a vállam, a nyakam, a fülem, míg a szája elfoglaltságot talált, a kezei a ruhámtól igyekeztek megszabadítani, végül sikerrel jártak. Csak a fehérneműm hagyta rajtam. Úgy éreztem magam, mintha fojtogatnának, alig kaptam levegőt, egy hang nem jött ki a számon. Azok a hatalmas kezek már a bőrömet simították, maszírozták. De ennyi még nem volt számára elegendő. Attól a kevés védelemtől is megszabadított és a kebleimet kezdte simogatni, markolászni.
- Hogy Önnek milyen selymes bőre van, a teste kész gyönyör! Szeretném megkóstolni... - mondata végesztével, ígéretéhez méltón cselekedett. A hasamnál indított körkörösen, majd feljebb indult. Eleinte kerülgette, majd csecsemő módjára ajkai közé kapta a bimbót. A nyelve őrült módjára mozgott, úgy éreztem elolvadok, nembírtam, felnyögtem, de ekkor hirtelen abbahagyta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2017. 07. 23. vasárnap 09:00
Johet a tobbi
#6 vakon54 2017. 06. 22. csütörtök 20:40
Várjuk feleségemmel a folytatást.
#5 sunyilo 2017. 06. 17. szombat 10:14
A folytatás még jobb is lehet, bár kezdetnek ez se rossz...
#4 cscsu50 2017. 06. 8. csütörtök 17:19
jó közepes
#3 listike 2017. 06. 8. csütörtök 07:09
Jobbat is olvastam már.
#2 A57L 2017. 06. 8. csütörtök 03:40
Közepes írásnak tartom.
#1 Törté-Net 2017. 06. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?