A+ A-

Nagypapám és az öcsémék 3. rész

Legyünk mi lányok őszinték! Azt szeretjük ha jól megbasznak minket. Nincs annál jobb mint egy nagy faszt érezni a puncinkban. Aki azt mondja közülünk hogy ez nem így van az szerintem hazudik. Az persze más kérdés hogy ezt kinek engedjük meg. De a gondolataink ugyan úgy mint a fiúknak nekünk is gyakran a szex körül forognak. Persze tudom én is hogy nem normális dolog amit tettem de ha már megtettem akkor be kell vallanom, hogy még nem élveztem ekkorát mint tegnap este. A dolognak inkább az az érdekes része, hogy miért tettem meg. És erre most sem tudom a választ. Azt hiszem sokszor ha nagyon váratlan dolog történik velünk akkor egyszer csak elpattan az emberben valami. Én soha nem gondoltam volna, hogy a nagyapám megfogja a puncimat. És amikor megtette ez olyan ösztönöket szabadított fel bennem amiket én sem ismertem. Van egy barátnőm, akinek egy évvel ezelőtt alányúltak a zsúfolt buszon. Ő pedig ahelyett hogy szólt volna hagyta magát felizgatni amíg elélvezett. Természetesen ez hétpecsétes titok és csak nekem mesélte el. Ő sem tudja miért hagyta a dolgot egyszerűen abban a pillanatban csak hagyni akarta és kész. A fickónak vagy nőnek, ki tudja?, szerencséje volt hogy pont abban a pillanatban mögötte állt. Mert máskor ha ilyen történt, és történt nem is egyszer, hát nagyon csúnyán kiabál sőt pofonokat is osztogat akárcsak én, hiszen melyik nőnek nem fordult még elő, hogy letapizzák a buszon?
Nos ennyit az elmélkedésről ha azt hiszitek, hogy ezzel vége tévedtek mert tegnap még vadabb dolog következett.
Szóval este fele már azt kívántam hogy minél előbb folytathassuk a dolgot. Még soha nem voltam ennyire beindulva. De nem a barátomat kívántam, azt akartam, hogy a nagypapám verje belém az ősz szőrrel fedett öreg faszát. A barátomat felhívtam hogy most nem akarok vele találkozni. Nagyon pipa volt de vele úgy viselkedtem mint ahogy korábban az összes férfival. Közöltem vele ha nem tetszik a dolog akkor felejtsük el egymást és lecsaptam a kagylót. Este 10.00-kor az ágyban fekve nem bírtam tovább és felhívtam a mobilomon a nagyapám. Utoljára tini koromban hívtam én egy fiút. De most félretettem az elveimet. Amikor felvette megpróbáltam menteni a büszkeségem azzal, hogy úgy tettem mintha azért hívnám mert el akarom mondani milyen felháborító dolgot tett velem és természetesen ennek nem szabad megtörténnie még egyszer. De ő átlátott rajtam. Ugyan kicsikém ne gyere ezzel az átlátszó szöveggel. Szeretnéd ha ismét megbasznánk ugye? kérdezte. Bár ezt akartam de az őszintesége mégis bántott. Hogy mer így velem beszélni? Miért beszélsz így velem kérdeztem hogy valamit visszanyerjek a méltóságomból. Azt reméltem változtatat a viselkedésén és végül megkérdezi, hogy nem találkozunk -e ismét amit én természetesen elfogadok. De esze ágában sem volt hogy kérjen engem.
Ha baszni akarsz akkor mond meg és ne beszélj mellé kicsikém. mondta Szóval szeretnéd ha ismét megbasznánk? Tegnap láttam rajtad hogy még életedben nem élveztél ekkorákat. Ugye a nagypapád faszát akarod a pinádba?
Undorító volt hogy valaki így beszél velem de tudtam, hogy most nekem kell engednem. Életem legnagyobb megalázása volt amikor válaszoltam. Hát találkozhatunk nyögtem ki éreztem hogy elvörösödök a megaláztatástól. De neki még ez sem volt elég.
Nem, azt mond hogy basszál meg a hangja önelégült volt.
Nem volt más választásom és már nem akartam harcolni, feladtam. Basszál meg nyögtem a telefonba.
Jól van még egyszer volt a válasz.
Basszál meg mondtam ismét.
Ez az látod megy ez csak akarni kell. Ne legyél olyan büszke ezt még meg kell tanulnod. Holnap délután 5-kor legyél nálam. És nem maszturbálj éjszaka mert akkor nem leszel olyan friss. Szia álmodj szépeket.
És letette. Most hogy már megtettem nem éreztem zavarban magam. Már csak a szexen járt az agyam. Nehezen aludtam le mert egyfolytában arra gondoltam milyen élvezeteket kapok holnap.
Mikor elindultam senki nem volt otthon. Anyuék még dolgoztak, az öcsémék meg biztos valamelyik barátjuknál voltak. Pontosan a megbeszélt időpontban csengettem az ajtón. Ismét a tegnapi tűsarkú cipőt viseltem. A barátja természetesen megint ott volt. Nem húzták az időt udvariaskodással. 5 perc múlva már szétvetett lábakkal a tűsarkú cipőt leszámítva meztelenül feküdtem a kihúzott kanapén. Halkan sóhajtozva élveztem a nagypapám fürge nyelvét a puncimban András pedig a mellbimbóimat szopogatta. A nagyapám elővett egy fekete kendőt és bekötötte a szemem. Semmit sem láttam. Azt mondta így izgalmasabb lesz és van egy meglepetése is.
Tovább folyt a játszadozás a testemen és én egyre jobban felizgultam. Hallottam hogy a szomszéd szobába vezető ajtó halk csikordulással kinyílik. A nagypapám suttogva odaszólt valakiknek Gyertek be. Istenem gondoltam magamban ez nem lehet igaz még vannak valakik a lakásban. Én pedig itt élvezek az ágyon teljesen kitárt testtel. De teljesen tehetetlen voltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (117 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 16:46
Nagyon jó izgalmas,És hol van a folytatás??????
#11 Lazlo89 2016. 01. 21. csütörtök 15:55
Akár folytathatnád is ha lehet! smile
#10 molnar94 2015. 01. 4. vasárnap 14:27
Folytasd kerlek
#9 papi 2014. 07. 20. vasárnap 05:44
Nekem tetszett.
#8 A57L 2013. 08. 19. hétfő 04:45
Elég jó.
#7 wkroki 2008. 06. 9. hétfő 13:56
Könyörgöm tisztelettel,csak geci,nem cz,a tyúkszart sem kell x-el írni!!
#6 wkroki 2008. 06. 9. hétfő 13:56
Könyörgöm tisztelettel,csak geci,nem cz,a tyúkszart sem kell x-el írni!!
#5 sfu 2008. 05. 17. szombat 09:40
Ez nagyon jó!!!
#4 Ati 2008. 03. 23. vasárnap 20:24
Nagyon jó izgalmas,És hol van a folytatás??????
#3 WRJS 2007. 03. 13. kedd 06:58
nehezen hiszem el, hogy igaz...de ki tudja?
#2 sery 2007. 02. 25. vasárnap 19:26
király
#1 Törté-Net 2007. 02. 25. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?