A+ A-

Izgalmakkal teli nyaralás

A szobába érve egyből elővettem szexi fekete kis bikinimet, lekentem magam a szokásos extra illatú testápolóval, és goooo, kalandra fel alapon a szállodai köntöst magamra csavarva elindultam felfedezni a wellness részleget. Mindenki megtalálta, amit szeretett volna, finn és infra szauna, jacuzzi, napozóágyak a kertben, minden, ami kell, mindez a világ végén.
Elégedett vagyok magammal, formás melleim, hosszú hajam, feszes popsim van, mindenhol kiskorúnak néznek, arcomat anyától örököltem, egy csobbanás után a hajamat igazítva éreztem a tekintetet a hátamon, de nem igazán törődtem vele, mert hátra fordulva egy nálamnál sokkal idősebb tekintetbe futottam.
Kifeküdtem napozni, sosem használtam napozó szereket, inkább testápolót, és így az egész kert ettől illatozott. Imádok napozni, csak akkor mentem be, mikor készülődni kellett vacsorához. Ahogy azt az imént is említettem, picinyke hely, mindenki ismer mindenkit, a szomszéd asztalnál ismerős szemekre bukkantam (innentől nevezzük az urat Gézának, sármos, bajszos, kb. 50-es). Bőszen vigyorgott a bajusza alól, hogy a felesége még véletlenül se vegye észre a kettőnk közötti kontaktot. Vacsi után ismét elindultam a jacuzzi felé, akkor láttam, hogy Géza és felesége bekapcsoltatják a szaunát. Ekkor figyeltem fel iszonyatosan nagy férfiasságára.
Beültem a jacuzziba, hátra hajtottam fejem, és gondolkodtam magamon, a hirtelen jött érzéseken és Gézán. Arra lettem figyelmes, hogy Géza neje rohan ki a szaunából, felfele a szobákhoz. Magamra kaptam a köntöst, és remegő kézzel, lábbal, ám de annál magabiztosabban lépkedtem a szauna irányába.
Bementem (innen már nincs menekvés, gondoltam), és leültem Géza mellé. Egymás mellett ültünk, mellbimbóim úgy dagadtak, hogy majdnem szétszakadt a vékony pántos bikini, csak ennyit mormoltam:
- Julcsi vagyok.
Ő is bemutatkozott, halkan suttogta a szobaszámát, testünk égett a vágytól, és gyöngyözött rajta a szauna jótékony hatása. Bámultuk egymás testét, de nem beszéltünk egymással. Egyszercsak megszólalt:
- Mennem kell, találkozzunk később... – Tudtam, hogy kíván, és én is tisztába voltam vágyaimmal, de Őt szólítja a kötelessége, így én is visszamentem a szobámba, és csak erre tudtam gondolni.
Egy kopogás kíséretében kaptam egy levelet, ez állt rajta:
"Lefoglaltam a 120-as szobát!"
A szívem majd kiugrott, egyik percben a józan eszemre, másik percben rá gondoltam.
Egész hajnalig nem aludtam, azon járt az agyam, hogy ha Géza egy másik szobát foglaltatott, akkor hogy hagyja ott az éjszaka közepén a feleségét, mindenesetre nem bírtam tovább vágyaimmal. Felvettem feszes kis fekete rucimat (bugyi és melltartó nélkül), és lesétáltam a bárba. Közben azon gondolkoztam, elkérjem-e a szobakulcsot vagy sem. Az eszemet vagy a vágyaimat hagyjam érvényesülni?
Rendeltem egy italt, és hatalmas meglepetésemre Géza lépett be a bárba következő vendégként. Egyből pezsgett közöttünk a levegő, leszámítva a röpke 25 év korkülönbséget. Szerencsére diszkrét és pincért fogtunk ki, így nem derült ki, hogy együtt távozunk, mert igen, együtt távoztunk a bárból a megszokott kis szaunánkba. Folyosóra érve heves csókokat váltottunk, simogatott, ahol ért, és közben azt hittem, majd elélvezek, annyira vágytam már testére, férfiasságára. Tudtam, hogy nem egy megszokott pasi a sok közül, de tudtam, hogy oltári szeretkezésben lesz részem, talán olyanban, mint még soha életemben.
Faltól falig csapódtunk, éreztem meredő férfiasságát, fényévnyire tűnt az a kettő perc a bár és a szauna között, mivel bárki ránk nyithat, nem akartam bevállalós ribancnak kinézni, így egy szauna lepedőbe csavartam testem, Géza szintén így tett.
Nem kellett sok, és magunkra csukva a szauna ajtót nem álltunk meg a csóknál, mélyen szívta a nyakam, túrta a hajam, harapdálta az ajkam. Miközben a meleg jótékony hatása látszott mindkettőnkön, én egyre lejjebb haladtam, nyaltam, ahol tudtam. Ő közben már a kéjnedvtől tocsogó puncimat ujjazta vadul, 2 majd 3 ujjával, szóltam, hogy lassítson, dőljön el a padon, hadd kényeztethessem kicsit én is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2017. 07. 23. vasárnap 12:45
Jolett
#6 A57L 2017. 07. 19. szerda 04:46
Nem tudom értékelni.
#5 vakon54 2017. 06. 22. csütörtök 22:52
Ellehetetolvasni.
#4 cscsu50 2017. 06. 14. szerda 06:52
egynek elmegy
#3 gyuri0926 2017. 06. 13. kedd 07:56
Na látod , imádlak kicsim , a Te Gézád !
#2 listike 2017. 06. 13. kedd 06:11
Nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2017. 06. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?