A+ A-

Büntetésem 5. rész

Amennyiben a történet témája nem érdekel akkor ne olvasd el, és ne kommentelj hozzá.
Egy szál bugyiban vagyok. Hátsómban egy tampon, farkamon erényöv. Betti szobájában vagyok, és velem szemben a húga Noémi és a barátnője Viki állnak. Most jöttek rá hogy ki vagyok szolgáltatva nekik és a szemükön látom hogy ki is fogják használni.
- Na Peti! Mivel engedelmeskedned kell nekünk, ezért most újra felteszem a kérdést.
Mit tettek még veled a lányok? Azt gondolom jobban jársz ha válaszolsz szépen. - mondja Viki. Tudom hogy válaszolnom kell, de nincsen elég bátorságom hozzá. Valahogy mégis megszólalok.
- Rákényszerítettek hogy női ruhákat és fehérneműt vegyek fel majd le is fényképeztek benne. Kikötöttek az ágyhoz és bugyit tömtek a számba.- itt elhallgatok.
A lányok közben szakadnak a nevetéstől.
- Ez a bugyi is így került rád? -kérdezi Noncsi. Bólogatok.
- Csak azt nem értem hogy hogyan fér bele a péniszed ebbe a kis bugyiba. Mármint látom hogy ott elöl dudorodik valami, de csak akkor lenne a farkad? - filozofál Noncsi.
- Derítsük ki! - kiált fel Viki - Peti! Vedd le a bugyidat légyszíves. Vagy ha nagyon szégyenlős vagy mondd meg nyugodtan és majd lehúzzuk neked - mondja tovább nevetve. El akartam kerülni hogy megtudják hogy erényövben vagyok, de úgy tűnik nincs mit tenni. Habozok majd végül letolom a bugyimat közszemlére téve erényövbe zárt férfiasságomat. A lányok csodálkozva és nevetve nézik a ketrecet rajtam.
- Már értem hogy hogy fértél be a bugyiba. De ez mégis micsoda? Ezt is Regiék tették rád? - kérdezi Noncsi tűnődve. Nagy levegőt kell vegyek hogy merjek válaszolni.
- Ez egy erényöv. Megakadályozza hogy merevedésem legyen és azt is hogy a farkamhoz érhessek. Regiék tették rám és a kulcsa is Reginél van. - mondom végig.
- Szóval akkor most a farkad be van zárva igaz? Nem fáj ez?
- Igen be. Csak akkor amikor merevednék. - felelek készségesen. Válasz helyett csak nevetnek. Szégyenembem majd elsüllyedek ám jön a következő kérdés Vikitől.
- Van még valami másod is a használhatatlan farkadon kívül?
Hallgatok majd remegve felelek.
- Egy tampon van a seggemben.
Látom hogy a lányok szeme elkerekedik majd még nagyobb nevetésben törnek ki. Visszhangzik tőlük a szoba.
- Mutasd! - parancsol Viki én pedig meg fordulok és bepucsítok nekik így tisztán láthatják a seggemből lógó zsinórt. A nevetés csak erősödik.
- Tiszta csajt csináltak belőled. Ki rakta be neked a tampont? Más is volt már a seggedben?-kérdezi Noémi. Megfordulok és válaszolok.
- Magamnak kellett berakjam és igen volt.
- Mi?
- Vibrátor, análbot, dildó és egy plug. - felelem halkan.
- Jó sok minden. - vigyorodik el Viki. - Jól van Peti. Folytasd a pakolást. Gyorsan fejezd be! Mi addig itt maradunk fent és nézünk. Ja és vedd csak vissza a bugyidat nyugodtan. - kacsint Viki majd elvonulnak a sarokülőre és beszélgetni kezdenek halkan olykor olykor felém nézve és nagyokat nevetve. Én közben felhúzom a bugyimat és folytatom a pakolást. Próbálom kizárni őket, de elég nehéz a folyamatos nevetgélések mellett. Befejezem a mindenes fiókot. Nekifogok a melltartós fióknak. A bugyisat hagyom a legvégére. Buzgón pakolászok, mikor Noémi ideszól nekem.
- Mondd csak Peti. Mióta is van rajtad az erényöv?
- Több mint egy hete.
- Azóta el sem élveztél?
- Nem.
- Nem is tudsz igaz?
- Igaz.
- Milyen kár. - nevet fel Noncsi majd beszélgetnek tovább, én pedig folytatom a pakolást. Befejezem a melltartós fiókot is. Már csak a bugyis van hátra. A lányok közben folyamatosan sustorognak, és nevetgélnek. Egész jól haladok a pakolászással mikor ismét kérdést kapok, ezúttal Vikitől.
- Peti! Betti is csinált veled valamit?
- Igen. Mondhatni.
- Pontosan mit? - hallom Viki hangján a végtelen kíváncsiságot.
- Feldugott egy anál plugot a seggembe, majd le videózta ahogyan női fehérneműbe meg ruhákba öltözök Regi meg Dóri előtt.
A lányok megint csak nevetni kezdek, de mivel nem érkezik több kérdés ezért folytatom a pakolást. Kezdek a végére érni. Miután az utolsó bugyit is a helyére raktam visszatettem az összes fiókot. A lányok eközben felkelnek a sarokülőről.
- Gondoljuk éhes vagy. Hozok neked enni meg inni, addig Noncsi néz neked néhány dolgot. Ám előtte fontos volna, hogy vedd ki szépen azt a tampont a hátsódból. Csak itt előttünk. - biztat Viki. Nem tehetek mást. Letolom bugyimat, feléjük pucsítok, megkeresem a tampon madzagát és húzni kezdem kifelé. Nehezen akar elindulni, ám egy kis izomrásegítéssel végül kicsúszik belőlem. Látom hogy a mérete megnövekedett de a színe viszonylag tiszta. A lányok közben nevetnek.
- Dobd ki szépen és öltözz fel. Ülj le ide az ágyra és várj meg bennünket. Rendben? - kérdezi Viki. Csendben bólogatok. A lányok elindulnak lefelé, én pedig fél kézzel felhúzom a bugyimat majd pedig a fürdőszoba felé veszem az irányt és kidobom a tamponomat. Miután kidobtam leülök az ágy szélére. Ideges vagyok hogy mit akarnak velem csinálni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 07. 19. szerda 04:46
Érdekes sorozat.
#6 vakon54 2017. 07. 12. szerda 23:17
Folytazsd.
#5 Subpetee 2017. 06. 14. szerda 10:46
Örülök neki hogy sikerült kialakítanom egy állandó olvasó tábort nyes Ez ugyanis visszajelzés hogy szeretitek amit csinálok.
#4 Andreas6 2017. 06. 13. kedd 11:56
Aki ilyesmit eltűr, az meg is érdemli.
#3 gyuri0926 2017. 06. 13. kedd 07:54
nem érdekel
#2 veteran 2017. 06. 13. kedd 07:37
Ez viszi a negatív csúcsot.
#1 Törté-Net 2017. 06. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?