Hírek

JÚL.
30.
2023

Megbízások

John:
Clair-nek hívták. Fiatal volt, gyönyörű, gazdag az apja vagyonkezelői alapjának köszönhetően..., és nagyon izgató teste volt. Szexuális megszállottja volt a húgomnak, Mandynek és nekem...
Csak egy év választ el bennünket a testvéremmel. Felnőve lassan megkívántuk egymást... És egy este megtörtént. Én ugrattam őt, ő pedig engem. A pillantások közöttünk, a kis gyors tapintások, a cicik és a farkam villantása oda vezettek, hogy nem bírtuk tovább.
Egy este, amikor anya és apa elmentek valahova, szexisen azt suttogta:
– .. Most le fogok zuhanyozni, ne is gondolj arra, hogy próbálsz meglesni meztelenül!
Mindketten mosolyogtunk, mert jól ismertük egymást. Tudtuk, hogy ez...


Hazatérés

Ildi kulcs csörgésére ébredt. Egy pillanat alatt elillant az álmossága, éberen figyelt a zár körüli motoszkálásra. Rápillantott az órára, hajnali fél hármat mutatott. Egyedül volt. Már több mint öt hónapja egyedül kelt, egyedül feküdt, imádott párja pedig messze, egy távoli országban volt.

Megijedt. Rémülten kucorodott össze, a paplanba burkolódzva fülelt a további neszekre. A kulcs a zárba csusszant, majd meghallotta a zárnyelv kattanását. Gyomra rémült görcsbe rándult. Biztosan betörő. A félhomályos szobában kutató keze az éjjeliszekrényen kotorászott, telefonját kereste. Ajtó nyílt, lépések, tompa puffanás, ajtó záródott, kulcs fordult a zárban. Ildi agya lázasan zakatolt, aztán...


Szerető anya vallomása 3. rész

A szemünk csak centiméterekre volt egymástól. Éreztem a bőrömön, ahogy lélegzik. Valószínűleg azt feltételezte, hogy meg akarom csókolni, amit meg is tettem, de erre később is lesz idő. Abban a pillanatban valami mást akartam.

Térdre ereszkedtem. Anyám pontosan tudta, mit tervezek, és széttárta a lábait, miközben a sötét nappaliban állt.

– Biztos vagy benne, hogy ezt akarod csinálni? – kérdezte.

Felnéztem rá, és bólintottam.

A nyelvem hegye megérintette barna szeméremajkai alsó végét, és a teste azonnal megremegett. Anyám nyögött, ahogy fel-le nyalogattam. Mindkét kezét a fejemre tette, hogy biztosítja arról magát, hogy nem állok meg. Aztán mindkét...


JÚL.
29.
2023

Ismerkedés 6. rész

Nilla:

Pár héttel később egy áruházban futottunk újra össze Timivel. Meglepődtem, mert egy olyan férfi oldalán találtam, aki egy általam régebben látogatott, zártkörű klubban szintén törzsvendégnek számított, noha a beugró a férfiaknak nem pár garas volt.
Timi csak hűvösen biccentett felém és ment volna tovább, ám Tomi megfogta a karját és kérdezte:
– Ti ismeritek egymást Nillával?
– Futólag. Egy ideig munkatársak voltunk és...
– Nilla! Ezt a meglepetést! Emlékszel még rám? – fordult ekkor mosolyogva hozzám.
Timi kénytelen volt szintén odafordulni és most már hangosan üdvözöltük egymást. Puszi ugyan nem volt, mint barátnők között szokás, de ezt nagyon is...


40 éves osztálytalálkozó 6. rész

Lementem hozzá, hisz azt ígértem neki, mellette ébredek. Ildinél gyakorlatilag teltház volt.

– Sziasztok csajok, folytassátok nyugodtan. Hiba volt nem kérni az Oszi féle pirulából, de a nyelvemet, és kezemet fel tudom ajánlani, ha igényetek van rá. No, de ha van, ha nincs, gyertek fel hozzám, ott sokkal kényelmesebben elférünk.

Ildi gondolkodás nélkül szólította fel a csajokat:

– Skacok, folytassuk Ferinél.

Anyaszült meztelenül tódultak ki a folyosóra, és mentünk egy emelettel feljebb. Nem foglalkozott senki azzal, reggel miben jönnek le?

Feri

A szobámba érve Ildi háziasszony módjára terelgette Marcsit és Enikőt, úgy mutatta nekik...


Angéla irodája 4. rész

Lizi nyughatatlan volt egész hétvégén, fejében a héten szerzett élmények kavarodtak és zúgolódtak. Elvesztette a talajt a lába alatt. Egyrészt a szexualitása miatt. Valóban vonzódott a nőkhöz, vagy csak alkalom szülte fellángolásról volt szó? Másrészt: tényleg szerette azt, amit és ahogy csinált vele Angéla? Élvezte, ha irányították, vagy csupán nem volt ereje ellenkezni?
Azon már nem is gondolkozott, hogy érdemes-e megtartani ezt a munkahelyet. Választása (egyelőre) nem volt. Persze emiatt bizonyos szempontból az első két kérdésfeltevés is okafogyottá vált. Egyszerűen csak hagyhatta, hogy sodorja az ár. Ez a gondolat megnyugtatta, eszébe jutottak az elmúlt napok erotikus történései,...


JÚL.
28.
2023

Családi kemping 3. rész

Cathy családja szabályosan betódult az ajtón, a férje, Tom, a lánya, Kristin, a fiai, Walker és Jake, valamint Tom szülei, Jane és Sam.

Tom a maga humoros módján így szólt Cathyhez: – Látom, már találkoztál a szomszédokkal...

Sue megdöbbent, zavarba jött, és egy kissé összegömbölyödött a székében.

Dan, akinek a pénisze még mindig Cathyben volt, rajta feküdt az asszonyon, mert, miután a nőbe lőtte az ondóját semmi ereje nem maradt, de most elkezdte magát fekvőtámasz szerűen feltolni, de hirtelen csak annyit tudott mondani, hogy: – Ááá, hát...

Tom igyekezett oldani Dan zavarát: – Hé, ne álljon fel egyikőtök sem, és nem kell izgulnotok, ez az egész teljesen...


Sokkoló meglepetések (kezdete) 1. rész

A 90’-es évek elején egyszer dolgom akadt a haverommal akinek volt egy pár butikja Budapesten, odamentem a bolthoz a Nagy Körúton lévőhöz, hogy megbeszéljem vele, ott is volt de tett vett, akkor hozott árut, mondta, hogy nem ér most rá, jöjjek vissza később.
Eközben ott lábatlankodott egy kis csaj is, a haverom elég gátlástalan ember lévén egyszer csak azt mondja miközben a lány felé bök az arcával – Nem vinnéd el öt is, kurvára zavar?!
Mondom a lánynak: – Megyünk?
Azt mondja: – Jó!
Megkérdeztem a kocsiban, hogy éhes e, azt mondta enne, elmentünk a Nyugatiban lévő MacDonalds – ba, még sosem volt ebben az étteremben, többek között ezzel is nagy hatást tettem rá, láttam a...


Egy üzletasszony kalandjai a swinger klubban 2. rész

Vasárnap későn ébredt, már valamivel elmúlt dél. Jólesően nyújtózkodott egyet, kielégültnek, de nagyon fáradtnak érezte magát. Gyomra korgása jelezte, ennie kellene valamit. Kiszállt az ágyból, és úgy ahogy volt, meztelenül a konyhába ment, gyorsan összeütött négy tojásból egy rántottát, addigra az automata kávéfőző lefőzte a kávét, amit apró kortyokban megivott, majd leült és kevés kenyérrel, meg zöld erőspaprikával – mert ebben is szerette az erőset – befalta a tojásokat. Innen irány a fürdőszoba, megnyitotta a kádcsapot, és jó forró vízzel engedte tele a kádat. Amíg a víz folyt, belenézett a tükörbe, látta arcát, amin azért nyomott hagyott az első swinger parti. Elnyúlt a forró vízben,...


JÚL.
27.
2023

1977 nyara

1977 nyara volt, sütött a nap, és a Sport moziban „ A kenguru” című filmet játszották. Erika ennek nagyon megörült, mert az igaz, hogy már látta a filmet tizennégyszer, de ezen a délelőttön szerette volna megnézni tízen ötödször is. Már tudta kívülről a dalokat, a fejében ott szólt az „Álomarcú lány” és az álmaiban a főszereplő fiú jelent meg.

A lány kilépett a kollégiumból a Cházár András utcára, ha sietett volna, még eléri a villamost a Thököly úton, ami elviszi a Keleti pályaudvarig, ahol metróra szállhat és mehetne az iskolába, de ebben a szép időben úgy érezte kihagyja a sulit, hiszen már csak egy hét volt hátra a tanításból, aztán végleg otthagyja a középiskolát.
...