DEC
28
2017

Kanári kaland 1. rész

homo

Lógás a suliból, szikrázó tavaszi napsütés, puha homokos strand, és az Atlanti óceán kissé hűvös vize. Mi kell még egy átlagos tininek? Talán az, hogy a nagyija barátnője elrontsa a gyomrát a bezabált paellától is így ő végre egyedül császkálhasson. Az egyetlen problémám az volt, hogy mivel még nem kezdődött el az igazi turistaszezon, dögös csajok helyett öreg nyuggerekkel meg pasikkal volt tele a part.
A kirakatokat nézegetem, amikor éles fékcsikorgás közepette megáll mellettem egy autó.
- Hello – szólít meg angolul, az ablakon kihajoló kopasz férfi – nem tudod, merre van az Oasis Park?
- De – kezdem – lefordulnak a következős sarkon balra majd …
- Figyelj, - szakít félbe - nincs kedved elkalauzolni bennünket odáig? Fizetjük a belépődet, és vissza is hozzunk.

DEC
27
2017

Chat-en szerzett történetek 11. rész

családi, anya-fia

23 éves koromra minden oké összejött az életemben. Jó állás, szuper barátnő, szerető család, kocsi, lakás a fővárosban... stb. Apám egy közepes vállalkozás igazgatója volt, anyám egy kórház főorvosa. A hugom külföldi egyetemen tanult én meg a melóm mellett építettem a saját vállalkozásomat hogy pár év múlva a magam ura legyek. Persze voltak hullámvölgyek, de azért sokkal jobb életem volt, mint a korombeli ismerőseimnek.
Ha amolyan spirituális beállítottságú, lila ködben tévelygő barom lennék, azt mondanám tettem valamit előző életemben vagy megsértettem az univerzumot, vagy valami ilyesmi, ugyanis három hónap alatt - áprilistól júniusig - szétesett az életem.
A melóhelyemen egy átbulizott hétvége után figyelmetlenségből akkora kárt okoztam a cégnek, hogy a főnök azt mondta, örüljek, hogy csak kirúg és nem viszi bíróság elé az ügyet. A barátnőm három év után elhagyott egy 45 fölötti pénzeszsákért..

*  *  *

Vickie a könyvtárban 2. rész - Egy férfi a könyvelésről

hetero

Vickie nem sokat rágódott szégyentelen kalandján. Délutánra több lett az ügyfél, úgyhogy túlságosan elfoglalt volt ahhoz, ezen töprengjen. Ha fel is merült benne a kis kicsapongás, csak az izgalomra jutott az eszébe, meg hogy mennyire merész is volt. Mi lett volna, ha valaki rájuk bukkan a polcok között? Mi van, ha a főnöke veszi észre?
Szerencsére ez egy nagy könyvtár volt, több szinttel és részlegekkel. Az a terület, ahová a héten rendelték, az egyik legcsendesebb volt. Éppen ezért volt ideje olvasni a pornókönyvet.
Aznap este haza is vitte, és meglepetésére muszáj volt maszturbálnia lefekvés előtt. Nagyon furcsa volt. Talán ki kéne vizsgáltassa magát...
Elvetette a gondolatot. Jól érezte magát. Talán egy picit szédült, egy kicsit sajogtak az ízületei a furcsa pózban végrehajtott keféléstől, de makkegészségesnek érezte magát. Ami azt illeti, másnap csodásan ébredt.

*  *  *
DEC
24
2017

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


Törté-Net Szerkesztőség
DEC
22
2017

Hármasban hugival és öcsivel

családi, tini

Miután megnéztük öcsémmel, ahogy a húgunk műfaszokkal elégíti ki magát, átmentünk miközben aludt és megdugtuk. Hárman vagyunk testvérek. Én 21, az öcsém, Márk 19, a húgunk, Viki pedig 16 éves.
________________________________________
Az egész akkor kezdődött, amikor a szüleinket megleptük egy romantikus héttel, elvégre nekik is jár pihenés, ami három gyerek mellett eddig nem nagyon adatott meg. Szóval ott tartottam, hogy ők elutaztak Horvátországba, a ház pedig a miénk maradt. Én és az öcsém már nem ott laktunk, de anya megkért, hogy vigyázzunk Vikire. A húgunk elég szépen domborodott, nem tagadom ezelőtt is sokszor megnéztem. Mellei közepesek, de annál feszesebbek, feneke pedig példaként szolgálhatna a tökéletes hátsó fogalmáról. Lábai hosszúak és karcsúak, bőre napbarnított. Sportos család vagyunk, én focizok, és mellette járok kondizni, az öcsém kosarazik, Viki pedig röplabdázik.

*  *  *

12 év barátság után...

hetero, tini

Egy szép téli hétköznap volt, név szerint egy pénteki nap. Csak a szokásos dolgok...Korán kelés, suli, tanárok, stb...
Egy dolog miatt tudtam mégis ébren tartani magam.
Az esti buli miatt.
Már vagy egy hónapja tervezgetjük az osztályban, hogy elmegyünk egy házibuliba, sokan összejönnénk buliznánk egy jót.
A ház amiben a bulit tartották a kisváros egyik leggazdagabb családjának a háza volt.
Síktükrű medence, jacuzzi, óriási gondozott kert, 3 szint, nagy terekkel, sok kis szobával.(természetesen a medencét és a jacuzzit kihasználni nem tudtuk, de szemléltetésnek jó)
Dorkával jóba vagyok, sőt az egyik legjobb lány barátom, ha lehet ezt így mondani már 11-12 éve.
Aznap is sokat beszélgettünk, de valahogyan más volt, sokkal többet nézett mélyen a szemembe, és simogatott(ez nálunk bevett szokás volt, de csak baráti alapon nem percekig, tehát szórakoztunk így ezzel az egésszel...)

DEC
21
2017

A barátnő

gruppen, férj-feleség

Már régóta házasok voltunk, nagyon szerettem a sexet, imádtam a meztelenséget, büszke voltam rá, ha valaki jól megnéz meztelenül. A férjem sokszor mondta is, hogy nem vagy te egy kicsit exhibicionista vagy nem is tudom hogyan kell jól mondani. A férjem nagyon sokszor napokig magamra hagyott, volt, hogy csak egy hét múlva jött haza. Szerintem biztos másik nő van a háttérben, nem tudok másra gondolni. Azon a bizonyos reggelen talán valami egy kicsit megváltozott. Hatalmasat szeretkeztünk, főleg orálisan is, amit nagyon szeretek. Telegecizte a számat, nem győztem nagyokat nyelni. Már megszoktam a geci ízét, élveztem, ha a számba élvez. Fáradtan dőltem hátra, ő gyorsan magára kapkodta a ruháit és már el is viharzott, de futtában még odaszólt, hogy legalább egy hétig, de az is lehet, hogy később jön haza.

*  *  *

A természetben...

hetero

Kis kirándulást terveztünk a Pilisbe. Szép napos, talán egy kicsit melegebb is volt az idő, mint ami egy ilyen erdei kiruccanáshoz alkalmas.
Hátizsákok, némi kaja, kulacsban víz, látcső, túrabot (még az a hagyományos, nem az új divat) és irány a hegy.
Szeretünk túrázni, jól kifáradni egy kis emelkedőn. Felérni a tetőre és gyönyörködni a kilátásban és jót falatozni a hátizsákból. Most is ez volt a terv és többé-kevésbé sikerült is.
Amikor felértünk a kis tisztásra, ami még nem igazán a tető, egyből eldőlt, hogy itt állunk meg és nem a legfelső ponton, mert itt ezen az alig látható, bokrokkal jól eltakart kicsiny tisztáson sokkal nyugalmasabb, mint a forgalmasabb turistaút mellett, bár amúgy sem volt sok ember a hegyen akkor.

DEC
20
2017

Álom Rékával

hetero

Réka volt a szerelmem, az a lány, akire mindennél jobban vágytam, akit mindennél jobban kívántam. Amikor megláttam őt teljes meztelenségében, a kerti ágy mellett állva, elemi vágy lett úrrá rajtam.
Réka hosszú, feszes combjait magába foglaló kecses dereka lágyan libbent felém egyet, ahogy angyali mosolyával tett felém egy lépést. Csodás, enyhén barna bőrét megvilágította a napfény. Gyümölcsös mellei édes, dús almák voltak, hosszú és szőke haja lengedezett a finom szellőben, ami kellemesen simogatta csupasz ágyékomat. Ugyanis én is meztelen voltam Réka előtt. Ő is mosolyogva végigmért, majd odamentem hozzá. Finoman átöleltem, egymás karjaiban kötöttünk ki. Selymes, finom bőrének érintését éreztem meg először, ahogy Réka meztelen teste hozzám bújik. Aztán karjai, mint a mennyek, hátam és derekam köré csavarodtak. Én is átöleltem, megsimogattam a hátát szép lassan, míg kezem leért kerek fenekéhez.