A+ A-

Kati néném

Történetem a hatvanas évek közepén játszódik, helyszín egy Balaton parti kis falu.
Zolinak hívnak és a tizennegyedik évemet taposom, június van, pár nap múlva vége az iskolának. Az utóbbi néhány napban otthon komoly viták voltak, főleg amikor a nagyanyám is ott volt. Sűrűn emlegetek egy nőt, akit inkább csak kurvának, vagy ribancnak hívtak. Mint később megtudtam ez a nő nagyanyám húga Kati néni volt. A nénémről nem sokat tudtam, személyesen még talán nem is találkoztunk. Családi beszélgetésekből tudom, hogy a fiatalon elszökött otthonról. Pestre ment, és prostituált lett, haza soha többé nem jött.
Így a család szép lassan elfelejtette, mert el akarta felejteni. Az izgalomnak, és a vitáknak az oka az, hogy Kati néném haza akar költözni. Ráadásul a mi utcánkba, tőlünk háromháznyira szeretett volna házat venni. Szerencsére a család nem tudott semmi akadály gördíteni néném hazaköltözése elé. Megvette a házat, pár nap múlva hatalmas kamion hozta a bútorait. Alig rendezkedett be úgy gondolta sorra látogatja a rokonait. Hozzánk egy vasárnapi ebédre volt hivatalos, anyám nagyon ki tett magáért, finomabbnál - finomabb ételekkel volt tele az asztal. Kíváncsian vártuk a család fekete bárányát. Pontosan érkezett, vidám és közvetlen volt. Ahogy helyet foglaltunk az ebédlőben alaposan szemügyre vettem. Tudtam, hogy az ötvenes évei végén jár, de így első látásra tíz évet simán letagadhatott volna. Sötétvörös haja majdnem a válláig ért, vékony fehér blúz volt rajta, ami alatt méretes dudák domborodtak. Vajszínű szoknyája feszült a fenekén, izmos lábain csak egy szandál volt. Pár perc múlva már pertut ivott a családdal, velem is természetesen. Nagyon jó hangulatban telt az ebéd, búcsúzáskor átölelte anyámat, és kétszer arcon csókolta.
- Nagyon örülök Zsuzsikám, hogy ilyen kedvesen fogadtatok. Bárcsak anyád, a nővérem is így tudna örülni nekem, de tartok tőle soha nem bocsát meg nekem.
- Nézd Katikám, mi nagyon örülünk neked, és ha bármi segítségre van szükséged bátran fordulj hozzánk. - ölelte át anyám búcsúzóul.
Pár nappal később, délelőtt tíz óra körül kopogtattak, egyedül voltam otthon, Kati néném volt.
- Szia Zolikám, anyukáddal beszéltem ma reggel, mondta, hogy itthon vagy és ráérsz. Szeretném igénybe venni a szolgálataidat, természetesen nem leszek hálátlan.
Teljesen elvörösödtem, néném rám nézett, és hangosan felnevetett.
- Jaj azt elfelejtettem mondani, hogy a padláson kéne rendet raknunk, és egy kis zsebpénzzel honorálnám a fáradozásaidat.
A padláson nagyon meleg volt, rengeteg holmit dobozoltunk be, amiket még le is kellett cipelni. A meleg miatt lassan mindent levetetünk magunkról. Rajtam csak egy fürdőnadrág, és sportcipő volt. Katin is csak egy fürdőruha, póló, és szandál volt. A szemem többször a lába közt feszülő fürdőruhára tapadt. Az anyag teljesen rásimult a domborodó vaginára. Méretes mellei pedig a póló alatt mintha önálló életre keltek volna. Nagyon felizgatott a látvány, farkam keményen ágaskodott, próbáltam úgy fordulni, hogy a néném ne lássa kidudorodó nadrágom. Késő délután hagytuk abba a pakolást, abban maradtunk, hogy másnap folytatjuk. Éjjel Katiról álmodtam, álmomban többször szeretkeztünk, aminek a végeredménye egy hatalmas magömlés volt.
Másnap reggel, ahogy a szüleim elmentek dolgozni rohantam a nénémhez, még nyolc óra sem volt. Többször kellett kopognom mire ajtót nyitott, most ébredt fel.
- Szia Zoli, nagyon korai vagy ma. Sajnos én egy kicsit elaludtam, de gyere be mindjárt kész vagyok.
Leültetett a hálószobában egy fotelba, és bevonult a fürdőszobába. Az ajtót résnyire nyitva hagyta, és én a fürdőszobai tükörben pontosan láttam, ahogy zuhanyozik. Aztán sajnos bepárásodott tükör, és már nem sok mindent láttam. Viszont iszonyú erekcióm lett, egy díszpárnával próbáltam eltakarni ágaskodó fegyverem. Amikor előjött a fürdőszobából, csak egy törölköző volt rátekerve, ami alig takarta a melleit és a lába közét.
- Mi a baj Zolika, csak nem vagy beteg? - kérdezte
- Nem, nem - hebegtem.
Pedig úgy éreztem menten rosszul leszek , a szám teljesen kiszáradt, testem forróság öntötte el, szakadt rólam a veríték. Úgy éreztem a lábam közt egy hatalmas karó feszül, amit már a díszpárnával sem tudtam álcázni.
- Láttam, tegnap igen stírölted a puncimat, ha ennyire kíváncsi vagy gyere ismerkedj meg vele közelebbről - és ledobta magáról a törölközőt.
Ott állt előttem anyaszült meztelenül, és mosolyogva várta a reakciómat. Nem tudtam a szemem levenni a lába közéről. Fazonra volt igazítva, csak egy vörös háromszög virított a vénuszdombján, máshol mindenhol kopaszra volt borotválva.
- Megsimogathatod, ha akarod - lépett közelebb.
Megfogta a kezem, és az öléhez húzta, bátortalanul simogattam meg a szőrös kis ligetet. Majd a durcás szeméremajkakra vezette a kezem, ahogy tapogattam őket szépen szétnyíltak, és láttam a nedvesen csillogó hüvely bejáratát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 szekely18 2018. 12. 19. szerda 22:13
Tetszik!
#16 cscsu50 2018. 07. 3. kedd 23:00
Tetszik
#15 zoltan611230 2018. 06. 24. vasárnap 21:46
Nagyon jó.
#14 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 19:37
Nemrosz.
#13 feherfabia 2014. 12. 21. vasárnap 07:35
8P
#12 zsuzsika 2014. 03. 20. csütörtök 16:57
Jó.
#11 listike 2014. 01. 30. csütörtök 06:09
Jó sztori.
#10 papi 2013. 10. 23. szerda 08:18
Tetszik
#9 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:30
Egész jó.
#8 genius33 2013. 02. 9. szombat 13:27
Nem is rossz nyes sőt...
#7 tiborg 2011. 01. 30. vasárnap 02:57
Abcug Lireralizmus! Abcug konzervatizmus!kituno rortenet, kar ,hogy nincs tovabb a nenje baratnojevel....stb....stb
#6 Remete D. László 2009. 01. 7. szerda 12:32
Kedves Dr. Szabó István!
Az egyik helyen a liberaliznust hiányolod, és a konzervativokat áztatod, a másikon pedig a romantika hiányával van bajod. Eldönthetnéd, hogy milyen ritmus szerint váltogatod a nézőpontodat, mert így nehéz igazodni hozzá. Most utálod a konzervativokat (A romantiákjukkal együtt), vagy utálod a nonkonzervativokat, akik távol állnak a romantikától. Én még nem láttam romantikus liberálist. Te igen? Ez a két dolog ugyanis egymás kizárja. Ha nem hiszed, akkor tényleg gond lehet a Dr. szignóval.
#5 Dr. Szabó István 2009. 01. 3. szombat 13:59
Szuper a történet nagyon jó, és csak elismeréssel tudok szólani a történet főhősnőjéről, aki a megvetések és a kiközösítés ellenére is túl tudta tenni magát a történteken és bizakodva tekintett a jövő irányába. Sajnos ma még mindíg ott tartunk, hogy a szexuális szabadság vonatkozásában még mindíg az elavult monogám szemlélet uralkodik a közfelfogásban, és azthiszem jó pár évtizednek kell ahhoz eltelnie, amire az az életforma melyet a hölgy él természetessé mindennapivá és mindenki álltal megszokottá váljék. Ma még a konzervativoké a világ és sajnos egy ideig még az övéké is marad.
Tegyünk érte, hogy ne így legyen!
#4 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 04:02
a barátnővel milett
#3 imi 2007. 03. 28. szerda 23:42
Az elején érdekestörténetnek indult de nagyon hamar az ágybakerültek.
#2 marci 2007. 03. 28. szerda 00:27
Kicsit vontatott!
#1 Törté-Net 2007. 03. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?