Hírek

JÚL.
17.
2023

80-as évek 4. rész - Húsvét

Szóval karácsony másnap este visszaértem a koliba, és azonnal belevetettem magam a tanulásba. Csodák csodája, a szigorlaton P. Docens nem rúgott ki. Pedig az előző két félévben mindkétszer UV-ztem, igaz az csak kollokvium volt, itt pedig a teljes anyagból kérdezhetett. A rettenetes fekete noteszével.. Amiben benne volt mindenkinek az egész "pályafutása" alatt írt ZH-k eredménye, és valami titkos kódolással az is hogy ki melyik anyagrészletből volt tökhülye. Naná, hogy azt kérdezte az a vadállat. Mondjuk a vizsga végére az agyam már egy kicsavart mosogatószivacshoz volt hasonlítható, és még a kislábujjamban is fizikai állandók meg képletek voltak.

Akkoriban még a vonalas telefon is...


Céges karácsonyi buli 3. rész

A következőt már nem vártuk meg, mert Ildi kézen fogott és maga után vonszolt a fürdőszobába, ahol egy forró tusfürdőt vettünk és alaposan lecsutakoltuk egymást, közben persze végig tapiztuk a másik legerotikusabb testrészeit is. A forró víz simogatása és a másikunk érintése ismét felkorbácsolta vágyainkat, a tévé még mindig nyögő, sikoltozó hangokat hallató irányába vettük az utunkat és a hatalmas franciaágyra dőltünk, ahol egymás testében elmerülve folytattuk a szerelmeskedést. Ildi azonnal nyalogatni kezdte a hímvesszőmet, simogatta a herezacskóimat, majd a makkomat nyalta körbe. Én a hajába túrtam és simogató kezeimmel irányítottam gyengéden a férfiasságom kényeztetésében. Lassan az...


Bentragadva a liftben

– Hát ez nagyszerű! – mondta Derek, miközben többször is megnyomta az előcsarnok gombját, de a lift nem mozdult. A fülke néhány pillanattal korábban állt meg és a két utas először azt gondolta, hogy az ajtók kinyílnak, hogy új emberek lépjenek be. Kendra az ajtó másik oldalán állt. Szemei elkerekedtek és ide-oda jártak, miközben mindkét kezével erősen szorongatta bőrtáskáját. Derek ránézett és észrevette ijedtségét.
– Egy kis klausztrofóbia? – kérdezte.
A lány gyorsan bólintott és szemei egyre üvegesek lettek. Derek lenyomta a segélyhívó gombját. Másodpercekkel később egy biztonsági őr karcos hangja tört ki a hangszóróból.
– Segíthetek? – kérdezte.
– Igen. A lift leállt és...


JÚL.
16.
2023

40 éves osztálytalálkozó 3. rész

Ildi 03 (Feri szemszögéből)

... Reggel hét körül arra ébredtem. Mocorog, nyögve húztam ki karom a feje alól.
– Basszus, minden tagom elzsibbadt. – mondtam a nyújtózkodó Ildinek.

Basszus a hetvenes évek álomnői villantak agyamba. Hónalj kutyája van. Ez az éjjel fel sem tűnt csak a kurtított punci szőrzet. Így már tetszetősebb az összhang. Kényszert éreztem, hogy belepusziljak, szaglásszam, fogamba vehessem. Belegondolva tán negyvenegy éve volt ilyen nőm, akinek hónalj szőre volt. Gyorsan bújtam oda. Jött is a reakció.
– Jújj, ne, Feri ne. Nem gondoltam, hogy... – ekkor húztam meg fogammal. Felszisszent.
– Feri tényleg ne. Ha kölcsön adod a borotvád gyorsan...


Szerelmem anyával 3. rész - Ház a dombon

.

HÁZ A DOMBON 1.

– Yesssssss! Imádom, John! Keményebben, fiam! Baszd meg! Még jobban!
Élvezve minden édes másodpercet, amikor a farkamat ki-be szánkáztattam anya puncijába, csodálkoztam azon a helyzeten, amibe kerültem. Anyám a családi konyhaasztalunk fölé hajolt, egy olyan helyre, ahol sokszor ettem anya főztjét, arra a helyre, ahol számtalan házi feladatot készítettem. A hosszú, virágos ruháját a hátára vetette, felfedve a seggét, bugyi nélkül. Sűrű szeméremszőrzetét vastag, rózsaszín szeméremajkak szelték ketté, átölelve a farkamat, ahogy ki – be mozgattam nedves, szorító puncijában. Maga a gondolat, hogy ő az anyám, tovább növelte a testi gyönyört, amibe...


A feleségemben nem csalódtam

Nyaralásunkat a Tisza-tónál, annak egy nyugodt szigetén terveztük eltölteni. Csónakkal vittek bennünket oda, ahol egy nyaraló, egyik szobáját béreltük ki. Teljesen felszerelt ház, egy hétre való ellátmány. Mikor oda értünk, már az egyik szobában laktak, láttuk az ott lakás nyomait. Le pakoltunk, átöltöztünk, majd sétálni indultunk. Andin csak egy ing volt, alatta semmi, és egy rövid kis nadrág, Hamarosan hangokat hallottunk, halat fárasztottak horgászok. Két fiatal huszonéves srác, szép pontyot fogott. Kiderült, hogy velük osztozunk a házon és két barátjukkal, akik később érkeznek. Bemutatkoztunk, került elő sör a hűtőtáskából. Már ekkor észrevettem, hogy két srác igencsak nézegeti, igaz...


JÚL.
15.
2023

Vörsi kalandom 4. rész

Van nekem egy fúvókám, amit a bátyám esztergált részemre, mert egyszer nem rég valamelyik gyógyszer mellékhatása szorulást okozott. Egy nagyon jó barátnőm adta azt a jó tanácsot, hogy csavarjam le a tusolóm fejét, csavarjam a helyére ezt, majd a csövet helyezzem végbelemhez és magam végezzem el a beöntést! Sikerült magamnak ez a művelet. Most is itt van a kocsim kesztyűtartójában az a szerkezet. Olyan a kiképzése, mint a varrógép olajozóé. Kúposan csökken a vége, így fájdalommentesen végbélnyílásba könnyedén behelyezhető!
– Van kedved egy anális dugáshoz? Behozzam azt a kis adaptert??
– Igen! Igen, hozd be Álmoska! Szeretném, ha a kemény faszoddal a hátsómat is felavatnád, mert...


Medence fizetési feltételek 9. rész - Lisa késedelmi díjfizetése

Végre elérkezett a péntek és 11: 00 órára már telt ház volt. Lisa időben megjelent Kaylával a nyomában és a két legfiatalabb gyerekével. Beth csak néhány perccel maradt le tőlük a legidősebbikjével. A lányommal együtt 4 gyerekünk volt a medencében és 3 hihetetlen menyecske, akik csak a legcsekélyebb bikinit viselték és élvezték a reggeli napsugarakat.

Egy darabig a medence mellett ácsorogtunk, mindannyian tisztában voltunk azzal, hogy merre tart a délután. Miután a gyerekek megebédeltek, Beth zöld utat adott nekünk, hogy bemenjünk, amíg ő kezelte a gyerekórát.

Amint az ajtóban voltunk, Lisa szólalt meg. "Annyira dühös vagyok Nicole-ra, aki minden poggyászával megjelent és...


A csepeli lánytesók kalandozásai

A szemerkélő eső egyre kövérebb és nehezebb cseppekben esett. Szilke rövid, waxolt, precízen formázott frizurája lassan teljesen lelapult. Oldalra fésült frufruja homlokába tapadt. Kék szemei dacosan világítottak, úgy zoomolt rá a falra felfújt, már majdnem kész műre.
Tehetséges volt, hosszú, kecses ujjai művészi graffitit festettek a Csepel művek egyik romos, elhagyatott és persze gondosan lezárt falára. Fekete és fehér színek domináltak, UV rózsaszín vonalakat csempészett bele, hogy megbolondítsa a ying-yang balancában, körkörös alakban felfestett szöveget. A betűk cikornyásak voltak, szinte szanszkrit feliratok, de a magyar abc torzított írásjeleit használta. Az úgyis jól értette, aki...