Hírek

JÚL.
14.
2023

Családi kemping 2. rész

Tyler még nem volt messze a faháztól, amikor meghallotta a szülei nevetését. De nem csak nevetést hallott, hanem olyan hangokat is, mint mikor a szülei éppen szexelni készülnek; ezt már tucatnyiszor hallotta az évek során... Ez a hang csak tovább növelte a gerjedelmét és az elszántságát.

Furcsán érezte magát meztelenül odakint. Gyorsan bement a fák közé, és elkezdett közelebb lopakodni a szomszéd udvarához.

És ott volt... A szőke, dús keblű asszony a függőágyban, aki éppen a testét simogatta! Ó, istenem, ez még jobb lesz, mint ahogyan elképzelte. Még mindig legalább 50 méteres távolságban volt, de eltökélte, hogy közelebb megy.

Tyler próbált fától-fáig közelebb...


Élet a halál után 1. rész

Az óvodai kiscsoportos fényképen tűnünk fel először közösen Évivel. Ő két oldalt copfos, barna hajú kislány. Én a pántos rövidnadrágomban durcásan nézek a fotó masinára. Ezen ovis évekről kevés emlékek egyike, hogy Évi már akkor azt mondta a feleségem lesz. Én szeretetem jeléül meghúztam a haját minden alkalommal, mikor mamás, papás játékot szeretett volna rám kényszeríteni.

Az általános iskolát már a rendszerváltás alatt kezdtük el, kis városkánk egyetlen iskolájában. A népesség abban az időben még pozitív szaporulatban volt, így párhuzamos osztályba jártunk. Évi anyáskodó természete már akkor előtérbe tört. Osztályában vezető egyéniség lett, osztálytitkár. Én, mint...


Lebilincselő makacsság

– Zoli! Zoli! – szállt a kiáltás a kert felől. A nevezett felkapta a fejét és kinézett a műhelyéből. Felesége a dús növényzetű birtok hátsó részén lehetett, mert nem látta. Úgy rémlett, hogy ilyenkor szombat délután teregetni szokott. De akkor mi baja?
– Mi van? – ordított vissza. Kicsit várt, aztán visszabújt a műhelybe. – Mindig van valami baja – mondta cimborájának, az éppen nála ücsörgő Gézának. A barátja hümmögött, ismerte már Helgát, volt néhány közös élményük is a makacs, kemény asszonnyal.
– Jó csaj, jó feleség, hihetetlenül jó feleség, de éppen olyan kemény is – bólogatott.
– Zoli! – csattant a hívás. – Hátul vagyok!
– Na, nézd már meg, mert leveszi a fejed –...


JÚL.
13.
2023

Park Avenue-i erkölcsök 1. rész

A busz a Madison-on tesz le. Befordulok a sarkon a 74. – nél és a házunkhoz sétálok. A portás, egy fiatal spanyol srác, bólint nekem, amikor belépek. Ha én lennék az egyik lakás tulajdonosa, akkor megemelné a sapkáját. De csak egy tulajdonos lánya vagyok, és ebben a luxusvilágban, amelyben élek nagyon szigorú státuskód él. Szemei követnek és érzem, ahogy a fenekemre tapadnak. Szegény Alberto, annyira meg akar dugni. Tizenöt éves korom óta nagyon figyel engem – talán régebb óta is-, de nem annyira vonzó. Mindenesetre nem hibáztatom, hogy megbámul. Az új tanév megünneplésére ma egy olyan rózsaszín sztreccsnadrágot viselek, ami az obszcenitás határát súrolja. Minden résemet átöleli és...


Ismerkedés 3. rész

Gabi:

Lihegve ültem le az ágy előtt a padlóra. El sem hittem, ami velem történik. Eddigi életem sivársága, csak most tudatosult bennem igazán. Amikor eljöttem otthonról, csak túl akartam lenni egy vakrandin, most meg...

Nem is igazán értem mi történik itt. Az ágyon két csodaszép nő fekszik, egyiket sem ismerem igazán és mégis, megdugtam mindkettőt. És micsoda dugások voltak. Lillával nagyon titokzatos volt, főleg azért, mert nem az ő, vagy az én akaratom érvényesült, hanem a Nilláé. Mint valami ceremónia mester, irányította az eseményeket, az elejétől a végéig. Na és Nilla. Vele a szex, nem evilági volt. Annyira tudta, mit hogyan szeretek, mintha mindig is együtt lettünk...


A nyári szünet 3. rész - 1. fejezet

Lehunyt szemmel, hason fekve, álmatlanul hevertem az ágyamon. Egyik karom a fejem alatt lévő párnát ölelte, míg a másik, szorosan csupasz mellkasomhoz húzta a testem alá gyűrt, puha paplant. A nap még nem kelt fel, de a perzselő, nyári hőség már a hajnali órákban is elviselhetetlen volt. A forró levegő megtelítette a tüdőmet, miközben lassú, mély sóhajok hagyták el kiszáradt ajkaimat. Az elmúlt hét, szenvedélyes, buja emlékei kavarogtak a fejemben, percről percre, egyre jobban felkorbácsolva zabolátlan vágyaimat. Attól a naptól fogva, hogy az ikrek először avatták fel ártatlan testem, kihasználtam minden pillanatot, hogy újfent a játékszerük lehessek. Az időnk nagy részét azzal töltöttük,...


JÚL.
12.
2023

Gyerekjáték 2. rész

Másnap elindultunk hazafelé, miután egy hosszú, kellemes éjszakát töltöttem a húgommal az ágyában. Nem féltünk a felfedezéstől, mert tudtuk hogy a három unokatestvér túlságosan elfoglalt egymással ahhoz, hogy megzavarjon minket. Hosszú volt az út és egy éjszaka meg is kell majd szállnunk, de a gondolataim és a közelmúltbeli emlékeim lekötötték az elmémet. Amikor elhajtottunk a testvérem házától, félig merevedésem lett visszaemlékezve a puncija édes ízére.
Jodie-val időnként beszélgettünk, de többnyire fülhallgatót nyomott a fülébe, ami részemről rendben volt. Örömmel emlékeztem Maxine-ra és élveztem azt a kielégítő elégedettséget, ami a nagyszerű szex után fogja el az embert. Éppen Jodie...


40 éves osztálytalálkozó 2. rész

Ildi 02

– Farokkám, sikerült választanod az étlapról? – mondta Ferinek.

Nem tudtam, hogy így becézték, – bár Ferikémből könnyen lehet ferdíteni – nem volt kétségem a jelentése felől.
– Őt nem tudom felszolgálni neked, de bármi egyébbel szolgálhatok – bökött fejével felém.
– Fiatalember, öltöztessen fel, vacsoráznék – próbáltam humoros lenni, kevés sikerrel.
– Szüzérméket szeretnék – nyögte ki nagy nehezen.
– Érmékkel még csak-csak szolgálhatok, de hogy szűz... – Mondta Ödön, majd hangosan felröhögött.
– Nem azt kérdeztem, mit szeretnél, hanem azt, mit hozassak enni?

Vörös lett Feri feje, láttam leblokkolt.
– Hozass egy kétszemélyes...


Az esküvőm napja

Az esküvőm napja volt, amit hónapok óta terveztem. A szívem hevesen dobogott attól a pillanattól kezdve, hogy felkeltem az ágyból, egészen addig a pillanatig, amíg az unokatestvérem végigkísért az ülések közti folyosón. Apám elhunyt, ezért kértem meg Rolandot, hogy adjon át Leventének – a pénzügyemet, a szerelmemet, az életemet.

Roland hét évvel idősebb nálam és mióta apa itt hagyott, ő vette át a nagy testvérem és apám szerepét. Nagyon szeretem az unokatestvéremet, jobban, mint bárki mást a világon – kivéve persze Leventét. Július 16-át választottam az esküvőmnek, mert ez egyben Roland harmincadik születésnapja is volt.

Roland ki nem állhatta Leventét. Nem egyszer nyíltan...


JÚL.
11.
2023

Medence fizetési feltételek 8. rész - Kayla magángyakorlása

Lisa hétfőn hívott a cellámon.

– Hiányoztál, kicsim – mondta halkan.

– Nekem is hihetetlenül hiányoztál. Válaszoltam.

– Tudom, miről maradtam le – kuncogott a nő.

"Te miről? " Válaszoltam.

"Szóval Beth azt mondta nekem, hogy leckéket adunk Kaylának? És azt hallom, hogy az első lecke csak félig sikerült. "

– Ez a tervünk – erősítettem meg. – És szerintem baromi jól ment. Szegény lánynak azonban sok tanításra van szüksége.

– Szóval... Azt hittem, hogy átjöhetnénk szerdán. Lisa rohant tovább: – Beth elviszi a medenceórát, míg mi adjuk Kaylának a második leckét.

– Szerda – megvan – mondtam neki.

"Tudom, hogy...