MÁJ
04
2017

Andrea, a munkatársam

hetero, munkatárs

Történetem úgy kezdődött, hogy új munkahelyemen még nagyon kezdő voltam. Persze itt is a legfiatalabb az irodában, mint általában (24 éves). Elég sok fiatal helyes koleganő vesz körül, persze azt az elvet követem, hogy amelyik kutya ugat az nem harap. Így mindig csak annak a hölgynek a bókolok, akivel biztos nem szeretnék semmit. Most is így tettem, mert a pletykák azok mindenhol vannak.
Andrea úgy 30 éves körül lehet. Mindig be szólogattam neki és kétértelműen beszélt Ő is. Egyszer úgy adódott, hogy az a fránya irattárba csak bedobálták a papírt és a dobozok össze-vissza voltak. Elkezdtem rendet rakni, mire Andi felajánlotta a segítségét. Hát a érdekesen segített. A két sor polc között nem volt annyi hely, hogy elférjen az ember az egy doboz papírral, így kitalálta, hogy nekem háttal áll terpesz állásba és a lába között adogassam a dobozokat.

*  *  *

Timi szopni tanul

hetero, tini

Tényleg hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténik, bár a matematikai esélye mindig megvan, szóval gondolj csak bele, ha egy helyes csaj a haveri társaságból egy buli utáni éjszakai buszmegállós beszélgetés alkalmával megosztja, hogy a következő kapcsolatában szeretne mindent megadni a partnerének és ebben kéri a segítséged ugyanis még nem volt alkalma egy hús vér férfit lecumizni és szeretné rajtad kipróbálni. Nos mit tennél?
Igen, nyilván valóan türelemre intenéd, adnál pár jó tanácsot arra az esetre, ha meglesz az arra érdemes és várva várt illető, biztosítanád a támogatásodról. Ez teljesen normális. A legtöbben így tennének.
Akármilyen csinos volt Timi, egyenes barna hajjal, bájos mosolyával, kerek melleivel és azzal a formás kis popsijával, amibe annyiszor lett volna kedvem belemarkolni ahányszor csak elment mellettem nem vitt rá a lélek, hogy csak új leszopassam éjjel egy buszmegállóban.

MÁJ
03
2017

Feleségekkel - Második feleség: Vinga

hetero

Vingában van valami, ami magára vonzza a férfiak tekintetét, de nem okvetlenül ébreszt vágyakat. Ebben, csak ebben hasonlít a damiro nei nőkhöz. No és ő is szereti a fekete színt, de nem viszi túlzásba.
Az arca kicsit durva, de Vinga nem rosszindulatú nő. Szereti az életet, illetve jobb, ha úgy mondom: szeretné. De eddig nem sok lehetősége nyílott, hogy úgy igazán megismerjen belőle bármit is.
Férje, Foix, vele egykorú, sovány pasas, szoktam néha látni messziről, amikor reggel vagy délután a főtéren várja azt a kisbuszt, amely aztán kiviszi őt a fennsíkra. Afféle mérnök külseje van, nem tudom hová tenni a pasast. Nagyon közelről még nem néztem meg soha, ettől óvakodtam. Valami ősi kényszer dolgozik bennem ilyenkor, nem jó az, ha a férj találkozik velem.

*  *  *

Gőzben...

homo

A barátnőm vidékre ment egy volt osztálytársnőjének az eljegyzésére. Tengtem lengtem a városban. Nem igazán tudtam mit kezdjek magammal.
Ahogy ballagok szinte belebotlottam egy gőzfürdő cégtáblájába. Gondoltam lazulok egyet. Nem jegyet kellett váltani, hanem adtak egy törülközőt kulcsot és legnagyobb meglepetésemre egy óvszert is. Azért nem kérdeztem meg minek ez nekem, hogy ne nézzenek hülyének. A szekrényesben levetkőztem. Mivel kötényt nem adtak a törülközőt csavartam magamra és így indultam el a gőz felé. Először a szaunában kezdtem, majd zuhany és újra szauna.
Később elindultam a nedves gőz felé. Észrevettem, hogy aki bemegy a törülközőjét kint hagyja a fogason. Én is így tettem. Bent csak a gomolygó gőzt láttam, vagy is semmit. Óvatosan araszoltam befelé aprókat lépve. Persze így is sikerült valakinek aki nem látszott a gőzben a lábára lépni. Persze én is elvesztettem az egyensúlyom.

MÁJ
02
2017

Falusi románc 2. rész

hetero, nyaralás, tini

Az ágyamon tértem magamhoz. A fürdőruha a földön hevert, csak egy bugyi volt rajtam. Megujjazott a saját nagyapám. Jó persze mostoha, de akkor is. Szégyellnem kellene magam. Nem csak Ákost árultam el, hanem a feministák évtizedes küzdelmeit. Mert ebben a pillanatban, egy jó kefélésre vágytam. Francot sem érdekelte az egyenlőség, azt akartam, hogy ez a vén paraszt ragadjon meg az erős kezeivel, és dugjon meg. Újra és újra. Ekkor lépett be az ajtón.
- Melegítettem vizet, ha le akarsz mosdani.
- Téged akarlak – ültem fel az ágyon
- Biztos vagy benne? - kérdezte mosolyogva. Gatyája a lábaihoz hullott. – Nem túl nagy neked?
Fölém tornyosult. Egyenletesen szőrös, izmos lábai kis terpeszben, öléből pedig hosszú, húsosan vastag, felfelé hajló dákó meredt felém, alatta, barna bőrrel fedett kerek zacskóban a legnagyobb tojások, amit valaha láttam.

*  *  *

Görgeteg

hetero

1.
- Hajlandó vagyok elmenni a helyszínre, de úgy ülj le, hogy kintről is láthassalak. Odamegyek, megnézlek az ablakon keresztül, ha nem tetszel, már ott se vagyok, minek raboljuk egymás drága idejét - közölte a feltételeit a telefonba. Azt már nem tette hozzá, hogy ez esetben nyilván azzal sem fog fáradni, hogy a döntéséről értesítsen, erre nekem kell majd rájönnöm. Magam sem értem miért, de képtelen voltam nemet mondani egy ennyire méltányos, mindkét fél érdekeit a végsőkig szem előtt tartó randi ajánlatra.
Mi ketten túl voltunk már a képküldési szakaszon, összevetettük a diplomákat, bankszámlákat, családi hátteret. Bár még sohasem találkoztunk, azt már mindketten tudtuk mit szeret és mit nem a másik az ágyban, elvégre manapság a légyott előtt a kedvencek közül nem az írókat vagy a zeneszerzőket, hanem a pozitúrákat kell tisztázni.

*  *  *
ÁPR
28
2017

Beceneve: Öcsike

családi, testvérek

Mikor reggel felkeltem azt hittem, hogy az egész esetet álmodtam, de mikor a nővérem meztelen testét megláttam magam mellett rájöttem, hogy mégis szerencsés srác vagyok. Viszont ez az érzés hamar eltűnt, mivel ellepett az a fajta érzés, ami átkozta a tegnap estét. Nagyszerű volt végre úgy felkelni, hogy már nem vagyok szűz, de az erőteljesen zavart, mégis kivel vesztettem el.
Fáradt voltam és nem igazán akartam felkelni, de nem bírtam behunyni a szemem Barbi mellett. Fogtam magam és a párnám, majd azzal a lendülettel lefeküdtem az ágy és a tévé közé a földre. Aztán viszont eszembe jutott, hogy meztelen vagyok, ezért gyorsan felvettem a melegítőnadrágom, mivel nem akartam, hogy megismétlődjön a tegnap esti dolog. Hiába vágytam még egyszer Barbi testére, de mégis csak a nővérem. Inkább lefeküdtem. Kellemes tapintása volt a fehér, kötött szőnyegnek, amitől azonnal álomba szenderültem.

*  *  *

ABC 1-2. rész

hetero

1. rész
Ha valamiben igazán rossz vagyok, az a nők kinyalása.
Nem, komolyan gondolom. Én nyalok a legrosszabban az egész világon. Még a Guinness Rekordok Könyvében is benne vagyok. (Egy borzalmas képpel, tegyük hozzá, amin olyan ostoba mosolyt vágok és épp csukva van a szemem.) Olyan béna vagyok, hogy amikor leteperek egy nőt, mindig emlékeztetnem kell magam, hogy messzire kerüljem el az ágyékát. Fogalmam sincs, hol találom a G-pontot. Csak annyit tudok, hogy nem a térdnél van. Azt is csak onnan, hogy már próbáltam.
A legtöbb embernek ez nem lenne különösebben nagy dolog. De olyasvalakinek, mint én, aki rajong azért, ha egy nő a szájával kényezteti a farkát, meglehetősen kínos, ha nem tudod viszonozni a gesztust. Gondolom, meglehetős csalódás lehet a legtöbb nőnek, hogy fél órát tölt a makkom tisztára polírozásával, aztán pedig rájön, hogy nem kap cserébe semmit.

*  *  *