NOV
02
2017

Egy filmforgatás előélete 9. rész

gruppen, férj-feleség

Balázs reggel felhívta Bettinát és megegyeztek, hogy elmennek Dianához bemutatkozni. Felhívta Lionellát, aki teljesen felvillanyozódott erre a hírre.
- Most nincs a főnök, de ha bejön, elmondom neki a jó hírt – csicseregte a telefonba - úgy örülök, hogy elmentek. Diana egy tündér és úgy tud szeretkezni, ahogy kevés nő – áradozott.
Izgatottan várták a telefonhívást, hogy Diana mikor fogadja őket.
Balázs és Bettina napokig nem tudtak találkozni a munkabeosztásuk miatt. Az elmúlt hetek kielégítő szexuális együttlétei, mind a kettőjüknek nagyon hiányzott.
Az egyik nap Balázs telefonja ismeretlen hívót jelzett. Kellemes női hang szólt bele:
- Diana vagyok. Balázst keresem. Ön az?
- Igen én vagyok – mondta Balázs és alig tudott bemutatkozni az izgalomtól.

*  *  *

Munkahelyi magánringyó

hetero, anál, munkatárs

Igazából soha semmi dolgom nem volt Zsuzsával, egyike volt azon kolléganőimnek, akikről alig tudtam valamit. Elvált, egy gyerek anyja, emellett a munkahelyi suttogó propaganda révén azzal is tisztában voltam, hogy férfi kollegáim közül kivel járt abban az időben, amikor én még nem dolgoztam ott.
Ami még tudott volt róla, hogy eléggé szűkölködik: volt férje nem fizet rendesen, ezért minden fillérre szüksége van, de ezek a dolgok engem nem igazán foglalkoztattak. Őt magát sohasem kedveltem, túl sokat pofázott, és általában véve egy buta tyúknak tartottam. Ám ez időtájt eléggé hadilábon álltam nőügyben, míg a fizetésemből jócskán félre tudtam tenni, és rendszeresen megengedhettem belőle magamnak ezt-azt.
Az egyik nap a liftajtónál azt láttam, hogy egy másik kolléganőm használt gyerekruhákat ad át neki egy szatyorban, aztán a liftbe beszállva Zsuzsa arról beszélt neki, hogy nem tud olyan ütemben 5-10 ezer forintot előteremteni,

OKT
31
2017

A nővérke gyógyít

hetero, munkatárs

Szokásos munkanapnak indult. Bementem a szobámba, felvettem a szolgálati kocsi kulcsait. Még se orvos, se nővér. Gondoltam addig átnézem a kocsit, tankolok ha kell, orvosi táskát megnézem aztán egy jó kávé és kezdjük a melót. Mire végeztem mindennel megérkezett kolléganőm, Betti. Puszi puszi mi a helyzet, hogy vagy kérdések majd ő ment a nővéri szobába. Kávéfőző meg mivel csak ott van igy megindultam a szoba felé. Az volt az egy probléma hogy elfelejtettem hogy Betti épp öltözik. Amit nem bántam meg! Benyitottam, Betti ott ált egy vörös melltartóban és tangában. Bettiről tudni kell hogy 165 cm, formás segg, közepes mellek vörös haj, csodás alak. Amint beléptem láthatóak lettek a gondolataim. Betti hirtelen felkapta a ruháit, én meg megszeppenve fordultam el.

*  *  *

Zsák a foltját

homo

Próbálom elfojtani az ásításom, nehogy megzavarja a jól begyakorolt együtt érző arckifejezésemet. Az előttem ülő zavartnak tűnő kölyök városunk egyetlen milliomosának nevelt fia. Arányos testalkatú, csendes diák, akivel eddig semmi baj nem volt, de az utóbbi hetekben meredeken zuhantak a tanulmányi eredményei. A bukástól persze megóvja családjának a befolyása. Én is lezártam volna, a jól ismert kamaszodik dumával a dolgot, de az igazgató, ragaszkodott, hozzá, hogy nekem, mint az iskola tanácsadójának kötelességem tanácsokat adni, vagyis csak hallgassam Alex mondanivalóját. Így hát, itt ülök ezen a szép kora nyári napon a forró irodámba és igyekszem érdeklődőnek tűnni.
- Nekem nyugodtan elmondhatsz mindent. Köztünk marad. – győzködöm, hogy végre hazamehessek kedvenc szexfilmjeimet nézni.

OKT
30
2017

Misi jutalma

családi, anál, anya-fia

Misi boldogan sietett hazafelé az anyjához a jó hírrel. Berontott a házba és rögtön kiabálni kezdett:
- Anya! Anya! Anya! Merre vagy?
- A konyhába, kisfiam! – jött a válasz.
A fiú berontott a konyhába felkapta az anyját, aki addig a mosogatónál állt és megpörgette.
- Na de Misi! Tiszta víz a kezem és most te is és az egész konyha vizes lesz! – dorgálta meg a fiát – Mire fel ez a nagy öröm?
- Ó anya! Képzeld megjött az egyetemről a levél! – mondta.
- Hát miért nem ezzel kezdted! Mond ugye felvettek?
- Olvasd el a levelet és megtudod – dugta az anyja kezébe a levelet vigyorogva.
Zita az anyja gyorsan átfutotta aztán a fia nyakába borult és össze vissza, csókolta az arcát.
- Tudtam én, hogy felvesznek! – szólt – De hogy ösztöndíjjal! Kisfiam olyan boldog vagyok! Ezért ma a kedvencedet főzöm és hozzá veszünk a boltba egy üveg jó minőségű pezsgőt is, hisz ünnepelünk! – mondta.

*  *  *

Szinte úriember - Zsuzsa története

hetero, diák

Az eset még főiskolás koromban történt Zolival és Janival elhatároztuk, hogy részt veszünk az alsóbb évesek terepgyakorlatán. Ezek a terepgyakorlatok voltak a legjobb bulik a főiskolai évek alatt, ugyanis ilyenkor több mint száz társunkkal egy ötnapos kiránduláson vettünk részt. Ezek elsősorban csapatösszerázó jellegűek voltak, sok barátság alakult ki és sokan találták meg életük párját ez az öt nap alatt. Nekünk, utolsó éven már nem volt terepgyakorlat szervezve, de mivel Jani jóban volt a dékánnal simán elintézte, hogy mi hárman is az alsóbb évesekkel tarthassunk.
A indulás az hajnal fél hétre volt kitűzve és a mi lakásunk az legalább 1 órányira volt a főiskola épületétől. Ilyen korán a buszok sem indultak még el, így találgattuk, hogyan is fogunk eljutni. Túl sok pénzünk nem volt és emiatt nem akartunk taxizni.

*  *  *
OKT
27
2017

A tanárnő és a mariska . rész

leszbi, tini, diák

Nem tudom, hogyan jutottam el hazáig. Csak arra emlékszem, hogy lehajigáltam a gönceimet és beálltam a tus alá, majd lefeküdtem. Hiába öntötte el az ólmos tagjaimat, nem tudtam rendesen aludni. Az ébrenlét és az álom határán újra és újra megrohantak az emlékképek, és amikor reggel nagy nehezen felkeltem, foltos volt a lepedőm, mint egy kissrácnak. Belenéztem a tükörbe azt várva, hogy egy kialvatlan, elgyötört Andreával találkozok. Ehelyett azt az arcot láttam viszont, amely pár hónapja forró csókokat lehelt Laura arcára. Ugyanaz a szív alakú édes pofi, vastag ajkakkal, picit nagy orral és sátáni (egyik volt kollegám szerint) fekete szemekkel, mely megrontotta szegény kis diákját. – Ez nem a drog hatása – nyugtatgattam magam – csak egy jó dugásra volt szükséged. Ha már a fizimiskám rendben volt végignéztem magamon. Sajna a testemen meglátszott az elmúlt időszak intenzív csoki fagyi kúrája.

*  *  *

Egy biztosítási ügy

gruppen, anál, munkatárs, férj-feleség

Pár éve, mint kárszakértő dolgoztam, amikor kaptam egy érdekes feladatot. Villámcsapás ért egy okos házat, ami még teljesen új dolognak számított Magyarországon. Felkerestem a helyszínt, ahol a házigazda fogadott.
- Jó napot kívánok uram. A bejelentésére érkeztem a biztosítótól, hogy felülvizsgáljam a kárt, amit a villámcsapás okozott!
- Jó napot! – köszönt a házigazda. –Fáradjon bentebb és nézze meg miket csinált ez a fránya villámcsapás.
Bentebb mentünk a lakásba és csodálkozva néztem a gazdag, de nagyon ízléses berendezést. Minden olyan háziasszonyra vallott, aki ért a lakberendezéshez, nem fukarkodik, ha vásárolni kell valamit, de ugyanakkor megfelelő szépérzéke is van. Egymással harmonizáló bútorok, azokhoz illő lakástextil, modern, hangulatos képek a falakon. Látszott a jólét, de mindenek előtt az, hogy jó ízlésük van az itt élőknek.

*  *  *